Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Timis

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 2781 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 7

  Cautam soferi profesionisti cu experienta, C + E, pentru comunitate, pentru prelata si container, . Firma este din Timisoara, iar cursele se fac in Germania, Belgia, Olanda si Franta. Informatii suplimentare la telefon .

 • Selectam urgent: TEAM LEADER - INGINER AUTOMATIST pentru o mare companie cu sediul in Lugoj. Daca iti doresti un loc de munca pe durata nedeterminata, cu posibilitate de crestere salariala si crestere in cariera, iti oferim aceasta sansa. Printre avantaje enumeram: - Contract de munca pe durata nedeterminata - Pachet salarial motivant - Pachet de relocare, dupa caz - Alte avantaje care se vor discuta la interviul fata in fata Cerinte: Preferabil 1-3 ani experienta in coordonarea unei echipe Studii superioare, specialitatea Automatica si calculatoare sau Inginerie electrica. Cunostinte utilizare automate programabile PLC (Siemens - step 7, Tia Portal:1200-1500 ) Cunostinte privind implementarea, utilizarea si mentenanta sistemelor de automatizare si actionare pneumatica: Festo,SMC,Parker,etc. Cunostinte privind retelele idustriale: Profibus,AS-interface,Profinet,PowerLink. Cunostinte hardware/electric in mediul industrial. Cunostinte AUTOCAD, Simulari 3D reprezinta un avantaj Cunostinte cu privire la robotii industriali Operare PC: Word,Excel,Powerpoint,programe de baze de date. Cunostinte limbi straine: limba engleza nivel mediu. Pentru mai multe detalii, aplica acum, iar noi te contactam in cel mai scurt timp sau contactati-ne la .

 • 3

  Selectam urgent Operatori Productie, cu sau fara experienta, pentru o companie internationala cu sediul in Lugoj. Daca vrei un contract de munca sigur, pe perioada nedeterminata, un pachet salarial atractiv, cu prime si bonusuri de performanta, aplica acum, chiar daca nu ai experienta sau calificare si esti ca si angajat! Printre avantajele postului enumeram: - Contract de munca pe perioada nedeterminata - Pachet salarial atractiv - Ore suplimentare platite 200% - Tichete de masa pentru fiecare zi lucrata - Al 13-le salariu - Pima de Paste si prima de vacanta - Scolarizare la locul de munca - Transport gratuit si asigurat de angajator * Se lucreaza in 2 - 4 schimburi Aplica acum, iar noi te contactam in cel mai scurt timp cu toate detaliile! Ne puteti contacta si la numarul: sau ne puteti trimite CV-ul la adresa:

 • Selectam urgent: INGINER AUTOMATIST SENIOR SI JUNIOR pentru o mare companie cu sediul in Lugoj. Daca iti doresti un loc de munca pe durata nedeterminata, cu posibilitate de crestere salariala si crestere in cariera, iti oferim aceasta sansa. Printre avantaje enumeram: - Contract de munca pe durata nedeterminata - Pachet salarial motivant - Ore suplimentare platite dublu - Bonusuri de performanta - Bonuri de masa a cate 15 RON pentru fiecare zi lucrata - Prime substantiale de sarbatori - Prime si Bonusuri in functie de performanta firmei si vechimea angajatului - Transport asigurat sau transport decontat dupa caz - Pachet de relocare, dupa caz - Alte avantaje care se vor discuta la interviul fata in fata Se lucreaza intr-un singur schimb, de luni pana vineri. Cerinte: Minim 1 an experienta in domeniu Studii superioare, specialitatea Automatica si calculatoare sau Inginerie electrica. Cunostinte utilizare automate programabile PLC (Siemens) Cunostinte privind implementarea, utilizarea si mentenanta sistemelor de automatizare si actionare pneumatica: Festo,SMC,Parker,etc. Cunostinte privind retelele idustriale: Profibus,AS-interface,Profinet,PowerLink. Cunostinte hardware/electric in mediul industrial. Operare PC: Word,Excel,Powerpoint,programe de baze de date. Cunostinte limbi straine: limba engleza nivel mediu. Pentru mai multe detalii, aplica acum, iar noi te contactam in cel mai scurt timp sau contactati-ne la .

