Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Constructii - Arhitectura - Design

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Execut Instalatii electrice civile si industriale, instalatii sanitare si orice tip de amenajari interioare.

 • Firma,angajam muncitori in constructii!Domeniul constructii garduri. Avem nevoie doar de personal calificat(meserias). Doar din Oradea sau imprejurimi. Pentru informatii la 0770 459 881

 • societate de constructii angajeaza muncitori pentru reabilitari blocuri sectorul 2 si sectorul 3.angajam dulgheri, vânzare spațiu comercial parter de bloc, imobil nou vitrina 10 m, suprafața 200 mp. Preț 350000 euro. Vânzare vilă Otopeni 3 apartamente in vilă suprafață totală 600 mp, teren liber (curte) amenajată 400 mp. Pretabil grădiniță, cămin de bătrâni. Preț 450000 euro. Vânzare teren Crângași str. Munții Gurghiului suprafață 500 mp.deschidere 13 m cu construcție casă preț 280000 euro.vanzare teren in Sinaia suprafață 1126 mp dublă deschidere cu PUZ aprobat proiect hotel preț 380000 euro.

 • firma de instalatii climatizare angajeaza lucratori calificati si necalificati salariu motivant telefon 0752444606

 • Constructi,renovari si amenajari -Va punem la dispozitie si in sistem de rate propriu,fara dobinda,cu un avans minim de 35% o gama completa de servicii de constructii,renovari,amenajari,termoizolatii cu polistiren,hidroizolatii,intretinere si imbunatatire caselor,instalatii; electrice,eoliene,solare,sanitare si termice,sudura,confectii metalice,fier forjat. Puteti gasi online informatii detaliate despre serviciile noastre sau puteti contacta serviciul nostru de relatii cu clientii, pentru asistenta. tel./fax. 0341412849, - mobil 0729676777- e-mail - www.alfa.aaz. Program - Luni – Vineri - orele 09 - 17.Va multumesc!

 • Angajari atelier confectii metalice - Angajarile nu se fac prin mesaje scrise,(nu se va raspunde la mesaje)este nevoie sa se vina la un interviu pentru a ne cunoaste si a raspunde la cateva intrebari necesare.Pentru lucrarile din deplasare(in afara orasului Constanta la peste 35 de km.) se asigura transport, cazare si masa. Va rog sa cititi cu atentie anuntul. .Atelier de sudura si confectii metalice din Constanta, angajeaza,numai, cu contract de munca, din judet si din tara;Sudori,Lacatusi confectii metalice,Instalatori sanitari si termici,Electricieni,Muncitori necalificati. Salariu incepe de la 3000 lei pentru calificati si 2200 lei pentru necalificati sau salarizare in acord(la lucrare) .Program de lucru ,Luni –Vineri, orele 08,30 –17. Pauza 30 de minute. Relatii; Constanta,str.Pandurului,nr.48,Km.5, Mobil 0729 676 777 .Tel./Fax. 0341 104 299.Program pentru cei interesati - Luni - Vineri , Orele 09 –17. Va multumesc!

 • Angajari in constructii - Angajarile nu se fac prin mesaje scrise(nu se va raspunde la mesaje)este nevoie sa se vina la un interviu pentru a ne cunoaste si a raspunde la cateva intrebari necesare.Pentru lucrarile din deplasare(in afara orasului Constanta la peste 35 de km.) se asigura transport, cazare si masa - Firma de constructii din Constanta, angajeaza, numai,cu contract de munca, din judet si din tara;Zidari,Zugravi,Faiantari,Mozaicari,Rigipsari,Fierari betonisti,Dulgheri,Timplari,Instalatori sanitari si termici,Lacatusi confectii metalice,Sudori,Electricieni,Muncitori necalificati.Salariu incepe de la salariu minim pe econaomie si se poate ajunge la 6000 lei pentru calificati si 3500 lei pentru necalificati cu salarizare in acord.(la lucrare).Program de lucru – Luni – Vineri orele 08,30 - 17 pauza de masa 30 de minute .Relatii; – mobil - 0729676777- sau tel/fax- 0341412849 si direct la la sediul firmei. Constanta,str.Pandurului,nr.48,Km.5 . Program pentru cei interesati - Luni – Vineri. orele 09 – 17.Va multumesc!

