Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Constructii - Arhitectura - Design Bucuresti

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Am 37 de ani și caut de muncă ca și excavatorist am diplomă de mecanic utilaje terasiere și experiență în domeniu

 • SOCIETATE DIN BUCURESTI ANGAJEAZA FULL TIME STRUCTURIST CONSTRUCTII PERSOANELE INTERESATE POT OBTINE DETALII SUPLIMENTARE LA TEL: 0726.694.747 - DL CONSTANTIN MARIAN

 • Posturi disponibile: 13 Locatie: Bucuresti Angajator: SBR Soletanche Bachy Fundaţii, societate parte a grupului Vinci prezenta si in Romania din anii '90, este filiala autohtona a uneia dintre cele mai mari companii de construcţii geotehnice şi fundaţii speciale din lume. Ce trebuie sa faceti? In postura de MUNCITOR NECALIFICAT veti desfasura urmatoarele activitati: - Indeplinirea sarcinilor trasate de seful ierarhic; - Va veti ocupa de saparea, ridicarea, incarcarea, descarcarea si transportarea materialelor; - Va veti asigura de faptul ca este curat santierul si veti depozita materialele in locurile stabilite; - Veti executa lucrari de pregatire a materialelor si de punere in opera a betonului conform instructiunilor sefului de echipa/ maistrului/ sefului de santier. Ce persoana cautam? Sunteti candidatul ideal daca: - Cunoasteti fazele tehnologice de executie a pilotilor forati/ peretilor mulati; - Cunoasteti utilajele si sculele din procesul tehnologic; - Aveti cunostinte elementare de SSM şi SU pe santier. Ce puteti castiga? - Veti fi recompensat cu un salariu motivant.

 • 1

  Posturi disponibile: 1 Locatie: Bucuresti Angajator: SBR Soletanche Bachy Fundaţii, societate parte a grupului Vinci prezenta si in Romania din anii '90, este filiala autohtona a uneia dintre cele mai mari companii de construcţii geotehnice şi fundaţii speciale din lume. Ce trebuie sa faceti? In postura de SUDOR veti desfasura urmatoarele activitati: - Reglarea tensiunii /intensitatii curentului electric; - Sudarea manuala a pieselor metalice; - Sudarea prin puncte sau linii la masinile de sudat prin rezistenta; - Sudarea cap la cap, la masinile de sudat prin rezistenta, profilele si tevile din otel beton pentru constructii, solicitate static; - Utilizarea dispozitivelor de masura pentru controlarea pieselor finite; - Indeplinirea sarcinilor trasate de seful ierarhic, la timp si in conditii foarte bune conform fiselor de instruire; - Veti folosi in mod corespunzator utilajele, sculele, aparatele de masura. Ce persoana cautam? Sunteti candidatul ideal daca: - Aveti studii medii; - Aveti experienta de minim 2 ani pe o pozitie de SUDOR; - Aveti experienta in domeniul constructiilor. Ce puteti castiga? - Veti fi recompensat cu un salariu motivant.

 • Angajez muncitori Calificați in construcții Salariu in funcție de experiența și îndemânare Avans de 50 de lei zilnic Program de munca de la 7:30 la 17:30 Plata săptămânal Ma interesează in special dulgheri și placatori cu polistiren Pentru alte întrebări sunați la numărul: 0784311416

 • 2

  Electrician pentru instalatii curenti slabi,in bucuresti,120 lei/zi

 • 1

  Firma angajeaza echipe si muncitori calificati pentru reabilitari ,placari cu polistiren fatade , .... angajam si alpinisti utilitari... Plata se face la mp sau la zi, se ofera contract de munca perioada nedeterminata... contact 0766141016

 • 1

  Firma de constructii angajeaza buldoexcavatorist, inginer constructor pentru executie cu /fara experienta , inginer pentru serviciul tehnic , sudor si electrician..Trimiteti CV la fax 0213131769 sau pe mail Relatii la telefon ;0752127800

