Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Munci necalificate

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajam fete si baieti majori pentru activitati recreative de copii in Statiunea Mamaia. Salariu 1800- 3000 lei / luna + cazare si transport la munca si acasa Gratuit +contract de munca. Pentru detalii suplimentare referitoare la angajare lasati-mi mesaj in privat , sau sunati acum la : 0753662727 sau 0730662727

 • Angajam URGENT Ambalatori Femei Activitate: -se poate lucra pe scaun -se ambaleaza papiote cu ata de cusut Se ofera: -salariu 1200 lei NET (in mana)+ 200 lei bonuri de masa -program Luni-Vineri 8h/zi, in 2 schimburi -contract pe perioada nedeterminata Locatie: Sector 3, Strada Drumul Balta Doamnei Pentru detalii sunati la telefon!!

 • Angajam URGENT Manipulanti Marfa Barbati Activitate: -se lucreaza in depozit -se lucreaza cu liza electrica sau manuala Se ofera: -salariu 1700 lei NET(in mana)+ bonuri de masa 200 lei -program Luni-Duminica 5 zile/sapt, in 3 schimburi -contract pe perioada nedeterminata -se asigura transport de la Piata Obor Cerinte: -minim 8 clase -fara antecedente penale Locatie: Zona Afumati Pentru detalii sunati la telefon!!

 • Angajez in conditii favorabile muncitori necalificati in constructii, cu un minim de cunostinte in constructii, program de lucru atractiv de luni pana vineri. Relatii la telefon: 0744930740. Ofer si solicit seriozitate.

 • Angajez persoane calificate cat si necalificate pentru producerea de marcaje rutiere. Cerinta obligatorie permis conducere categoria B. Se ofera salariu motivant, transport si cazare asigurate plus diurna de 40 Ron/ zilnic. Cei interesati, lasati un numar de telefon in privat. Se lucreaza foarte mult in deplasari. Salariul in mana pentru o persoana necalificata este de 2500 RON minim. Orele suplimentare sunt platite suplimentar. Cei interesati sunati la 0740293840. Persoana de contact Paul Petrea.

 • Angajez manipulant , full time , venit 1200 net

 • Angajam URGENT Barbati Necalificati Depozit Activitate: -se lucreaza in depozit -se transporta galeti cu vopsea Se ofera: -salariu 1750 lei NET (in mana)+ 300 lei bonuri de masa -program Luni-Vineri 8h/zi, in 3 schimburi -transport decontat -contract pe perioada nedeterminata Locatie: Sector 3, Strada Catanoaia Pentru detalii sunati la telefon!!

 • Angajam URGENT Manipulanti Marfa Barbati Activitate: -se lucreaza in depozit -se lucreaza cu liza electrica si manuala Se ofera: -slariu 1800 lei NET (in mana)+ tichete de masa 200 lei -program Luni-Vineri 8h/zi -contract pe perioada nedeterminata Cerinte: -12 clase absolvite -fara antecedente penale Locatie: Langa Iulius Mall Pentru detalii sunati la telefon!!

 • Curatatoria "La Umeras" angajeaza calcatoreasa cu experienta (punctul de lucru situat in zona Titan). Experienta in operarea echipamentelor specifice reprezinta un avantaj

 • Angajam Barbati cu sau fara experienta pentru postul de Manipulant Marfa. Se ofera: -salariu 1700-1900 lei Net; -program de 8 ore/zi in schimburi; -contract pe perioada nedeterminata. Pentru interviu sunati la nr. de telefon

 • Candidatul ideal Studii medii; Experienta minim un an in operatiuni de depozitare marfa; Abilitati de comunicare si lucru in echipa; Persoana motivata, cu atentie sporita la detalii, rezistenta la stres; Capacitate de organizare si prioritizare Atitudine pozitiva; Atestat ISCIR constituie avantaj; Permis de conducere cat. B Descrierea jobului Respecta conditiile si standardele de depozitare contribuind la aranjarea eficienta a depozitului. Sorteaza paletii si aranjeaza marfa in depozit. Responsabil cu descarcarea camioanelor cu marfa in conformitate cu procedurile interne. Respecta regulile interne de pregatire a produselor Pregatirea produselor si incarcarea in masinile destinate livrarii catre client. Mentine ordinea si curatenia in depozit. Descrierea companiei Companie cu cea mai generoasa oferta de ferestre de mansarda pe piata Romaneasca

