Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Munca in strainatate

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • SC CARA PFLEGE TRANS SRL Agentie plasare forta de munca inregistrata la ITM TIMIS Cod Caen 7810 in colaborare cu LEBENSGHÜHL 24 STD Austria dispunem de locuri de munca in sectiunea:Ingrijire Batrani la domiciliu Cerinte – Limba germana – mediu, conversational – Diploma de calificare (oricare din urmatoarele): > Ingrijire batrani / Infirmieri / Diploma Cruce Rosie / Asistent medical – Experienta in domeniu – minim 6 luni – Seriozitate amabilitate, promptitudine Perioada de lucru Durata sederii la locul de munca este de 28 zile si 28 zile in tara. La prima tura veti fi preluat de catre un reprezentant al agentiei noastre, care va va prezenta cazul de ingrijit si familia. Deplasarea Deplasarea catre locul de munca, atat dus, cat si intors este asigurat de catre agentia de transport din Romania cu care colaboram. Cheltuielile de transport vor fi suportate de catre agentia din Austria. Conditii de plata Salarizarea depinde de complexitatea cazului, de calificare si cunoasterea limbii germane. Salarizarea se va face printr-un cont bancar in euro, deschis in Romania sau Austria, in ultima zi de lucru. Pe durata desfasurarii activitatii veti avea suport din partea agentiei noastre, cat si din partea reprezentantului nostru din Romania. Detalii si inscrieri la telefon: Luni-Vineri 09:00 – 13:00 15:00 – 18:00 Sambata: 09:00 – 13:00 Tel : 726145958

 • In Olanda se face zidarie aparenta, care nu are nicio legatura cu zidaria care se face in Romania si anume: sunt 5-6 stiluri diferite a aseza caramizile una peste alta. Casele nu se tencuiesc dupa ce sunt construite caramizile, deci trebuie sa se lucreze foarte curat astfel incat sa se vada frumos modelul facut. Zidaria aparenta se mai face in Belgia, Germania si Anglia; cei care au mai lucrat intr-una din aceste tari posibil sa aiba idee despre zidaria aparenta. Cazamizile cu care se lucreaza au urmatoarele dimensiuni: 20 cm x 10 cm x 6,5 cm. In perioada de iarna, exista aproximativ 2-3 saptamani in care nu se lucreaza, cand temperatura in Olanda scade sub 4 grade Celsius. In rest se lucreaza tot timpul. Pentru acest job avem nevoie ca oamenii sa aiba macar un minim de experienta in constructii. Chiar daca au lucrat la interioare sau rigips sau salahori, au fost pe un santier de constructii si au macar o mica idee. Nu putem angaja pe cineva care toata viata a lucrat intr-un birou pentru ca este f putin probabil ca acea persoana sa se descurce. De retinut faptul ca fiecare candidat, in momentul in care ajunge in Olanda, la cazare, este testat. Daca respectivul stie ce are de facut, a doua zi este pe santier. Salariul porneste de la 60 euro/zi. Pentru detalii suplimentare sau intrebari sunati la nr de telefon afisat.

 • Consultant vanzari Anglia - barbati/femei vorbitori engleza conversational, mediu sau avansat. - limita de varsta 55 ani - disponibil de plecare imediat - cazare 335 lire sterline/persoana, (utilitati, garantie, broker inclus in suma). Se achita la intrarea in cazare. Regim share 2 persoane. Reprezinta 1 saptamana+broker+depozit, din a doua saptamana se retin 75 lire/saptamana - Salarizare: 9-11 lire sterline/ora la un program de 3 schimburi cate 8-10 ore/schimb. Orele suplimentare sunt platite extra. Salarizarea e stabilita la interviul direct functie de nivel limba engleza si/sau atitudine. Experienta prealabila este un avantaj. Se asigura training gratuit. • intampini clientii cu promptitudine si amabilitate, oferindu-le consultanta privind produsele de pe raion • te ocupi de receptia marfii pe raion atat din punct de vedere cantitativ, cat si calitativ • expui si depozitezi marfa la raft conform procedurilor interne • afisezi si sa actualizezi etichetele de pret • desfasori activitati de schimbare a promotiilor realizand amenajari necesare expunerii acestora • te implici in activitati de organizare si curatenie pe raion. - Locatii: diferite pe teritoriul UK - plecari imediate. Prioritate au cei care pot pleca rapid la munca - Asistenta acte, cont bancar, NINO - GRATUIT. Contract de munca 3 luni cu prelungire la 1 an. Primele 3 luni sunt considerate perioada de proba. - Nu se achita comision. Relatie directa. Interviu direct !!! Specificati: Nume, Prenume, Numar telefon si disponibilitate plecare ca raspuns la acest anunt.

