Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Judete

Sterge toate filtrele 25088 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Ma intereseaza sa am cat de mult de lucru sunt un om serios cu credinta co sa am de lucru

 • Angajez sofer Tir pe tur retur Sofer peTara Sofer comunitate Avem mai multe relati de munca Tir Man Tgx

 • 7

  SC Europack Media SRL - fabrica servetele umede, Constanta. Angajam Economist Cerinte: - Studii superioare; - Atentie distributiva; - Atentie la detalii; - Cunostinte operare calculator - Microsoft Office (Word, XLS); - Cunoastere limba engleza; - Persoana sociabila, amabila, comunicativa; - Experienta in platforma IKA constituie un avantaj. Asteptam CV-ul dumneavoastra la adresa Contact Tel:

 • 5

  Cerinte: - Permis auto C,E + card tahograf + atestat profesional - marfa - valabil; - Minim 2 ani experienta in conducerea autovehiculelor articulate(Autotractor + Semiremorca) de mare tonaj; - Fara probleme de sanatate deosebite, cazier judiciar si auto fara incidente grave; - Cunostinte minime de mecanica auto si intretinere a autocamioanelor; - Disponibiliate pentru lucru in tara 5 – 6 zile / saptamana, cu program prelungit/flexibil; - Persoana disciplinata, cu atitudine pro-activa in indeplinirea sarcinilor; - Rezistență la stres, capacitate de planificare a sarcinilor; Descrierea postului: - Transportul de marfuri vrac pe rute preponderent interne, cu ansamblu de tip autotractor+semiremorca, conform instructiunilor primite de la dep. logistic; - Preluarea marfurilor pentru transport si predarea mafurilor la locatia de descarcare, fara diferente cantitative, calitative nejustificate; - Incarcarea optima(la capacitate maxima) a marfurilor, cu respectarea maselor maxime autorizate totale cat si pe axa/grup de axe; - Intocmirea documentelor de transport, aferente fiecarei curse; - Respectarea orelor de prezentare la incarcare, respectiv livrare; - Mentinerea intacta a inventarului predat, constand in autotractor+semiremorca; anexe, scule echipamente, caduri; - Comunicarea cu dep. tehnic privind problemele de functionare a mijlocului de transport aflat in gestiune; - Comunicarea permanenta cu dep. logistic privind desfasurarea transportului;

 • 12

  Descriere SC Europack Media SRL - fabrica servetele umede, Constanta. Angajam Responsabil Logistica Cerinte: - Excel - Bun organizator - Atentie la detalii. Experienta in domeniu constituie un avantaj.

 • Trnsport persoane si colete Romania-Germania-Belgia-Olanda si Austria-Italia, plecari saptamanale joi si sambata, plecari din Suceava(Botosani-Bistrita-Neamt, mai multe detali la telefon.

 • Curenți slabi ,incendiu, control acces, voce date,aspiratie,bms,etc, Curenți tari, medie și joasă tensiune. 160-170 lei/zi,avans și lichidare.

 • 4

  Angajam meseriasi la fatade: izolatii cu polistiren. Angajarea se va face cu contract de munca. Ne interesează doar meseriasi cu experiența. Oferim salarii competitive de la 150 lei/zi cu achitarea salariului săptămânal sau la doua săptămâni in funcție de cerintele salariatului. Se oferă bani de mâncare zilnic 50 lei. Nu se oferă cazare. Pentru mai multe informații - ing. Mihai

 • 5

  Angajam meseriasi la izolatii blocuri cu polistiren pe nacele și platforme. Oferim cazare pentru persoanele din provincie și 50 lei zilnic pentru mâncare. Salariile oferite pentru cei harnici încep de la 150 lei/zi cu plata saptamanala. Pentru mai multe detalii, sunati la (ing. Mihai)

 • 17

  Angajam muncitori calificați și necalificați in construcții la placări cu polistiren fațade blocuri pe schela, nacele și platforme in Bucuresti. Muncitori necalificați salar de la 100 lei / zi Muncitori calificați de la 150 lei/zi. Se ofera zilnic bani pentru mancare, iar salariile se dau saptamanal. Pentru persoanele din provincie se asigura cazare. Pentru mai multe detalii:

 • 12

  Angajam muncitori in constructii in Bucuresti la izolatii cu polistiren. Oferim cazare pentru cei din provincie si platile saptamanale. Salarii meseriasi 150 lei/zi + cazare + carte de munca Pentru mai multe informatii:

 • 5

  Angajez muncitori necalificati si calificati la fatade blocuri.

 • 3

  Salut! Cautam noi colegi. Montator cu experienta si ajutor de montator. Jobul consta in deplasarea la domiciliul clientilor, unde se vor monta usi de interior, exterior, de lemn, metalice, rezistente la foc, usi tehnice. Ideal ar fi sa detineti si permis auto categoria B, dar nu este o conditie obligatorie. Salariu negociabil in functie de experienta + tichete de masa 15 lei/zi lucratoare. Daca sunteti interesati, puteti suna la numarul de telefon afisat sau puteti trimite un CV.

 • Buna ! Ma numesc Andreea, am o experienta in vanzare cu, casa de marcat de aproximativ 2 ani si de 10 luni ca si agent Call Center. Sunt deschisă la nou ,deci astept ofertele dumneavoastra! Mulțumesc anticipat ! Adresa e-mail:

 • Caut loc de munca în Olanda sau altă țară!!!!!

 • 5

  Angajez muncitori calificați si necalificați in constructii Salariu negociabil sau la mp

 • atelier de tâmplărie executăm la comanda foișoare scări interioare mobilier de gradina mansarde acoperișuri cabane de vacanță cu materiale proprii sau cu materialul clientului

 • Caut loc de munca ca sofer dețin permis de conducere cat B

 • 16

  Angajez vanzatoare magazin alimentar poetului Vlaicu. Salar 1800 net

 • Salveaza cautarea