Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Timis

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 2791 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Firma de constructii din Timisoara angajeaza muncitori calificati pentru finisaje interioare- tencuieli mecanizate, gleturi, zugraveli lavabile si decorative, placari rigips, gresie, faianta, laminat, termosistem, etc. Santier actual in Calea Aradului. Carte de munca. Salar atractiv. Rog seriozitate! Doar angajari, fara firme colaboratoare.

 • 9

  Dezvoltator imobiliar , angajez muncitori cu experienta in constructii din categoria finisari si hidroizolatii - gresie,faianta,glet,tencuieli,zugraveli,termosistem, etc. Salar atractiv.

 • 8

  Cu o ampla experienta in domeniul restaurantelor de tip fast-food si cel mai mare lant de acest gen din Romania, Spartan Restaurant Timisoara isi mareste echipa. Daca vrei sa te alaturi unei echipe de tineri si sa muncesti intr-un mediu placut, contacteaza-ne la telpentru a stabili un interviu. Cautam: - ajutor preparator; - taietor carne rotisata; - casieră - pizzar. Oferim: - salariu atractiv 2000 - măriri salariale din 6 în 6 luni - posibilitate de avansare; NU CEREM EXPERIENTA

 • 1

  Cautam barman ospatar ,locatia gherghe lazar colt cu cetatii,the station pub,pentru detalii contactati la nr tel adi

  Repostat automat
 • 15

  S.C Smithfield Romania S.R.L angajeaza stivuitoristi Beneficii: - Salariu atractiv; - O masa calda pt fiecare zi lucrata oferita de companie; - Bonusuri; - Tichete de masa; - Servicii medicale ; - Tichete cadou de sarbatori; - Pachet de carne COMTIM de Craciun; Cerinte: - Studii medii - Cunostinte de legislatie a gestiunii stocurilor - Nivel ridicat de atentie - Spirit de echipa - Disponibilitate de a lucra in schimburi Responsabilitati - Incarca/descarca marfa - Pregateste si livreaza comenzile zilnice; Pentu mai multe informatii CONTACTATI-NE LA NR. DE TEL . *Prin transmiterea cv-ului dvs pentru aceasta pozitie sunteti de accord cu preluarea si prelucrarea informatiilor personale, ce vor fi accesate de persoanele responsabile cu procesul de recrutare in cadrul companiilor Smithfield Prod si Smithfield Romania. Informatiile din cv vor fi utilizate numai in scopul recrutarii, vor ramane confidentiale si vor fi stocate timp de 1 an. Prin transmiterea datelor dvs. personale sunteți de acord cu utilizarea acestora in scopul recrutarii in cadrul grupului Smithfield.

 • 19

  S.C Smithfield Romania S.R.L angajeaza ambalatori manuali Beneficii: - Venituri brute incepand de la 3000 lei; - Program de lucru intr-un singur schimb; - O masa calda pt fiecare zi lucrata oferita de companie; - Bonusuri; - Tichete de masa; - Servicii sportive; - Servicii medicale ; - Tichete cadou de sarbatori; - Pachet de carne COMTIM de Craciun; - Transport asigurat din Timisoara si localitatile limitrofe; Cerinte: - Seriozitate, responsabilitate; - Spirit de echipa; Pentu mai multe informatii CONTACTATI-NE LA NR. DE TEL . *Prin transmiterea cv-ului dvs pentru aceasta pozitie sunteti de accord cu preluarea si prelucrarea informatiilor personale, ce vor fi accesate de persoanele responsabile cu procesul de recrutare in cadrul companiilor Smithfield Prod si Smithfield Romania. Informatiile din cv vor fi utilizate numai in scopul recrutarii, vor ramane confidentiale si vor fi stocate timp de 1 an. Prin transmiterea datelor dvs. personale sunteți de acord cu utilizarea acestora in scopul recrutarii in cadrul grupului Smithfield.

 • 4

  S.C Smithfield Romania S.R.L angajeaza muncitori necalificati pentru abatorul din Freidorf Beneficii: - Venituri brute incepand de la 3000 lei; - Program de lucru in doua schimburi; - O masa calda pt fiecare zi lucrata oferita de companie; - Bonusuri; - Tichete de masa; - Servicii medicale ; - Tichete cadou de sarbatori; - Pachet de carne COMTIM de Craciun; - Transport asigurat din Timisoara si localitatile limitrofe; Cerinte: - Seriozitate, responsabilitate; - Spirit de echipa; Pentu mai multe informatii CONTACTATI-NE LA NR. DE TEL . *Prin transmiterea cv-ului dvs pentru aceasta pozitie sunteti de accord cu preluarea si prelucrarea informatiilor personale, ce vor fi accesate de persoanele responsabile cu procesul de recrutare in cadrul companiilor Smithfield Prod si Smithfield Romania. Informatiile din cv vor fi utilizate numai in scopul recrutarii, vor ramane confidentiale si vor fi stocate timp de 1 an. Prin transmiterea datelor dvs. personale sunteți de acord cu utilizarea acestora in scopul recrutarii in cadrul grupului Smithfield.

