Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Constructii - Arhitectura - Design

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • DG Construct Instal Grup Angajează muncitori calificați și necalificați: Rigipsari, Zugravi, Zidari, Faianțari. Oferim: - Salariu NET: 3500-4000 RON; - Cazare (unde este cazul); - Contract de muncă; - Toate echipamentele necesare; - Transport asigurat; - Salariu întotdeauna la timp; Cerințe: - Experiență în domeniu; - Seriozitate și disciplină.

  Repostat automat
 • Angajam numai cu carte de munca, zugravi cu experienta. Jobul este in Romania, Bucuresti. Pentru cei din Provincie oferim cazare. Salariul este motivant si se plateste mereu la timp! Pentru mai multe detalii va rugam sa sunati la numarul de telefon: 0040748110496. Rugam si oferim seriozitate.

 • Societate comerciala Angajeaza: zidari, dulgher, fierar betonist, munc necalificat Cerinte: experienta in domeniu Beneficii: -contract de munca pe perioada nedeterminata -salar de la 4000 lei -in caz de relocare oferim cazare Pt mai multe informatii va rugam sa ne contactati telefonic.

 • Soc comerciala de renume, angajeaza draglinist cu experienta Cerinte: - Atestat de calificare -deservent; - Experienta intr-un post similar . Beneficii Oferite: - Contract pe perioada nedeterminata, salariu de 6500 ron/luna cu posibilitate de negociere , functie de experienta fiecaruia. - In caz de relocare oferim transport si cazare.

 • Soc comerciala , angajeaza volist cu experienta Cerinte: - Atestat de calificare ; - Experienta intr-un post similar . Beneficii Oferite: - Contract pe perioada nedeterminata; - Salariu atractiv de la 5000ron/luna negociabil functie de experienta fiecaruia. - In caz de relocare oferim cazare.

 • Societate comerciala de renume Cauta un Excavatorist cu experienta care sa se alature unei echipe de profesionisti . Oferim Contract de munca, salariu atractiv de la 4500 lei in mana In caz de relocare oferim cazare . Va rugam sa ne contactati telefonic pentru mai multe detalii. Va multumim.

 • Angajam vopsitor industrial structuri metalice . Tel 0728 975 236

  Repostat automat
 • Angajam muncitor in domeniul constructiilor - finisaje. Detalii la nr. de telefon: 0752962036

 • • Caut muncitor POLIVALENT in constructii, renovari, amenajari interioare si exterioare, care sa aiba cunostinte in cel putin o parte din urmatoarele: glet, parchet, gresie, faianta, gips-carton, vopsitorie, termosistem fațade. Jobul este in Romania, Bucuresti. Pentru mai multe detalii va rugam sa sunati la numarul de telefon: 0040748110496. Rugam si oferim seriozitate.

 • Beneficiile dvs: -salariu atractiv net de 2150 €/ luna; -cazare,contract de munca legal în Olanda; -concediu 24 zile/an; -orele suplimentare se platesc cu un bonus de 25%; -asigurare în caz de accident; -asigurare medicala; -dreptul la pensie; -alocatie 190 EUR lunar/copil sau student; -loc de munca stabil si sigur. Candidatul ideal trebuie sa aiba experienta în domeniu. Alte informatii la telefon 0728/329958 .

 • Caut un Loc de Munca în ori ce Domeniul Valabil si in Toat Tara Dacă e Nevoie pentru Deplasare Trebuie sa știe sa ofere transport de acasă pana unde doreste sa vin sa fie Asigurat Sa ofere cel putin 2 mese pe Zi și cazare asigurata tel: 0749919007 CU PLATA LA SAU LA SAPTAMANA SAU Doresc Angajarea sau Coloborare cine e interesat sa ma sune Sunați între orele 9 - 18 Nu raspund doar la nr de tel afișat în anunț

 • Firma amenajari interioare ANGAJAM ZUGRAVI, FINISORI contract de munca perioada nedeterminata norma intreaga, SALARIUL 3500- 5000 LEII. PLATA LA SAPTAMANA Pentru cei din provincie -asiguram cazare la dormitor, fara niciun cost. Se asigura transport santier sau se deconteaza abonamentul.RATB. Program de lucru de luni pana vineri. Relatii la tel afisat intre orele 9 si 18 Tel 0727872984

  Repostat automat
 • Beneficiile dvs: -salariu atractiv net de 2150 €/ luna; -cazare,contract de munca legal în Olanda; -concediu 24 zile/an; -orele suplimentare se platesc cu un bonus de 25%; -asigurare în caz de accident; -asigurare medicala; -dreptul la pensie; -alocatie 190 EUR lunar/copil sau student; -loc de munca stabil si sigur. Candidatul ideal trebuie sa aiba experienta în domeniu. Alte informatii la telefon 0728/329958 .

 • Infomunca recruteaza personal calificat sau necalificat in constructii, pentru o companie din Cluj-Napoca. Posturi disponibile: -zugravi; -finisaje interioare; -finisaje exterioare; -betonisti; -dulgheri; -zidari; Persoanele din alte localitati, dispuse de relocare in Cluj, beneficiaza de cazare gratuita. Programul de lucru: de luni pana vineri, intervalul 8-18. Salarizarea variaza intre 2500 si 4500, in functie de experienta si performante.

 • Suntem in cautarea unei persoane pentru postul de sofer- macara. Compania activeaza in domeniul materialelor de constructii. Avem nevoie de o persoana cu minim 1 an experienta in operarea marfii cu ajutorul macaralei. Suna la0787 454 089.

 • Societate comerciala ce are ca domeniu de activitate prefabricarea de case cu structura din lemn , foisoare , pergole , terase , copertine si garaje din lemn, angajam urgent tamplari , dulgheri si lacatusi mecanici cu experienta . Relatii la : 0786.87.31.96 .

 • Firma de constructii angajeaza muncitori calificati si necalificati in constructii! Rog seriozitate! Salariu atractiv!

 • Soc com angajeaza excavatorist Cerinte - experienta demonstrabila prin proba de lucru Oferim -salar motivant de la 5300 lei in mana - in caz de relocare asiguram cazarea Mai multe informatii la tel 0743241603

 • Angajez volist intr o balastiera Cerinte -experienta demonstrabila prin proba de lucru Oferim -salar motivant de la 5300 lei in mana -in caz de relocare asiguram cazarea gratuit Mai multe informatii la telefon

 • Salveaza cautarea