Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Munci necalificate

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Cautam modele feminine cu varsta cuprinsa intre 18-26 ani pentru lucrari de publicitate (reclame, cataloage, prezentari) Cerem aspect fizic placut, seriozitate. Experienta nu este necesara. Oferim salariu motivant si posibilitati de afirmare. Pentru inscriere, trimiteti 2-3 fotografii recente si informatii de contact.

 • Club de noapte angajeaza DANSATOARE/ANIMATOARE/ OSPATARA cu sau fara experienta, vârsta cuprinsa intre 18-35 ani, abilitati comunicare, aspect fizic placut, cunoasterea unei limbi de circulatie internationala constituie un avantaj. Venitul este fix la care se adauga comisioane cuprinse între 20-35% din vanzari și tipsul. *in caz de necesitate cazarea poate fi asigurata. Cerem si oferim seriozitate. Pentru mai multe detalii,ne puteți contacta la telefon 0722 392 459.

 • Club de noapte angajeaza DANSATOARE/ANIMATOARE/ OSPATARA cu sau fara experienta, vârsta cuprinsa intre 18-35 ani, abilitati comunicare, aspect fizic placut, cunoasterea unei limbi de circulatie internationala constituie un avantaj. Venitul este fix la care se adauga comisioane cuprinse între 20-35% din vanzari și tipsul. *in caz de necesitate cazarea poate fi asigurata. Cerem si oferim seriozitate. Pentru mai multe detalii,ne puteți contacta la telefon 0722 392 459.

 • Firma Forestal isi mareste echipa, daca esti interesat sau interesata suna la telefon 0746008409 Nelu.

 • Angajez persoană pentru supraveghere proprietate. Poate fi și pensionar. (La limită de vârstă sau medical, cu unele dizabilitați minore) Fără condiții de vârstă sau studii. Locația se află în PITEȘTI, zona cartier Prundu. Pentru relații suplimentare, fie lăsați mesaj aici, cu un număr de telefon unde să fiți contactat, fie mă sunați la telefonul afișat 0740060896

 • Angajam personal necalificat pentru spalare industriala componente mecanice. Descriere: -incarca descarca piesele in/ din masina de spalat -verifica parametrii de spalare -completeaza registrul de spalare si rapoartele de lucru Cerinte: -minim 8 clase -disponibilitate si apt pentru efort fizic -persoana harnica -cazier curat -disponibilitate ore weekend -lucru in 3schimburi a 8ore/zi Beneficii: -posibilitate realizare ore suplimentare platite 200% -bonuri de masa, aprox 330ron -prima performanta -spor dedicat Locatie: Bucuresti, Sector 6, Militari 0722518576

 • Angajam in Sector 6 Bucuresti, zona Pacii: -Personal calificat (Sculer Matriter, Lacatus Mecanic, Ajustor, Slefuitor,Sudor, Prelucrator Aschiere, Controlor Calitate) -Necalificati -Soferi categoria B pentru activitati de: control calitate in baza unor instructiuni de calitate (separare in piese acceptate, respinse, intocmire rapoarte de lucru, acuitate vizuala) si manipulare componente. Asiguram instruire la locul de munca. Contact 0722518576; Email:

 • Sunt un băiat muncitor si am 18 ani

 • IN CE CONSTA ACTIVITATEA? -Pregatirea Routerelor CNC (introducere program de lucru in calculator, efectuare pozitionare corecta, stabilire parametri) -Debitat materiale (taiat placi de material la dimensiunile solicitate) si gravat materiale, precum Plexiglas, Lemn, Bond, Forex -Curatare Router la finalul activitatii -Lucru in programele de editare grafica, pentru a crea schemele si grafica pentru taiere/gravare (Lucram cu CorelDraw, LaserCam si ArtCam; daca nu ai experienta, te invatam noi, doar sa fii deschis sa inveti!) CE NE DORIM DE LA TINE: -absolvent minim 10 clase -experienta minima de lucru in domenii tehnice (Operator CNC, Frezor, Operator Router cu Laser, Operator gravator) – Daca nu ai experienta, macar sa iti doresti sa inveti! -experienta in lucrul cu CorelDraw! -cunostinte despre programe precum: ArtCam, LaserCam – Daca nu ai mai lucrat cu ele, te invatam noi! -disciplina si organizare Iti vom oferi instruire pentru a te familiariza cu Routerele si cu programele de editare, pentru ca tu sa iti poti face treaba cat mai usor si eficient! DESPRE NOI: -Firma de Productie publicitara -Suntem la 4-5 minute de mers pe jos de la METROU TIMPURI NOI CONTACT: -de Luni pana Vineri intre 9:00-16:00 -tel: 0721.156.584

