Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Constructii - Arhitectura - Design

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajez oameni cu experienta in domeniul 'Instalați Sanitare' Lucrările vor fi in Militari Residance Bucuresti . Avem de munca si in perioada asta a anului , Salariul la 2 săpt sau cum doriti dumneavoastra. Sunt un om serios, ofer si carte de munca chiar si part-time pentru necalificați. Salariu atractiv Daca aveti intrebari si nelamuriri va astept cu un apel telefonic Andrei +40763208932

 • Angajeaza muncitori calificati si necalificati in constructii

 • Caut job internship, voluntariat neplatit cu oportunitate de dezvoltare in domeniul web design,interior design sau logo design.Locuiesc in Tirgu-Mures,am experienta in sketchup,si un pic de adobe illustrator. Sunt foarte motivant,invati mult in timpul meu liber. Nu aveti nimic de pierdut cu un telefon sau cu un e-mail:peterattila87@yahoo.com. Best regards!

 • angajez dulgheri fierari si necalificati salariu de la 100 lei/zi la 200 în functie de cunostinte

 • angajez zugravi rigipsari tencuitori si oameni necalificati urgent

 • MSIGROM SRL Suceava angajeaza fasonator otel beton si operator masini fasonat. Pentru detalii va rugam sa sunati la numarul de telefon 0744 243 149. Rugam seriozitate!

 • SC SIGROMID SRL Suceava angajeaza muncitori calificati si necalificati (dulgheri, fierari-betonisti, zidari) pentru lucrari de lunga durata. Pentru detalii va rugam sa ne lasati un mesaj in privat sau sa sunati la telefon 0744 243 149. Rugam seriozitate!

 • Oferim : - 10 de posturi in domeniul izolatiilor tehnice( calificati si necalificati ); - contract de munca pe perioada nedeterminata ; - transport si cazare gratuita - salariul oferit este peste media pe tara in domeniul izolatiilor tehnice format din salariu fix, diurna si BONUSURI in functie de performante; - traininguri tehnice; - posibilitatea de a-ti dezvolta cariera in domeniu intr-o companie solida, in continua dezvoltare. Cazarea este asigurata de societatea noastra si nu aveti costuri suplimentare ( fara mancare ) !!! Activitatea se desfasoara in BUCURESTI ! Persoana de contact : Nestor R. Tel : 0722-815.742

 • Ofer servicii de calitate si seriozitate, nu beau, nu fumez, masina personala scule de asemenea. Zidarie, Dulgherie, finisaje, Rigips, Parchet laminat, Thermoizolatie cu decorativa, montaj usi si ferestre, sape semi uscate, nivelante, din beton, Zugravit totul la mp. Sunt din Caras-Severin

 • angajez, in conditii avantajoase, zidari, dulgheri, zugravi, parchetar, orice persoana interesata de a lucra in domeniu. Accept si colaboratori! Tel. 0772297388,0758510206.

 • Angajam dulgheri si fierari pentru lucrari in Timisoara. Salariu minim 3500 lei net. Se asigura cazare la container sau casa. Tel. 0770376392 sau mail luz_construct(at)yahoo.com.

 • URGENT Locul de munca Tulcea SUDORI CALIFICATI si cu experienta in CO2 LACATUSI NAVALI CALIFICATI, cu experienta OFERIM CAZARE GRATUITA MASA DE PRANZ GRATUITA OFERIM intre 5 SI 6,5 Euro // ora in functie de calificare si experienta Se munceste in functie de comenzi zilnic intre 8 / 12 ore NU ANGAJAM NECALIFICATI !!!

 • Sc Electrician Bun srl angajeaza electrician sau ajuror de electrician pentru lucrari in bucuresti

 • Angajam muncitori in constructii pentru santiere in mun. Satu Mare si imprejurimi. Cautam zidari, dulgheri, fierari-beronisti, finisori, etc. Platim intre 110 si 150 de lei pe zi la muncitori calificati cu angajare. Depinde de muncitor. Oferim si alte avantaje, cum ar fi: transport la lucru, diurna, plata orelor suplimentare(in caz de nevoie).

 • Caut meseriasi cu referinte pentru amenajare apartament 2 cam zona sala sporturilor etaj 5

 • SC.ADYMAX.SRL angajeaza muncitori calificati si necalificati pentru constructii in Cluj Napoca! Salar foarte atractiv!!! Daca esti bun te asteptam in echipa noastra!!! tel: ‭(0763) 693 646‬

 • Firma de constructii axata pe designul de interioare, angajam oameni competenti, in cautarea unui loc de munca occidental. Oferim: -Plata salariului saptamanal sau la 2 saptamani - Contract de munca - Posibilitate de avansare - Munca doar la interior - Conditii optime de munca (scule de ultima generatie) - Lucrul in cadrul unor proiecte deosebite - Program 8.00 - 18.00 / luni - vineri Nu ne intereseaza cantitatea si calitatea! Nefumatorii detin avantaj! Experienta si cunostine necesare in toate cele de mai jos: - rigips - glet - montaj gresie/faianta/mozaic - zugraveli clasice/ decorative - tapet Salariu de inceput calificati: 3100 ron (negociabil in functie de calificari) Salariu de inceput necalificati : 2100 ron NU DORIM COLABORARI CU ECHIPE DE CONSTRUCTORI!

 • Firma cu profil de executie si proiectare instalatii electrice dispune de 2 locuri de munca in functia de electrician, cu calificare. Experienta in executie de bransamente electrice aerien si subterane, coloane electrice, lucrari in posturi de transformare constituie un avantaj. Oferim in prima luna un salariu net de 2000,00lei, urmand ca in functie de competenta salariul sa creasca. tel de contact: 0742.703.153.

 • Firma germana angajez muncitori in constructii pentru:placat, glet, lavabil, rigips etc. Lucrarile se afla in Munchen Germania. Salariu atractiv. Relatii la telefon : 0040724812279

 • Angajam muncitori in constructii - numai cei ce isi doresc carte de munca si un salariu normal, decent. Se ofera cadru legal si carte de munca. Nivelul salariului in functie de implicarea in activitatea societatii si de aportul adus la indeplinirea obiectivelor. Vizam angajati din zona Gorj, Hunedoara, Caras, Timis etc dispusi si la deplasari in tara si strainatate eventual. Detalii: 0726408907

 • Salveaza cautarea