Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Constructii - Arhitectura - Design Iasi

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • angajez echipa 4 -5 persoane pentru lucrari de turnat si elicopterizat doar betoane ,lucru este si de zi si de noapte .se ofera salar de la 200 ron pe zi .cazare si o masa ,locatia este in bucuresti /info 0761798609

 • Finisor cu experienta,caut loc de munca.

 • Angajăm băieți aplicare efecte decorative cu experiență în domeniul construcțiilor și amenajărilor interioare. Dacă ai înclinație artistică, ești creativ, pasionat de artă, capacitatea de a transforma pereții beneficiarilor noștri într-o adevărată capodoperă de artă și deții carnet de conducere, așteptăm să ne contactezi. Telefon : 0755217397 E-mail :

 • Oferim urmatoarele servicii: - ARHITECTURA MODERNA VILE - CASE - ARHITECTURA TRADITIONALA TARANEASCA ROMANEASCA - REZISTENTA - INSTALATII SANITARE/ELECTRICE/TERMICE - INSTALATII STINGERE INCENDIU - VERIFICARE REZISTENTA PROIECT ( MLPAT) - VERIFICARE PROIECT DE ARHITECTURA (MLPAT) - VERIFICARE PROIECT DE INSTALATII (MLPAT) - SCENARIU DE SECURITATE LA INCEDIU - INTOCMIRE CERTIFICAT ENERGETIC - INTOCMIRE STUDIU GEOTEHNIC - CONSTRUCTII LA ROSU - CONSTRUCTII LA CHEI - OBTINERE AVIZE NECESARE - EXPERTIZE TEHNICE CLADIRI "CONSTRUIESTE CU NOI, CONSTRUIESTE PENTRU VIITOR !!!" Efectuam lucrari in toata tara !!! Cu respect si stima, Echipa "Casatamultvisata Empire Building"

 • Angajam dulgheri si fierari cu experienta in domeniu. Contract de munca. Salariul oferit: 200 RON/zi. Cazare asigurata. Detalii suplimentare la nr. de telefon: 0740435263; 0747783598

 • SC. Angajeaza: iinstalatori in constructii, muncitori necalificati, dulgheri, fierari, zidari, pietrari, finisori, in zona Iasi, nu prea avem posibilitate de cazare(4 locuri disponibile), ofer un salariu corect in functie de capacitatile, indemanarea si motivatia meseriasilor sau a muncitorilor.

 • loc de munca in doomeniu fantani salar lunar cu angajare sau la zi

 • depistes izvoare cavitati apa panza freatica perimetru de 100m cu 500 lei plus deplasarea

 • Cu sau fara experienta,obligatoriu permis cat b,salarizare 3500 lei

 • Firma de constructii din Romania angajeaza: zidari, rigipsari, zugravi si montatori de gresie si faianta. Contract de munca. Salariul oferit: incepand cu 150 RON/zi. Cazare asigurata. Disponibilitatea de deplasare (avem santiere in toata tara) Detalii suplimentare la nr. de telefon: 0740435263; 0747783598.

 • Echipa executam lucrari in amenajări interioare, cu expierenta 15ani in Europa, gresie, faianta, granit, glet, vopsea lavabila structurata, parchet laminat, etc.. Avem Preturi accesibile pentru orice buzunar!! OFERIM CALITATE, NU CANTITATE!!! ..... Multumim!!! Suntem din Iași,

