Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Munci necalificate

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • atelier de tapiterie cauta sa si mareasca echipa !!! doar persoane serioase si cu dorinta de a lucra, program de luni - vineri 7-15,30 se ofera salariu+ bonuri de masa + prime de productie + se deconteaza transportul din afara Timisoarei se cauta tapiteri calificati salariul se stabileste in urma interviului !!!

 • Atelier de tapiterie angajeaza urgent 3 persoane calificate sau necalificate cerinte seriozitate, implicare si spirit de echipa, se ofera un loc de munca stabil, salar atractiv ( STABILIT IN URMA INTERVIULUI ) plus bonuri de masa ,prime de productie si decontarea transportului daca veniti din afara orasului ,program de luni - vineri 7-15,30 Ne gasiti in calea Buziasului incinta Agatex URGENT TAPITER CU EXPERIENTA !!!

 • Angajez muncitor necalificat (spalator auto), serios, punctual, lipsa experientei nu este o problema. Locul de munca este in Timisoara de aceea se ar fi indicat ca domiciliul candidatului sa fie in raza municipiului Timisoara.

 • Firma de amenjari peisagistice, angajam 2 muncitori, cu sau fara calificare in domeniu horticol. Posturile sunt cu norma intreaga sau part-time. Experienta constituie un avantaj. Salar 2000 lei. Cei interesati sa trimita un CV sau/si o scrisaoare de intentie/motivare pe e-mail la adresa "vilandriasrl@gmail.com".

 • Firma de spatii verzi angajeaza muncitori. Program de lucru 8-17. Salar 2400 lei net.

 • Firma sector 1,angajează personal in domeniul DDD.Oferim salariu de început 2000 lei net, program 8 ore, calificare, creșteri salariale in funcție de rezultate.

 • Firma productie elemente decorative din polistiren angajam cu contract de munca - operator CNC freza 5 axe, cunoscator autocad si modelare 3D, experienta minim 1 an, se da proba de lucru - muncitor necalificat/manipulant depozit, minim 8 clase, serios, muncitor. Fara cazier, fara alcool. Locatie - langa Leroy Merlin soseaua Chitilei. Program 9.30- 18 L-V. Salariul se discuta la interviu

 • Ruleaza programul pe masina cu comanda numerica, in conformitate cu instructiunile de operare si cu specificatiile tehnice Masoara si verifica piesele folosind instrumentele de masura, conform cerintelor si specificatiilor tehnice Asigura functionarea masinii la performanta optima; realizeaza operatii de reglare, ajustare a parametrilor masinii in vederea executarii reperelor/ pieselor conform specificatiilor tehnice si standardelor de calitate Efectueaza programe simple de prelucrare Efectueaza operatii de mentenanta preventiva de baza, conform planului stabilit Se implica activ in imbunatatirea eficientei generale a echipamentului si a calitatii reperelor produse. Descrierea companiei Suntem o societate cu capital privat format din personal de specialitate cu o solida pregatire profesionala, experimentat si motivat permanent. De asemenea suntem un colectiv tanar cu idei constructive aflat in permanenta interactiune si urmarind intotdeauna satisfacerea in totalitate a cerintelor clientilor nostri pe plan profesional, prin lucrarile si serviciile de calitate oferite acestora.

 • Firma curatenie angajeaza (part-time) doamna pentru locatie fixa (birouri )- Locatie Universitate/cismigiu . Program dimineata . Salariu 750/ luna . Tel .0771648590

 • Salar de la 1200..salar atractiv ,procent,carte de munca ,echipare completa.oferim cazare..etc

 • Florareasa in devenire pentru construit buchete si vanzare salariu atractiv program 13-22 salariul pe masura munci relati la telefon 0737407382

 • Angajam Operatori productie pentru fabrica situata in zona Calea Buziasului, Timisoara. Munca este atat pentru barbati, cat si pentru femei, se lucreaza 4 ore in picioare /4 ore stand pe scaun si consta in urmarirea utilajelor automatizate care scot pe banda piese de mici dimensiuni, verificarea lor sa fie acceptate de normele de calitate si ambalarea acestora. Nu e necesara experienta, nu sunt necesare studii, ci doar dorinta de a lucra. Programul este pe 3 schimburi, de L-V, cu posibilitate de a presta ore suplimentare platite conform legii sambata si duminica. Venituri de peste 2500 lei in mana provenite din salariu de baza ( 1500 lei net) +bonusuri+spor de noapte 30%+ore suplimentare. Conditie obligatorie: vedere foarte buna. Transport nu se asigura, fabrica fiind in oras, aproape de mai multe mijloace de transport. Relatii suplimentare si programari la interviu la telefon 0738496404

 • Angajez un băiat, ca ajutor la finisaje interioare. Program 08-16.30 de luni pana vineri. Mai multe detalii telefonic

 • Angajez personal necalificat la spalatorie de camioane cu norma intreaga. - Experienta in domeniu nu e obligatorie . - Salar: 1600 lei in mana si plata abonament de transport la autobuz sau tren - -nu este nici o conditie referitoare la virsta

 • Caut un loc de munca necalificat cu ziua anutu ii valabil de mâine

 • Firma de constructii- Angajam muncitori calificati si necalificati in constructii (activitatea se desfasoara in Timisoara si orasele din apropiere). Oferim cazare, transport si un salariu atractiv.

 • Cautam modele feminine cu varsta cuprinsa intre 18-26 ani pentru lucrari de publicitate (reclame, cataloage, prezentari) Cerem aspect fizic placut, seriozitate. Experienta nu este necesara. Oferim salariu motivant si posibilitati de afirmare. Pentru inscriere, trimiteti 2-3 fotografii recente si informatii de contact.

 • Angajăm barbati și femei pentru servicii de curățenie in clădire de birouri, program 8 ore zilnic. Pentru detalii va rugam sa sunați la nr de tel. 0726 863 361.

 • Salveaza cautarea