Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Ilfov

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 996 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Echipe de meseriasi facem amenajari interioare: tencuiala, rigips, glet, lavabila, staucco venetian, tapet, sape, montaj gresie, faianta, parchet, usi, refacere glafuri, scafe ,tavane dulgherie zidarie .Avem preturi corecte, oferim calitate garanta !

 • 3

  Angajam sofer categoria B , pentru transferuri intre depozite in Bucuresti.

 • Echipa muncitori calificatii si necalificați executăm lucrări constructi interioare si exterioare in bucuresti si ilfov pt mai multe detalii ma puteti contacta telefonic

 • 1

  Profilul dumneavoastra: Studii medii (minimum 8 clase absolvite) Experienta anterioara in munca de depozit Persoana dinamica, organizata Atentie distributiva Fara antecedente penale Descrierea jobului: Sarcinile dumneavoastra: Pregatirea comenzilor pentru livrare, verificare cantitativa si calitativa Asezarea marfurilor pe paleti si incarcarea acestora in mijloacele de transport Incarcarea si/sau descarcarea marfurile in/din autovehicule

 • 1

  Angajam personal administrativ cu studii superioare tehnice si personal in domeniul marketing pentru punctul de lucru al societatii in localitatea Bragadiru,Ilfov. Constituie avantaj detinere permis auto si cunostinte Autocad, SEAP..

 • Angajam vanzatoare pentru măcelărie în zona Bragadiru ilfov, program flexibil, salariu atractiv. pentru mai multe detalii puteți suna oricând la numărul de telefon din anunt:

 • 1

  Angajam vanzatoare pentru măcelărie. program flexibil, salariu motivant experienta nu este obligatorie locatie:Bragadiru, ilfov Mai multe detalii la telefon

 • Sc GMP. Angajează mecanic conductor buldoexcavator. Corbeanca

 • Descriere Cerin e i abilită i: Studii superioare absolvite in domeniul economic reprezinta un avantaj; Minim 2 ani de zile pe o pozi ie similară; Un spirit organizatoric, analitic si aten ie la detalii; Persoană cu spirit de echipă si orientată spre rezultate de eficientizare; Cunoștințe de operare pe calculator (Word, Excel); Descriere job Efectueaza corect si la timp inregistrarile in contabilitate a documentelor conform legislatiei in vigoare; Inregistreaza in ERP tranzactii : facturi achizitie, deconturi, cheltuieli, etc.; Anunta orice posibile probleme catre Superiorul Direct; Inregistreaza in contabilitate operatiunile evidentiate in extrasele de cont (incasari, plati, viramente interne); Respecata procedurile interne; Arhiveaza documentele financiar-contabile; Păstrează confiden ialitatea informa iilor. Intocmeste componente ale soldurilor conturilor si efectueaza reglari pe baza acestora; Verifica lunar concordanta soldurilor inregistrate la cei mai importanti furnizori cu evidentele acestora; Verifica lunar concordanta dintre evidenta analitica a furnizorilor si balanta de verificare; Vă oferim: Un pachet salarial atractiv; Un mediu lucru plăcut și dinamic într-o companie în plină expansiune.

 • 2

  Angajam operator statie betoane.

 • Angajez Tamplar PAL/MDF sau Ucenic, în atelier executare mobilă la comandă. Atelierul se afla în com. Ștefăneștii de Jos-Ilfov, locul de munca implica asamblarea de mobilier, manipularea acesteia și montaj la client. !Experiența nu este obligatorie, dar cautăm persoane serioase și muncitoare. Program L-V 08:30-17:00 , S 08:30-14:00.

 • Firma in domeniul constructiilor angajareaza contabil. Cerinte: Studii superioare finalizate, profil economic; Experiență minimum 3 ani pe o poziție similară; Limba engleză nivel mediu Experiență în utilizarea programelor de contabilitateș Cunoștințe solide Operare PC: MS Office; Cunoștințe solide privind legislația financiar-contabila; O bună înțelegere a standardelor internaționale de contabilitate și raportare; Abilități de comunicare și organizare; Abilitatea de a gestiona sarcini multiple cu termene fixe; Abilitatea de a prioritiza activitățile pentru a respectă deadline-urile asumat Responsabilități: Asigură gestionarea în mod eficient a societății în conformitate cu dispozițiile legale în vigoare precum și normele și reglementările interne ale societatatii; Organizează și asigură efectuarea corectă și la timp a înregistrărilor în contabilitate a documentelor financiar-contabile pe baza documentelor justificative, conform legislației în vigoare (facturi, furnizori de servicii, revizuire fișe de cont, etc); Intrări, ieșiri, registru de casă; Urmărește respectarea principiilor contabile. Pachetul salarial va fi negociat la interviu si va fi corelat cu performanta.

 • 1

  Angajam soferi categoria B pt.autoutilitara 3.5 t si ajutor sofer pentru distributie apa 19 l. Angajam muncitori necalificati pentru curatenie si depozit. Zona de lucru este Ciorogarla.