 • 4

  Selectam urgent Operatori Productie, cu sau fara experienta, pentru o companie internationala cu sediul in Lugoj. Daca vrei un contract de munca sigur, pe perioada nedeterminata, un pachet salarial atractiv, cu prime si bonusuri de performanta, aplica acum, chiar daca nu ai experienta sau calificare si esti ca si angajat! Printre avantajele postului enumeram: - Contract de munca pe perioada nedeterminata - Pachet salarial atractiv - Ore suplimentare platite 200% - Tichete de masa pentru fiecare zi lucrata - Al 13-le salariu - Pima de Paste si prima de vacanta - Scolarizare la locul de munca - Transport gratuit si asigurat de angajator * Se lucreaza in 4 schimburi Aplica acum, iar noi te contactam in cel mai scurt timp cu toate detaliile!

 • Firma de constructii angajeaza muncitori calificati si necalificati. Pentru mai multe detalii

 • 15

  ANGAJEZ AGENT IMOBILIAR

 • Caut soferi pentru Germania Frankfurt 40tone(prelata) mai multe detalii

 • 1

  Cabinet de medicina dentară angajam asistenta medicală(studenta)tel0729861298

 • 2

  Angajez in regim part time muncitori spatii verzi.Cunostiintele in domeniul instaltiilor electrice si de apa constituie avantaj.. Program flexibil si salar atractiv.

 • Cautam vorbitori de limba germana nivel avansat pentru un nou proiect in Timisoara. Salariu motivant, bonusuri super accesibile.

 • Angajam asistenta clienti pt.un nou proiect in Timisoara pe limba germana, nivel avansat( B2). Numar de contact , mail

 • 1

  Căutăm OPERATORI PRODUCŢIE pentru o companie producătoare de mobilier metalic din Lugoj Detalii despre angajare & beneficii: • Disponibilitate pentru 2 schimburi • Tichete de masă în valoare de 15 lei • Premii de prezenţă • Premii de productivitate • Instruire la locul de muncă • Transport gratuit în afara oraşului pe rutele : Lugoj - Hezeriş - Valea Lungă Lugoj -Traian Vuia - Mănăştiur - Răchita - Dumbrava - Beghei - Făget - Jupâneşti Lugoj - Criciova - Jena- Sacu -Tincova Lugoj - Herendeşti - Petroasa Mare Lugoj - Boldur - Jabăr - Ohaba Forgaci - Ficătar Lugoj - Remetea Pogănici - Fârliug Lugoj - Nevrincea -Bethausen Cerinţe în vederea angajării: • Nu este necesară experienţă Persoanele interesate ne pot contacta telefonic la 0761.738.879

 • 5

  Căutăm OPERATORI PRODUCŢIE pentru o companie producătoare de mobilier metalic din Lugoj Detalii despre angajare & beneficii: • Disponibilitate pentru 2 schimburi • Tichete de masă în valoare de 15 lei • Premii de prezenţă • Premii de productivitate • Instruire la locul de muncă • Transport gratuit în afara oraşului pe rutele : Lugoj - Hezeriş - Valea Lungă Lugoj -Traian Vuia - Mănăştiur - Răchita - Dumbrava - Beghei - Făget - Jupâneşti Lugoj - Criciova - Jena- Sacu -Tincova Lugoj - Herendeşti - Petroasa Mare Lugoj - Boldur - Jabăr - Ohaba Forgaci - Ficătar Lugoj - Remetea Pogănici - Fârliug Lugoj - Nevrincea -Bethausen Cerinţe în vederea angajării: • Nu este necesară experienţă Persoanele interesate ne pot contacta telefonic la 0761.738.879