 • S.C.Instalatorul srl Suceava,angajeaza: inginer proiectant instalatii si sudori OL. Relatii: la sediul firmei din Suceava str.Grigore Ureche nr.19;tel.0230-551719;0744-522502 Priectantul de instalatii:gaze in program autocad.

 • Angajez= Pentru Spania: Preț 11 euro pentru sudori argon. Preț 9 euro pentru sudori CO 2, electric manual, strungari, frezori, lăcătuși confecții metalice. Rog seriozitate. Se asigura contract de munca legal, transport dus intors. Cazarea este contra cost. Domnul Șerban 0744.386.712.

 • S.C. OZICON S.R.L., societate din domeniul constructiilor, cu 24 ani de experienta, angajeaza muncitori calificati in constructii. Dorim sa ne marim echipele, astfel angajam in mod special muncitori calificati ca instalatori sanitari, zidari, zugravi, tinichigii, dulgheri, faiantari, finisori, rigipsari, izolatori etc. pentru lucrari in amenajari/constructii. Oferim salarii competitive, plata la timp, etc. Cerem si oferim seriozitate! Pentru mai multe detalii/informatii va rugam sunati la telefon 0722251746

 • Angajez 2 zidari și 2 montatori rigips.Punct de lucru Brasov , se ofera salariul motivat, cazare .

 • Firma de constructii din Bucuresti sector 6, angajeaza inginer constructii civile ( sa cunoasca proceduri de finisaje si instalatii electrice si sanitare) cu un salariu net cuprins intre 4500 lei si 5000 lei. Santierul se afla in Bucuresti, sector 6. Nr. Tel. 0724000222

 • Executam lucrări : decofrat ,demolat ,finisaje tencuieli manuale,zidărie ,săpături manuale . Tel:0758658143

 • Cerinţe: - Angajatul ideal este posesor al diplomei de inginer constructor, nivel licenţă sau master; preferabil, în “Inginerie civilă“ = “Construcții civile, industriale şi agricole“ (CCIA); dar, s-ar putea accepta şi alte specializări înrudite din domeniul construcţiilor (IE, CFDP); - Experienţă relevantă de lucru în conducerea unui şantier de construcţii şi în proiectarea construcţiilor; - Bună cunoaştere a normelor şi standardelor de proiectare; - Abilităţi de comunicare şi de lucru în echipă; - Abilităţi de coordonare, de gestionare a timpului şi sarcini multiple; Persoană cu iniţiativă, organizată cu cunoştinţe avansate în MS Office, AutoCAD. Descrierea jobului: - Întocmeşte oferte de preţ - Urmăreşte realizarea producţiei - Urmăreşte decontarea lucrărilor realizate - Întocmire necesar materiale Beneficii: - Contract individual de muncă perioadă nedeterminată; - Salariu motivant, stabilit în urma interviului; - Va fi implicat în proiecte naționale.

 • loc de munca in doomeniu fantani salar lunar cu angajare sau la zi

 • Angajez meseriasi constructori cu experienta si muncitori necalificati pt lucrari de amenajare interioara exterioara salarizare motivanta in functie de experienta + bonusuri Oferim si cerem seriozitatei informatii la tel 0722615260 de L pina V intre 12 si 18. In unele cazuri oferim si cazare pt cei din tara.

 • Angajam persoane in vederea amenajarilor interioare cat si exterioare. Rigipsari, zugravi, faiantari,zidari,muncitori necalificati etc. Posibilitate de plata prin salarizare sau colaborare la metru patrat. Oferim si cazare celor care pot fi din provincie, intocmim contracte de munca, oferta salariala fiind destul de motivanta. Weekend-ul fiind liber.Oferim si cerem seriozitate. Zona noastra de lucru este in general in Bucuresti, mai rar in afara orasului. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la adresa de email: mirel.munteanu84@gmail.com sau telefonic: 0753892118.

 • Salveaza cautarea