Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Ilfov

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 1364 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajez shaormar si casier(a) cu experienta in zona Balotesti-Otopeni mai multe detalii la telefon.

 • 3

  Asistenti vanzari pentru magazin alimentar situat in comuna Chijna.

 • Speed Service Balotești angajează mecanic auto și electrician cu experiență. Program de lucru: 08:00 – 18:00 Telefon: 0722457744 / 0787869281

 • Companie de catering angajaza urgent BRUTAR / COFETAR. Prepararea produselor de cofetarie reprezinta un avantaj! Oferim: Pachet salarial avantajos Tichete de masa 20 lei/zi Bonusuri motivationale Program flexibil Program - 8 h/zi *Transport asigurat pana la Aurel Vlaicu. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la nr: Te asteptam in echipa noastra!

 • 3

  Descriere Locuri de munca Companie de catering angajaza personal la vase in bucatarie urgent in zona Otopeni. Oferim: Pachet salarial avantajos Tichete de masa 20 lei/zi Bonusuri motivationale Program flexibil Program - 8 h/zi *Transport asigurat pana la Aurel Vlaicu. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la nr: Te asteptam in echipa noastra!

 • 6

  Companie de catering angajaza urgent LUCRATOR BUCATARIE. Oferim: Pachet salarial avantajos Tichete de masa 20 lei/zi Bonusuri motivationale Program flexibil Program - 8 h/zi *Transport asigurat pana la Aurel Vlaicu. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la nr: Te asteptam in echipa noastra!

 • 2

  Punctul de lucru: Cabinet Veterinar, Tunari, Ilfov, str. Mihai Eminescu nr.21. Program cu publicul: luni-vineri 9:30-17:30 Angajatul va sosi mai devreme cu 30 min și va avea următoarele sarcini de îndeplinit pana la deschidere: - aerisit locatie, pus in ordine instrumentar - curatenie la receptie / sala consultații pentru primire clienți Pe timpul zilei: - curatenie animale internate / rezidente - hranit animale internate / rezidente - curățenie generală locație (spălat pardoseli, șters praful de pe mobila) - curățenie după doctor / tehnician la sala de consultație / tuns / spălat - curățenie în fata cabinetului (spălat scări acces, șters geamuri săptămânal) - udat flori Punem la dispoziție unelte profesionale (aspirator, mop, etc.). Angajarea se face cu contract de munca. Dacă învațati sa tundeti / spălați animale, oferim comision pentru acestea (bineînțeles, după îndeplinirea sarcinilor mai sus menționate).

 • Descrierea postului ASISTENT / TEHNICIAN VETERINAR Punctul de lucru: Cabinet Veterinar, Tunari, Ilfov, str. Mihai Eminescu nr.21. Program cu publicul: luni-vineri 9:30-17:30, sambata 10:00-14:00 - acordă asistență medicului veterinar în funcție de nevoile acestuia și participă la activitățile specifice unui cabinet veterinar; - primește și înregistrează pacienții, află nevoile acestora și prioritizează / programează pacienții pentru investigații / consultații / cazare / igienă; - identifică și semnalează medicului veterinar problemele de îngrijire ale pacienților; - completează documentele de evidență a medicamentelor și a pacienților; - pregătește pacientul, prin tehnici specifice pentru examinările necesare, la nevoie organizează transportul și supraveghează starea acestuia pe timpul transportului; - la cerere asistă medicul veterinar la efectuarea investigațiilor / consultațiilor / tratamentelor / intervențiilor; - alege / pregătește instrumentele și materialele necesare la indicația medicului; - asigură păstrarea în condiții optime a instrumentarului și a aparaturii din dotare; Se oferă salariu & carte de muncă în funcție de competențe.

 • Descrierea postului MEDIC VETERINAR Punctul de lucru: Cabinet Veterinar, Tunari, Ilfov, str. Mihai Eminescu nr.21. Program cu publicul: luni-vineri 9:30-17:30, sambata 10:00-14:00 - examinarea sanatatii animalelor domestice / de companie (caini, pisici, etc.); - prescriere tratament/medicamente; - interventii chirurgicale animale; - montare atele pentru membrele rupte; - vaccinarea animalelor impotriva diferitelor boli; - castrare caini si pisici; - asistarea la nastere a animalelor; - administrare tratamente/injectii; - comunicarea cu posesorii animalelor de companie, sfaturi cu privire la cresterea si ingrijirea animalelor; - prescrierea si vanzarea produselor farmaceutice; - organizarea functionarii cabinetului (sterilizare/igienizare); Se oferă salariu & carte de muncă în funcție de competențe.

 • Companie de catering angajeaza urgent in Otopeni - Sofer cu permis de conducere categoria B. Oferim pachet salarial avantajos(salariul se discuta la interviu in functie de responsabilitati,vechime,cunostinte in domeniu). Pentru mai multe detalii va rog sa sunati la nr.de telefon postat in anunt.

