Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Munci necalificate

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • SC Dora Pan SRL angajeaza barbati.

 • FABRICA DE MOBILA RUS SAVITAR ANGAJEAZA MANIPULANTI DEPOZIT Muncitori calificati si necalificati pentru depozitul din DUDESTII NOI - SALARIU 2200 leinet ( in mana ) + TICHETE DE MASA 15 LEI/ZI - Transport asigurat de firma. - Bonus de recomandare. - Prime de sarbatori.

 • Depozit de mobila situat in Dudestii Noi ( 13 km de Tm) angajeaza Manipulanti / Incarcatori -Descarcatori Program pe schimburi, doar pe timp de zi, salariul 2200 lei in mana si bonuri de masa de 15 lei/zi. Transport asigurat din Timisoara si localitati invecinate depozitului. Contract de munca pe perioada nedeterminata direct cu angajatorul . Prime de Sarbatori . Relatii la telefon 0759 046 718 / 0759 046 733

 • Dalim Promo importator si distribuitor de textile personalizate, depozit in Bucuresti, angajeaza personal calificat/necalificat pentru: - Personalizare tricouri - Ambalare - Expediere - Varsta intre 18 si 40 de ani - Program: L - V: 9-18 - Salariu: 1700 RON

 • Firma de alpinism utilitar cu sediul in Sibiu si activitate in toata tara, recrutam pentru angajare tineri intre 18-35 de ani, cu posibilitate de formare profesionala. Oferim cazare, diurna si salariu incapand cu 2000 lei net in perioada de pregatire. Cerinte: seriozitate, indemanare, abilitati de lucru fara teama de inaltime. Telefon: 0742/059221.

 • Angajam muncitori necalificati in conditii avantajoase. Avem posibilitati de cazare pentru cei interesati care locuiesc in provincie. Baza noastra operativa este situata in orasul Tunari , jud. Ilfov. Candidatii care detin permis de conducere categoria B au prioritate in preselectii. Cei interesati sunt rugati sa apeleze telefonic la nr 0770.267.559 de Luni pana Vineri in intervalul orar 10.00 -18.00.

 • Firma ACCU Quality Services angajeaza Controlori Calitate pentru sediul din Str. Viile Sibiului, Nr. 1. Postul nu necesita experienta sau un nivel minim de studii. Cautam angajati seriosi si responsabili, pentru program de lucru in 2 schimburi, de Luni pana Vineri. Se ofera bonus de performanta, bonuri de masa 15 lei, transport decontat sau asigurat, fructe proaspete saptamanal si alte beneficii. Pentru detalii sunati la 0269/708764 sau 0787340673, de Luni pana Vineri, in intervalul 09:00 – 16:00

 • Avia Motors angajeaza femeie de serviciu pentru punctul de lucru din Pantelimon, Bd. Biruintei nr. 11. Postul este responsabil cu asigurarea curateniei in spatiile interioare. Relatii la tel. 0746.198.658.

 • Buna! Esti pasionat de gradinarit si cauti un loc de munca in domeniu? Te asteptam in echipa noastra. Cautam coleg serios in domeniul amenajarilor spatiilor verzi Munca presupune , montat sisteme irigatie, plantat pomi,arbusti,montat gazon,semanat gazon, etc. Experienta constituie un avantaj dar nu e obligatorie. Salar foarte atractiv + beneficii. 0724402076 BANAT GARDEN SRL

 • Companie de telecomunicatii angajeaza personal calificat / necalificat pentru realizare lucrari fibra optica. Se ofera auto, carte de munca, salariu atractiv in functie de experienta. Se angajeaza atat individual cat si echipa deja formata (integrator, jonctor, ajutor jonctor). Cv-urile se vor trimite pe adresa de e-mail office @ agnetwork . ro Candidatul ideal: - experienta de lucru in reteaua Vodafone (reprezinta un plus) - spirit de munca in echipa - apt de lucru la inaltime (max 3-4m) - carnet de conducere cat. B (reprezinta un plus) Descrierea job-ului: - lucrari specifice in reteaua vodafone si nu numai - cablare/montare si demontare/instalare echipamente de telecomunicatii - punere in functiune si configurare echipamente - se asigura calificare la locul de munca (daca este nevoie)

 • Pentru unul dintre clientii sai , Manpower angajeaza montatori subansamble cu sau fara experienta. Se ofera : -salariul atractiv ; -tichete de masa in valoare de 15/ zi ; -spor de noapte 25%; -al 13-lea salariu; -posibilitatea decontarii transportului. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne sunati la numarul de telefon 0729 800106, sau va asteptam la sediul Manpower : Craiova , bulevardul Nicolae Titulescu , nr.35.

