Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Constructii - Arhitectura - Design Prahova

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajez muncitori în domeniul construcțiilor, dulgher, zidari, rigipsar etc. Salariul de la 3000 lei sau 150 lei pe zi plata la săptămâna, rog persoane serioase ce știu să apreciez munca în echipa. Relatii la 0723699398.

 • Caut baiat pentru amenajari interioare.

 • Servicii de consultanta in domeniul constructiilor: dirigentie de santier pentru domeniile: CCIA –cat. importanta,, C" si ,,D”. Instalatii sanitare interioare si termoventilatii , instalatii electrice, retele edilitare de apa si canalizare, asistenta tehnica santier, servicii de protectia muncii, situatii de urgenta,evaluarea riscurilor, coordonare SSM santiere temporare si mobile. Proiectare in domeniul :CCIA, Retele edilitare, Instalatii in constructii, electrice, drumuri si poduri.: tel: 0 721 261 021 sau 0 760 396 909.

 • firma constructii angajeaza zidari,fierari,dulgheri,finisori,necalificati. relatii la telefon:0723679644

 • caut meseriasi sao o echipa ptr casa finisaje int si ext in bucuresti -SC 265 mp ,parter +etaj cu terasa circulabila . se pate incepe imediat. finisajele,adica la cheie detalii la tel -0723249738

 • Angajam muncitori calificati si necalificati pentru productie si reparatie Paleti- Ploiesti mai multe detalii la telefon

 • SC profil Constructii angajeaza muncitori:rigipsari-finisori,dulgheri,fierari-betonisti,necalificati.Oferim cazare,salariu motivant,Detalii:0752857769

 • SC CERAMICA BIANCA S.RL. PLOIESTI, ANGAJEAZĂ IMEDIAT în condiții avantajoase : *MUNCITORI (femei si barbati) – pentru calificare la locul de muncă în meserii specifice industriei ceramice : TURNĂTOR OBIECTE CERAMICE RETUSOR OBIECTE CERAMICE CUPTORAR OBIECTE CERAMICE SE OFERĂ : Siguranta unui loc de munca stabil si de lunga durata, plata cursurilor de calificare suportată de Societate, un salariu brut de încadrare de 2.500 lei lunar, acordare prima scolarizare, plata integrală a transportului în cazul persoanelor din alte localități, echipament de lucru gratuit, un deosebit sprijin medical . Relaţii la telefon: 0244 - 599883 , 0728-634.340 şi E-mail :

 • SC SIVES SA cu sediul in PLOIESTI , STR.ANDREI MURESANU Nr 58 (linga policlinica Cina ),care executa lucrari in domeniul constructiilor, angajeaza in conditii avantajoase muncitori calificati(inclusiv tineri fara experienta) in meseriile: -INSTALATORI -SUDORI ELECTRICI -SUDORI POLIETILENA -LACATUSI TEVARI Relatii la telefon 0244/534687 si mobil 0723258531 sau la sediul societatii zilnic de luni pina vineri intre orele 8-16.

 • Angajam Specialist radiografie teava si ultrasunete pentru Italia. Pentru detali sunati la tel.0733228801.

 • Angajez personal calificat și necalificat in domeniul pardoseli interioare : parchet laminat si stratificat, mocheta, linoleum, deck. Ofer si rog seriozitate. Salarii mari,in funcție de performanțele fiecăruia,bonuri de masă,diurnă in caz de deplasare, ofer cazare in Ploiesti, pt. cei din judet! Nr. telefon 0763696257 !

 • Angajez zidari si zugavi cu experienta. Salari negociabile in functie de experienta incepand de la 3ooo roni/luna. Se asigura transport din Ploiesti. Ofer si cer seriozitate. Tel.0724274958

 • Angajăm muncitori calificați si necalificați in constructii pentru șantier in brasov se oferă cazare daca este cazul se face naveta si la ploiesti se oferă imasa si salariul se negociaza in functie de calificarea fiecaruia

 • Angajam muncitori calificati si necalificati din toata tara. 1000€ salariu , santier in Bucuresti.

 • Angajam - rigipsari - fierari -dulgheri -muncitori necalificati 0726859889 pentru mai multe detalii

 • Angajam muncitori necalificati , fierari , dulgheri . Santierul este in Brasov , se ofera cazare si doua mese pe zi + transportul asigurat .

 • Societate angajeaza:inginer constructii, personal relatii cu clientii,tehnician video inspectii canalizare, inginer retele, inginer drumuri, inginer instalatii,electrician,dulgher, fierar,sofer, muncitor in domeniul instalatiilor de apa si canalizare. Detalii la nr de tel: 0244522387.

 • Candidatul ideal: Angajam colegi in echipa de productie a Wetterbest, unul dintre principalii producatori de sisteme pentru acoperisuri din industria locala. Cerintele postului sunt urmatoarele: * studii medii; * experienta de lucru cu masini automate reprezinta un avantaj; * acuitate vizuala si auditiva, reactii rapide, dexteritate manuala; * persoana organizata, responsabila, punctuala, serioasa, * adaptat muncii in echipa. Responsabilitati: * primeste comenzile si identifica loturile de semifabricate necesare executiei; * introduce in masina si manevreaza materia prima in conditii nde siguranta; * opereaza linia automata de productie conform instructiunilor de operare si a specificatiilor tehnice; * supravegheaza functionarea liniei de productie; * verifica periodic starea componentelor liniei automate si a dispozitivelor folosite; * opereaza bonurile de consum si efectueaza nota de predare. Oferim un loc de munca cu reale oportunitati de dezvoltare, intr-o companie in crestere si un pachet de beneficii care va recompensa pe deplin efortul si abilitatile tale. Descrierea companiei: Activitatea companiei Depaco (Wetterbest)a inceput anul 1999. Depaco a abordat o strategie de dezvoltare pe termen mediu si lung investind in utilaje automate si performante de productie a tiglelor metalice si accesoriilor pentru acoperis. Pentru extinderea la nivel national si pentru a produce articole de calitate, compania a achizitionat utilaje performante, de la cei mai renumiti producatori europeni, utilaje ce asigura o productivitate ridicata, dar si o precizie de executie mult imbunatatita; In prezent, procesul de productie din fabrica Depaco de la Baicoi se desfasoara pe mai mult de 30 linii automate: pentru tigla metalica cu diverse profile, pentru tabla cutata de 4 tipodimensiuni, pentru sistemul de jgheaburi si burlane, pentru tabla faltuita; Part of the Teraplast Group, Depaco proudly promotes the important values: client satisfaction, innovation and professionalism, solidarity and respect to society and environment.

 • Companie de constructii cu vechime de 10 ani din Brasov, care dezvolta un proiect imobiliar cu mai multe blocuri de 10 etaje pe termen lung, angajeaza imediat pentru santierul din Brasov: - Gletuitori, zugravi - Montatori - gresie, faianta - Montatori termosistem ( placare fatada cu polistiren ) Oferim: - Pachet salarial atractiv ( platit la timp), de 5000 de lei. - Se asigura continuitate in munca indiferent de anotimp , mai ales pe timpul iernii. - Asiguram cazare gratuita la pensiune de 3 stele, langa santier - Angajam numai cu contract de munca si asiguram continuitate garantata tot anul. - Asiguram conditii optime de munca cu unelte si scule profesionale.

 • execut case si vile la rosu ,consolidari ,termosistem ,garduri etc. tel.0724857504

 • Salveaza cautarea