Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Munci necalificate

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • - Galați - Full time - Salariul se discuta la interviu - Nivel cariera: Incepator, Intermediar, Senior - Domenii: Muncitori Tehnicieni - Constructii, Muncitori Tehnicieni - Instalatii / Amenajari Electricieni: - Intretine /monteaza/ efectueaza revizii pentru instalatii electrice interioare si exterioare pentru uz general; - Monteaza / intretine instalatii electrice aferente echipamentelor din dotarea cladirilor; - Confectioneaza, monteaza / intretine si verifica instalatii de paratrasnet si prize de pamant; - Executa masurarea parametrilor electrici la instalatiile intretinute / montate; - Identifica si executa lucrari de remediere a defectiunilor de orice tip aparute la instalatiile montate/intretinute, conform procedurilor/normativelor; - Scoate de sub tensiune echipamentele electrice conform normelor tehnice de securitatea muncii si a celor de Situatii de urgenta. Frigotehnisti: - Efectueaza curatatirea (toaletarea) aparatelor (ex.: spalare/curatare/inlocuire filtre, vaporizatoare, condensatoare); - Efectueaza refacerea izolatiilor tevilor (cand este cazul si numai dupa acceptul clientului); - Efectueaza verificarea etanseitatii traseelor de conducte; - Verifica presiunea in instalatie cu ajutorul bateriei de manometre; - Efectueaza setul de masuratori specifice; - Verifica functionarea echipamentelor si a instalatiilor deservite in urma efectuarii; - Completeaza documente care atesta efectuarea interventiei; Transmite la sediu in cel mai scurt timp documentele conform procedurilor companiei. Instalatori: - Intretine/monteaza instalaţii interioare de apă rece şi caldă pentru uz menajer; - Intretine/monteaza instalaţii pentru stingerea incendiilor; - Intretine/monteaza utilajele folosite în instalaţiile de canalizare; - Intretine/monteaza utilajele folosite în instalaţiile de ventilare şi condiţionare a aerului; - Execută lucrări de remediere a defecţiunilor de orice tip apărute la instalaţiile montate / intretinute; - Urmareste permanent respectarea parametrilor de calitate impusi prin procedurile specifice de lucru sau prin instructiunile tehnologice; - Indeplineste si alte sarcini in cadrul Companiei; - Raspunde de calitatea si de corectitudinea lucrarilor prestate; - Raspunde de modul in care pastreaza si depoziteaza materialele necesare efectuarii lucrarilor specifice; - Realizarea sarcinilor o va face cu atentie astfel incat sa nu expuna la pericole de accidentare propria persoana sau pe cei din jur; - Efectueaza lucrul numai dupa ce si-a luat toate masurile de evitare a riscurilor, in conformitate cu politica organizatiei, legislatia si normele de sanatate si securitate in munca specifice locului de munca; - Raspunde administrativ, material si penal dupa caz de prejudiciile aduse societatii.

 • gradinarit, intretinere gospodarie, femei si barbati, inclusiv familii mature, serioase, in zona Pipera-Tunari. Avem 1 cal, puisori de gaina si un solar. Asiguram salariu motivant, negociabil, cazare si masa; Detalii suplimentare Angajam muncitori in constructii, zootehnie (ingrijitori animale), agricultura, gradinarit, intretinere gospodarie, femei si barbati, inclusiv familii, in zona Pipera-Tunari. Se asigura cazare, masa si salar. Pentru detalii va rugam sa sunati la: 0743-406.604 . Va multumim si va asteptam cu drag!

 • Firma productie publicitara isi mareste echipa de tamplari pal/ mdf Locatie : Popesti Leordeni Salariu in functie de experienta Ore suplimentare platite, decontare transport

 • Esti o persoana tanara si dinamica careia ii place sa se distreze? Te invitam in echipa noastra. Avem nevoie de tine in echipa pentru a anima petrecerile organizate de firma noastra. Cautam persoane dinamice active care stiu sa creeze atmosfera si sa fie o prezenta placuta in cadrul evenimentelor. Angajam personal feminin cu aspect placut si ingrijit. Program flexibil de zi sau de noapte, remuneratie corecta plus diverse bonusuri. Pentru inscrieri te rugam sa ne trimiti datele tale insotite de foto

