Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Timis

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 2785 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Firma de constructii angajeaza cu Contract de Munca : rigipsari, faiantari, finisori si zugravi ,pentru detalii tel.

 • 26

  Firma germana cauta șoferi categ.B,pentru curierat(Amazon München).Se ofera : contract de munca cu angajator german,rezolvare acte rapid(domiciliu,cont bancar pt salarii,,card sanatate,inregistrare pentru pensie) ,precum si sprijin in orice problemă. Se cere:permis categ. B, cazier curat,si dorinta de a munci. Coletele sant usoare,programul de lucru: 10.45-20.00.Salar 1700€ net. Pentru mai multe detalii sunati la nr.de tel.: +40735946611. URGENT.

 • 7

  Angajez spalator auto, ofer cazare si procent intre 30 si 40%

 • 22

  Carrefour Timisoara Lipoovei angajeaza lucrator vitrina asistata si Artima Timisoara Dacia angajeaza : lucrator universal si casieri.

 • 8

  Pentru Timisoara si Com.Sacalaz - jud. Timis, cautam persoane de incredere, cu simt de raspundere, care au disponibilitate de lucru cateva ore pe saptamana. Aria de activitate: in apropierea domiciliului dvs. Puteti ajunge in echipa noastra, apeland la numarul de telefon unde ne puteti furniza numele si prenumele dvs. , zona de domiciliu, numarul dvs. de telefon sau puteti trimite cv-ul dvs.la adresa de e-mail din anunt. Noi va vom contacta pentru a va oferi toate detaliile.

 • Brutaria Sacalaz angajeaza cofetar Pentru mai multe detalii sunati la numarul de tlf

 • 28

  Partener Uber angajează, cu sau fără masină, soferi cu permis de conducere categoria B Documente necesare: Atestat transport persoane în regim de închiriere! Permis de conducere obținut de minim 2 ani Cazier judiciar fără înscrisuri.

 • Societatea EMESA BUILDING ''SRL , cu sediul in comuna Giroc , str .Narcisei , nr.21 B , incaperea nr.6 ,Judetul Timis inregistrata la Orc Timis sub nr.J35/3657/2018 si cui.40049046 , cauta spre angajare Tehnician proiectant in constructii , studii -liceu si scoala tehnica ,-calificare de tehnicean proiectant in constructii ; limba straina vorbita araba , program de 8 ore/zi , salariu atractiv . tel.

 • 9

  Firma ATLAS CLEANING : -angajează OPERATORI CURATENIE BARBATI CU EXPERIENTA sau FARA EXPERIENTA Poate constitui avantaj, dar nu este obligatoriu : experienta in domeniu Oferim formare la locul de munca . -cu program part-time ( norma partiala ) -cu program full-time ( norma intreaga ) Se cere : -permis conducere categoria B -seriozitate , implicare , responsabilitate -capacitate de organizare si adaptare -disponibilitate la efort Se ofera: -seriozitate si stabilitate -posibilitate de avansare in cadrul firmei -pachet salarial atractiv Mai multe detalii in cadrul interviului. Informatii suplimentare telefonice ZILNIC intre orele 8:00-20:00

 • 3

  Caut de lucru ca șofer personal sau agent vânzări. Posed permis cat B din 1996 fără cazier. Sunt o persoană serioasă și punctuală.

 • 7

  Firmă de securitate angajează agenți de securitate si dispecer cu sau fară atestat obiective Timisoara.Pentru mai multe detali vă rugam sa ne contactați la tel:

 • 20

  ANGAJAM CURIERI pentru a livra mancare: ATENTIE: CELE MAI BUNE SALARIZARI DE PE PIATA. SUNA SI AFLA! Modalitati de livrare? Cu bicicletă, masina personala sau scuter!

 Banii? Câștigurile se virează la doua saptamani pe data de 05 si 20 ale lunii către 
tine!

 IMPORTANT: Se angajeaza, Fără CV si Fără experiență!

 Plata? Garantată pe ora, plus comanda!

 HAI IN ECHIPA NOASTRA! 

Detalii tehnice: Ce trebuie să știi pentru a deveni curier? 
-> Ai o modalitate de transport proprie 
-> Ai un smartphone Android -> Iti place sa iti faci singur programul? ATUNCI ESTI IN LOCUL POTRIVIT -> Seriozitate si varsta minima de 18 ani IMPORTANT + AVANTAJE: Ai disponibilitate la program prelungit! Exista o mare posibilitate de a primi TIPS de la client iar asta mai adauga un potential de 150 - 250 lei / saptamana (Asta desigur, in functie de abilitatile tale de a comunica cu fiecare client in parte). Pentru mai multe detalii, nu ezita sa ne contactezi!

 • angajez curieri full-time sau part-time cu sau fără experiență !!!

 • angajez curieri cu sau fără experiență !!

