Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Timis

Categorii

Judete

Localitati

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Cautam colega pentru agentie de pariuri din satul Giroc. Oferim pachet salarial atractiv, colectiv placut si program flexibil. Se ofera calificare la locul de munca, nu necesita experienta intr-un anumit domeniu. Cerinte minime: studii medii, cunostinte operare PC si atitudine placuta. Mai multe informatii la telefon.

 • Florareasa in devenire pentru construit buchete si vanzare salariu atractiv program 13-22 salariul pe masura munci relati la telefon 0737407382

 • angajam muncitor pentru montaj tamplarie pvc si usi. preferabil cu permis zona rebreanu.

 • Realizam lucrari de licenta/disertatie/master/doctorat in orice domeniu, la orice materie, facute de cadre universitare, se concep de la zero, fara plagiat, avem si noi softuri cu licenta pentru detectarea plagiatului, se ofera raport de plagiere si originalitate, se executa si rapid sau daca sunt urgente si lucrate foarte profesional cu materiale din biblioteci reale, ieftin si accesibile, preturi negociabile, avem cele mai bune preturi de pe piata. Facem si traduceri din si in alte limbi, la fel realizam si lucrari in alte limbi si din alte limbi, de profesori in domeniu limbilor straine. Avem cadre profesorale in toate domeniile, aveti avantajul de a va prezenta pe etape, cu cerintele dumneavoastra sau ale coordonatorului, discretie si seriozitate maxima, nu ezitati sa ne contactati, raspundem in urmatoarea clipa dupa ce ne-ati scris. Multumim pentru vizita si incredere! Ca si exemplu, cateva din Domeniile pentru care facem: Management, Marketing, Analiza Economico- financiara, Finante- banci, Etica in afaceri, Stiinte politice, Economie, Tehnici de negociere, Leadership, Cultura organizationala,Teze doctorat, Medicina, Asistenti medicali generalisti, Asistenti de Farmacie, Asistenta sociala, Asistenti de Kinetoterapie, Fizioterapie, Balneoterapie, Nutritie si Dietetica, Fizica, Chimie, IT, Tehnologia Informatiei, Matematica, Geografie, Istorie,Psihologie, Redactam, Scotem plagiat, Referate si multe altele.

 • caut loc de munca ca economista studii superioare in contabilitate si informatica de gestiune ,contabilitate primara pana la nivel de balanta,(salarii si declaratii).cunoasterea pachetelor de programe saga ,d-soft si Softpro.

 • Studenta la facultatea de medicina dentara,ofer posibilitatea unui tratament protetic la costuri minime fata de un cabinet dentar ( proteza dentară ) mai exact 400 RON / arcada . Pacientul trebuie sa fie edentat total , sa nu mai aibă nici un dinte in gura ,sau in condițiile in care prezintă câteva resturi radiculare ,sa fie de acord sa le extragem !!! tratamentul se va desfasura in cadrul facultatii de medicina dentara , Timisoara ,in conditii de siguranta ,sub supravegherea unui cadru medical de specialitate . Pentru detalii va rog sa ma contactați in privat ! 0746469787

 • Buna caut de lucru in domeniu constructi dar numai pt interioare ca finisor am 42 de ani si peste 20 de ani experienta numai ce m-am intors de afara rog seriozitate nu vorbe relatia la tel 0786987136 nu raspund la sms .

 • Caut de munca ca finisor .Am o vechime în domeniu de 20 de anii .Dar va rog nu sunați pentru alte meserii doar finisor si rog seriozitate.

 • Execut lucrari de zugrăveala tapet faianță sau mai pe scurt renovare apartamente

 • Angajam persoane calificat in constructii Da la 4000 ron

 • Posed permis categoria b doresc sa muncesc ca sofer ,in fabrica sau turism .vb putin germana

 • Caut loc de munca ca paznic nu am atestat

 • Vorbesc italiană putin germană caut loc de munca ca sofer categoria b

 • Posed permis categoria b vb italiană putin germană și putin sârbeste,doresc să muncesc ca sofer

 • Firma cu experiență de peste 20 de ani executam instalatii electrice de orice tip, case, vile, etc oferim factura. Relatii la telefon 0787450410 Email: systemindex@yahoo.com

 • Firma romaneasca cu obiect de activitate proiectare si executie pe partea de instalatii sanitare si electrice angajam: - INSTALATORI instalatii sanitare - INSTALATORI instalatii incalzire - INSTALATORI instalatii ventilare - ELECTRICIENI ( medie si joasa tensiune) - SUDORI Se lucreaza atat in tara cat si in strainatate, cu contract de munca romanesc pe perioada nedeterminata. Salariul se stabileste la interviu in functie de nivelul de cunostinte si experienta si porneste de la 2400 pana la 3200 lei in mana, plus diurna pentru tara 35 lei/zi ,iar pentru strainatate 30 euro/zi. Transport inclus , cazarea oferita gratuit de angajator in apartamente ( in tara) si in vile (in strainatate). Program de lucru 8-18 cu pauza de masa de 1 ora si 2 sambete de la 8-13, cu plata orelor suplimentare conform legii. Venituri 1000-1200 Euro in tara si 1700-1900 Euro in strainatate. Cerinte obligatorii: SERIOZITATE in munca asa incat lucrarea sa nu necesite revizuirea de catre alta persoana, carnet de conducere categoria B, calificare si experienta minima, aviz medical pentru munca la inaltime. CV-urile se pot trimite pe adresa nadia@cataleya3p.ro . Informatii suplimentare se pot obtine la telefon 0738496404, intre orele 9-17.

 • Profesor gradul II in invatamant fac meditatii cu copii clasele I-VIII la domiciliul meu sau ( dupa caz si in functie de zona) la domiciliul elevului. Locuiesc in zona Piata de gros din Timisoara. 50 lei sedinta.

 • Angajam Operatori productie pentru fabrica situata in zona Calea Buziasului, Timisoara. Munca este atat pentru barbati, cat si pentru femei, se lucreaza 4 ore in picioare /4 ore stand pe scaun si consta in urmarirea utilajelor automatizate care scot pe banda piese de mici dimensiuni, verificarea lor sa fie acceptate de normele de calitate si ambalarea acestora. Nu e necesara experienta, nu sunt necesare studii, ci doar dorinta de a lucra. Programul este pe 3 schimburi, de L-V, cu posibilitate de a presta ore suplimentare platite conform legii sambata si duminica. Venituri de peste 2500 lei in mana provenite din salariu de baza ( 1500 lei net) +bonusuri+spor de noapte 30%+ore suplimentare. Conditie obligatorie: vedere foarte buna. Transport nu se asigura, fabrica fiind in oras, aproape de mai multe mijloace de transport. Relatii suplimentare si programari la interviu la telefon 0738496404

 • Pentru colaborare, angajare Bul. Dambovita nr38 salon B&C Beauty

 • Salveaza cautarea