 • 4

  Angajam MACARGIU POD RULANT GRUPA E/ OPERATOR FASONAT FIER pentru fabrica de constructii situata in Timisoara. Cerinte: - calificare macaragiu grupa E+ autorizatie Iscir si experienta minim 2 ani pe un post similar - cunostinte minime de operare calculator, debitare fasonarea pe masina automata a otelului pentru constructii. Se ofera : salariu motivant- in functie de experienta + tichete de masa- 400 lei + alte sporuri. Program de lucru: 8h/zi. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul: .

 • 10

  Firma de paza multinationala angajeaza in conditii foarte avantajoase agent de securitate. Atestatul de paza constituie avantaj.

 • 1

  Angajam MACARGIU POD RULANT GRUPA E/ OPERATOR FASONAT FIER pentru fabrica de constructii situata in Timisoara. Cerinte: calificare macaragiu grupa E+ autorizatie Iscir si experienta minim 2 ani pe un post similar. Se ofera : salariu motivant discutat - in functie de experienta + tichete de masa-400 lei + transport asigurat + decontarea transportului pentru cei din afara orasului +alte sporuri. Program de lucru: 8h/zi luni- vineri. Pentru detalii va asteptam la sediul nostru din Galeria Mall, Etaj sau sunați la numarul de telefon: .

 • Daca esti o persoana activa, iti doresti un venit suplimentar,  ai abilitati de comunicare si de manageriere a unei echipe, inseamna ca esti persoana potrivita pentru oferta noastra. Ce cerem: -atitudine pozitiva -perseverenta,  -abilitatea de a interacționa cu cei din jur - dorinta de a-i ajuta pe altii sa reuseasca si reusita proprie Ce iti oferim noi :  - o activitate inteligenta si flexibila , -posibilitatea de a lucra de acasa,  - traininguri cu specialisti platite de companie, -posibilitatea de a avansa in cariera foarte rapid, -flexibilitatea programului,  - venituri peste medie,  -prime si bonusuri , lunare si trimestriale.  Daca si tu crezi ca meriti mai mult de la viata ta, esti dispus sa inveti lucruri noi, esti capabil sa conduci o echipa , atunci contacteaza-ma pe emailul corina14op @ gmail.com

 • Oferta job fara experienta necesara. Tot ce este necesar se poate invata. Ai nevoie de un venit suplimentar sau de un job nou? Acum este perioada cea mai bună pentru a da un refresh carierei tale și pentru a te perfecționa! Esti o persoană ambitioasă care are planuri mari de viitor? Iti propun să începi  o activitate care poate fi desfășurată part-time/ full-time Beneficii - poți lucra de acasă ; - cursuri gratuite, training gratuit; - program flexibil; -bonusuri in functie de performanta - venituri direct proporționale cu implicarea ta! Dacă tu crezi că poți sau că nu poți , ai dreptate!!! Cum dorim să fie viitori noștri colegi? - zâmbitori - dispuși să învețe lucruri noi - dorinta de a reusi -rabdare si seriozitate - spirit de initiativa si capacitate de a lucra in echipa. -atitudine proactiva, persuasivitate si perseverenta; Compania noastra este una  de succes pe piata internationala si functioneaza in 29 de tari si este singura din lume care poate oferi un venit lunar minim, garantat, timp de un an de zile ,și o mașină de serviciu, marca germana, dacă ai nevoie . Mai multe detalii pe emailul corina14op @ gmail.com

 • 1

  E.ON recrutează pentru una dintre companiile sale, Delgaz Grid, cel mai mare distribuitor de gaze naturale i electricitate din jumătatea de Nord a României, Sudor Specialist in Timișoara. Dacă ai experien ă in domeniu i esti atras de oportunitatea de a activa intr-o companie mare, Delgaz Grid SA are nevoie de tine pentru rolul de Sudor Specialist ! Pentru mai multe detalii aplică sau accesează link-ul: https://bit.ly/3sM5SQ6 , durează 2 minute!

