Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Timis

Categorii

Judete

Localitati

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Caut menajeră pentru un apartament cu 3 camere să facă curățenie de 2 ori pe săptămână și să gătească. Persoana care dorește să facă serviciile să locuiască în apartament fără să plătească chirie. Sa fie in permanenta in aceasta proprietate. Mai multe detalii la nr de telefon 0720967195. Rog persoanele care doresc aceste servicii sa fie serioase. Doamnă sau studentă.

 • Meat Busters angajează piccolo! Dacă ești student(ă), cool și simpatic, dacă ai simțul umorului și ești un team player, te vrem în echipa noastră! Îți oferim: - condiții avantajoase de salarizare - un mediu de lucru super prietenos - muzică de calitate - mâncare bună - șansa să nu te mai trezești devreme! Ce vrem de la tine? Să fii deschis la nou, natural, relaxat, responsabil, profesionist și super atent cu clienții noștri, pentru că nu oferim doar „Pork to the people!”, ci și „Good vibes to the people!” Program: L-V intre orele 12-15 si unele seri in functie de cerere. Pentru mai multe informații, sun-o pe Ioana la 0726151553.

 • Meat Busters angajează barman! Dacă ești cool și simpatic, dacă ai simțul umorului și ești un team player, te vrem în echipa noastră! Îți oferim: - condiții avantajoase de salarizare - 4% procent din vânzările de pe bar - bonuri de masă - un mediu de lucru super prietenos - muzică de calitate - mâncare bună - șansa să nu te mai trezești devreme! Ce vrem de la tine? Să fii deschis la nou, natural, relaxat, responsabil, profesionist și super atent cu clienții noștri, pentru că nu oferim doar „Pork to the people!”, ci și „Good vibes to the people!” Program: 2 cu 2 și 2 weekenduri libere pe lună Pentru mai multe informații, sun-o pe Ioana la 0726151553.

 • SE CAUTA: Lucratori agricoli in Marea Britanie/ Londra (femei/ barbati/ cupluri). Se ofera: salariu 10.40 Lire/ ora NET. Se asigura: cazare + transport. NU se cere limba engleza. Trimiteti mesaj pe FACEBOOK cu NUMELE dvs. si ADRESA de EMAIL pentru a va transmite toate informatiile detaliate!!! PAGINA OFICIALA: w w w. facebook. com/ JobOfficeUK Doar mesajele primite pe pagina oficiala de Facebook vor primi raspuns.

 • Caut sa angajez sofer curier in vederea distribuirii de colete si corespondenta in Timisora.

 • Salonul B&C Beauty este situat pe bul Dambovita.

 • Pentru colaborare, angajare Bul. Dambovita nr38 salon B&C Beauty

 • Caut 3 muncitori pentru a lucra la o fabrica de paleti automatizata in Germania. Se lucreaza in hala, angajare pe firma germana, fara intermediari si fara comision. Retribuire 10 Eu/ora. Alte detalii Adrian 00491703720383

 • Angajez vanzatoare la magazin alimentar in zona Cetatii Program 07:00- 19:00 doua zile lucrate liber doua zile. Salariul 2300 lei in mana. Lucrator comercial Program 11:00-23:00 doua zile lucrate liber doua zile. Salariul 2000 lei in mana. Mai multe detalii la telefon Asteptam CV- ul la adresa de mail: Prin trimiterea si/sau completarea datelor cu caracter personal, va dati acordul expres ca acestea sa fie folosite in vederea identificarii unui loc de munca!

 • Angajez vanzatoare magazin general in Dumbravita, program in 2 ture 6-14 ; 14-22 de luni pana vineri, salar 1700 in mana. Asteptam CV- ul la adresa de mail: Prin trimiterea si/sau completarea datelor cu caracter personal, va dati acordul expres ca acestea sa fie folosite in vederea identificarii unui loc de munca!

 • Firma de constructii angajeaza ,muncitori calificati si necalificati in domeniul contructiilor.Rugam seriozitate!oferim salarii avantajoase! 2500-5000 net plus bonusuri ,pentru persoanele care nu sunt din Timisoara oferim cazare !!! pentru mai multe detalii sunati

 • firma de constructii angajeaza ,muncitori calificati si necalificati in domeniul contructiilor.Rugam seriozitate!oferim salarii avantajoase!pentru persoanele care nu sunt din Timisoara oferim cazare !!! pentru mai multe detalii sunati la 0735836088.

 • Se caută îngrijitoare bătrâni. Casa de bătrâni este în Calea Șagului. Pentru mai multe detalii 0749311781

 • Tinar serios, harnic nu beau caut de lucru la termopane P. V. C. Ca montator, in Timișoara sau străinătate. Mulțumesc.

 • Angajam soferi de autobuz pt. linie in Germania,salariu atractiv!!! Contract de munca German!!! Pentru mai multe detalii 0049 1602539480

 • Sc.PATISERIA SUPER DONA srl din TIMISOARA angajează 1 brutar(cod cor 751201),conditii minime:- studii 10 clase sau Scoala Profesională,calificare brutar,cunoașterea bucătăriei sarbesti (BUREK). CV-urile se depun pe e-mail la adresa: oskarfototimisoara@gmail Vor fi luate in considerare CV-urile primite pănă la data de 14.10.2019. Selecția candidatilor va avea loc in data de 18.10.2019 si constă in ,,Concurs de CV-uri" Informatii la tel.0771529250.

 • Angajăm șoferi de autobuz pt. linie in Germania!!!salariu atractiv! Pt. mai multe detalii +491602539480

 • Meseriasi efectuam lucrari de amenajari interioare Glet-Tinci-Plasa-Gresie-Faianta-Parchet-Rigips-Zugraveli-Montat Usi-Coltare-Sapa -Tencuiala etc.efectuam si decopertari Izolati Termice lucrari de Pavaj-Borduri

 • Salveaza cautarea