Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Munci necalificate

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Se cauta 10 persoane in Olanda , pentru munca in depozit de legume, se solicita operatori pentru depozit si manipulanti marfa. Atributii principale: -manipularea marfurilor din depozit; - receptia produselor; - selectarea si ambalarea produselor pentru expediere; - incarcarea si descarcarea marfii si produselor din depozit. Salariul este de 2250 – 2150 euro/luna. Fiecare muncitor va avea un program efectiv de lucru de 8 ore pe zi, de luni pana sambata. Cazarea si masa este asigurata in mod gratuit. Informatii detaliate la telefon 0738 . 665 . 425 .

 • Firma cu experienta in domeniul produselor cosmetice cauta urgent personal la banda la sortat, montat, ambalat si impachetat diferite produse cosmetice (parfumuri si crema). Se ofera:- salariu lunar net de 2150 - 21560 euro Euro, cazare, masa calda la cantina fabricii , contract de munca legal pe perioada nedeterminata, locuri de munca sigure. Informatii detaliate la telefon 0738 . 665 . 425 .

 • Caut de munca (zilier) cu plata la zi

 • Spalatorie auto angajeaza personal pentru curatat interior si exterior.Se ofera conditii decente de munca,program flexibil,salariu motivant.Se cere seriozitate.Experienta in domeniu si permis de conducere constituie avantaj.Mai multe informatii la telefon 0742146227.

 • Cautam personal (atat barbati cat si femei) pentru munca in fabrica de lactate GeCautam sofer categoria C sau D rmania. Se munceste la imbutelierea peturilor de lapte, etichetare si asezarea in cutii Salariul oferit este de 2150 euro NET / luna. Programul de munca este 8h/zi 5 zile/saptamana si orele suplimentare efectuate se platesc in plus.Cazarea este gratuita si veti avea si 2 mese/zi asigurate. Informații suplimentare la telefon 0738 . 665 . 425 .

 • Cautam personal (atat barbati cat si femei) pentru munca in fabrica de lactate GeCautam sofer categoria C sau D rmania. Se munceste la imbutelierea peturilor de lapte, etichetare si asezarea in cutii Salariul oferit este de 2150 euro NET / luna. Programul de munca este 8h/zi 5 zile/saptamana si orele suplimentare efectuate se platesc in plus.Cazarea este gratuita si veti avea si 2 mese/zi asigurate. Informații suplimentare la telefon 0738 . 665 . 425 .

 • Firma CRM DESIGN CONSULTING angajează montatori de tâmplărie și aluminiu. Firma CRM DESIGN CONSULTING este o societate comercială care are ca domeniu de activitate execuția și montajul tâmplăriei din profile de aluminiu, PVC, pereți cortină, cu geam termopan, placarea fațadelor cu piatră ceramică sau material tip bine, HPL. Oferim: Pachet salarial atractiv Transport Permisul auto reprezintă un avantaj. Pentru mai multe detalii vă stăm la dispoziție la numărul de telefon

 • Angajam Spalatori Auto cu sau fara expierenta, Spalatorie cu vad foarte bun aflata la soseaua principala pe strada Luica cu Uioara, se ofera salariu plus comision de 50% pentru : Tapiterii, Mochete , Degresari, Polish. Oferim si cazare pentru provincie.

 • Cautam personal pentru fabrica de dulceata din Olanda. Beneficii: -cazare asigurata -salariu de 2160 net/ luna - posibilitatea de a fi cazat cu prieten sau partener . Cerinte: -varsta cuprinsa intre 18-59 ani -persoane apte de munca - permis de conducere cat.B(optional) -fara antecedente penale. Informatii detaliate la telefon 0738 . 665 . 425.

 • Companie multinationala cu traditie in domeniul siderurgic cauta : - muncitor/ucenic. Canidatul ideal : - Minim 10 clase - Calificari : electrician, lacatus mecanic, electromecanic . - Cu si fara experienta Beneficii: - Calificare in una din meseriile : electrician, lacatus, electromecanic, otelar, furnalist, pregatitor sarja, laminator. - 6 luni scolarizare platita - Tichete de masa in functie de zilele lucrate - 5 prime pe an - Transport gratuit tip conventie

 • Angajam docheri Port Constanta. Relații la telefon-0723137100

 • Depozitul este situat in Constanta, in zona nicolae filimon Cautam persoane implicate si serioase.

 • Angajez vulcanizator cu experiența , salariu de la 2400 lei intr o vulcanizare cu vechime și vad format.

