Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Constructii - Arhitectura - Design

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajez personal calificat și necalificat in domeniul pardoseli interioare : parchet laminat si stratificat, mocheta, linoleum, deck. Ofer si rog seriozitate. Salarii mari,in funcție de performanțele fiecăruia,bonuri de masă,diurnă in caz de deplasare, ofer cazare in Ploiesti, pt. cei din judet! Nr. telefon 0763696257 !

 • Academia de HR recrutează pentru Clientul sau, una dintre cele mai vechi companii de construcții din lume, cu o istorie impresionanta de realizări și proiecte derulate la nivel global pe parcursul a un secol de activitate. Căutam 1 Responsabil Administrativ și Financiar pentru un mare proiect de Construcții Edilitare din zona Arad. Misiunea principala a postului este sa supervizeze activitatea pe partea Administrativ-Financiara a proiectului la site-ul de construcție din zona Arad. Atentie, post pe durata determinata de 1 an cu (mare) posibilitate de prelungire pe termen lung și în alte proiecte, nationale sau internationale. Câteva exemple concrete de responsabilități sunt prezentate în continuare: Responsabilitati • Inchiderea lunara analitica a contabilitatii proiectului in care lucreaza pentru Sediul central. • Reprezintă compania în relațiile cu terții (întâlniri, negocieri, etc) • Organizează activitatea la site-ul de lucru pe partea administrativa atât intern cat și în relație cu terți externi (contracte de munca respectiv contracte cu furnizori și parteneri în proiect, respectare termeni și termene de execuție contractuale, relația cu furnizorii) • Supervizează și monitorizează activitatea de la punctul de lucru pe partea financiar-contabila (nu face contabilitate direct dar trebuie să aibă capacitatea de a înțelege situațiile financiare și modul în care sunt cheltuiți banii alocați) • Verifică respectarea proiectului cf. calendar și centralizează documentele aferente • Se deplasează pe șantier pentru verificări adhoc (cand este cazul) • Realizează diverse rapoarte de status privind stadiul proiectului sub aspectul execuției bugetare, planuri de activitate • Monitorizează închiderilor lunare contabile • Pregatesteste bugetul lunar de trezorerie • Contribuie la elaborarea bugetelor de venituri și cheltuieli. • Verifica și gestioneaza situatia încasărilor și plăților aferente proiectului Candidatul Ideal Educație și Experiență o Studii Superioare: Economie/Business Administration. o Min. 7-9 ani experiența din care ideal cel puțin un proiect în domeniul de construcții/ infrastructura o Cunoștințe de SAP - un (mare) avantaj Alte cerințe o Cunoștințe temeinice de limba Engleza (o parte din personal este expat iar cele mai multe dintre documente sunt în Engleza) o Cunoștințe de MS Office (Word/Excel) o Abilități de comunicare și relaționare eficientă o Permis de conducere cat. B Personalitate o Autonomie și independenta o Seriozitate o Atenție la detalii o Corectitudine și integritate Ofertă • • Tichete de masa • Asigurare medicala • Mașina de serviciu • Telefon mobil, abonament voce și date • Salariu (foarte) atractiv • Pachet consistent de relocare (acoperire costuri cazare etc) pentru cei din arealul mai îndepărtat de Arad. • Posibilități reale de promovare într-o companie aflată în plină expansiune și proiecte în creștere

 • Academia de HR recrutează pentru Clientul său, unul dintre cei mai importanți jucători din România din industria frigului, furnizor de soluții tehnologice pentru congelare și refrigerare pentru industria alimentară și în general, soluții pentru crearea unui mediu controlat: centre logistice, abatoare, hipermarket-uri, depozite de frig pentru legume și fructe, etc. (cu temperaturi ce pot coboarâ până la -40 de grade Celsius). Descrierea Jobului Căutăm 4 x Electrician Echipamente Frigorifice pentru București. Scopul principal al postului: Asigură execuția și montajul tablourilor si instalațiilor electrice pentru acționare automatizată a echipementelor frigorifice Concret, iată câteva exemple de responsabilități: Citeşte şi interpretează corect schemă electrică Alege materialele, dispozitivele, echipamentele şi aparatele conform specificaţiilor din schemă Stabileşte sau urmează traseul instalaţiei în funcţie de cerinţe şi disponibilităţi Montează tuburile de protecţie, conductorii şi echipamentele şi realizează conexiunile şi izolaţiile conform schemei şi normelor tehnice de securitatea muncii Pune sub tensiune instalaţia frigorifică şi utilizează aparate, tehnici şi proceduri specifice pentru verificarea funcţionării acesteia Repară sau înlocuieşte eventualele echipamente defecte, conductori, izolaţii etc. conform cerinţelor Execută inspecţii periodice şi revizii tehnice ale instalaţiilor electrice Execută inspecţii periodice şi revizii tehnice ale instalaţiilor electrice Candidatul Ideal Educație și Experiență Studii medii în domeniul automatizări sau electrotehnic Constituie avantaj deținere autorizației ANRE Experiență minimă 5 ani Alte cerințe: Permis de conducere categoria B (avantaj) Disponibilitate pentru deplasări în țară (scurte) Personalitate Aptitudini de planificare, organizare și punctualitate Persoană organizată, atentă la detalii și cu o gândire analitică Capacitate de a învața și utiliza tehnici și tehnologii noi Abilitate de muncă în echipă Ofertă Colegi deschiși la minte și entuziaști, un mediu de lucru prietenos Simți că ești parte dintr-o echipă de top și o companie reprezentativă pentru industria sa în România Contract de muncă pe prioadă nedeterminată Pachet salarial motivant (salariu + orele suplimentare se plătesc + tichete de masă (sau diurnă pt. deplasări). Se asigură cazare și transport pe teritoriul României Posibilități de dezvoltare într-un mediu dinamic Condiții de muncă la standarde ridicate Asigurare de munca suplimentara pentru accidente, indisponibilitate temporara, spitalizare Programul de lucru este de 8 ore : 5/7 zile de la 08:00 la 17:00 cu pauză de masă 1 oră Bonusuri diverse: de progres, lucrare la timp, fara evenimente deosebite pe santier Companie de succes, proiecte fanion la care alții doar visează!

