Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Ilfov

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 902 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Companie spaniola angajeaza soferi profesionisti incepatori si cu experienta in urmatoarele conditii: - contract de munca pe Spania; - salariu net lunar pana la 2000 euro net (in functie de experienta); - contract de munca perioada nedeterminata; - bonusuri la km extra (0,06 euro/km) - peste 18000 km in echipaj; - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis conducere C+E; - ADR colete, reprezinta avantaj; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru in echipaj, prelata; - pentru cei cu experienta documente doveditoare ale vechimii; NU NECESITA EXPERIENTA !!!

 • 3

  Angajări imediate în străinătate pentru șoferi profesioniști pe comunitate în echipaj (români), prelată, cu sau fără experiență. Cerințe: + Buletin + Permis conducere C+E + Atestat marfă + Cartelă tahograf + ADR colete constitue anvantaj Beneficii: + Salariu net (în mână) cuprins între 1.600 euro (fără experiență) și 2.000 euro. + Plată pentru km suplimentari. + 80 euro decontare transport până la bază. + Camioane EURO 6 - Volvo și Mercedes. + Contract de muncă pe perioadă nedeterminată. + Nu se percepe nici un comision. + Oferim consultanță permanentă. Puteți forma echipajul împreună cu o cunoștință sau cu alți români de la bază în funcție de preferință.

 • Companie spaniola angajeaza soferi profesionisti incepatori si cu experienta in urmatoarele conditii: - contract de munca pe Spania; - salariu net lunar pana la 2000 euro net (in functie de experienta); - contract de munca perioada nedeterminata; - bonusuri la km extra (0,06 euro/km) - peste 18000 km in echipaj; - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis conducere C+E; - ADR colete, reprezinta avantaj; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru in echipaj, prelata; - pentru cei cu experienta documente doveditoare ale vechimii; NU NECESITA EXPERIENTA !!!

 • Spitalul Sf Sava angajeaza medic specialist oncolog. Salariu brut 26000 Ron cu garzi incluse - 1 pe saptamana si 1 weekend pe luna. Contactati-ne la nr: 0724.338.881 E-mail:

 • 2

  Esti o persoana energica, dornica sa accepte noi provocari si care vrea sa lucreze alaturi de o echipa dinamica? Ai toate sansele sa devii Restaurant Ninja. Experienta se castiga in timp, noi te pregatim intens si iti oferim o serie de beneficii si stabilitate. Ce responsabilitati principale vei avea: - Acoperirea tuturor zonelor din restaurant, de la bucatarie la service si lobby, ca un adevarat Ninja, printr-un program de rotatie coordonat de managementul restaurantului; - Servirea clientilor McDonald's adoptand in permanenta o atitudine prietenoasa; - Pregatirea produselor la standardele de calitate McDonald's, in conditii stricte de igiena si siguranta alimentara; - Asimilarea informatiilor tehnice si abilitatilor practice care au legatura cu obiectul de activitate - produse, materii prime si termene de garantie, tehnici de vanzare, utilizarea echipamentelor din restaurant. etc. Ce iti oferim: - Salariu atractiv si bonusuri in functie de rezultate; - Flexibilitate - iti poti organiza programul de lucru in ture de zi, ture de noapte si in ture de weekend, in functie de nevoile tale si de programul restaurantului; - Te dezvolti pentru orice rol viitor in McDonald's - poti promova intr-un timp foarte scurt la rolul de Crew Trainer sau alte roluri in restaurant; - Ai sansa sa-ti dezvolti abilitati de comunicare, de lucru cu oamnenii, plus abilitati specifice industriei alimentare.

 • 3

  Ești productiv dimineața? Aroma unică de cafea îți oferă energia necesară pentru a te bucura de fiecare moment al zilei? Atunci aplică pentru poziția de Coffee Master la McCafé și beneficiază de un program complet de pregătire profesională, o atmosferă plăcută întreținută de colegi dinamici și multe alte avantaje. Vei avea ocazia să împarți mii de zâmbete oamenilor din jurul tău și să-ți dezvolți, astfel, abilitățile de comunicare. Buna dispoziție este nelipsită din restaurante, iar McMomentele trăite în fiecare zi alături de echipa ta se pot transforma în amintiri de neuitat. Candidatul ideal - Orientat către satisfacerea clienților, interacționează cu aceștia, este interesat in oferirea unei experiențe deosebite; - Lucrează independent sau in echipă, utilizând echipamentele și instrumentele aflate in zona de lucru (casa de marcat, mașina de preparat cafea, blender Frappe, storcătoarele de citrice, etc); - Asigură prezentarea estetică a produselor (în vitrină/display). Beneficii - Poți câștiga un salariu atractiv și bonusuri în funcție de rezultate; - Ai flexibilitatea programului - în ture de zi și de noapte, normă de lucru întreaga – 8 ore - sau parțiala - 2, 4 sau 6 ore; - Ai şansa să-ți dezvolți abilitățile de comunicare, de lucru cu oamenii, plus abilități specifice industriei alimentare