 • HPA recruteaza Montator subansamble pentru clientul sau, companie multinationala din Timisoara: Program de lucru: - 2 schimburi; - 07:00 - 14:00; 14:00 - 22:00; Cerinte: - minim 10 clase; - cunoștințe de a lucra cu instrumente de masura (subler, metru); Se ofera: - Salariu brut: 2.700 lei ; - Bonus de productivitate 180 lei; - Prima de prezenta 180 lei; - Prima de transport 120 lei; => venit lunar brut 3.180 lei; - Tichete de masa de 15 lei/zi; - Ore suplimentare platite dublu; - Al 13-lea salariu; Detalii la: 0742 877 466 Bianca

 • Societate comercila-importator de materiale de constructii din tarile CSI angajeaza: Responsabil depozit Piatra Neamt Descrierea jobului: - Receptie marfa - Aranjare marfa - Pregatire marfa pentru distributie - se lucreaza de luni - vineriBeneficii oferite: - Pachet salarial atractiv + bonusuri -contract de munca Cerinte post: -Permis motostivuitor -Permis cat B - Absolvent studii medii - Experienta in manipularea marfii – avantaj - Atentie distributiva Pentru detalii va rugam sa ne contacti la nr de tel 746 - arata telefon - sau la sediul societatii: Piatra Neamt, str Horia, nr 2 Asteptam CV pe e-mail

 • HPA recruteaza Montator subansamble pentru clientul sau, companie multinationala din Timisoara: Program de lucru: - 2 schimburi; - 07:00 - 14:00; 14:00 - 22:00; Cerinte: - minim 10 clase; - cunoștințe de a lucra cu instrumente de masura (subler, metru); Se ofera: - Salariu brut: 2.700 lei ; - Bonus de productivitate 180 lei; - Prima de prezenta 180 lei; - Prima de transport 120 lei; - Tichete de masa de 15 lei/zi; - Ore suplimentare platite dublu; - Al 13-lea salariu; Detalii la: 0742 877 466 Bianca

 • ANGAJAM SUPRAVEGHETORI COPII PENTRU LOC DE JOACA - JOB PART TIME Cautam persoane tinere, dinamice, comunicative si responsabile, cu inclinatii in lucrul cu copiii care sa faca parte din echipa noastra. Experienta in lucrul cu copiii constituie avantaj. Trimite-ne cv-ul tau cu poza la email: Si noi te vom contacta pentru stabilirea unui interviu. Arena Jocurilor Adresa: str.Divizia 9 Cavalerie nr.19, vis-a-vis de Centrul Comercial Euro si Kappa. Pentru detalii suplimentare Telefon: 0724246585 www.arena-jocurilor.ro https://www.facebook.com/arena.jocurilor

 • Societate de colectare deseuri reciclabile, dezmembrari echipamente electrice si electronice, angajeaza personal. Se ofera contract de munca pe o perioada nedeterminata + salariu atractiv. Programul de lucru : 8:30 - 17:30 Mai multe detalii la telefon.

 • Descrierea postului: - deplasare la depozitele din tara si sprijin pentru gestionarii de la fiecare punct de lucru in vederea aranjarii marfii in depozit utilizand sistemul WMS; - suport pentru sortare produse, aranjarea marfii la raft atat la sediul central cat si la filiale; - incarcarea si descarcarea marfurilor; - postul presupune si deplasarea la filialele firmei in orasele: Suceava, Vaslui, Braila, Constanta, Bucuresti, Craiova, Cluj Napoca, Brasov, Timisoara. Oferta: - se lucreaza un singur schimb - se asigura transport si cazare in deplasarile la filialele firmei; - contract pe perioada nedeterminata - posibilitati de promovare, tinand cont de nevoile firmei si performantele profesionale individuale ale angajatului in functiile de sofer livrator sau gestionar depozit - reducere la achizitia de produse Misavan - angajare cu numele functie de "lucrator gestionar" Cerinte: - cunostinte de operare calculator - disponibilitatea la deplasari, 80% din timp Descrierea companiei Cu o experienţă de 18 ani ca furnizor de produse de curăţenie, compania Misavan işi orientează activitatea către două direcţii business – retail şi HoReCa, ambele reprezentând o continuă provocare la care se răspunde cu proptitudine şi implicare. Portofoliul cuprinde produse de curăţenie, menaj, produse din hârtie şi plastic, produse de ambalare, din carton şi unică folosinţă, candele şi dispensere.

 • Tânăr licențiat,cu bun simț,caut o fata cuminte și cu nevoie de bani pentru ajutor in casa și mici activitati casnice.pentru mai multe detalii lăsați mesaj.

 • Salveaza cautarea