 • Nu exista taxe sau comisioane! Hotel situat la mare in zona de Nord a Italiei,selectioneaza o persoana pentru postul de ajutor de bucatar-ospatara ,femeie cu virsta cuprinsa intre 28-36 de ani. Cerinte:-Limba italiana conversational(o alta limba de circulatie internationala reprezinta un plus). -Experienta cel putin o stagiune lucrata in regim hotelier italian. - Seriozitate,apritudini pentru a lucra in acest domeniu de activitate. Se ofera:-Contract de munca legal italian pe perioada stagionala. -Salariul de 1400 Eur net,cazare si mese gratuite. Pentru aplicatii trimiteti un Cv cu foto si pentru detalii va rog sunati la numarul de telefon: .Multumim! Succes!

 • 6

  Tipografie angajeaza: -STIVUITORIST -TIPOGRAF-TIPAR PLAN -STANTATOR-IBERICA;BOBST -TAIETOR -MASINIST LEGATORIE MECANICA -AGENT VANZARI TEREN Salariu motivant , bonuri de masa, conditii de lucru la standarde europene.

 • Angajez ingrijitor casa si curte ptr un camin persoane varstnice. Daca sti sa faci de toate pe langa casa te asteptam in echipa noastra. Ptr programare la interviu suna la nr de tel. de luni pana vineri intre orele 9.00-17.00.

 • Sofer profesionist cu experienta caut job pe comunitate s-au tur-retur Ro-Eu de vest,doresc sa lucrez pe tir la prelata,încep activitatea cand aveti nevoie,va stau la dispoziție oricând,daca aveti oferte serioase.

 • 1

  SC SUT CARPATI SA cu sediul in Voluntari, Ilfov angajeaza in conditiile legii soferi profesionisti pentru autobetoniere. Se acorda salariu atractiv, bonuri masa de 20 lei, prime sarbatori. Tel.: (Luni-joi= 07-16 , Vineri pana la orele 13.

 • Angajam conducatori auto cu experienta, categoriile B, C, E pentru camioane de ultima generatie. Oferim formare profesionala pentru persoanele care doresc sa practice acesta meserie. Angajam si persoane care detin PFA. Criteriile de angajare sunt: - fara cazier; - atestat transport marfa; -experienta pe curse locale si pe agregate termo King si Carrier - sa fie responsabil, descurcaret, comunicativ, rezistent la stres - cunostinte de mecanica auto; - capacitate de organizare si planificare; - atitudine pozitiva; flexibilitate, disciplina; - atentie distributiva; - orientare catre clienti si realizare de obiective; - experienta pentru camioane de 24 de tone. Responsabilitati: - sa nu consume alcool; - preluare/livrare marfuri in mod operativ si in conformitate cu dispozitiile primite; - completarea zilnica a foilor de parcurs; - respectarea legislatiei in vigoare privind circulatia pe drumurile publice precum si regulamentele/normele interne - verifica starea autotrenului zilnic si raporteaza imediat orice defctiune/avarie.

 • 1

  Firma de distributie ,cu sediu in Afumati ,angajam operator facturare.Oferim conditii avantajoase! Pentru informatii,contactati-ne la numarul de telefon:

 • 2

  Angajam sofer in domeniul constructiilor. Experienta : - fara antecedente penale - posesor carnet de conducere categoria B - minim 2 ani - studii medii; - abilitati de lucru in conditii de stres; - seriozitate; - sociabil; - spirit de echipa; Descrierea jobului : - livrarea si returul echipamentelor la clienti; - transporta marfa in baza proceselor verbale; - livreaza comenzile conform programului de distributie; - contract de munca; - telefon de serviciu Salariu atractiv. Program de Luni - Vineri + 2 sambete

 • 2

  Candidatul ideal: - Persoana comunicativa, rezistenta la stres, bune abilitati de organizare si planificare - Abilitati de operare MS Office, Internet - Experienta in domeniul transporturilui constituie un avantaj Descrierea jobului: - Comunicarea detaliilor legate de incarcarea / descarcarea marfii; urmarirea transportului pana la destinatie. - Sa preia comenzile zilnice de transport din partea clientilor sau furnizorilor - Sa administreze si sa confirme executarea comenzilor de transport si sa tina evidenta acestora in registrele companiei, in format electronic. - Sa organizeze transporturile in cele mai bune conditii, cu respectarea calitatii si termenelor cerute de standardele firmei. - Sa optimizeze costurile legate de transport. - Pastrarea legaturii cu clientii companiei, preluarea, transmiterea si centralizarea comenzilor de transport - Organizarea si coordonarea activitatii zilnice pentru flota si contractele alocate - Optimizarea rutelor, comunicarea cu conducatorii auto si supravegherea desfasurarii curselor - Supravegherea completarii de catre conducatorii auto a documentelor de transport, verificarea si ordonarea acestora - Instruirea permanenta a conducatorilor auto cu privire la normele legale specifice activitatii si modul de completare si pastrare a documentelor Beneficii: - Pachet salarial atractiv - Posibilitatea desfasurarii activitatii intr-un colectiv ambitios, in cadrul unei companii in continua crestere Descrierea companiei: Societate comerciala care activeaza in domeniul inchirierii si vanzarii de echipamente pentru constructii.

 • Centru de Ingrijire-Casa de Odihna, angajeaza infirmier pe perioada nedeterminata. Program flexibil si salariul negociabil.

 • Salveaza cautarea