Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Constructii - Arhitectura - Design Neamt Targu-neamt

Categorii

Judete

Localitati

Pret
  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Caut echipa constructii sau meseriași pentru constructia la rosu a unui obiectiv situat in Vanatori Neamt. Salarizare atractivă pe măsura efortului depus si a experienței. Posturi disponibile fierari betonisti, dulgher, fasonator montator fier beton, zidari, sef de echipa.

  • Societate de constructii din Baia Mare cu lucrari in UNGARIA (Budapesta si Debrecen) angajeaza fierari, dulgheri si necalificati din toata tara, individual sau in echipa. Oferim: - angajare cu contract de munca pe durata nedeterminata, - echipament de protectie (bocanci, casca, vesta), - cazare gratuita, - transport gratuit. Salariul la momentul angajarii este de 1000 euro si dupa perioada de proba de 15 zile se negociaza pana la un maxim de 1400 euro functie de calficarea si interesul aratat in timpul perioadei de proba. Plata salariilor se face dupa cum urmeaza: - perioada 25 - 30 a lunii - avans fix de 200 euro - perioada 10 - 15 a lunii urmatoare - lichidarea drepturilor salariale Informatii la telefon 0752286622

  • Proprietar, in Bucuresti, angajez meserias finisaje. Cerinte> cunostinte temeinice de montaj gresie, faianta, piatra, tinci, etc. Se ofera 250-300 ron/zi si cazare. Nu deranjati inutil daca nu va inscrieti in cerinte

  • https://www.ziartarguneamt.ro/arhiteh-cam-srl-o-noua-firma-de-proiectare-in-targu-neamt-vezi-ce-servicii-ofera Birou de proiectare: Arhitectura, rezistenta, instalatii, certificat de urbanism, autorizatie construire/desfiintare, intrare in legalitate, amenajari interioare/exterioare, prezentari. Pret proiect arhitectura=5€/mp.

  • Cautam muncitori in domeniul pavajelor,se ofera salarii atractive,masa si cazarea sunt asigurate de catre angajator.Petru mai multe detalii va rog sa sunati la nr de tel.0730094804.

  • Salveaza cautarea