Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Munci necalificate

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajez spalator auto cu experienta! Conditii de lucru foarte bune! Salariu atractiv! La nevoie ofer cazare!

 • Angajez spalatori auto! SALARIU 1900 RON + ALTE BONUSURI Conditii de munca foarte bune! Tel. 0740 929 416

 • Angajez spalatori auto cu sau fara experienta, femei sau barbati, tineri sau batrani la o spalatorie auto moderna. Munca se desfasoara in boxe inchise, prevazute cu incalzire. Ofer cazare la locul de munca si o masa gratuita! Salariu si bonusuri atractive!

 • Ecomid-Serv angajeaza femei sau barbati in domeniul serviciilor de curatenie, program L-V 8 h/zi, schimbul 1 si 2 , pentru spatii de birouri si hale de productie parc industrial Remetea, cu transport asigurat din Timisoara si localitatile invecinate (Remetea Mare, Ghiroda, Giarmata Vii, Izvin, Recas, Topolovat, Ortisoara, Seceani, Sustra, Dumbravita etc). Salariul net este de 1600 lei, functie de experienta si cunostintele in domeniu, cu prime si bonusuri punctuale. Pentru relatii va rugam sa sunati la nr.de telefon 0723328102 ; 0256295973.

 • Spălătorie/ curatatorie chimică angajează operator spălător textile. Avantaj experiență în domeniu și cunoștințe operare casa de marcat. Cautam o persoana punctuală și responsabilă pe termen lung.

 • Angajez brutar cu experienta si muncitori necalificati dornici sa invete aceasta meserie. Cer si ofer seriozitate. Salarii atractive. Detalii la telefon.

 • Angajez muncitor dornic sa lucreze la spalatorie de camioane in Oradea. la soseaua de centura Salar 1600 lei in mana, plus plata abonament de transport pentru cei interesati din afara Oradiei. nu este nici o conditie referitoare la virsta Nu este necesar sa mai fi lucrat in acest domeniu.

 • Bărbat,33 ani,din București,doresc sa colaborez,la muncă în construcții,activități de carat, mutat mobilier,munca de necalificat,contra cost,numai in București.

 • Firma Redy Work First Srl cauta personal pt firma colaboratoare din Olanda și anume doamne pt impachetarea preparatelor din pui.Salariul brut 9.82euro pe ora,program de 8ore de luni până vineri.Orele extra constituie un venit in plus . Cazarea 90euro pe saptamana ,o persoană in camera. Cerinte:limba engleză la nivel conversational. Pt detalii sunați la nr 0743648217. Plecati imediate.

 • Cautam coleg/colega pasionat/a de flori cu minim de experienta care sa se integreze in echipa noastra. Candidatul ideal: - Seriozitate , comunicare eficienta , creativitate , initiativa , punctualitate , flexibialitate. Descrierea jobului : Realizarea aranjamentelor si buchetelor florale conform cerintelor clientilor , intretinerea florilor si plantelor . Oferim training , in care se vor invata tehnici de realizare a buchetelor , salariu motivant + bonusuri din vanzari si realizari. IMPORTANT punctul de lucru al Florariei este in DUMBRAVITA !

  Repostat automat
 • Spalatoria QUATTRO angajeaza spalatori auto Detalii la telefon Alexandria Teleorman Salariu 1270 net, plus comisioane.

 • Depozit de materiale de constructii situat in com Giroc, jud Timis, angajam manipulant marfa . Candidatul trebuie sa cunoasca produsele din gama materialelor de constructii : otel beton, elemente de zidarie, pavaje, tigla, sisteme de gips carton, termo si hidro, accesorii. Sarcini si responsabilitati: receptia fizica a marfii, pregatirea comenzilor clientilor incarcarea comenzilor clientilor conform documentelor fiscale semnalarea produselor care trebuie aprovizionate , precum si a produselor fara rulaj conducerii firmei aranjarea si returnarea ambalajelor (paleti lemn) ordinea si curatenia in depozit Calificari ,experienta si insusuri: carnet avizat ISCIR si practica motostivuitorist constituie un avantaj permis conducere categoria B experienta pe un post similar constituie un avantaj stare buna de sanatate Venituri :salariu net 2.000 lei-2.500 lei functie de calificare si bonuri de masa Cei interesati ne pot contacta la tel 0799401995 , 0799401996 , pot trimite CV pe mail contact@asggroup.com.ro sau depune CV la depozit ASG Giroc, str Aleea cu plopi nr 1 , zona industriala, jud Timis

 • Angajez vânzător piața Mircea

 • Cautam modele feminine cu varsta cuprinsa intre 18-26 ani pentru lucrari de publicitate (reclame, cataloage, prezentari) Cerem aspect fizic placut, seriozitate. Experienta nu este necesara. Oferim salariu motivant si posibilitati de afirmare. Pentru inscriere, trimiteti 2-3 fotografii recente si informatii de contact.

 • Angajez personal pentru paza si curatenie informatii 0744784562

 • Cautam sa recrutam MUNCITORI NECALIFICATI - INCARCATORI/DESCARCATORI pentru clientul nostru, o importanta companie ce asigura servicii de salubrizare in Timisoara. Punctul de lucru se afla pe strada Divizia 9 Cavalerie, (zona Kapa - Euro). Se ofera: - contract pe perioada nedeterminata; - salariul 2080 lei brut; - prima de concediu egala cu un salariu; - tichete de masa, 13 lei; - orele suplimentare si sambetele - platite dublu; - zilele legale libere si duminicile platite cu 250%; - spor de fidelitate, dupa 2 ani;

 • Avem nevoie de personal pentru curatenie de noapte la piata , program flexibil

 • Angajam personal FARA experienta cu calificare la locul de munca: curier, casier, lucrator bucatarie. Salariul net 2000 lei, ore suplimentare platite integral. Avansare la sef de tura pentru cei cu calitati de organizare a echipei - 2800 lei/luna! Aplicati pe angajaridodo.ro sau Sunati oricand! Merita! -->0800 080 080

 • Salariu de la 2000 lei in mana + o masa pe zi. Cei mai generosi Clienti si cele mai multe comenzi per livrator! Suna oricand! Merita --> 0800 080 080 sau https://angajaridodo.ro/

 • Salveaza cautarea