 • 10

  Angajam lucratori depozit (manipulare marfa) pentru depozitul situat in Stefanestii de Jos, Jud. Ilfov. Se asigura transport atat pentru cei care locuiesc in Bucuresti, cat si pentru cei din satele din imprejurimi care sunt interesati. Nu este nevoie de experienta. Program de lucru: Luni - Vineri, 09. ferim: contract de munca pe perioada nedeterminata + salariu 2.100 lei net + 300 lei net bonus + tichete de masa Informatii la tel:

 • 1

  Scoala privata angajam personal curatenie (feminin) cu contract individual de munca . Profilul candidatului: Studii medii absolvite Experienta de minim 2 ani in domeniu Persoana calma, punctuala, organizata, serioasa, nefumatoare Aptitudini de comunicare cu copiii Stare de sanatate buna, cazier fara antecedente penale Cuno tin e : tipuri de opera ii de cură ire, suprafe e de cură at, spa ii de cură at Deprinderi : îndemânare, precizie, rigurozitate Principalele responsabilitati: executa lucrari de curatenie in incinta scolii; executa lucrari suplimentare necesare mentinerii curateniei si evacuarii gunoiului menajer din incinta scolii si zona aferenta ; Beneficii: Contract de munca norma intreaga; Pachet salarial avantajos Detalii la telefon

 • 1

  SC Galaxy Resident SRL angajeaza deservent utilaj manitou. Relatii la nr.de telefon

 • Gi Group recruteaza Sef Echipa Lucrari Peisagistica pentru o companie ce are experienta de peste 10 ani, in oferirea de solutii complete de peisagistica (amenajari gradini / spatii verzi). LOCATIE: Domnesti, Judet Ilfov PROGRAM DE LUCRU: (L-V) h pauza de masa) CERINTE: Studii medii absolvite; Experienta in domeniu 2-3 ani de zile; Respectarea si urmarirea proceselor de lucru; Atentie la detalii; Permis categoria B; Capacitate de organizare si intelegere a unui proiect de peisagistica; Rezistenta la stres. BENEFICII: Pachet salarial atractiv corelat cu nivelul de experienta; Contract pe perioada determinata, cu posibilitate de prelungire pe perioada nedeterminata; Bonus in functie de performanta; Bonus de Sarbatori; Bonus la diverese lucrari mai mari; 21 de zile concediu + zile nationale libere; Orele suplimentare platite / compensate in zile libere. RESPONSABILITATI: - Coordonarea echipei si realizarea programului si traseului de lucru; - Preluarea lucrarii de la nivel de proiect si realizarea executiei acesteia; - Mentinerea comunicarii cu superiorul si Clientul pana la semnarea procesului verbal de predare; - Realizarea necesarului de scule si echipamente; - Raportarea periodica a lucrarilor si intocmirea proceselor verbale, la fiecare vizita de lucru. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon:

 • 1

  SC. STIL AMBALAJ SRL angajeaza motostivuitorist/manipulant marfa pentru depozitul nostru din Stefanestii de Jos, Ilfov. Cautam persoane serioase, ordonate, punctuale, curate, cu initiativa si cu simtul raspunderii pentru o colaborare de lunga durata!!! Cerinte: - experienta de lucru pe stivuitor minim 2 ani - autorizare ISCIR la zi - abilitati numerice - abilitati de comunicare si de lucru in echipa - capacitate de adaptare la solicitarile specifice postului. Oferim conditii avantajoase !!!

 • 1

  Descrierea postului: - transarea carnii in conditii de maxima eficienta; - prelucrarea carnii in vederea expunerii la vanzare; - pregatirea carnii in vederea productiei de preparate proaspete din carne din carne (respectarea retetelor proprii); -gestionarea stocurilor de carne Cerinte - experienta in transarea si prelucrarea carnii; - experienta in comercializarea carnii si a preparatelor din carne; - seriozitate, flexibilitate, dinamism. Oferta (bonusuri, beneficii) Salariu atractiv; Tichete de masa Beneficii*:Crăciun, Paște, Mediu de lucru si logistica moderne; Training de specialitate; Oportunitatea unei cariere intr-o companie romaneasca in continua dezvoltare

 • Descrierea postului: - transarea carnii in conditii de maxima eficienta; - prelucrarea carnii in vederea expunerii la vanzare; - pregatirea carnii in vederea productiei de preparate proaspete din carne din carne (respectarea retetelor proprii); -gestionarea stocurilor de carne Cerinte - experienta in transarea si prelucrarea carnii; - experienta in comercializarea carnii si a preparatelor din carne; - seriozitate, flexibilitate, dinamism. Oferta (bonusuri, beneficii) Salariu atractiv; Tichete de masa Beneficii*:Crăciun, Paște, Mediu de lucru si logistica moderne; Training de specialitate; Oportunitatea unei cariere intr-o companie romaneasca in continua dezvoltare

 • Salveaza cautarea