Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Ilfov

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 996 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Case pe structură de lemn ,mansardari , locuibile tot timpul anului grosime pereti exteriori de la 15 cm cu vată minerală plus izolație exterioară de 10 cm poliester variantă standard . La cerere se poate folosi vată bazaltica. Fundația nu este inclusă dar poate fi făcută.

 • 1

  Candidatul ideal: Bune abilități de comunicare; Abilități de negociere și orientare către rezultat; Abilități de lucru în echipă; Capacitate de asimilare rapidă a cunoștințelor și de prioritizare a activităților; Capacitate de organizare; Cunoștințe solide de MS Office: Excel, documentare și comunicare în mediul internet; Persoană dinamică, analitică, atentă la detalii, cu spirit comunicativ și abilități organizatorice, cu dorință mare de dezvoltare personală; Perseverenţă în atingerea obiectivelor. Descrierea jobului: Organizarea, planificarea, conducerea şi coordonarea activităţilor de aprovizionare, depozitare, distribuţie şi transport, urmărind legalitatea documentelor întocmite; Urmărește și răspunde de lansarea comenzilor, fluxul comanda/stoc/livrare; Cercetează piața pentru a obține cele mai bune oferte dpdv al raportului calitate/preț pentru bunurile ce fac obiectul achizițiilor; Colaborează cu departamentele interne (contabilitate, vânzări, operativ, etc.), pentru determinarea corectă a specificațiilor bunurilor și serviciilor care vor fi achiziționate; Planifică şi organizează executarea transporturilor de marfă; Negociază condițiile comerciale (în special termenele de livrare) cu furnizorii. Documenteaza si identifica piesele auto conform normativelor si comanda cele necesare autovehicolelor in lucru; -Intocmeste devizele de reparatii; Programeaza clientii in service pentru revizii si reparatii; Impreuna cu managerul de departament, asigura deservirea clientilor pentru solicitari de piese auto import, implicand lucrul cu furnizorii si clientii online; LOCATIA- STR. RASARITULUI NR 4A BUFTEA ILFOV. Descrierea activității: Noi, la MADYT AUTOSERV SRL ne asumam misiunea de a pune la dispozitia clientilor nostri produse si servicii performante. Dorim sa fim diferiti fata de competitorii nostri, prin oferirea solutiilor tehnice pretabile fiecarui tip de client si de asemenea, dorim ca punctele de plecare in orice discutie cu partenerii nostri sa fie axate pe siguranta rutiera si totodata, eficientizare activitate. Daca te regasesti in descrierea noastra, te invitam la o discutie. www.madyt.ro 0724504551

 • 3

  Firma de distributie cu sediul in Afumati,jud.Ilfov,angajam fata pentru postul de operator facturare .Pentru mai multe informatii ,contactati-ne la numarul de telefon:

 • 5

  Cautam o persoana cu personalitate si prezenta fizica placuta, energica, gandire pozitiva, amabilitate, serioasa, eficienta, punctuala, organizata si extrem de sociabila. - Intampina si informeaza clientii; - Incaseaza contravaloarea produselor; - Preia apelurile telefonice din receptie, furnizeaza informatii telefonic, transfera apelurile receptionate catre departamentele specializate; - Se ocupa cu arhivarea documentelor; - Program de lucru: luni-vineri, 8.30 - 17.30. - Salariul este atractiv, se discuta in urma interviului. - Contract de munca pe perioada nedeterminata.

 • 2

  Yusen Logistics angajeaza Stivuitoristi cu experienta (autorizatie obligatoriu) Locatia: Dragomiresti-Deal, transport asigurat din Bucuresti zona Pacii Program in 3 schimburi, de L-V, 8 h/zi Spor de noapte 25% Ore suplimentare 200% (in weekend) Prima prezenta 200 ron brut Bonuri de benzina 90 ron net Bonuri de masa 12 ron/zi Al 13-lea salariu Salariul de incadrare 3600 brut Detalii la tel: 0731497514 / 0728039355