 • Pentru unul dintre clientii sai , Manpower angajeaza stivuitoristi cu sau fara experienta. Se ofera : -salariul atractiv in functie de experienta; -tichete de masa in valoare de 15/ zi ; -spor de noapte 25%; -al 13-lea salariu; -posibilitatea decontarii transportului. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne sunati la numarul de telefon 0729 800106, sau va asteptam la sediul Manpower : Craiova , bulevardul Nicolae Titulescu , nr.35.

 • Pentru unul dintre clientii sai , Manpower angajeaza sudori cu sau fara experienta. Se ofera : -salariul atractiv in functie de experienta; -tichete de masa in valoare de 15/ zi ; -spor de noapte 25%; -al 13-lea salariu; -posibilitatea decontarii transportului. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne sunati la numarul de telefon 0729 800106, sau va asteptam la sediul Manpower : Craiova , bulevardul Nicolae Titulescu , nr.35.

 • Pentru unul dintre clientii sai , Manpower angajeaza lacatusi mecanici cu sau fara experienta. Se ofera : -salariul atractiv in functie de experienta; -tichete de masa in valoare de 15/ zi ; -spor de noapte 25%; -al 13-lea salariu; -posibilitatea decontarii transportului. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne sunati la numarul de telefon 0729 800106, sau va asteptam la sediul Manpower : Craiova , bulevardul Nicolae Titulescu , nr.35.

 • Manpower angajeaza pentru o companie multinationala din Craiova persoane cu sau fara experienta pentru urmatoarele posturi : - lacatusi mecanic; - sudor; - montatori; - stivuitoristi; - bobinator. Se ofera: -salariul atractiv; -tichete de masa; -sporuri si beneficii; Pentru mai multe detalii va rog sa sunati la numarul de telefon : 0729 800106 ; adresa de e-mail : ; sau la adresa Manpower : Craiova, Bld. Nicolae Titulescu , nr. 35

 • Angajez muncitori necalificați cu carte de muncă în domeniul tencuieli mecanizate glet rigips doar interior oferim din parte firmei cazare și o masă la amiază program de lucru pe șantier de la 7_la 5 pentru mai multe detalii la telefon 0752408415

 • Suntem in cautare de noi colegi pickeri cu experienta pentru depozitul din Militari, Valea Cascadelor. ◾ Pentru ca stim cat de importante sunt detaliile va spunem: - Programul este de Luni pana Vineri in intervalul 8:30-17:00; - Pauza de masa este de 30 minute; - Angajam doar pentru program full-time; - Decont transport in valoare de 120 lei; ◾ Pentru ca stim cat de importanta este munca va spunem: - Pregatirea comenzilor ce contin produse de igiena personala si cosmetice; - Manipularea marfurilor din depozit; ◾ Pentru ca stim cat de importanta este partea salariala va spunem: - Oferim salariul in valoare de 12 lei pe ora net; - Salariul complet va fi in intervalul 1900-2000 lei; ◾ Pentru ca stim cat de important este sa gasiti un loc de munca va spunem: - Ne puteti scrie pentru mai multe detalii; - Va asteptam si la numarul de telefon 0734893911. Strada Sevastopol 6, Bucuresti

 • Compania SC Signal Tech SRL angajeaza muncitor productie montaj - reclame luminoase Descriere job: -Confectionarea si montajul reclamelor luminoase. -Aplicarea sarcinilor de lucru, mentinerea normelor de executie. Poate constitui un avantaj: -Experienta in urmatoarele domenii: electrica, sudura, lacatuserie, vopsitorie, lucru la inaltime etc. - Carnet de conducere categoria B Cerinte: - Serios, punctual muncitor, responsabil si sa accepte ore de lucru suplimentare(platite in plus). Beneficii: Program: Luni-Vineri de la 8.00-16.30 Salariu in functie de performante. Avantaje pentru muncitorii loiali.

 • Firma Signal Tech SRL din Timisoara angajeaza montator reclame/materiale publicitare. Cerinte: Carnet de conducere categoria B - obligatoriu; Studii tehnice sau calificari in domeniul productiei. Serios, punctual, muncitor, responsabil. Beneficii: Program: Luni-Vineri de la 8.00-16.30 Salariu in functie de performante. Avantaje pentru muncitorii loiali.

 • Angajez personal cu experienta la spălătorie auto. 1500/1700 lei. Tel.0757555111

 • Salveaza cautarea