Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Ilfov

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 1377 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Permis cat. C valabil, C. I., C. P. transport marfa cu cod 95 valabil, Analize medicale, psihologic, Card tahograf, Cazier rutier+ judiciar, cont lei + euro. Se sta plecat 6 saptamani la lucru cu 2 saptamani d pauza. Cunoasterea programului d condus eficient. NU SE FOLOSESTE MAGNET. Gestionarea eficienta a pauzelor si programului d condus. Cunostinte in folosirea navigatiei ( aparatul GPS ) Tine evidenta documentelor si a bonurilor fiscale. Indeplineste cerintele dispecerului. Eficienta in conducerea camionului (fara pauze nejustificate). Atitudine politicoasa si constructiva la locurile d incarcare/descarcare ptr cei care nu au experienta se va asigura un suport ( ajutor ) ptr initiere .. Descrierea jobului Se tr nsporta m rfuri gen r le cu camion d 7,5 ton IVECO , uro 5 cu c bina dubla (pr lata) cu maxim 2 inc rcari / 2 descarc ri zilnice. Un ori se f c schimb de p l ti. Venitul total este de1620 euro pentru fiecare luna lucrata complet. Adica 45 euro / zi + salariul pe RO , 1346 lei = 1620 euro De asemenea, pentru indeplinirea parametrilor de lucru se pot acorda bonusuri. Pentru lunile incomplete se pastreaza raportul de salarizare in functie de zilele lucrate. Salariul este compus din diurna + salariul pe tara. Salariul se vireaza prin banca (totul legal si corect). Descrierea companiei Transport rutier de marfuri generale

 • Angajam manipulant marfa depozit piese camioane si sofer cat. B Program de lucru: luni-Vineri: 08.30-17.30 Asiguram transport din zona Pacii-Militari. Cei interesati va rog sunati la nr.

 • Angajam manipulant marfa depozit piese camioane si sofer cat. B. Program de lucru: Luni-Vineri: 08.30-17.30 Asiguram transport din zona Pacii-Militari. Cei interesati va rog sunati la nr.

 • 2

  Angajez sudor argon cu experiență în confecționarea balustradelor din inox sau fier forjat. Pot asigura cazare și masă .

 • Sc danemar Trans company SRL Angajează Sofer tir intern și local Garaj popesti Leordeni (

 • 4

  Ne marim echipa! Camin de batrani, zona Voluntari, angajeaza asistenti medicali si infirmiere cu experinta.Program si salariu foarte bune! Va rugam sa ne contactati la pentru programarea unui interviu.

 • Societate confectii metalice angajeaza sudor

 • Doresc sofer cu masina GPL.

 • APT Group angajeaza pentru unul dintre clientii sai, personal necalificat: Punct de lucru: Otopeni Pachet salarial fix -> 1880 RON NET (bani in mana) Tichete de masa de 15 lei/zi lucrata Program de lucru de 8 ore, in 2 schimburi Decont transport lunar Pentru detalii suplimentare, va rugam sa ne contactati.

 • 1

  Ne marim echipa! Senior Center, camin de batrani in zona Pipera-Baneasa, angajam asistente, infirmiere si ingrijitoare cu experienta. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne sunati la numarul pentru programarea unui interviu. Conditii, salariu si program foarte avantajoase!

 • 4

  Myr Autocheck Srl ,angajeaza sofer categoria C cu experienta pe MAN 8X4 basculanta , salariul motivant . Rog seriozitate

 • SERVICE-ITP-VULCANIZARE angajam vulcanizatori auto cu experienta! Salariul atractiv

 • 4

  Angajez spălător auto salariu motivant si alte beneficii,se oferă cazare

 • 1

  Societate comercială de transport mărfuri generale , angajeza conducator auto profesionist categoria C, C+E , pe camioane Euro 6 cu prelata , pentru relația Ro-D-Ro curse tur - retur , salariu motivant , mai multe informații la telefon .

 • Firma activa in domeniul instalatii hidraulice si pneumatice, angajeaza lacatus mecanic si electrician pentru activitate de executie, montaj si service.

 • Angajam conducator auto categoria C+E, detinator card tahograf, pentru curse Romania-Europa - Romania. Experienta minim 2 ani. Pentru mai multe detalii, va rugam sunati la

 • 2

  KEBAB BABA ANGAJAZA URGENT PERSONAL CURATENIE PENTRU LOCATIA DIN BRAGADIRU, STR CORALULUI NR 2

 • Esti o persoana energica, dornica sa accepte noi provocari si care vrea sa lucreze alaturi de o echipa dinamica? Ai toate sansele sa devii Restaurant Ninja. Experienta se castiga in timp, noi te pregatim intens si iti oferim o serie de beneficii si stabilitate. Ce responsabilitati principale vei avea: - Acoperirea tuturor zonelor din restaurant, de la bucatarie la service si lobby, ca un adevarat Ninja, printr-un program de rotatie coordonat de managementul restaurantului; - Servirea clientilor McDonald's adoptand in permanenta o atitudine prietenoasa; - Pregatirea produselor la standardele de calitate McDonald's, in conditii stricte de igiena si siguranta alimentara; - Asimilarea informatiilor tehnice si abilitatilor practice care au legatura cu obiectul de activitate - produse, materii prime si termene de garantie, tehnici de vanzare, utilizarea echipamentelor din restaurant. etc. Ce iti oferim: - Salariu atractiv si bonusuri in functie de rezultate; - Flexibilitate - iti poti organiza programul de lucru in ture de zi, ture de noapte si in ture de weekend, in functie de nevoile tale si de programul restaurantului; - Te dezvolti pentru orice rol viitor in McDonald's - poti promova intr-un timp foarte scurt la rolul de Crew Trainer sau alte roluri in restaurant; - Ai sansa sa-ti dezvolti abilitati de comunicare, de lucru cu oamnenii, plus abilitati specifice industriei alimentare.

 • 5

  Firma de paza angajeaza in Ilfov: agenti de securitate si sefi de tura (pe masina). Cerinte: Pt. agenti de securitate: Femei si barbati Cu atestat sau fara Persoane serioase Pt sefi de tura: Barbati Varsta maxima 50 ani Carnet auto cat.b Oferim: Salariu fix+bonuri de masa Program 24/48 h Obiective in Ilfov : Chitila, Balotesti, Moara Vlasiei, Tancabesti, Saftica, Otopeni Interviurile au loc in Balotesti,Ilfov. Mai multe detalii si stabilirea unui interviu, va rugam sunati la nr afisat.

 • Oferim salarizare in functie de abilitati, bonusuri pe masura performantei si o colaborare pe termen lung cu posibilitatea reala de a avansa in cadrul organizatiei noastre. In schimb, ne asteptam ca viitorii nostri colegi sa fie: responsabili; cu bune abilitati de comunicare si de coordonare; rezistenti la stres; cu o foarte buna conduita morala; capabili sa lucreze permanent in echipa; organizati; dornici de o colaborare pe termen lung; dispusi sa invete lucruri noi.

 • Salveaza cautarea