 • INGINER SANTIER + SEF ECHIPA : Atribuţii si responsabilitati: 1. Comunicarea cu proiectantii ,subcontractorii si furnizorii (organizarea sedintelor saptamanale cu acestia ,pentru clarificari si pentru lamurirea altor aspecte legate de proiect:detalii neclare ,incomplete ,sau alte cazuri ); 2. Răspunde pentru realizarea nivelului de calitate corespunzător cerinţelor, la lucrările de construcţii pentru care este angajat; 3. Urmareste executia lucrarilor pe santier din punct de vedere al cantitatii si respectarii termenelor de executie ; 4. Intocmirea situatiei de lucrari si verificarea calitatii lucrarilor executate ; 5. Organizarea lucrarilor pe santier ,sedintelor saptamanale in santier si emiterea de rapoarte zilnice a lucrarilor ; 6. Planificarea lucrarilor si organizarea echipelor in functie de specializarea fiecaruia . 7. Studiaza detaliile de proiectare si documentatia tehnica necesara pentru lucrarile de constructie; 8. Intocmirea graficului de lucru si monitorizarea lui zilnica, adaptarea lui ori de cate ori este necesar; 9. Identifica si respecta legislatia aplicabila in domeniu ; 10. Asigura soluţionarea neconformităţilor, a defectelor şi a neconcordanţelor apărute în fazele de execuţie; 11. Raspunde pentru respectarea proiectelor şi a detaliilor de execuţie pentru realizarea nivelului de calitate corespunzător cerinţelor; 12. Asigura documentele necesare întocmirii cărţii tehnice ;(procese verbale ,certificate de calitate etc.) 13. Intocmeste si /sau verifica atasamente ,situatiile de lucrari,rapoartele de lucru,procesele verbale si orice alta documentatie cu caracter tehnic; 14. Urmareste ca aprovizionarea cu materialele comandate sa se faca la timp si verifica existenta documentelor de calitate ; 15. Raspunde pentru aducerea la îndeplinire, la termenele stabilite, a măsurilor dispuse prin actele de control sau prin documentele de recepţie a lucrărilor de construcţii; 16. Stabileste răspunderile personalului de executie în conformitate cu prevederile SMI şi cu prevederile legale în vigoare. 17. Asigură implementarea documentelor de management al calitatii în cadrul proceselor pe care le coordonează; asigura condiţii pentru efectuarea auditurilor în cadrul proceselor pe care le coordoneaza; 18. Verifica planurile de executie, asigura şi răspunde de implementarea acţiunilor Mai multe detalii puteti obtine contactandu-ne NUMAI in intervalul orar : L-V 09:00-16:00 Persoanele care nu vor tine cont de intervalul orar mentionat mai sus NU VOR FI PROGRAMATE pentru interviu !

 • 2

  Quanta Resurse Umane angajeaza Montatori amenajare supermarketuri la nivel national. Responsabilitati: - Montarea/demontarea rafturilor metalice; - Montarea elementelor de pret; - Montarea articolelor publicitare in magazine; - Incarcarea/descarcarea produselor in camioane. Cerinte: - Disponibilitatea permanenta pentru deplasare in tara; - Disponibilitatea de a lucra pe proiecte (deschidere magazine, redecorare supermarketuri); - Rezistenta la efort prelungit; - Detinerea permisului de conducere categoria B reprezinta un avantaj. - Experienta in activitatile de montaj reprezinta un avantaj. Se ofera: - Cazare cu mic dejun; - Diurna; - Se asigura echipament; - Se asigura transportul; - Se ofera instruire la locul de munca. Pentru mai multe informatii va rog sa ma contactati la numarul: 0723617904. “Datele cu caracter personal pe care ni le transmiteti, vor fi prelucrate cu scopul de a va ajuta la identificarea unor posturi potrivite, pentru care sa aplicati. Aceasta include trimiterea CV-ului dvs catre posibilii angajatori, mentinandu-va informat cu privire la viitoare oportunitati de munca prin metodele de comunicare furnizate de catre dumneavoastra. Conform Regulamentului European 2016 /679, ati fost informat(a) ca, in orice moment, veti avea dreptul de a accesa datele dvs. cu caracter personal, dreptul de a rectifica datele dvs. cu caracter personal daca datele sunt incomplete sau inexacte, dreptul de a restrictiona prelucrarea datelor cu caracter personal (in cazul in care respectiva restrictie este justificata din punct de vedere legal) dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere pentru protectia datelor si dreptul de a solicita incetarea prelucrarii datelor cu caracter personal in orice moment prin transmiterea unei cereri scrise la adresa de email: ”

 • Angajez dulgher ,zidari ,fierari ,muncitori calificati si necalificati , cu contract de munca so salariu atractiv

 • Firma de constructii , angajez dulgheri cu carte de munca , si salariu atractiv. 0729172808

 • 1

  Firma Elite Surface Systems angajeaza in Bucuresti aplicatori sau echipe de aplicatori pentru executie pardoseli cu rasini si hidroizolatii cu membrane lichide, salariu se discuta la interviu in functie de experienta. Descrierea postului: - Executia pardoselilor industriale pe baza de rasini epoxidice si poliuretanice si a hidroizolatiilor cu membrane lichide. Cerinte: - Experienta in domeniul aplicarii de pardoseli cu rasini / hidroizolatii constituie avantaj; - Disponibilitate pentru deplasari in tara la lucrari. Beneficii: - Contract de munca pe perioada nedeterminata; - Plata ore suplimentare, prime, bonus de condus, diurna pentru deplasari in tara, alte bonusuri in functie de programul de lucru si abilitatile de lucru; - Pentru lucrari in Bucuresti si in tara se asigura transport si cazare; - Pentru persoanele din orasele limitrofe oferim transport gratuit cu autoturism firma/cazare; - Asiguram lucrari pe toata perioada anului.

 • Angajez instalatori si ajutor de instalator pentru lucrari in Bucuresti. Program 8 ore de luni pana vineri.Salariul atractiv.

 • Angajam muncitor necalificat in demolarea cladirilor, captuseli, zidarie, placi mozaic, faianta, gresie, parchet , perioada nedeterminata, disponibil pentru relocare, cazare pusa la dispozitie din partea angajatorului, salariul 3.000 lei brut. CV la adresa de email + interviu.

 • Societate comercială din București angajeaza instalator calificat pentru instalatii termice si sanitare. Salariu motivant.

 • Societate comercială din București angajeaza lucrator in constructii (tencuitori) sau echipa de 4 persoane. Salariu motivant. Pentru provincie oferim cazare.

 • Salveaza cautarea