Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Constructii - Arhitectura - Design Ilfov Tunari

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Firma constructii din Bucuresti Angajam: personal cu experienta Oferim: La zi 170-200 lei in functie de pricepere. -cazare pentru provincie 30 lei pe zi(avans) Pentru exterioare : -placat polistiren -plasa+adeziv -decorativa. Continuitate pe tot timpul anului. Salariul la doua saptamani sau la saptamana.Angajare cu carte de munca.

  • Firma constructii din Bucuresti Angajam: personal cu experienta Oferim: cazare gratuita La zi 170-200 de lei la zi pentru meseriasi 50 de lei avans zilnic si carte de munca Pentru exterioare : -placat polistiren -plasa+adeziv -decorativa. Continuitate pe tot timpul anului. Salariul la doua saptamani

  • Caut echipe cu, sau fara Srl termosistem Bucuresti Oferim plata la M2 Oferim plata pe etape Cazare Gratuita dupa Caz

  • SC GIARDINO BIANCO RESIDENCE SRL cu sediul si punctul de lucru in Tunari-Ilfov , angajeaza inginer de santier . Cerinte : - studii superioare tehnice - experienta tehnica de minim 2 ani - aptitudini de planificare , organizare si control a activitatii - capacitatea de a lucra cu termene limita - abilitati de comunicare - capacitatea de organizare si planificare - permis de conducere Cat. B Responsabilitati : - analizeaza documentele si datele de intrare tehnice ( proiectul , caietele de sarcini etc ) - studiaza detaliile de proiectare si documentatia tehnica necesara pentru lucrarile de constructie - verifica planurile de executie si propune solutii constructive pentru rezolvarea neconformitatilor identificate si tehnologii - coordoneaza personalul din subordine si subantreprenori - intocmeste si / sau verifica atasamente , situatiile de lucrari , rapoarte de lucru , procese verbalesi orice alta documentatie cu caracter tehnic - urmareste aprovizionarea cu materialele comandate , livrarea la timp si verifica existenta documentelor de calitate - asigura mentinerea legaturii cu clientul si proiectantul in ceea ce priveste procesul de constructie - identifica materialele si echipamentele principale care intra in componenta ofertei, caracteristicile tehnice , cantitatile - incadreaza articolele de deviz si cantitatile - urmareste implementarea modificarilor pe santier Beneficii : salariul se negociaza in cadrul interviului Date de contact : - Telefon mobil 0767780148 - e-mail :

  • Salveaza cautarea