 • angajam sofer cat.c+e, cu atestate pt.curse regulate,scurte cu deseuri feroase si neferoase. tel:0723549792

 • 2

  CAMIN DE VÂRSTNICI

 • Firma Arthur Tehnomarket angajeaza reglor mase plastice . Salariu atractiv . Se lucreaza in 3 ture. Va asteptam la sediul nostru din Com.Branesti, Jud . ilfov .I.C. Bratianu Nr. 286.

 • Angajam operator masini de injectie. Ajutor reglor masini injectie. Necalificati.

 • Angajez mecanic camioane sau ajutor de mecanic (necalificat ,dar care doreste sa invete ). Salariu motivant ,mai multe detalii la telefon -Radu

 • Str. Aleea Veronica, Nr.6, Com. Corbeanca, Sat Tamași, Jud. Ilfov Gradinita HAPPY DAYS, cu sediul in str. Aleea Veronica, nr.6, Tamasi, Corbeanca, Ilfov organizează concurs pentru ocuparea a doua posturi de educatoare Concursul se va desfășura conform urmatorului grafic: - înregistrarea cererilor la secretariatul sediului - 29.03.2021 si 30.03.2021 intre orele 9:00-16:00; -afisarea listei candidatilor admisi pentru sustinerea probelor de concurs - 31.03.2021; - proba practica - 06.04.2021; - proba scrisa - 08.04.2021; - depunerea contestatiilor - 08.04.2021; - afisarea rezultatelor finale si repartizarea candidatilor - 09.04.2021. Concursul se va desfășura conform prevederilor Metodologiei de organizare și desfășurare a concursului pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în unitățile de învățământ particular din învățământul preuniversitar, aprobată prin OMECTS nr.5625/2012 si a Ordinului nr. 4749/2020 privind organizarea si desfasurarea concursului pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante in unitatile de invatamand preuniversitar particular in contextual situatiei epidemiologice determinate de raspandirea coronavirusului SARS-CoV-2. Se pot înscrie la concurs absolvenți cu diplomă ai învățământului superior, postliceal sau mediu, care au înscrise pe diplomă/diplome specializarea/specializările corespunzătoare postului didactic conform Centralizatorului privind disciplinele de învățământ, domeniile și specializările, precum și probele de concurs valabile pentru încadrarea personalului didactic din învățământul preuniversitar. Proba scrisă se va susține în specializarea postului, conform Centralizatorului. Nu au dreptul să participe la concurs persoanele care au fost înlăturate din învățământ printr-o hotărâre judecătorească definitivă de condamnare penală, persoanele care nu prezintă un document medical din care să reiasă faptul că nu există incompatibilități de ordin medical cu funcția didactică, precum și persoanele care au fost eliminate pentru faudă sau tentativă de fraudă în cadrul concursului de ocupare a posturilor didactice în învățământul preuniversitar.

 • 1

  ANGAJAM TAMPLAR SI PREGATITOR VOPSITORIE IN DOMENIUL DE PRODUCTIE MOBILIER LA CONMANDA RELATII LA NR. PUNCTUL DE LUCRU SE AFLA IN COM,DOMNESTI JUD.ILFOV

 • Disponibil online

  Matematică-engleză

  Psihopedagog ofer meditatii MATEMATICĂ clasele I-VIII si la limba ENGLEZĂ - (Am locuit 9 ani în Londra). Am răbdare si experiență cu copiii. Ofer si ajutor la teme la toate materiile (clasele I-IV). Dețin culegeri conform noii programe școlare. Meditațiile le vom ține ONLINE (50lei/h) 1h30min- 75lei etc. Tel (Elena) Activitatea este efectuata în mod legal. OFER FACTURA FISCALĂ!

