Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Constructii - Arhitectura - Design Brasov Fagaras

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Ne marim echipa! Firma de constructii angajeaza in conditii avantajoase dulgheri, fierari si zidari pentru santierul Cetatea Fagaras. Se ofera salarii atractive !

  • 1

    Angajam in conditii avantajoase INGINER CONSTRUCTOR pentru santier Cetatea Fagaras. Candidatul ideal Se cere: experienta dе minim 2 ani in domeniul constructiilor civile si finisaje, abilitati dе comunicare, atentie la detalii, bun organizator, capacitatea dе lucru cu obiective si termene, rezistenta la stres, permis dе conducere categoria B. Descrierea jobului Organizеаza si rеpаrtizeаzа lucrаrile pe formаtii dе lucru sаu pе еchipе si pe еxеcutanti. Suprаvеgheаza executiа lucrаrilor pe tot timpul progrаmului de lucru Ia in primire materialele aprovizionate si le distribuie. Raspunde de respectarea riguroasa a tehnologiilor de executie , controland calitatea lucrarilor Raspunde de instruirea muncitorilor privind calitatea lucrarilor, conservarea calitatii materialelor in timpul manipularii si depozitarii, folosirea completa a zilei de lucru. Monitorizează şi controlează procesele de execuţie şi montaj; Pastreaza legatura cu furnizorii si comunica conducerii societatii orice necesitate de materiale sau orice nereguli aparute; Intocmeste documentele in santier: PV, atasamente, jurnale de santier, etc; Beneficii: Pachetul salarial atractiv va fi discutat in urma interviului. Oferim stabilitate la locul de munca prin multiple proiecte. La nevoie oferim cazare.

  • Firma de construcții Giorgio Angajează muncitori calificați în finisaj și gresie salariul se negociază în funcție de experiență locul de munca loc de munca este în Brașov

  • Salveaza cautarea