Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Timis

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 3000 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Angajez zidari,dulgher,finisori si necalificați salarii începând de la 3000 lei 0757073139

 • 1

  Firma de constructii angajeaza muncitori zidari .dulgheri si necalificati 0757073139

 • 14

  Localitate: Timisoara Cerinte: - Permis de conducere categ. B - Cu sau fara atestat profesional - Seriozitate - Vigilenta - Constiinciozitate, respectarea stricta a regulilor si procedurilor. Oferta - Pachet salarial atractiv

 • 8

  Caut persoana dispusă să stea 3-4 ore pe zi de luni pana vineri la scoala cu un copil . Sc. Gimnazială nr 7. Cal. Lipovei. Mai multe amănunte la 0745316636 Ana.

 • 11

  Societate de transport angajeaza in Timisoara, soferi profesionisti cu atestat si cazier pentru transport tir si distributie. CV-urile se depun in Timisoara la sediul punctului de lucru, str.Anton Kathrein nr.5 sau pe email redtopsrl@yahoo.com. Relatii la telefon 0744 771 638.

 • 31

  Angajam soferi distributie paine cat b minin 1an

 • 3

  Firma angajeaza muncitori cu experienta: dulgheri, zidari, fierari, rigipsari si muncitori necalificati. Pentru deplasari in tara oferim cazare si masa. Telefon

 • 1

  Angajam urgent croitor(easa), la croitorie rapida ! Oferim carte de munca si salariu atractiv . Relatii la telefon 0722264051

 • 14

  Angajam soferi pentru livrari la domiciliu ,catering,pizza.Dorim colegi seriosi,bine cunoscatori al orasului,posesori de minim 2 ani a permisului de conducere cat.B.Experienta constituie un avantaj. Tel:

 • 3

  Cautam sa angajam sudor TIG-WIG si MIG-MAG, lacatus confectii metalice, oferim salariu motivant, bonusuri in functie de realizari. Perspective pe termen lung. Cu posibilitatea de a oferii cazare. Sediul nostru se afla in Timisoara, Str. Martir Silviu Motohon, nr.32A. Telefon:0722858514

 • Angajam sudori, lacatus, necalificati pentru executie de balustrade si scari. Lucram cu otel, fier forjat, inox.... Cautam persoane cu experienta sau fara experienta. Cautam persoane motivate si responsabile. Oferim mediu de lucru placut, salarizare motivanta. Daca esti interesat te asteptam la sediul nostru din Timisoara: Strada Martir Silviu Motohon 32 A. Telefon : 0722858514

 • 2

  Cautam sa angajam sudori, lacatusi si necalificati confectii metalice. Suntem o firma specializati in executia de scari interior si scari exterior, in aceasta idee cautam sa marim echipa de lucratori .In acest scop suntem in cautare de personal motivat, responsabil, inclinat spre lucru de calitate. Exclus alcoolici ! Oferim loc de munca serios si stabil, loc de munca cu perspective pe termen lung, contract de munca. Va oferim un loc de munca la care sunteti respectati. Exista posibilitatea de a oferi si cazare pentru persoanele din alte localitati. ! Telefon : Timisoara, strada Martir Silviu Motohon 32A.

 • Doamna serioasa si cu experienta, execut servicii de menaj : case, apartamente, birouri la preturi acceptabile. Pretul se discuta la fata locului in functie de cerintele clientilor.

 • 1

  Design de interior și exterior / ambient, Randări Fotorealistice și animații de prezentare pentru Imobiliare. Design de Produs personalizat utilizând modelarea 3D. Absolvent în domeniu, momentan continui studiile la Master.

 • 4

  Angajam operatori cu sau fara experienta pentru o companie multinationala cu transport asigurat din Timisoara. Oferim: - Salariul cuprins intre 2686 lei brut; - Primă lunară de performanţă: până la 700 lei brut; - Spor de noapte: 25%; - Prime de sarbatori;  -Tichete de masă în valoare de 15 RON pentru zilele lucrate;  - Tichete cadou la aniversarea fiecarui an in companie;  - Orele suplimentare 200% + Primă de weekend;  -Transport gratuit;  -Servicii medicale gratuite;  -Program de lucru in 3 schimburi Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie pe numarul de telefon din anunt: 0738 018339 sau sa ne lasati un mesaj cu numarul dumneavoastra si va contactam noi.