 • Consiliul de administrație al Grădinița cu Program Prelungit Iani s Club, cu sediul în Buftea, Intr. Constructorului, nr. 1, jud. Ilfov, anunță organizarea concursului pentru ocuparea următoarelor posturi didactice/catedre vacante - 1 post profesor invatamant preșcolar/educatoare, viabilitate 4 ani, perioadă nedeterminată Concursul se va desfășura conform următorului grafic: 1. Înregistrarea cererilor la secretariatul unității -29.03.2021 între orele 9-16 2. Afișarea listei candidaților admiși- 31.03 3. Proba practică-6.04.2021 4. Proba scrisă- 8.04.2021 5. Depunerea contestațiilor -8.04.2021 6. Afișarea rezultatelor finale și repartizarea candidaților -9.04.2021. Se pot înscrie la concurs absolven i cu diplomă ai învă ământului superior, postliceal sau mediu care au înscrise pe diplomă/diplome specializarea/specializările pedagogia înv. preșcolar/educator. Proba scrisă se sus ine în specializarea/specializările postului/catedrei, conform Centralizatorului, după programele valabile, specifice pentru concurs. Nu au dreptul să participe la concurs persoanele care au fost înlăturate din învă ământ printr-o hotărâre judecătorească definitivă de condamnare penală, persoanele care nu prezintă un document medical din care să reiasă faptul că nu există incompatibilită i de ordin medical cu func ia didactică, precum i persoanele care au fost eliminate pentru fraudă sau tentativă de fraudă în cadrul concursului de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în învă ământul preuniversitar, sesiunea 2020. La cererea de înscriere la concurs vor fi atașate următoarele documente 1) Copii de pe actele de studii, foaia matricolă si certificat profesional (ultimul pentru absolventii liceului pedagogic), adeverință de absolvire pentru absolventii 2020 2) Copii de pe certificatele de ob inere a gradelor didactice; 3) Copii de pe certificatele de nastere si căsătorie (pentru solicitantii care i-au schimbat numele) 4) Copie de pe actul de titularizare in invatamant (daca este cazul) 5) Copia Deciziei inspectoratului colar sau a întreprinderii de întrerupere a activită ii (dacă este cazul) 6) Copie C.I., Cazier judiciar, Certificat de integritate 7) Adeverinta cu vechimea efectivă în învă ământ (dacă este cazul); 8) Copie de pe carnetul de muncă i/sau copia filei corespunzătoare din registrul general de eviden ă a salariatilor 9) Avizul medical- apt(ă) pentru a preda în învă ământ, 10) Declaratie pe proprie răspundere că nu desfăsor activităti incompatibile cu demnitatea functiei didactice si nu am fost îndepărtat din învătământ pentru motive disciplinare. Concurs desfasurat conform OMECTS nr. 5625/2012.

 • 3

  Angajam agenti paza firma de securitate cu activitate in domeniu de peste 18 ani programul se efectueaza in ture de zi 1/1 Luni-Sambata 5:30-21:30 Duminica 7:30-18:30 15 ture din 30 sau 31 Obiectiv Metro Voluntari relatii la nr 0748422212.

 • Centrul de concurs pentru ocuparea posturilor didactice vacante - Grădinița cu P.P. Iani s Club (Intr. Constructorului, nr.1, Buftea, jud. Ilfov), prin asociere cu unitățile Grădinița cu Program Normal și Prelungit ,,Happy Hours , Berceni; Școala Postliceală Sanitară ,,Doctor Luca , Cernica; Grădinița ,,Vicenzina Cusmano , Roșu-Chiajna; Grădinița ,,Happy Days , Tamași-Corbeanca; Școala Primară ,,St. Niklas , Tamași-Corbeanca; Grădinița ,,My first english adventure , Otopeni; Școala Gmnazială ,,Zeppelin Shule , București-Sector 2 anunță scoaterea la concurs de titularizare si suplinire a 18 posturi didactice, dupa cum urmeaza: -10 posturi prof. inv.prescolar/educatoare pe perioada nedeterminata, -1 post prof. inv. Prescolar perioada determinata, - 1 post profesor medicina generala pe perioada nedeterminata, -1 post maistru instructor asist. medicala generala pe perioada nedeterminata, -1 post prof. lb. engleza pe perioada nedeterminata, -3 posturi prof .inv. primar/invatator pe perioaada nedeterminata, -1 post prof. inv.primar/invatator pe perioada determinata. Concursul se va desfasura dupa urmatorul grafic: inregistrarea cererilor 29.03.2021; afișarea listei candidatilor admisi-31.03.2021; proba practica-06.04.2021; proba scrisa- 8.04.2021; depunere contestatii-8.04.2021; afisare rezultate finale si repartizare candidati- 9.04.2021 . Conditiile de participare sunt accesibile pe www.ianisclub.ro sau pers. de contact Dedu Dana.

 • Caut ajutor instalator fi localitățile- Dascălu sau Moara Vlăsiei judetul Ilfov. 2800 net. Program luni -vineri.

 • 2

  Cerintele postului: Varsta minima 18 ani; Experienta in domeniu reprezinta un avantaj; Seriozitate, punctualitate si corectitudine; Aspect fizic placut, prezenta agreabila, amabilitate; Atitudine pozitiva in relatiile cu clientii si colegii, adaptabilitate; Abilitati de comunicare foarte bune, flexibilitate. Locatie: D oro To-Go Militari Residence

 • Salveaza cautarea