Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Constructii - Arhitectura - Design Brasov

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajez muncitori cu carte de munca in domeniul hidroizolatiilor.Doresc seriozitate si ofer salariu atractiv in functie de pregatire si de nivelul de munca depus. Relatii pot oferii la nr. de tel. 0766715807.

 • Firma certificata de International Society of Arboricultur angajam si formam alpinisti cu sau fara experienta in ingrijirea arborilor. Oferim echipament si conditii de lucru la standarde internationale , salarii motivante in functie de abilitatile de munca si invatare ale candidatilor! Candidatilor li se cere seriozitate, disponibilitate la efort fizic, lucru la inaltime si deplasare in tara( sau Europa daca se doreste). Meseria de arborist (ingrijitor arbori) aduce numeroase beneficii atat fizice/mentale cat si financiare. Aceasta presupune - miscare in aer liber (fara stresul muncii in spatii inchise, se mentine o conditia fizica benefica pt starea de sanatate atat fizica cat si mentala), -lipsa monotoniei creata de locul de munaca-cum nu exista 2 arbori identici, automat abordarile si taierile se vor face diferit ( se stie ca monotonia creeaza depresii) -socializare -interactionam zilnic cu oameni noi -plimbare-deplasarile intre locatii sau localitati ne da posibilitatea de a vedea si invata despre locuri, oameni si obiceiurile zonei - independenta financiara- se pot realiza venituri comparabile cu industria IT(fata de ei, noi nu lucram intre 4 pereti cu n calculator in fata si o viata sedentara, dar putem ajunge la acelasi nivel financiar)

 • Dezvoltator imobiliar angajeaza echipe si firme pentru santierele din Brasov si Navodari

 • Firma construcții angajăm secretara in Brasov, salariu 2500 lei. ( necesar permis de conducere).

 • firma de constructii angajeaza sofer cat B pentru transport materiale , cu cunostinte minime de constructii

 • Isol Tony job srl cauta 2 dulgheri 2finisori 2 regipsari Cautam și echipe pentru ridicare de construcți la roșu violete.

 • Caut muncitor constructii, amenajari interioare, exterioare, plata la zi, calificat si necalificat

 • Companie de constructii cu vechime de 10 ani din Brasov, care dezvolta un proiect imobiliar cu mai multe blocuri de 10 etaje pe termen lung, angajeaza imediat pentru santierul din Brasov: - Gletuitori, zugravi - Montatori - gresie, faianta - Montatori termosistem ( placare fatada cu polistiren ) Oferim: - Pachet salarial atractiv ( platit la timp), de 5000 de lei. - Se asigura continuitate in munca indiferent de anotimp , mai ales pe timpul iernii. - Asiguram cazare gratuita la pensiune de 3 stele, langa santier - Angajam numai cu contract de munca si asiguram continuitate garantata tot anul. - Asiguram conditii optime de munca cu unelte si scule profesionale.

 • Angajam rigipsari.rog seriozitate

 • Echipă cu firma și RTE executam case la roșu..Pentru un deviz corect transmiteți plan.Anunt valabil pentru jud Brașov.

 • dulghier , fierar betonist , zidar, necalificati.

 • Angajam fimisori regips, montatori regips, gleturi tencuieli Oferim cazare

 • Angajam muncitori calificați și necalificați pentru lucruari în construcții și amenajări interioare gleturi regips tencuieli mecanizate gresie și faianțăOferim. Cazare salariu

 • Angajez electrician si ajutor de electrician.Brasov 0774915165 sau 0730644386

 • Angajez electrician ajutor de electrician Oferim si cerem seriozitate.Santierele sunt in Brasov.Reletii la nr de telsau

 • Executii,Interventii Si Reparatii Instalatii Sanitare,Termice,Gaze si Electrice. Proiecte gaz. Mentenanta. Amenajari interioare & Constructii.

 • SC Sofimat angajeaza LACATUS MECANIC pentru lucrari de reparatii si intretinere cladiri . Programul de lucru 8.00-17.00 de luni pana vineri . Persoanele interesate sunt rugate sa sune la tel 0722434325 . CV-ul poate fi depus la e-mail : janina.istratie@sda.ro su la sediul societatii Brasov strada 13 Decembrie 94 A. Prin transmiterea datelor dvs. personale prin corespondenta electronica adresata oricaror adrese de email cu terminatia “sda.ro” sau “sofimat.ro”, prin intermediul retelelor de socializare (Facebook, LinkedIn etc) sau prin aplicarea in cadrul unei platforme online de locuri de munca, va exprimati acordul expres si neechivoc ca aceste date sa fie prelucrate de companie si stocate pentru o perioada de 5 ani. Prelucrarea datelor se va face in scopul angajarii dvs. in cadrul companiei .

 • SC Sofimat angajeaza electrician pentru lucrari de reparatii si intretinere cladiri . Programul de lucru 8.00-17.00 de luni pana vineri . Persoanele interesate sunt rugate sa sune la tel 0722434325 . CV-ul poate fi depus la e-mail : su la sediul societatii Brasov strada 13 Decembrie 94 A.

 • SC Sofimat angajeaza ZUGRAV / ZIDAR pentru lucrari de reparatii si intretinere cladiri . Programul de lucru 8.00-17.00 de luni pana vineri . Persoanele interesate sunt rugate sa sune la tel 0722434325 . CV-ul poate fi depus la e-mail : su la sediul societatii Brasov strada 13 Decembrie 94 A. Prin transmiterea datelor dvs. personale prin corespondenta electronica adresata oricaror adrese de email cu terminatia “sda.ro” sau “sofimat.ro”, prin intermediul retelelor de socializare (Facebook, LinkedIn etc) sau prin aplicarea in cadrul unei platforme online de locuri de munca, va exprimati acordul expres si neechivoc ca aceste date sa fie prelucrate de companie si stocate pentru o perioada de 5 ani. Prelucrarea datelor se va face in scopul angajarii dvs. in cadrul companiei .

 • SC Sofimat angajeaza munciotor necalificat pentru activitate de intretinere si reparatii , amenajari interioare si experioare . Experienta constituie avantaj dar nu este obligatorie . Mai multe detalii puteti primi la telefon 0722434325 . Asteptam un CV la adresa Brasov strada 13 Decembrie 96 A , sau pe e-mail la Prin transmiterea datelor dvs. personale prin corespondenta electronica adresata oricaror adrese de email cu terminatia “sda.ro” sau “sofimat.ro”, prin intermediul retelelor de socializare (Facebook, LinkedIn etc) sau prin aplicarea in cadrul unei platforme online de locuri de munca, va exprimati acordul expres si neechivoc ca aceste date sa fie prelucrate de companie si stocate pentru o perioada de 5 ani. Prelucrarea datelor se va face in scopul angajarii dvs. in cadrul companiei .

 • Salveaza cautarea