 • Manpower angajeaza muncitori patiseri in Timisoara. Oferim: Salariu: 2240 Ron Brut Tichete de masa in valoare de 15 lei/lucratoare Bonus de calitate/cantitate 500 Ron Program de lucru: 12/24, 12/48 Spor de noapte: 25% Ore suplimentare platite dublu Asigurare de sanatate 2kg de produse de patiserie/luna + se pot consuma produsele firmei Transport gratuit din Timisoara si localitatile: MAILAT, MANASTUR, VINGA, CALACEA, SATCHINEZ, HODONI, MAILAT, MANASTUR, VINGA, CALACEA, IOHANISFELD, SANDRA, GOTLOB, HODONI, IECEA MARE, BILED, SATCHINEZ, HODONI, PESAC, PERIAM, VARIAS, SANPETRU MIC, GELU, BARATEAZ, TOMNATIC, LOVRIN Pentru mai multe detalii, asteptam sa ne contactati la numerele de telefon: 0729 800107;0726 333598;0256 433167 ; Timisoara, str.Nistrului, nr.1 (fosta cladire a Bailor Neptun)

 • Manpower angajeaza muncitori patiseri in Timisoara. Oferim: Salariu: 2240 Ron Brut Tichete de masa in valoare de 15 lei/lucratoare Bonus de calitate/cantitate 500 Ron Program de lucru: 12/24, 12/48 Spor de noapte: 25% Ore suplimentare platite dublu Asigurare de sanatate 2kg de produse de patiserie/luna + se pot consuma produsele firmei Transport gratuit din Timisoara si localitatile: MAILAT, MANASTUR, VINGA, CALACEA, SATCHINEZ, HODONI, MAILAT, MANASTUR, VINGA, CALACEA, IOHANISFELD, SANDRA, GOTLOB, HODONI, IECEA MARE, BILED, SATCHINEZ, HODONI, PESAC, PERIAM, VARIAS, SANPETRU MIC, GELU, BARATEAZ, TOMNATIC, LOVRIN Pentru mai multe detalii, asteptam sa ne contactati la numerele de telefon: 0729 800107; 0256 433167 ; Timisoara, str.Nistrului, nr.1 (fosta cladire a Bailor Neptun)

 • Manpower angajeaza Injectori(Operatori la prelucrarea maselor plastice) in 3 schimburi pentru o fabrica din Timisoara. Oferim: Salariul: incepand de la 2800 lei brut Tichete de masa: 15 lei/ziua lucratoare Bonus de productivitate: 25% Ore suplimentare: 200% Ore de noapte: 25% Al 13-lea salariu Pachet de servicii medicale gratuite Transport asigurat din Timisoara si de pe sate. Program de lucru: 07:00 - 15:00; 15:00 - 23:00; 23:00 - 07.00. Pentru mai multe detalii, asteptam sa ne contactati la numerele de telefon: 0729 800107; 0256 433167 ; Timisoara, str.Nistrului, nr.1 (fosta cladire a Bailor Neptun)

 • Manpower angajeaza operatori productie in Timisoara. Oferim: - Salariul de incadrare: 2508 Ron + 658 Ron prima de prezenta - Tichete de masa: 15 Ron - Tichete cadou de sarbatori - Reducere la clinica Regina Maria - Program de lucru: Luni - Vineri/ 06:00 - 14:30/ 14:30 - 23:00 - Transport gratuit din Timisoara Pentru mai multe detalii, asteptam sa ne contactati la numerele de telefon: 0729 800107; 0256 433167 ; Timisoara, str.Nistrului, nr.1 (fosta cladire a Bailor Neptun)

 • Manpower angajeaza operator linie (cu sau fara experienta) pentru unul dintre clientii sai din Timisoara (zona Freidorf). Oferim: -Salariul: 2508 RON Brut -Prima de prezenta: 658 RON Brut -Tichete de masa: 15 RON/zi lucratoare -Posibilitatea de a efectua ore suplimentare platite -Tichete cadou de sarbatori -Transport gratuit din Timisoara -Transportul se deconteaza pentru persoanele care locuiesc in afara localitatii Timisoara. -Program de lucru in 2 schimburi: luni - vineri/ 06:00 - 14:30/ 14:30 - 23:00 Pentru mai multe detalii, asteptam sa ne contactati la numerele de telefon: 0729 800107; 0256 433167 ; Timisoara, str.Nistrului, nr.1 (fosta cladire a Bailor Neptun)

