Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Ilfov

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 1000 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 3

  Firma de paza din Balotesti, Ilfov, angajeaza URGENT SECRETARA SI INSPECTOR DE SECURITATE , femei si barbati, pentru obiectiv in zona Balotesti,Ilfov. Detalii la 0761788596

 • 5

  Angajam vanzator/vanzatoare carne si preparate din carne. Program: o saptamana lucru, cu o saptamana liber Salariu minim pentru perioada de proba este 4500 lei/luna.

 • Flota ride-sharing,angajam soferi numai cu masini personale in regim de inchiriere pe firma.Comisionul firmei este de 10% si 50 de ron pe saptamana pt contabilitate.Aplicatiile pe firma Uber si Bolt..Tel contact 0774687842

 • angajez sofer taxi cu atestat 60 lei

 • angajez sofer taxi cu atestat 60 lei

 • angajez sofer taxi cu atestat 60 lei

 • angajez sofer taxi cu atestat 60 lei

 • angajez sofer taxi cu atestat 60 lei

 • angajez sofer taxi cu atestat 60 lei

 • Angajez sofer taxi cu atestat pret 60 lei

 • 1

  Descriere Locuri de muncaEsti in cautarea unui loc de munca? Noi te invitam sa cunosti echipa din depozitele Vivre! Poti fi parte din comunitatea Vivre daca: -ai mai lucrat intr-un depozit; -ai experienta in utilizarea echipamentelor: transpaleta manuala, scanner, laptop, tableta; Cum iti vei petrece timpul la noi: -vei fi responsabil de manipularea produselor conform procedurilor de lucru; -vei sorta coletele in functie de criteriile prestabilite; -vei receptiona, eticheta, stoca, colecta si vei ambala produsele de mobilier/decoratiuni de casa; .Totul vine la pachet cu beneficii: -salariu NET intre 2300 - 2800 lei (salariul include tichetele de masa, bonus de performanta); -ore suplimentare platite; -concediu de odihna conform legislatiei in vigoare; -bonus pentru recomandare unui prieten; -zile libere pentru evenimente speciale; -Program: Luni - Vineri, in ture; Locatie: DNCB Nr. 37, Popesti Leordeni Te asteptam sa ne cunoastem, de luni-vineri, de la ora 09:00 la depozitul nostru. Despre Vivre : Vivre este principalul retailer online de produse home-deco din Sud-Estul Europei. Am început activitatea în anul 2012 în București, România. Opt ani mai tarziu, ne-am extins in noua tari (Romania, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Croatia, Polonia si Grecia), am reusit sa crestem de la 4 persoane intr-o singura camera, la peste 330 de angajati si construim in continuare cu aceeasi pasiune si implicare. Daca vrei sa faci parte din echipa noastra, contacteaza-ne!

 • Scoala Cretesti Vidra ilfov angajaza cu 0.5 norma informatician si 1 norma ingrijitor Informatii

 • Machiaj de zi 60-70 lei Machiaj seara 80 Pensat 25 de lei Va astept pentru programări de luni pana vineri între orele 10-20 Va astept cu mesaje în privat pentru programării.

 • 1

  Angajăm Arhivar Se ofera: - 2.100 RON salariu + bonuri de masa de 15 RON/zi + decont transport! Candidatul ideal: 2 ani experiență în domeniu, Foarte bune abilități de lucru cu calculatorul (MS Office), Capacitate de organizare foarte bună, Atenție la detalii, spirit de observație dezvoltat, Cunoașterea limbii engleze - nivel mediu, Descrierea jobului Scanează documente, indexează informația care a fost sacanată și preluată electronic după cuvinte-cheie sau conținut; Initiază și organizează activitatea de arhivare, întocmire a nomenclatorului arhivistic și a procedurilor de lucru, după criterii prealabil stabilite, conforme prevederilor legale în vigoare, Arhivează și păstrează documentele companiei conform legii 16/1996 privind arhivele.

 • 3

  Caut mecanic ucenic vulcanizato pentu atelier auto an zona de nord a capitalii poate sa fie si din provincie

 • 1

  Caut mecanic auto sau ucenic atelier este an zona tunari ofer și cazare tel 0768468903

 • Firma cu experienta, executa tencuieli mecanizate pe baza de ipsos sau ciment, material+manopera 33lei/mp, glet mecanizat, lavabil mecanizat (pachet glet + lavabil, la gata, material+manopera 35 lei/mp). Apolaizere pe tamplaria pvc, folie, totul inclus. In 2 zile aveti casa tencuita. Executam si proiecte mari, 5 pompe tencuiala, 3 pompe glet, 2 pompe lavabil disponibile. Tel

 • 3

  Angajam personal pentru vopsiri epoxidice si poliuretanice, aplicari de pardoseli din rasini sintetice. De preferat aplicatori cu experienta. Angajam si muncitori necalificati in vederea specializarii. Pentru deplasari in tara, vor exista beneficiile aferente (ore suplimentare, cazare, masa, indemnizatie, transport, etc). Pentru mai multe detalii ne puteti contacta telefonic sau pe adresa de e-mail.

 • Fabrica productie si comercializare angajeaza manipulant marfa.

 • Esti in cautarea unui loc de munca? Noi te invitam sa cunosti echipa din depozitele Vivre! Poti fi parte din comunitatea Vivre daca: -ai experienta in domeniul logistic (manipulare si gestiune marfa); -ai abilitati si cunostinte tehnice de baza/PC; -ai experienta in utilizarea echipamentelor: transpaleta manuala, scanner, tableta; -esti atent la detalii; - ai disponibilitate pentru manipularea fizica a produselor; Cum iti vei petrece timpul la noi: -vei fi responsabil de receptia si procesarea produselor returnate; -vei scana, verifica si introduce AWB-urile in sistemul nostru de operare; -vei verifica produsele in stoc; -te vei ocupa de controlul calitativ si cantitativ al marfurilor; Totul vine la pachet cu beneficii: -salariu NET intre 2300 - 2800 lei (salariul include tichetele de masa, bonus de performanta); -ore suplimentare platite; -concediu de odihna conform legislatiei in vigoare; -bonus pentru recomandarea unui prieten; -zile libere pentru evenimente speciale; -Program: Luni-Vineri in intervalul 09: min pauza de masa) -Locatie: DNCB Nr. 37, Popesti Leordeni -Transport asigurat de la Metrou Aparatorii Patriei Tel: Te asteptam sa ne cunoastem, de luni-vineri, de la ora 09:00 la depozitul nostru. Despre Vivre : Vivre este principalul retailer online de produse home-deco din Sud-Estul Europei. Am început activitatea în anul 2012 în București, România. Opt ani mai tarziu, ne-am extins in noua tari (Romania, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Croatia, Polonia si Grecia), am reusit sa crestem de la 4 persoane intr-o singura camera, la peste 330 de angajati si construim in continuare cu aceeasi pasiune si implicare. Daca vrei sa faci parte din echipa noastra, contacteaza-ne!

 • Salveaza cautarea