Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Constructii - Arhitectura - Design Buzau Buzau

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Amenajări de toate felurile glet var gresie faianță parchet rigips piatra tapet etc mai multe detalii la tel

 • Execut:Case la roșu și la cheie, amenajări interioare și exterioare de înaltă calitate, acoperișuri, izolații termice, instalații electrice, tencuieli simple, tencuieli decorative, faianță, gresie, parchet laminat, lambriuri, şape, zidarii, izolații blocuri cu carton, apartamente și garsoniere etc.

 • Firma de constructii executa urmatoarele lucrari: zidarie ,glet, faianta, gresie , parchet,dusumele,mozaic,marmura,scari interioare-exterioare,rampe, zugraveli,pavaje , design rigips, tavane rigips, electricitate, instalatii sanitare,canalizare ,borduri,gratare de curte ,amenajari interioare -exterioare, fatade,socluri de piatra , garduri , cu specialitate in renovari apartamente cauta de lucru in Buzau. Nr de tel : 0771 190 136 Persoana de contact : Relu

 • Angajam muncitori in constructii in meseriile de dulgheri,fierari betonisti,zidari ,zugravi ,rigipsari si hidroizolatori. Salarii deosebit de motivante.Puncte de lucru in Buzau ,Bucuresti si Austria.

 • Executăm Finisaje interioare și exterioare, glet ,gresie, faianță, parchet,rigips, termo izolați....etc mai multe detalii 0749971633 ionuț

 • Companie de constructii cu vechime de 10 ani din Brasov, care dezvolta un proiect imobiliar cu mai multe blocuri de 10 etaje pe termen lung, angajeaza imediat pentru santierul din Brasov: - Gletuitori, zugravi - Montatori - gresie, faianta - Montatori termosistem ( placare fatada cu polistiren ) Oferim: - Pachet salarial atractiv ( platit la timp), de 5000 de lei. - Se asigura continuitate in munca indiferent de anotimp , mai ales pe timpul iernii. - Asiguram cazare gratuita la pensiune de 3 stele, langa santier - Angajam numai cu contract de munca si asiguram continuitate garantata tot anul. - Asiguram conditii optime de munca cu unelte si scule profesionale.

 • Angajăm muncitori calificati in domeniul constructiilor cu specializarea dulgheri, zidari, zugravi Rog seriozitate

 • Firma constructii ,cauta meseriasi pentru glet,faianta,gresie,rigips,sape,tencuieli.Asiguram seriozitate si salariu atractiv.Nr tel:0745116692.(Marian)

 • Firma de constructii din Buzau angajeaza persoana responsabila cu intocmirea cartii tehnice a constructiei pentru lucrarile in executie.

 • Experienta in finisaje interioare, glet, zugravit,gresie, faianta, parchet, solicit angajare in Buzau.

 • Angajam urmatoarele categorii de muncitori : dulgheri,fierari betonisti, zidari,zugravi,rigipsari si hidroizolatori. Salarii motivante .Puncte de lucru in Buzau - Bucuresti si Austria.

 • Angajez meseriașii pentru gresie/faianță cu contract de munca pe perioadă nedeterminată sau ofer si la metru pătrat cer si ofer seriozitate pentru mai multe informatii 0749971633 ionuț

 • Recrutam personal calificat sau necalificat din toata tara in constructii, pentru diverse localitati din judetul Cluj . Salariu cuprins intre 2500 si 5500 lei net. Cazare gratuita. Se cauta : Zidari, Dulgheri, Betonisti Finisori Salahori cu experienta Abilitati de munca in echipa. Disponibilitate de deplasare in scop de serviciu. Atentie la detalii, si ordonat la locul de munca. Dispus sa invete lucruri noi. (Va rog ca duminica sa nu se sune)

 • Angajam MANIPULANTI DEPOZIT- FABRICA RECICLARE. Program de lucru: 3 schimburi- 8h/zi. Se ofera: salariu + tichete de masa+ transport asigurat + 50% decontare abonament- pentru cei din afara Buzaului + alte sporuri. Pentru a discuta mai multe detalii, sunati la numarul de telefon: 0744 668 559.

 • Divizia SC PORTE E SCALE SRL, firma producatoare de tamplarie termoizolanta, pereti cortina, fatade ventilate face parte din Grupul Aqua System prezent pe piața românească inca din anul 1990. Te vrem in echipa noastra! Tipul de candidat cautat: Studii tehnice absolvite; Experienta in tamplarie de aluminiu si pereti cortina reprezinta un avantaj; Cunoasterea programelor pentru tamplarie din aluminiu este un plus; Cunoasterea sistemelor de aluminiu si feroneriei din aluminiu reprezinta un avantaj; Cunostinte de limba engleza; Cunostinte desen tehnic, calcul matematic si principii de proiectare inginereasca; Cunostinte PC – Pachet MS Office, AutoCAD; Capacitate de a lucra in echipa; Punctual, serios si cu dorinta de a se specializa in domeniu. Principalele responsabilitati sunt: Gestioneaza implementarea proiectului alocat; Estimeaza suprafete si cantitati; Realizeaza necesar de materiale, calcule tabelare; Pregateste dosarul tehnic: sectiuni specifice, detalii de montaj (se poate invata la locul de munca, in functie de capacitatea de acumulare informatii); Intocmeste proiectele de executie in vederea lansarii in productie; Oferta solutii pentru situatiile intalnite pe santier (impreuna cu managerul de proiect); Realizeaza proiectul de montaj si-l transmite instalatorului/sefului de santier; Urmareste comenzile in procesul de fabricatie; Raspunde de calitatea lucrarilor efectuate in conformitate

 • Angajez instalator autorizat , 3000-5000 lei salariu . Postul necesita deplasari. Mai multe detalii la telefon .

 • Firma constructii din Bucuresti Angajam: personal cu experienta Oferim: cazare gratuita La zi 170-200 de lei la zi pentru meseriasi 50 de lei avans zilnic si carte de munca Pentru exterioare : -placat polistiren -plasa+adeziv -decorativa. Continuitate pe tot timpul anului. Salariul la doua saptamani

 • Angajam CASIER CU EXPERIENTA pentru fast-food din Buzau. Program de lucru in ture: 1 zi schimbul 1- 1 zi schimbul 2- 1 zi libera. Se ofera: - salariu motivant - masa asigurata, - mediu de lucru tanar. Pentru a discuta mai multe detalii, sunati la numarul de telefon: 0744 668 559.

 • Angajez instalatori si muncitori necalificati.salariu atractiv.mai multe detalii la telefon

 • Caut spre angajare 3-4 oameni buni, constiinciosi si cu pofta de munca in constructii. Program de lucru 8-17(8 ore pe zi) cu o ora pauza de masa, ofer abonamente pentru naveta in caz ca nu locuiesc in raza orasului, salariu intre 2400 si 3000 lei in functie de meseria si seriozitatea angajatului, suntem intr-un colectiv foarte comunicativ si ca obiect dorim sa colaboram cu oameni seriosi si priceputi si care la randul lor doresc un loc de munca stabil si cu oameni de intelegere varsta nu e o problema. Pentru mai multe informatii ofer nr de tel: 0785448610 Alexandru.

 • Salveaza cautarea