 • 6

  Angajez asistenta personala,cu permis auto,program part time

 • DescriereServicii medicale/îngrijiri la domiciliu 24/24 -tratamente injectabile/perfuzabile(injecții,perfuzii) -sondaj vezical -tubaj digestiv evacuare(clisma) -toaletare plagi(rani,escare)și pansare -suprimarea firelor suturate (scos de fire) -toaletare partiala/totala,schimbat de pampers,bărbierit, tuns. -toaletarea și schimbarea recipientului pentru colonostoma (anus contra naturii) -lavaj auricular (spălături și scoaterea dopurilor de ceara din urechi) - recoltare probe biologice (analize) -măsurarea parametrilor fiziologici (tensiune,puls,temperatura) -supraveghere pacient 24/24h în spital cât și la domiciliu -consult doctor la domiciliu -transport asigurat de ambulanță indiferent de gradul de dificultate -educație pentru sănătate -recuperare balneofiziokinetoterapie (reeducarea mobilității pacientului imobilizat la pat, recuperare post operatorie,întreținerea musculara) -abonament lunar de vizita 1-2zile pe saptamana Pacientii pot beneficia de tratament la domiciliu in urma unui consult:medicul de familie,medic curant la externarepe baza de reteta,scrisoare medicala,foaie de externare. Pretul tratamentului variază în funcție de schema se tratament,durata și locația pacientului.,include consumabile (seringi,ser fiziologic,glucoza,branule,vata ,spirt,etc)și minimul medicamentelor de urgenta(miofilin, algocalmin,hidrocortizon, etc) Orar:24/24.Telefon:

 • Servicii medicale/îngrijiri la domiciliu 24/24 -tratamente injectabile/perfuzabile(injecții,perfuzii) -sondaj vezical -tubaj digestiv evacuare(clisma) -toaletare plagi(rani,escare)și pansare -suprimarea firelor suturate (scos de fire) -toaletare partiala/totala,schimbat de pampers,bărbierit, tuns. -toaletarea și schimbarea recipientului pentru colonostoma (anus contra naturii) -lavaj auricular (spălături și scoaterea dopurilor de ceara din urechi) - recoltare probe biologice (analize) -măsurarea parametrilor fiziologici (tensiune,puls,temperatura) -supraveghere pacient 24/24h în spital cât și la domiciliu -consult doctor la domiciliu -transport asigurat de ambulanță indiferent de gradul de dificultate -educație pentru sănătate -recuperare balneofiziokinetoterapie (reeducarea mobilității pacientului imobilizat la pat, recuperare post operatorie,întreținerea musculara) -abonament lunar de vizita 1-2zile pe saptamana Pacientii pot beneficia de tratament la domiciliu in urma unui consult:medicul de familie,medic curant la externarepe baza de reteta,scrisoare medicala,foaie de externare. Pretul tratamentului variază în funcție de schema se tratament,durata și locația pacientului.,include consumabile (seringi,ser fiziologic,glucoza,branule,vata ,spirt,etc)și minimul medicamentelor de urgenta(miofilin, algocalmin,hidrocortizon, etc) Orar:24/24.Telefon:

 • GGS Firma de paza si protectie angajeaza agenti de securitate Femei si Barbati pentru magazin diverse locatii si puncte de lucru. Program doar de zi, 12 ore total ore pe luna 180 se ofera scolarizare salariu la timp 3700 lei! Cerinte minime 8 clase. Beneficii: - Mediu de lucru tân r si dinamic; - Posibilitatea de dezvoltare a unei cariere pe termen lung; - Program de lucru flexibil; - Pachet salarial motivant asiguram plata orelor conform reglementarilor legislative; - Beneficii: tichete masa Asiguram calificare proprie pentru Agentii de paza care nu au atestate Pentru interviu va rugam sa ne contactati la whats##app - zero sapte opt cinci - noua zero doi - noua sase patru

 • 1

  Relevee construcții rezidențiale și industriale. Releveele sunt avizate persoană ANCPI sau fără aviz ANCPI. Relevee pentru a cunoaște suprafețele. Relevee documentații cadastrale. de la 0.99 RON/mp.

 • 2

  Persoană fizică autorizată ANCPI - Întocmire hărți în format digital și analogic, evidențiere hărți cartografice; -Intabulări terenuri intravilan/extravilan; -Intabulări apartamente și hale industriale; -Ridicări topografice, planuri de situație; -Trasări terenuri, identificări terenuri, consultanță topografică; -Trasări case și hale industriale; - P.U.Z., dezmembrări terenuri, aviz OCPI, recepții tehnice; - Asistență topografică, trasări și măsurători topografice. Contact email, mesaj telefon. Mulțumesc!

 • Dorim să construim un duplex la rosu pe parter .= 208 mp , acoperis în două ape . Locatie , Ghiroda, jud. Timis . Căutăm o echipă de constructori pentru realizarea acestui proiect . Utilajele pentru spărtură, umplutură și compactare , precum și popii metalici și schela necesară le asiguram noi . Astept ofertă de preț pentru întreaga lucrare . Data de începere a lucrărilor este 8 martie . Pentru informații suplimentare, vă rog să mă contactați telefonic . Nu raspund la mesaje .

 • Salveaza cautarea