Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Munci necalificate

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • IN CE CONSTA ACTIVITATEA? -Pregatirea Routerelor CNC (introducere program de lucru in calculator, efectuare pozitionare corecta, stabilire parametri) -Debitat materiale (taiat placi de material la dimensiunile solicitate) si gravat materiale, precum Plexiglas, Lemn, Bond, Forex -Curatare Router la finalul activitatii -Lucru in programele de editare grafica, pentru a crea schemele si grafica pentru taiere/gravare (Lucram cu CorelDraw, LaserCam si ArtCam; daca nu ai experienta, te invatam noi, doar sa fii deschis sa inveti!) CE NE DORIM DE LA TINE: -absolvent minim 10 clase -experienta minima de lucru in domenii tehnice (Operator CNC, Frezor, Operator Router cu Laser, Operator gravator) – Daca nu ai experienta, macar sa iti doresti sa inveti! -experienta in lucrul cu CorelDraw! -cunostinte despre programe precum: ArtCam, LaserCam – Daca nu ai mai lucrat cu ele, te invatam noi! -disciplina si organizare Iti vom oferi instruire pentru a te familiariza cu Routerele si cu programele de editare, pentru ca tu sa iti poti face treaba cat mai usor si eficient! DESPRE NOI: -Firma de Productie publicitara -Suntem la 4-5 minute de mers pe jos de la METROU TIMPURI NOI CONTACT: -de Luni pana Vineri intre 9:00-16:00 -tel: 0721.156.584

 • DassMet Angajeaza personal operator productie ( operator calitate flux ) . Cerinte: indemanare si acuitate vizuala. Experienta nu este necesara; Se ofera instruire in fabrica. Salariul de baza( incadrare ): 3000 lei brut (1774 net) + prima prezenta 100% la cele 8 ore/zi. Salariul net +prima = 2100 lei. Dupa 3 luni vechime in firma, se ofera bonus de fidelitate in valoare de 200 lei/luna. Salariul net (in mâna) dupa 3 luni = 2.300 lei/luna Orele suplimentare sunt platite dublu Contractul de munca este pe perioada nedeterminata. Program de lucru in 3 schimburi, cu optiune de suplimentare S+D Fabrica se afla Timisoara Posturi disponibile: 60 Se asigura transport din oras si zonele limitrofe pana la fabrica. Pentru Informatii suplimentare trimiteti CV sau număr de contact la: Tel: 0770740464 Timișoara

 • Firma angajează manipulanti mărfuri. Se lucrează și de noapte. Salariu, sporuri, tichete de masa. De preferat din Câmpina sau imediata vecinătate.

 • Angajez spalator auto cu experienta,ofer salar fix sau procent de 30% din încasări! Oferim contract de munca pe perioada nedeterminata! Programul este de Luni pana Sâmbăta. Spălătoria se afla in TIMISOARA zona Girocului!!

 • Producător ornamente și ambalaje din polistiren, cu sediul în Timișoara, zona Calea Sagului (aproape de reprezentanta Mercedes) angajeaza bărbați pentru manipulant / ambalator marfa, cu contract de munca, salariu atractiv : 2300 lei net ( in mana) Program: Luni-Vineri, 09.00-17.00 Weekend – Liber! Responsabilitati: -Pregatirea comenzilor pentru livrare - Manipulare, incarcare si descarcare marfa. - Ambalare comenzi -Curatenie la locul de munca Cerinte: - Persoana organizata, responsabila - Rabdare si atentie la detalii -Indemanare Detalii la telefon : 0721 983 980 ( luni - vineri 9-17 )

 • Angajez fată, cu sau fara calificare sau experienta, pentru servicii de întreținere corporală. Plata pe loc dupa fiecare sedinta de o ora,, 80 lei, negociabil. Activitate usoara, prestată doar in timpul dvs liber. Seriozitate.

 • Angajez muncitor necalificat sisteme de securitate

 • Calificare la locul de muncă. Angajăm urgent pt Bucuresti , personal , domiciliul sector 2. Tel. 0722 668 654 (Vă rugam nu dati mesaje !)

 • Angajam operator ddd , studii minim 10 clase , pentru Bucuresti , nu este necesara experienta. De preferat domiciliul in sectorul 2 , zona Mega Mall - Pantelimon. Posibilitatea de a dobandi permis auto categoria B , subventionat 100 % de firmă. Tel: 0722 668 654

 • Caut muncitori necalificati pentru lucrări de canalizare ofer cazare și transport la locul de munca

 • Angajam muncitori pentru munca in Olanda, in hala/depozit de citrice. Salarii motivante, incepand de la 2150 de euro, cazare si doua mese / zi. Se ofera asigurare de sanatate pe toata perioada contractuala. Informatii detaliate la 0747 | 167734 sau 0731 \ 378452.

 • Beneficiile dvs: - salariu atractiv net de 2150 Euro/ luna; - cazare asigurata; - contract de munca legal în Germania; - concediu 24 zile/an; -orele suplimentare se platesc cu un bonus de 25%; - asigurare în caz de accident; - asigurare medicala; - dreptul la pensie; - alocatie 190 EUR lunar/copil sau student; - loc de munca stabil si sigur ; Candidatul ideal trebuie sa : - aiba cunostinte minime de limba germana, italiana sau engleza; experienta în domeniu; Informatii detaliate la 0747 | 167734 sau 0731 \ 378452 .

 • Beneficiile dvs: - salariu atractiv net de 2150 Euro/ luna; - cazare asigurata; - contract de munca legal în Germania; - concediu 24 zile/an; -orele suplimentare se platesc cu un bonus de 25%; - asigurare în caz de accident; - asigurare medicala; - dreptul la pensie; - alocatie 190 EUR lunar/copil sau student; - loc de munca stabil si sigur ; Candidatul ideal trebuie sa : - aiba cunostinte minime de limba germana, italiana sau engleza; -experienta în domeniu; - calificare ; Informatii detaliate la 0747 | 167734 sau 0731 \ 378452 .

 • Angajez muncitori necalificati pentru ajutor la rigipsari

 • Companie specializata in montare/demontare schela in santiere navale ofera spre ocupare posturi de schelari sau muncitori necalificati cu posibilitate de calificare la locul de munca. Pachet salarial/beneficii : - Pachet salarial atractiv; - Cazare; - Masa ; - Posibilitate plecare in strainatate ( Belgia /Olanda) dupa obtinerea calificarii in santierul din Romania. -Mediu de lucru placut si profesionist; Mai multe detalii se obtin in urma interviului de angajare.

 • Caut muncitori necalificati pentru lucrări de canalizare in comuna halchiu brasov .Ofer cazare și transport la locul de munca salariu atractiv mai multe la telefon

 • angajez ingrijitor pentru vaci.asigur cazare , masa si salariu atractiv. tel 0724393476

 • Angajez ca agent de curatenie exterioara. Salar atractiv(2000lei)an mana.. si bonusuri,echipamente noi.transport asigurat ,7ore pe zi,contract de munca. Mai multe detalii la telefon. .0753120600 avantaj permis categoria b..

 • Angajez manipulanti la firma de curierat Urgent Cargus Suceava din localitatea Moara. Program de la 04:00 la 12:00( de marti pana sâmbătă) sau de la 15:00 pana la 23:00(de luni pana vineri). Salar 1400 lei plus carte de munca. Detalii la tel 0746519931

 • Salveaza cautarea