 • DassMet Angajeaza personal operator productie ( operator calitate flux ) . Cerinte: indemanare si acuitate vizuala. Experienta nu este necesara; Se ofera instruire in fabrica. Salariul de baza( incadrare ): 3000 lei brut (1774 net) + prima prezenta 100% la cele 8 ore/zi. Salariul net +prima = 2100 lei. Dupa 3 luni vechime in firma, se ofera bonus de fidelitate in valoare de 200 lei/luna. Salariul net (in mâna) dupa 3 luni = 2.300 lei/luna Orele suplimentare sunt platite dublu Contractul de munca este pe perioada nedeterminata. Program de lucru in 3 schimburi, cu optiune de suplimentare S+D Fabrica se afla Timisoara Posturi disponibile: 60 Se asigura transport din oras si zonele limitrofe pana la fabrica. Pentru Informatii suplimentare trimiteti CV sau număr de contact la: Tel: 0770740464 Timișoara

 • Firma angajează manipulanti mărfuri. Se lucrează și de noapte. Salariu, sporuri, tichete de masa. De preferat din Câmpina sau imediata vecinătate.

 • Angajez spalator auto cu experienta,ofer salar fix sau procent de 30% din încasări! Oferim contract de munca pe perioada nedeterminata! Programul este de Luni pana Sâmbăta. Spălătoria se afla in TIMISOARA zona Girocului!!

 • Producător ornamente și ambalaje din polistiren, cu sediul în Timișoara, zona Calea Sagului (aproape de reprezentanta Mercedes) angajeaza bărbați pentru manipulant / ambalator marfa, cu contract de munca, salariu atractiv : 2300 lei net ( in mana) Program: Luni-Vineri, 09.00-17.00 Weekend – Liber! Responsabilitati: -Pregatirea comenzilor pentru livrare - Manipulare, incarcare si descarcare marfa. - Ambalare comenzi -Curatenie la locul de munca Cerinte: - Persoana organizata, responsabila - Rabdare si atentie la detalii -Indemanare Detalii la telefon : 0721 983 980 ( luni - vineri 9-17 )

 • Angajez fată, cu sau fara calificare sau experienta, pentru servicii de întreținere corporală. Plata pe loc dupa fiecare sedinta de o ora,, 100 lei, negociabil. Activitate usoara, prestată doar in timpul dvs liber. Seriozitate.

 • Angajez muncitor necalificat sisteme de securitate

 • Calificare la locul de muncă. Angajăm urgent pt Bucuresti , personal , domiciliul sector 2. Tel. 0722 668 654 (Vă rugam nu dati mesaje !)

 • Angajam operator ddd , studii minim 10 clase , pentru Bucuresti , nu este necesara experienta. De preferat domiciliul in sectorul 2 , zona Mega Mall - Pantelimon. Posibilitatea de a dobandi permis auto categoria B , subventionat 100 % de firmă. Tel: 0722 668 654

 • Caut muncitori necalificati pentru lucrări de canalizare ofer cazare și transport la locul de munca

 • Angajam muncitori pentru munca in Olanda, in hala/depozit de citrice. Salarii motivante, incepand de la 2150 de euro, cazare si doua mese / zi. Se ofera asigurare de sanatate pe toata perioada contractuala. Informatii detaliate la 0747 | 167734 sau 0731 \ 378452.

 • Beneficiile dvs: - salariu atractiv net de 2150 Euro/ luna; - cazare asigurata; - contract de munca legal în Germania; - concediu 24 zile/an; -orele suplimentare se platesc cu un bonus de 25%; - asigurare în caz de accident; - asigurare medicala; - dreptul la pensie; - alocatie 190 EUR lunar/copil sau student; - loc de munca stabil si sigur ; Candidatul ideal trebuie sa : - aiba cunostinte minime de limba germana, italiana sau engleza; experienta în domeniu; Informatii detaliate la 0747 | 167734 sau 0731 \ 378452 .

 • Salveaza cautarea