 • 1. Descrierea Postului Ansamblarea reperelor si realizarea prin sudura de legaturi nedemontabile intre doua sau mai multe piese metalice, conform planurilor tehnice, aferente proiectelor in derulareAtributii si Responsabilitati Principale: - pregatirea si verificarea aparatele de sudura ; - reglarea in mod optim a parametrilor de sudura, in concordanta cu proiectele la care lucreaza ; - instalarea postului propriu de lucru (manipulare echipamente, bransamente, adaptari mecanice) ; - realizarea de mici operatiuni de intretinere - curatarea si controlarea partile componente de eventualele defecte , impuritati, daca este necesar ; - pozitionarea, centrarea si fixarea piesele in scopul punctarii lor ; - pozitionarea si fixarea subansamblelor pentru realizarea sudurilor ; - realizarea sudurii semiautomata MIG-MAG (procedeu 135), suduri single-pass si multi-pass, conform dosarului de productie - a indicatiilor si coordonatelor de sudura din plan; - controlarea piesele finite; - realizarea operatiunilor de autocontrol – valoarea cordonului de sudura, conformitatea vizuala, verificarea existentei tuturor sudurilor necesare; - recunoasterea defectele de sudura ; - cunoasterea cauzelor si modurilor de remediere a defectelor tip intalnite ; - cunoasterea regulilor de securitate aferente procedeelor de sudura ; - ajustarea sudurilor neconforme, indepartarea stropilor de sudura și bavuri ; - organizare spatiu atelier, ajutarea echipei pentru o buna desfasurare a activitatii ; - ambalarea pieselor pe palet sau container. Se ofera salariu atractiv, negociat in urma interviului, bonusuri de pertformanta si pentru zile de sarbatoare, mediu de lucru placut, teambuilding-uri gratuite. *NU PERCEPEM NICIUN COMISION!

 • Persoanele interesate sunt rugate sa lase un mesaj cu datele de contact.

 • Descrierea postului Supravegherea masinilor de injectie cauciuc, extragerea pieselor (garnituri, burdufuri, chedere) de pe matrita, debavurarea si controlul acestora. Se lucreaza in picioare, program de 8 ore, 3 schimburi. Activitatea poate fi realizata atat de femei cat si de barbati. Cerinte: - Indemanare si atentie la detalii; - Responsabitate, seriozitate, punctualitate; - Disponibilitatea de a lucra in 3 schimburi: Oferim: - Salariu motivant; - Tichete de masa de 15,18 lei; - Premiu de performanta de pana la 900 de lei brut; - Crestere salariala dupa 3 luni ; - Ore suplimentare platite dublu: - Spor de 25% pentru orele lucrate noaptea; - Premiu de vechime pentru fiecare an acumulat in cadrul companiei; - Asigurare medicala privata; - Prima de Craciun, de Paste si de vacanta; - Transport gratuit din Timisoara, Sinandrei, Barateaz, Seceani, Ortisoara, Cornesti, Carani, Sinandrei, Covaci, Simpetru Mare, Varias, Periam Daca sunteti interesati sa aveti un loc de munca stabil, sa lucrati dupa standarde internationale intr-un colectiv cu un spirit de echipa dezvoltat si sustinut de conducere va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0786531411. e-mail

 • Candidatul ideal - abilităţi de organizare, rezolvare a problemelor, spirit gospodăresc; - abilităţi de comunicare şi colaborare - spirit de iniţiativă, corectitudine, promptitudine, responsabilitate, loialitate; Descrierea jobului Asigurara curatenia generala in birouri si spatiile anexe (grup sanitar, holuri etc) din sediul societatii. Sunt diponibile 2 posturi pentru 2 locatii. Sediul este in Bucuresti, sectorul 2, zona Floreasca iar depozitul in Bucuresti, sector 3, zona Pantelimon. ​Oferim: Salariu atractiv si competitiv; Bonusuri lunare in functie de performanta; Loc de munca in cadrul unei companii aflate in plina ascensiune; Activitati de teambuilding si petreceri in cadrul echipei; Mediu de lucru placut si relaxant.

 • Firma serioasa de constructii cautam sa angajam personal calificat sau necalificat pentru munca pe santier! Oferim salarii atractive, cazare si transport Pentru informatii sunati la nr de telefon 0735279651

 • Firma serioasa de constructii cautam sa angajam personal calificat sau necalificat pentru munca pe santier! Oferim salarii atractive, cazare si transport Pentru informatii sunati la nr de telefon 0735279651

 • Firma serioasa de constructii cauta sa angajeze personal calificat si necalificat pentru munca pe santier. Oferim salariu atractiv, cazare si transport! Pentru informatii va rugam sunati la tel 0735279651

 • Salveaza cautarea