 • Descrierea jobului: - asamblarea instalațiilor de încălzire termică, (conducte, țevi - presare, filetare, sudură) conform materialului de execuție; - montarea completă a instalațiilor de canalizare, sanitare (băi, toalete); - montajul finit al instalațiilor sanitare; - punere în funcțiune instalații și realizare probe de presiune; - remedierea defecțiunilor constatate și efectuarea de lucrări de întreținere; - seriozitate, dorință, pasiune pentru meseria de instalator. Cerințe și responsabilități: - studii medii, liceu sau școală profesională cu calificare de instalator - calificarea și experiența solidă în meseria de instalator reprezintă un avantaj - calificarea în domeniul instalațiilor prin sudură reprezintă un avantaj - fara calificare în domeniu este nevoie de minim 1 an experiență (recentă) - citirea și interpretarea desenelor tehnice - harnic, responsabil, serios, dornic să învețe lucruri noi - capacitate de execuție a atribuțiilor de serviciu - execuția proceselor de muncă trebuie făcută cu respectarea normelor de Securitate și Sănătate în muncă - limba germană nu este necesară, tot personalul de conducere este din România Beneficii: - contract de muncă full time, conform legislației din Germania - concediu 21 zile lucrătoare pe an - cazare în locuințele firmei (contravaloarea cazării este 1 h/zi în plus la programul de lucru) - echipament de muncă, scule portabile din partea firmei - deplasarea de la firmă până la locul de muncă este asigurată de către firmă (dacă angajații optează să locuiască în locuințele oferite de firmă) - asigurare medicală după legile în vigoare din Germania - angajații cu copii au dreptul au posibilitatea de a depune actele pentru a beneficia de alocație în Germania (198 EUR/copil, lună) - după 6 luni de la angajare, în urma evaluării puteți obține o mărire salarială - salariu atractiv: 13 EUR brut/oră (salariul net aprox.1470 Eur – 1680 Eur/168 ore lucrate, în funcție de clasa de impozit a fiecărui angajat: Clasa 1 - necăsătorit, Clasa 3 - căsătorit). Angajările se fac pe minim 12 luni. Așteptăm CV-urile dvs. până pe data de 30 ianuarie 2020.

 • Angajam un sudor (tig) conf. metal. Rel la 0746029109.

 • Societate Comerciala ce are ca obiect de activitate montajul sistemelor de automatizari pentru porti angajeaza INSTALATOR SISTEME DE AUTOMATIZARI PORTI cu sau fara experienta. Nu se impune limita de varsta, program de lucru 8 ore/zi de luni pana vineri. Salarizare motivanta. Va rugam sa trimiteti CV-ul d-vstra pe adresa de e-mail sau la FaxDetalii suplimentare la telefon.

 • Firma de constuctie cu personal calificat si cu experienta executam,termoizolatii la exterior termosistem amenajari interioare finisaje.renovari tencuieli interioare zugrăveli placari gresie si faianță parchet ...etc Amenajari exterioare tencuieli exterioare tencuieli decorative zidarie pavaje bordura rigola pt scurgerea si dezvoltarea apelor.. ..etc OFERIM SERIOZITATE CALITATE SI GARANTIE LUVRARILOR ....TEL 0749553101

 • Societate angajeaza cu contract de munca ingineri,electricieni si necalificati(care au lucrat in domeniul electric ) ,pentru munca in strainatate .Valabil pentru Iasi si judetele limitrofe. Telefon 766669572 ,

 • Angajez muncitor calificati finisori (glet si var) Plata porneste de la 17 ron/ora in fuctie de experienta si rapiditate. Plata se face la 2 saptamani Posibilitate de a plati la mp.

 • Angajăm muncitori în construcții. Salariu motivant și atractiv. Loc de munca stabil și de durata. Plata salariului se face la termenele stabilite fara întârzieri. Salariul este in functie de cunoștiințe. Cerem și oferim seriozitate.

 • Angajez Meseriasi Calificati in Constructii FINISORI seriosi si responsabili cu contract de munca . Salariu motivant plata la 2 saptamani si la timp . După prima luna de munca se mărește salariu. Cerinte: sa cunoasca bine in domeniul , sa munceasca si sa respecte programul de munca. Pentru mai multe detalii sunati la.0765401877 Cer si ofer seriozitate. Atentie ! Anuntul se adreseaza doar celor care chiar cunosc in domeniu constructiilor si chiar isi doresc sa munceasca!

 • Angajam muncitor calificat in constructii. Caut persoane muncitoare care se pricepe la constructii (Finisaje interioare). Plata porneste de la 17 ron/ora in fuctie de experienta si rapiditate. Plata de face la 2 saptamani Posibilitate de a plati la mp.

 • Salveaza cautarea