 • Parchetar, montez, rașchetez și paluxez parchet și podele, montez laminate, scule profesionale.

 • SC autorizata ANRE angajam electricieni pentru linii de joasa tensiune.(din zonele Tecuci,Galati,Barlad) Salariile se negociaza si se acorda in functie de performante. Santierele sunt in zona Moldovei.

 • Angajam muncitori calificati si necalificati in domeniul amenajarilor interioare,se ofera contract de munca,cazare in Otopeni,salariul atractiv,mai multe relatii la telefon!

 • Sc.GUPI CERT INSTAL S.R.L angajează instalatori pentru București. Program de lucru de 8 ore L-V Salariul negociabil in funcție de experiența. Pentru relații tel 0722104334 sau

 • Angajam un sudor (tig) conf. metal. Rel la 0746029109.

 • EiD S.R.L societatea cu experient in executia instalatiilor pt constructii , angajam instalator HVAC ,sanitare si retele de alimentare cu apa , sisteme de colectare ape menajere si pluviale. Se cere experienta in executie si in citirea planurilor de instalatii. Cautam si persoana ca ajutor instalator. Salarizare buna si bonusuri in functie de experienta si indemanare. Masina de serviciu : Pentru detalii: 0733623333, 0371009944.

 • Angajăm muncitori în construcții pentru șantiere în mun. Satu Mare și împrejurimi. Căutăm zidari, dulgheri, fierari-beroniști, finisori, etc. Plătim între 10 și 20 de lei pe oră cu angajare. Depinde de muncitor. Oferim și alte avantaje, cum ar fi: transport la lucru, diurnă, plata orelor suplimentare, etc.

 • angajez dulgheri fierari si necalificati pentru detali sunati la 0724069311

 • executam lucrari rigips ,tavane casetate ,tavane extensibile simple si 3d luciose sau mate lucram si la particulari si lucrari industriale

 • Ofer loc de munca in constructii, pentru Calificati si necalificati, rog seriozitate si profesionalism , Multumesc, sunati doar cei interesati .plata la saptamina.....

 • Caut muncitori constructi

 • Cautam Personal pentru amenajari interioare pentru Olanda. Se ofera un salariu incepand cu 2250euro/net, cazarea si masa este asigurata gratuit, orele suplimentare sunt platite separat cu 12euro/h suplimentara si pe toata perioada contractului veti beneficia de asigurare medicala. Informatii detaliate la telefon 0726 / 700 . 933.

 • PFA SARPE FLORIN ADRIAN autorizat din 2018, intocmeste documentatie la nivel de autorizatie de construire, proiect tehnic, detaliu de executie pentru lucrari de arhitectura, rezistenta, instalatii sanitare, termice, electrice, ventilatie, racodruri si retele apa-canal.Pentru detalii sunati la tel. 0753628201.

 • Cerinte: -indemanare -pus rigips, zugravit, vopsit -barbati apti de munca -seriozitate -motivare -determinare -seriozitate Beneficii: -cazare asigurata -voucher pentru mancare zilnic -program de 8h/zi, 5zile/sapt, sambata 4 ore -1150 euro salariu net / luna. Informatii detaliate la telefon 0726 / 700 . 933.

 • Cerinte: -experienta la pus faianta si pavaj -indemanare -barbati apti de munca -seriozitate - motivare ; Beneficii: -salariu 2160 net -se ofera avans dupa primele zile lucrate -se lucreaza 8h/zi,5zile/sapt -cazare asigurata -salariu 2160 net -transport asigurat. Informatii detaliate la telefon 0726 / 700 . 933.

 • Beneficiile dvs: - salariu atractiv net de 2150 Euro/ luna; -cazare asigurata; - contract de munca legal în Olanda; -concediu 24 zile/an; - orele suplimentare se platesc cu un bonus de 25%; -asigurare în caz de accident; -asigurare medicala; -dreptul la pensie; - alocatie 190 EUR lunar/copil sau student; -loc de munca stabil si sigur ; Candidatul ideal trebuie sa îndeplineasca urmatoarele cerinte: - cunostinte de limba olandeza; Informatii detaliate la telefon 0726 / 700 . 933

 • Beneficiile dvs: -salariu atractiv net de 2150 Euro/ luna; - cazare,contract de munca legal în Olanda; -concediu 24 zile/an; -orele suplimentare se platesc cu un bonus de 25%; -asigurare în caz de accident; - asigurare medicala; -dreptul la pensie; -alocatie 190 EUR lunar/copil sau student; -loc de munca stabil si sigur. Candidatul ideal trebuie sa aiba experienta în domeniu. Informatii detaliate la telefon 0726 / 700 . 933 .

 • Salveaza cautarea