 • Eşti o persoană energică, dornică să accepte noi provocări și care vrea să lucreze alături de o echipă dinamică? Ai toate șansele să devii Crew – Lucrator restaurant McDonald's. Experiența se câștigă în timp, noi te pregătim intens și iți oferim o serie de beneficii și stabilitate. Principalele resonsabilitati: • Lucrezi in toate zonele restaurantului – bucatarie, zona caselor de marcat, aprovizionare, sala de mese, asigurand curatenia in interiorul si exteriorul restaurantului; • Servirea clientilor McDonald’s, adoptand în permanență o atitudine prietenoasă; • Pregatirea produselor la standardele de calitate McDonald’s, în condiții stricte de igienă și siguranță alimentară; • Asimilezi informatii tehnice si abilitati practice care au legatura cu domeniul de activitate – produse, materii prime si termene de garantie, echipamente, tehnici de vanzare, lucrul cu oamenii, etc. Beneficii: • Pachet salarial atractiv (ex. pentru norma intreaga de 8 ore, venitul incepe de la 2000 RON - salariul net + tichete de masa pentru fiecare zi lucrata la norma intreaga de 8 ore); • Beneficiezi de 50% reducere la produsele tale preferate in timpul programului de lucru; • Flexibilitate – îți poți organiza programul de lucru în ture de zi, ture de noapte și în ture de weekend, în funcție de nevoile tale și de programul restaurantului în care vei lucra; • Posibilitatea de a lucra in restaurantul McDonald’s din apropierea casei (in limita posturilor vacante); • Proces rapid de promovare ; • Training gratuit pentru dezvoltarea abilitatilor de comunicare, lucru in echipa sau abilitati specifice industriei alimentare; • Beneficiezi de zile libere pentru evenimentele speciale. Profilul cautat: • Studii medii finalizate; • Atitudine pozitivă și orientare către client; • Atitudine proactive; • Abilități de lucru în echipă; • Capacitatea de a lucra sub presiune si oriestarea catre rezultate.

 • 4

  Angajam: - electrician instalatii electrice, bransamente electrice si intretinere iluminat public; - muncitor necalificat; (sapator santuri , tras cablu subteran , etc ) - sofer cat. B + muncitori necalificați - sofer cat.B.C.E constituie avantaj Descrierea jobului: Realizarea de instalatii electrice, bransamente electrice medie si joasa tensiune, posturi de trasnsformare. Salariu motivant in functie de pregatiere intre 3.000 si 3.500 lei net; Bonuri de masa. Transport asigurat. Descrierea companiei: Instalatii Electrice Medie si joasa tensiune. Nr.telefon :

 • Salut. Detin permis de 3 ani Categoria (B) In varsta de 23 de ani Caut loc de munca in domeniu sofer distributie Ma puteti contacta la nr de tel:

 • 2

  Zona Chitila oraș bătrân in depline facultăți mintale PENTRU INGRIJIRE MENAJ DETALII LA TELEFON 0732416777

 • 3

  Candidatul ideal Persoana atenta la detalii, serioasa, responsabila; Abilitati d organizare, spirit d echipa, comunicare; Permis d conducere cat. B ( preferabil); Descrierea jobului 1. disponibilit t pentru lucrul in s ntier; 2. comunic r cu membrii echipei; 3. r liz ză nec s rul d m terial pentru proi ctele in executi ; 4. p rticipă la recepția lucrărilor executate/ punere in functiune; 5. capacitatea de a lucra sub presiune, de a respecta termenele limita si de a indeplini sarcinile la timp; Beneficii: Program de lucru: Luni-Vineri: 08.30 17.30; Salariu atractiv ( 3000 - 4000 lei ); Diurna pe perioada activitatilor in santier; ( Slujba se desfasoara pe santiere noi aflate in constructie, in afara Bucurestiului, pe santiere mari aflate in aer liber sau in spatii inchise). Transport decontat; Siguranță și stabilitate pe termen lung; Sediu situat pe DN1- in apropierea aeroportului Otopeni; Mediu de lucru plăcut; Va rugam sa ne transmiteti CV-ul la urmatoarea adresa:

 • 3

  Angajam Receptionera haine. Responsabilitati: verificare, etichetare, ambalare articole imbracaminte si introducerea datelor in aplicatie. Nu necesita experienta in domeniu, pregatirea se face la locul de munca. Locatie: Pantelimon, vis-a-vis de Selgros Program : 1 zi cu 1 zi libera Salariu : 2100

 • 1

  Centru de îngrijire persoane vârstnice din Bragadiru, jud. Ilfov, angajează îngrijitor/ infirmier full time/ part time/ intern, femei/bărbați. Telefon programare interviuri .