 • 1

  Candidatul ideal Ne dorim in echipa noastra o persoana serioasa, responsabila, ordonata si harnica - cu spirit tehnic si de echipa, dornica sa realizeze lucrari de calitate Descrierea jobului -Executia de lucrari de instalatii sanitare, de incalzire, aer conditionat -Oferim salariu atractiv, bonuri de masa, prime, bonusuri -Pentru o echipa din alte regiuni avem posibilitatea de a oferi cazare.

 • Experienta pe un post similar, cuprinzand toate aspectele financiar- contabile si administrare de personal (folosirea Revisal); Studii superioare in domeniul economic si atestat de expert contabil; Bune cunostinte de operare Ms Office si a programelor de contabilitate de tip ERP. Cunostiinte de legislatie contabila, financiara, fiscala. Inregistarea tuturor operatiunilor financiar contabile in timp optim pana la nivel de BILANT; Contabilitatea deconturilor cu personalul; Inregistrarea operatiunilor de casa si banca; Evidenta mijloacelor fixe, a obiectelor de inventor, evidenta furnizorilor si clientilor Contabilitatea deconturilor cu personalul; Inregistrarea operatiunilor de casa si banca; Stabileste impozitele de plata (exclusiv cele legate de salariile personalului) si intocmeste declaratiile privind impozitul pe profit; Efectueaza toate operatiile necesare inchiderii exercitiului financiar si intocmeste proiectul situatiilor financiare semestriale si anuale; Supravegheaza arhivarea documentelor cu care lucreaza; Tine legatura cu Administratia Financiara si colaboreaza cu seful ierarhic in cazul controalelor. Asteptam cv-urile voastre pe adresa de email office()awstehnik.ro

 • 4

  Angajam baiat pana in 30 de ani pentru functia de magazioner(spatiu de lucru 40mp) Descriere Candidatul Ideal - Studii liceu+bacalureat - Persoana foarte organizata, atenta la detalii, capabila sa lucreze cu termene limita - Cunostinte Microsoft Office - in special Excel, Word, Outlook - Cunostinte limba engleza nivel mediu - Permis de conducere cat B – experienta min 2 ani Trimite cv-ul tau +poza la adresa de mail office()awstehnik.ro, daca esti candidatul ideal cu siguranta te vom contacta.

 • Scoala de formare profesionala ALINA MILIN BEAUTY ACADEMY organizeaza cursuri de COAFOR in Timisoara. Durata cursului este de 3 LUNI . Plata se poate face in rate , iar la finalul cursului veti primi o diploma de calificare emisa de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei recunoscuta in ROMANIA si UNIUNEA EUROPEANA! In pretul cursului intra si un KIT in valoare de 1600 lei (kitul cuprinde aparatura si ustensile) ce il vor primi GRATUIT toti inscrisii . Pentru alte informatii si pentru a vedea cursurile de FRIZERIE , MAKE-UP ARTIST , COSMETICIAN , STILIST PROTEZIST DE UNGHII , MANICHIURA SI PEDICHIURA , etc, ne gasiti pe pagina noastra de Facebook ALINA MILIN BEAUTY ACADEMY , la numarul de telefon 0773958100 sau pe site-ul firmei. Pret curs COAFOR 3 LUNI - 4250 LEI.

 • Scoala de formare profesionala ALINA MILIN BEAUTY ACADEMY organizeaza cursuri de MAKE UP ARTIST in Timisoara. Durata cursului este de 6 saptamani . Plata se poate face in rate , iar la finalul cursului veti primi o diploma de calificare emisa de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei recunoscuta in ROMANIA si UNIUNEA EUROPEANA! In pretul cursului intra si un KIT in valoare de 800 lei (kitul cuprinde produse de machiaj profesional) ce il vor primi GRATUIT toti inscrisii . Pentru alte informatii si pentru a vedea cursurile de COAFURA , FRIZERIE , COSMETICIAN , STILIST PROTEZIST DE UNGHII , MANICHIURA SI PEDICHIURA , etc, ne gasiti pe pagina noastra de facebook ALINA MILIN BEAUTY ACADEMY, la numarul de telefon 0773958100 sau pe site-ul firmei. Pret curs MAKE UP - 2850 LEI.

 • Salveaza cautarea