Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Constructii - Arhitectura - Design

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Zugrav cu experienta cer si ofer setiozitate maxima .

 • Firmă din Mun. Arad, specializată în amenajări interioare (tencuieli, zugraveli, etc.) caută meseriaș și/sau ajutor în construcții motivat, serios, pentru lucrări de tencuieli, finisaje, gresie și faianță, parchet laminat. Cerem seriozitate! Oferim salariu lunar atractiv, în funcție de competențe (pe baza unei probe de lucru), plata la timp a banilor (la începutul fiecărei luni), carte de muncă, lucru cu echipamente moderne (pompe lavabil, glet, tencuieli, scule doar DeWalt și Bosch). Salariul indicat este pentru început, urmând a fi adaptat în funcție de activitatea prestată. Pentru angajare va rugam sunati la numarul de telefon 0766060400.

 • SC Help Instal Serv SRL : Suntem o societate in plina dezvoltare, autorizata ANRE, ISCIR si agreata de DISTRIGAZ SUD RETELE si cu o experienta de peste 25 de ani in executia lucrarilor de instalatii si mentenanta ; Noi ne dezvoltam activitatea si cautam in primul rand: 1. INSTALTOR AUTORIZAT GAZE ; 2. INSTALTOR CU EXPERIENTA . Fii dornic de cunoastere si dezvoltare, iar noi - Help Instal Serv - vom fi dornici de colaborare. Responsabilitatile, beneficiile si dezvoltarea personala si profesionala, se vor discuta la interviu HELP INSTAL SERV SRL, cu sediul social în BUCURESTI, în calitate de operator de date cu caracter personal, prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal (definite de Regulamentul general privind protectia datelor nr. 2016/679 - „GDPR"), în scopul recrutării (stabilirii unei relații de muncă). Transmiterea oricăror date cu caracter personal cu privire la inițierea unei relații de muncă și/sau oricăror scopuri aflate în interesul dvs. reprezintă acordul dumneavoastră pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de către HELP INSTAL SERV SRL.

 • iAngajem zugravi, muncitori in constructii .Rigipsari ,zidari,zugravi,electricieni.si instalatori pentru instalatii sanitare si electrice Pentru ammenajeri interioare si constructie de la 0.Relatii la nr.de telefon 0744167067.

 • Firma de instalatii angajeaza instalatori cu sau fara experienta. Se cauta persoane serioase si motivate de a ajunge in echipa noastra. Se ofera salariu atractiv in functie de experienta si calificare, seriozitate, conditii bune de lucru. Pentru alte lamuriri va rugam sa ne contactati la numarul de telefon:0723297464.

 • Angajam montatori fatade bond, pereți cortina, hpl, salariu atractiv 5000-15000 lei, oferim cazare

 • Executam instalatii electrice. Salariu minim 2000 lei.

 • Firma de construcții angajăm muncitori calificati si necalificati. Salarii foarte bune. NU oferim cazare.

 • Pfa Caut lucrări în construcți gresie faianță rigips parchet mai multe în privat

 • Tel 0772220326 Bărbat,48 de ani, calificare liceul de construcții, experiență în zugrăveli glet rigips termosistem dulgherie etc, permis cat B, foarte muncitor și serios caut loc de muncă în construcții Disponibil la deplasări numai cu transport asigurat

 • caut coleg de munca cu sau fara experient in amenajeri interioare cunostinte in domeniul pardoselilor din lemn constitue avantaj

 • Firma de constructii angajeaza dulgheri,finisori si salaori ,salariu motivant,carte de munca si plata salariului in 15 si 30 ale lunii.

 • Zugrav execut zugrăveli parchet faianță etc

 • Angajam personal calificat in constructii. Salariul atractiv. Telefon 0728716566

 • Angajez zugrav, dulgher, zidar, instalator si fierar.

 • Oferim servicii complete de cadastru si topografie, in Bucuresti dar si in judetele invecinate! Preturile variaza in functie de gradul de complexitate al lucrarilor, iar pentru o oferta personalizata, nu ezitati sa ma contactati! Principalele servicii oferite: - Ridicari topografice si intocmire planuri de situatie; - Trasare si materializare limite de proprietate; - Trasare contur si axe constructie; - Asistenta topografica pe santiere, si alte lucrari de specialitate!

 • Candidatul ideal Cautam acea persoana pasionata de design interior , implicata in ceea ce face , disponibila sa invete si sa puna in aplicare idei si concepte noi , sa aiba simt de raspundere in executia si finalizarea cu succes si la timp a proiectelor de design interior , sa cunoasca programele specifice proiectarii , modelarii si randarii ( de preferat 3D Studio Max + Vray si Autocad) Descrierea jobului Proiectare , planificare si optimizare spatii interioare Crearea conceptului de design interior personalizat in functie de cerintele clientilor in care vor fi incluse piese de mobilier si materiale din portofoliul nostru de furnizori italieni .O parte din aceste produse sunt create deja in format 3D si se afla in libraria noastra de produse iar altele necesita modelare in 3d . Prezentarea randarilor 3D si crearea mapei tehnice a proiectului Incadrarea in termenele contractuale pentru finalizarea proiectelor Colaborarea cu Managerul de proiecte din cadrul companiei noastre este foarte importanta pentru a obtine randamentul maxim in finalizarea cu succes a fiecarui proiect . Trimite CV la adresa de mail pentru a participa la un interviu .

 • SC GEL INSTAL N V S.R.L angajeaza instalatori calificati cu experienta Program de lucru de luni pana vineri Pentru mai multe detalii: 0745573140

 • Firma producatoare de tamplarie de aluminiu si fatade ventilate angajeaza montatori, muncitori necalificati si sofer (categ. B).

 • Cautam Personal pentru amenajari interioare pentru Olanda. Se ofera un salariu incepand cu 2250euro/net, cazarea si masa este asigurata gratuit, orele suplimentare sunt platite separat cu 12euro/h suplimentara si pe toata perioada contractului veti beneficia de asigurare medicala. Informatii detaliate la telefon 0738 . 665 . 425.

 • Salveaza cautarea