 • Sarcini: Lucrul cu baza de date Contactarea clientilor si preluarea datelor acestora Realizarea documenteleor de expeditie Se cere; Cunostinte bune operare PC Abilitati solide de comunicare Seriozitate Calmitate in discutiile cu clientii Se ofera: Contract pe perioada nedeterminata Un loc de munca stabil Program de lucru: Luni-Vineri , schimb doi: 11:30 - 20:00 plus o duminica pe luna 13:00-18:00 Training direct la locul de munca Contact nr telefon:

 • Salonul este situat in orasul Voluntari, judetul Iflov, pe strada Anton Pann, avand o vechime de peste 10 ani. Angajez un frizer cu experienta in domeniu, acesta fiind disponibil sa lucreze minim 15 zile pe luna. Program flexibil, rog seriozitate. Pentru mai multe detalii sunati la numarul de telefon . Multumesc!

 • 1

  Arena Auto Service inca isi mareste echipa! Cautam consilier service, cu abilitati in receptie. Daca ai lucrat in domeniul auto, ca si consilier service sau receptioner service, ai abilitati de comunicare, operare PC si de receptie a marfurilor ne poti contacta la telefon ! Te asteptam sa ni te alaturi intr-un mediu de lucru modern, placut, primitor, alaturi de un colectiv cu experienta. Iti oferim un salariu atractiv, posibilitatea formarii si perfectionarii la locul de munca. Suntem pe Dn4, km 15 spre Frumusani. Service-ul este o locatie ultra moderna, de mare capacitate, cu suprafata mare, dotat cu echipamente moderne. Oferim transport pentru colegii nostri din Oltenita sau zonele rurale limitrofe service-ului.

 • Angajez bona baietel 1 an și noua luni. Program de luni pana vineri de la 8-17.

 • Candidatul ideal: In universul Cador Home este extrem de important sa indeplinim urmatoarele cerinte, pentru a fi intotdeauna la nivelul clientilor nostrii. De aceea cautam o persoana care sa detina urmatoarele calitati: - Sociabil, pentru că în magazin vor fi multe persoane, cu firi diferite; - Zâmbitor i întotdeauna pozitiv; - Un vanzator puternic, încrezător în fiecare cuvânt pe care îl roste te; - Dispus sa dezvolete tehnici de vanzare si cunostinte de promovare a produselor; - Un bun ascultător; fiecare casă are propria poveste, iar pove tile merită savurate i în elese; - Ambi ios, în sensul atingerii obiectivelor i mai mult de atât;. - Constituie un avantaj experienta in vanzari, in special in domeniul decoratiunilor interioare sau in domenii conexe; Descrierea jobului Fiecare zi este diferită de celelalte, îndeosebi în interac iunea cu oamenii Activitatea presupune cunoa terea i lucrul cu multe persoane diferite. Candidatul perfect pentru acest post trebuie să fie amabil i interesat de comunicarea cu clientii, capabil sa dezvolte discutii si sugestii fata de acestia in vederea atingerii scopului- vanzarea! Munca de detaliu este un element principal al acestui job . Această parte a activită ii se va concentra adesea pe rela ionarea cu ceilal i. Dacă tu vei face parte din echipa noastră, trebuie să tii că vei avea următoarele atribu iuni: - Întâmpinarea clien ilor; - Gestionarea clien ilor i a vânzărilor; - Asigurarea protocolului în magazin - Ofertare produse comercializate; - Să depă ească cu tact obiec iile i atitudinea ostilă - Să vândă produse exclusiviste de calitate superioara. Ce î i vom oferi: - Salariu fix + comision din vanzari - Bonusuri de performan ă; - Atmosfera de lucru plăcută; - Seriozitate (vei primi salariul i bonusurile fără întârziere) Descrierea companiei Cador home este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Romania care comercializeaza portelan, tacamuri, produse din cristal, icoane si articole pentru casa. De la un mic magazin in Ploiesti, pe parcursul celor peste 20 de ani de experienta, compania si-a extins prezenta in intreaga tara. Obiectivul principal al companiei noastre este ca fiecare client care trece pragul unui magazin Cador home sa aiba parte de o experienta unica, pe parcursul careia sa identifice si sa achizitioneze produsele potrivite nevoilor lui.

 • MENATWORK, depozit si showroom materiale pentru constructii, angajeaza MOTOSTIVUITORIST Atributii: - manipularea marfurilor -incarcare/descarcare cu stivuitorul - pregatirea marfurilor conform comenzilor clientilor - aranjarea marfurilor in depozit Se asigura pachet salarial compus din salariu fix 2.500 net + tichete de masa + ore suplimentare platite Program de lucru : Luni -Vineri 8:00-17:00 Se cere carnet stivuitorist,seriozitate, capacitate de lucru in echipa, caracter amabil.

 • asssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

 • Angajam gradinar in Glina, Ilfov. Pentru info nu ezitati sa ne contactati telefonic.

 • Salveaza cautarea