Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Munci necalificate

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajez operator pc (office) si picker depozit logistică Salariu motivant+ bonurii+ transport asigurat Depozitul se afla pe dn4 Bucuresti-Oltenița langa linia de centura Pentru mai multe informatii ma puteți contacta la nr: 0784553026

 • Angajam personal cu experiență la spălătorie auto. Salariu atractiv,program flexibil, contract de munca pe perioadă nedeterminată.

 • Harsha Engineers Europe este o companie cu renume international in producerea coliviilor de alama pentru rulmenti. Cerinte: - cunostinte minime de desen tehnic - minim 10 clase - seriozitate - disponibilitatea de a lucra in schimburi Beneficii: - salariul competitiv - tichete de masa - transport asigurat/decontat - calificare la locul de munca - asigurare de viata - prime de Craciun si Paste - spor vechime - asigurare de viata

 • Societatea Blachotrapez, producator invelitori din tabla, angajeaza gestionar depozit pentru punctul de lucru din Aricestii Rahtivani. Este necesara detinerea atestatului de stivuitorist. Asteptam CV-ul dumneavostra pe adresa de e-mail hr@blacho. Pentru detalii ne puteti contacta la nr. de telefon 0756204954.

 • Harsha Engineers Europe angajeaza in departamentul Turnatorie, operatori la masina de cernut zgura. Cerinte: - minim 8 clase - seriozitate - experienta de lucru in productie Program de lucru, 2 schimburi, de luni pana vineri, 8 ore. SchimbulSchimbulBeneficii: - salariul se negociaza in urma interviului - transport asigurat - tichete de masa - bonus de performanta - asigurare de viata - ore suplimentare platite dublu Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon.

 • CAUTAM CASIER CU SAU FARA EXPERIENTA, DATE CONTACT: COSMIN - TEL. 0747376914

 • Cerinte:liceul,cunoștințe PC,seriozitate si responsabilitate. Program 8 ore,3 schimburi,mai multe detalii la telefon.

 • Angajez manipulant marfa , pentru mai multe detalii astept apelul dvs . 0722652882

 • Caut manipulanti marfa pentru depozit din zona Militari Residence. Program in 2 schimburi: 06:00-15:00/ 14:00-23:30. Salariul se discuta la interviu. Pentru mai multe detalii, suna la 0729.800.074

 • Angajez manipulant marfa , pentru mai multe detalii astept apelul dvs . 0722652882

 • Ecomid-Serv angajeaza femei/barbati in domeniul serviciilor de curatenie, program L-V 8 h/zi, schimbul 1 si 2 , pentru spatii de birouri (femei)si hale de productie(barbati) cu transport asigurat din Timisoara si localitatile invecinate (Remetea Mare, Ghiroda, Giarmata Vii, Izvin, Recas, Topolovat, Ortisoara, Seceani, Sustra, Dumbravita etc). Salariul net este de 1600 /1800 lei, functie de experienta si cunostintele in domeniu, cu prime si bonusuri punctuale. Pentru relatii va rugam sa sunati la nr.de telefon 0723328102 ; 0256295973.

 • Ecomid-Serv angajeaza operatori curatenie cu experienta in domeniu, pentru curatenie spatii administrative si hale de productie situate pe Platforma Incontro. Program de lucru in schimbul 1, L-V, salarizare 1800 lei net/luna, functie de cunostintele si experienta in domeniu. Se acorda bonusuri lunare de prezenta, stabilitate si disponibilitate. Se asigura programarea si respectarea zilelor libere si a concediilor de odihna legale. Relatii suplimentare la telefon 0723.328102.

 • Angajez spalator auto si vulcanizator auto, pt mai multe detali sunati la , salariu atractiv sau procent se poate oferi si cazare in functie de om!

 • Fabrica Europacking angajeaza muncitori necalificati (B/F) indiferent de varsta, mester extruder pt. mase plastice si ajutor, stivuitorist, sofer categoria B. Adresa: Popesti Leordeni str Pavel Ceamur nr. 4, IF.

 • Angajam montator pentru o fabrica de mobila, o persoana disponibila pentru deplasari si munca pe teren. Mai multe detalii telefonic la 0729800752.

 • Cerinte: - Disponibilitatea pentru deplasare in tara permanent, cu posibilitate si in afara granitelor; - Sa stie ca perioada de deplasare poate dura 30-60 zile, inclusiv sambata si duminica neintrerupt; - Sa inteleaga ca se lucreaza pe baza de proiecte: deschidere supermarket, redecorare magazine mari; - Zilele libere pot fi acordate doar dupa 30-60 de zile, cand se incheie un proiect de amenajare; -Se acorda zile libere, sau concediu, doar in situatii de urgenta, sau forta majora; - Deplasarea la si de la o localitate la alta, sau in aceeasi localitate se face cu masina firmei, sau cu tren/autocar/taxi; - Sa cunoasca faptul ca munca efectiva inseamna: montare/demontare rafturi metalice, montaj elemente de pret, montaj articole publicitare in magazine; descarcare/incarcare marfa in camioane; receptie marfa; - Sa aiba aptitudini tehnice si experienta in activitatea de montaj; - Mentinerea curateniei la locul de munca; - Se lucreaza 90% din timp in spatii incalzite, in interior; - Este important sa aibe experienta in folosirea urmatoarelor scule: flex, autofiletanta, percutor, circular de mana, etc; - Sa cunoasca faptul ca se va lucra inegal. Timpul de lucru nu depaseste 9 ore pe zi cu pauze incluse; - Lucrul este in picioare si frecvent la inaltime, pe utilaje de ridicat, scara, sau schela; - Initiativa, atentie deosebita la detalii, capacitatea de lucru in echipa; - Harnic, indemanatic, serios; - Permis conducere, categoria B. Oferta - Salariul de start 1600 net + 90 lei/zi; - Salariul se achita astfel: avans 40% din salariu in data de 30 lunar; plata 60% din salariu in data de 15 lunar, iar diurna se vireaza in perioada 16-18 lunar; - Instruire de specialitate la locul de munca; - Cazare la pensiuni, sau hoteluri in camere de 2-3 persoane; - Mic dejun gratuit; - Transport decontat.

 • Se ofera Salariu: 3150 lei Brut Bonus lunar de prezenta de 150 lei Brut Spor de noapte 25 % Spor de weekend 10 % Tichete de masa in valoare de 15 lei/Zi Transport asigurat din Timisoara Contract pe perioada nedeterminata Program de lucru in 3 schimburi

 • Spalatorie auto angajeaza baieti.Ofer program flexibil de 8 ore si un venit salarial aprox 2000-2500 ron. (Duminica liber).TEL

 • Firma de constructii, MG Mozaic Construct din Bucuresti angajeaza personal calificat si necalificat in constructii. Programul este de la 8 la 17.00 Salariu atractiv Mai multe detalii la telefon: 0771712070

 • Angajam personal curatenie pentru spital Salariu net 1200 lei + tichete masa

 • Salveaza cautarea