 • angajam ambalator paine si produse patiserie nu necesita experienta

 • Cautam personal specializat in finisari interioare. Salariul si detaliile se vor stabili numai in urma unui interviu. Ne puteti contacta la nr. de telefon afisat, dupa orele 20.00

 • Angajam personal numai cu experienta. Contract 8 h, salariu motivant si comisioane .

 • Cerinte: - Studii medii, de preferat in domeniul tehnic; - Cunostinte de identificare a produselor de fixare (suruburi, piulite, saibe etc) - Experienta in domeniul sistemelor de fixare - Persoana echilibrata - Dorinta de implicare si motivatie in atingerea obiectivelor. Responsabilitati: - Identificarea produselor solicitate de client intr-o maniera prompta; - Emiterea unui bon de comanda catre casa de marcat; - Pregatirea produselor pentru livrare - Receptia cantitativa a produselor. Beneficii: - Salariu fix (1500 lei net); - Tichete de masa; - Comision din vanzari. Program de lucru: - Luni- Vineri: 08:00- 17:00 - Sambata: 08:00- 12:00 de 2 ori/luna

 • Angajam URGENT Ambalatori Femei/ Barbati Activitate: -se lucreaza la banda -se ambaleaza carti si caiete Se ofera: -salariu 1800 lei NET (in mana) -program Luni-Vineri 12h/zi, in 2 schimburi -se deconteaza transport Cerinte: -minim 8 clase -fara antecedente penale Locatie: Sector 4, Bulevardul Metalurgiei Pentru detalii sunati la telefon!!

 • Cautam un coleg pentru spalatorie auto pentru autovehicule reprezentanta si service auto; Posibilitate dezvoltare catre atelier Vopsitorie sau atelier Mecanica daca Dvs doriti acest sens; Se ofera carte de munca si toate conditiile legale; Se ofera contract pe nedeterminat dupa 3 luni; Program de Luni - Vineri.

 • Companie de telecomunicatii angajeaza personal calificat / necalificat pentru realizare lucrari fibra optica. Se ofera auto, carte de munca, salariu atractiv in functie de experienta. Se angajeaza atat individual cat si echipa deja formata (integrator, jonctor, ajutor jonctor). Cv-urile se vor trimite pe adresa de e-mail office @ agnetwork . ro Candidatul ideal: - experienta de lucru in reteaua Vodafone (reprezinta un plus) - spirit de munca in echipa - apt de lucru la inaltime (max 3-4m) - carnet de conducere cat. B (reprezinta un plus) Descrierea job-ului: - lucrari specifice in reteaua vodafone si nu numai - cablare/montare si demontare/instalare echipamente de telecomunicatii - punere in functiune si configurare echipamente - se asigura calificare la locul de munca (daca este nevoie)

 • Pentru Blejoi si Ploiestiori - jud. Prahova, cautam persoane de incredere, cu simt de raspundere, care au disponibilitate de lucru cateva ore pe saptamana. Aria de activitate: in apropierea domiciliului dvs. Puteti ajunge in echipa noastra, apeland la numarul de telefon 0722/513.111, unde ne puteti furniza numele si prenumele dvs. , zona de domiciliu, numarul dv. de telefon. Noi va vom contacta pentru a va oferi toate detaliile.

 • Pentru Arad - Sanmartin - jud. Arad, cautam persoane de incredere, cu simt de raspundere, care au disponibilitate de lucru cateva ore pe saptamana. Aria de activitate: in apropierea domiciliului dvs. Puteti ajunge in echipa noastra, apeland la numarul de telefon 0722/513.111, unde ne puteti furniza numele si prenumele dvs. , zona de domiciliu, numarul dv. de telefon. Noi va vom contacta pentru a va oferi toate detaliile.

 • Salveaza cautarea