 • Iti cauti un loc de munca in Germania la ingrijire varstnici? Te descurci cu limba germana si ai mai avut grija de varstnici? Suna-ne sau Asiguram noi tot, drum dus intors gratuit, asigurari medicale si fara comision! Ne ocupam noi de tot de la A la Z. Sute de cazuri disponibile! Oferta salariala se face dupa un interviu telefonic de germana. Suna-ne acum si iti rezolvam rapid plecarea sa obtii un venit rapid. sau ----------------------------------------------------------------------------- Administratorul datelor dvs. personale este Promedica Care Sp. z o.o. cu sediul la Varșovia (00-807) Al. Jerozolimskie 94, Polonia. Vă informăm cu privire la posibilitatea de retragere a consimțământului în orice moment trimițând un e-mail la: sau prin telefon la numărul: , sau în scris la adresa: Aleje Jerozolimskie 94, 00-807 Varșovia, Polonia sau personal. Retragerea consimțământului nu va afecta legalitatea prelucrării, care a fost făcută pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia.

 • 4

  Vrei un loc de munca in Germania la ingrijire varstnici insa nu stii germana??Hai la cursul gratuit online de limba germana si iti oferim apoi si loc de munca in Germania la ingrijire varstnici! Suna-ne sau !!! Incepem cursul gratuit in Arad, se tine ONLINE, din 19 februarie ora 10! Cursul este gratuit, dureaza 1 luna, orar luni- joi 10-13:00 si apoi va oferim loc de munca in Germania la ingrijire varstnici! Transport gratuit, fara comision, perioade de sedere flexibile de la 1 luna in Germania cu 1 luna acasa pana la 4 luni in Germania cu 1 luna acasa! SUNA-NE si inscrie-te la curs sau sau vino in vizita LUNI-VINERI 9-17 IN Arad, Str Voluntarilor nr 2 bloc R22 ap 96 parter Administratorul datelor dvs. personale este Promedica Care Sp. z o.o. cu sediul la Varșovia (00-807) Al. Jerozolimskie 94, Polonia. Vă informăm cu privire la posibilitatea de retragere a consimțământului în orice moment trimițând un e-mail la: sau prin telefon la numărul: , sau în scris la adresa: Aleje Jerozolimskie 94, 00-807 Varșovia, Polonia sau personal. Retragerea consimțământului nu va afecta legalitatea prelucrării, care a fost făcută pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia.

 • 2

  Cunoști limba germană nivel mediu și vrei un venit în plus? sau Hai cu noi la muncă sigură și legală, în Germania, în domeniul îngrijirii persoanelor vârstnice. Cerințele de bază- cunoașterea limbii germane la nivel conversațional și experiența în domeniu. Ce oferim? Un loc de muncă legal, transport asigurat gratuit, asigurare medicală și fără nici un fel de comision. Pentru mai multe detalii, astept mesajele dumneavoastra in privat sau un apel la numerele sau Administratorul datelor dvs. personale este Promedica Care Sp. z o.o. cu sediul la Varșovia (00-807) Al. Jerozolimskie 94, Polonia. Vă informăm cu privire la posibilitatea de retragere a consimțământului în orice moment trimițând un e-mail la: sau prin telefon la numărul: , sau în scris la adresa: Aleje Jerozolimskie 94, 00-807 Varșovia, Polonia sau personal. Retragerea consimțământului nu va afecta legalitatea prelucrării, care a fost făcută pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia.

 • 5

  Firma de curatenie angajeaza: FEMEIE PENTRU CURATENIE IN MORAVITA ( VAMA) -program flexibil -2 interventii pe saptamana a cate 4 ore Se cere: -seriozitate si implicare Se ofera: -salar motivant -stabilitatea unui loc de munca si mediu de lucru placut -formare la locul de munca Alte detalii in cadrul interviului. Informatii suplimentare ZILNIC intre orele 8:00-20:00

 • 3

  Iti doresti un venit suplimentar ? Firma de curatenie ATLAS CLEANING angajeaza: PERSONAL PENTRU CURATENIE in MORAVITA -program flexibil -part time -de doua ori pe saptamana cate 4 ore Se cere: seriozitate , implicare , responsabilitate

 • Căutăm noi colegi pentru dezvoltarea echipei din Arad. Poți să faci parte din echipa noastră dacă: comunici ușor cu cei din jur și ai putere de convingere știi să te mobilizezi în orice situație ești organizat, ambițios, responsabil, perseverent vrei să înveți lucruri noi într-o manieră accesibilă îți place munca de teren ești motivat de câștigurile suplimentare experiența anterioară în vânzări nu este obligatorie, dar reprezintă un avantaj Descrierea jobului: încheierea contractelor de furnizare energie electrică și gaze naturale la domiciliul poten ialilor clien i pentru ENEL Romania respectarea procedurilor ENEL ENERGIE cu privire la organizarea activită ii de teren respectarea targetului zilnic și lunar rapoarte zilnice ale activității de pe teren către superiori Ce oferim: contract de muncă pe perioada nedeterminată program flexibil, adaptat la muncă de pe teren mediu de lucru plăcut suport tehnic și comercial din partea firmei posibilitate de promovare dacă demonstrezi că ai rezultate și abilități de leadership Dacă te regăsești în descrierea de mai sus, noi suntem nerăbdători să te cunoaștem

 • Salveaza cautarea