 • 1

  Cautam pentru unul dintre clientii nostri din Lugoj, OPERATORI PRODUCTIE in domeniul automotive Detalii despre angajare & beneficii: disponibilitate pentru 3 schimburi 3 prime pe an (prima de Paste, de vacanta si al 13-lea salariu) subventie la cantina asigurare privata de sanatate tichete de masa spor de noapte ore suplimentare platite 200% Transport gratuit in Lugoj si in afara orasului pe rutele : Lugoj - Costei Tipari Paru Balint Bodo Lugoj Jabar Ohaba Forgaci Boldur Lugoj Traian Vuia Surducu Mic Firdea Hauzesti Mitnicu Mic Bucovat Lugoj Caransebes Lugoj Poganesti Saceni Sudrias Jupani Susani Cliciova Lugoj Cutina Bethausen Cladova Ohaba Lunga Dubesti Lugoj Traian Vuia Manastiur Remetea Lunca Rachita Dumbrava Lugoj Gruni Sanovita Ghizela Lugoj Faget Margina Cosava Romanesti Tomesti Luncani Lugoj Otelu Rosu Lugoj Petroasa Mare Herendesti V.V.Delamarina Honorici Padureni Lugoj Recas Lugoj Hodos Darova Mica Sacosu Mare Lugoj Lugojel Gavojdia Jena Sacu Salbagel Lugoj Drinova Botesti Juresti Barna Sarazani Botinesti Surducu Mic Lugoj V.V.Delamarina Visag Lugoj Fardea Hauzesti Gladna Montana Gladna Romana Zolt Lugoj Olosag Dragomiresti Stiuca Zgribesti Cerinte in vederea angajarii: Nu este necesara experienta Persoanele interesate ne pot contacta telefonic la

 • 1

  Disponibil online

  ANGAJEZ ELECTRICIAN

  Angajez electrician autorizat ANRE pt. instalat corpuri iluminat stradal, lucru din Nacela PRB. Zona Timisoara

 • 6

  Căutăm ajutor de bucătar ,mancare că acasă, pt Restaurant in localitatea Voiteg, 30 km de Timișoara, spre Serbia .Oferim cazare , și salariu motivant.

 • 10

  Descriere: Firma Partenera OFFICIALA, angajeaza Curieri/Livratori ( DE MANCARE ). 

Modalitati de livrare? Cu bicicletă, masina personala sau scuter!

 Banii? Câștigurile se virează la doua saptamani pe data de 05 si 20 ale lunii către 
tine!

 IMPORTANT: Se angajeaza, Fără CV si Fără experiență!

 Plata? Garantată pe ora, plus comanda! 

HAI IN ECHIPA NOASTRA! 

 Detalii tehnice: Ce trebuie să știi pentru a deveni curier?
 -> Ai o modalitate de transport proprie 
-> Ai un smartphone Android -> Iti place sa iti faci singur programul? ATUNCI ESTI IN LOCUL POTRIVIT -> Seriozitate si varsta minima de 18 ani IMPORTANT + AVANTAJE: Ai disponibilitate la program prelungit! Exista o mare posibilitate de a primi TIPS de la client iar asta mai adauga un potential de 250 lei / saptamana (Asta desigur, depinde de abilitatile tale de a comunica cu fiecare client in parte). Pentru mai multe detalii, nu ezita sa ne contactezi!

 • 5

  Suntem în căutare de vorbitori de limbă Germană și limbă Engleză la un nivel mediu pentru proiectul AIRBNB Customer experience specialist. - Program Luni-Duminică, 5 zile lucratoare cu 2 libere - Interval orar de lucru: 10:00 - 00:00 - Ture de 8:30 cu 1 ora pauză inclusă în program - Training de specialitate de 5 săptămâni - Se oferă pachet de beneficii - Salariul (se va discuta în cadrul interviului) Punct de lucru București Va rog trimiteti cv-ul dumneavoastra printr-un mesaj in privat!

 • angajam muncitori Calificați in constructii se oferă carte de munca program 8 ore transport cazare pentru cei care nu sunt din localitate salariu 18 lei/ora net plata salariului de doua ori pe luna in data de 15 și 30 ale lunii cv-urile cu poze se trimit la adresa de email

 • Salveaza cautarea