 • La acest job nu se achita comision. Relatie directa fara intermediari! Limba engleza necesara: engleza conversational, mediu sau avansat. Se angajeaza barbati, femei, cupluri. Varsta limita 55 ani. Salarizare: 8.5-10.5 lire sterline/ora in 3 schimburi Primul salariu la 2 saptamani apoi saptamanal. Locatii: diferite pe teritoriul uk. Cazare: 315 lire sterline/persoana, utilitati si garantie incluse in aceasta suma. Cazarea e in regim share, 2 persoane in camera. Se achita la intrarea in cazare. Contract de munca cu durata de 3 luni cu prelungire la 1 an. In ce consta munca? Receptie, preluare, inregistrare, etichetare marfuri diverse in interiorul depozitului. Se asigura training platit. Nu necesita experienta prealabila Asistenta acte, cont bancar, induction, coordonare: GRATUITA. Raspundeti cu: nume, prenume si numar de telefon pentru a fi contactati. Plecari rapide la munca!

 • Lucrator Comercial Anglia - barbati/femei pana in 55 ani vorbitori engleza cu disponibilitate de plecare rapida la munca pentru pozitia: Lucrator Comercial Anglia - cazare intre 315 si 335 lire sterline/persoana. Se achita la intrarea in cazare. Regim share maxim 2 persoane in camera. Cazare in case sau apartamente. - Salariu: 9-11 lire sterline/persoana. Ore suplimentare disponibile platite peste rata normala/zi. Beneficii targhet, week-end. Primul salariu la 2 saptamani apoi saptamanal. Plata salariului se realizeaza in cont. - Program 5 zile/saptamana a minim 8-10 ore/zi. Zilele libere prin rotatie - Locatii: diferite pe teritoriul UK. Este stabilita functie de data sosirii in UK - Contract de munca legal, asistenta NINO, Cont bancar GRATUITA - plecari rapide la munca. Asistenta Gratuita. Contact direct cu angajator. - la acest job nu se achita nici taxe si nici comisioane. Fara intermediari firme romanesti - relatie directa !!! - Raspundeti cu Nume/prenume si numar telefon pentru a fi sunati si a avea interviul de angajare. Mult succes!!!

 • Azile private, langa Londra, cauta asistente si ingrijitoare varstnici. Se ofera full training, deci nu e nevoie de experienta. Exista cazare disponibila in camere single. De asemenea, exista joburi disponibile si in alte regiuni ale Angliei. Unele locatii accepta si cupluri. Se cere limba engleza. Incepere imediata.

 • Firma dinamica, inovativa in continua crestere cauta pentru depozit din Danemarca operatori la sortare colete si manipulanti marfa. Responsabilitati: - sortarea coletelor - manipularea coletelor - ambalarea coletelor - etichetarea coletelor - alte atributii specifice postului. Cerinte Candidatul ideal: - rezistenta fizica - disponibil sa efectueze ore suplimentare - dornic de afirmare profesionala.Plecare rapida!Informatii suplimentare de L-S intre orele 9-20 la nr. de tel. 0759916289.

 • Fabrica de bomboane si specialitati de ciocolata din Suedia angajeaza muncitori pentru procesul de productie, ambalare si etichetare produse. Contract de munca oferit pe o perioada nedeterminata, cazare asigurata din partea firmei gratuit, salarizare incepand cu 2600 euro net, program de munca 8 ore/zi cu posibilitate de ore suplimentare.Cautam personae serioase, disponibile de plecare imediata.Mai multe informatii de L-S intre orele 9-20 la nr. de tel. 0759916289.

 • Vrei un job in Olanda? Plecare urgenta la depozit de legume fructe din Olanda. Se cauta muncitori necalificati pentru munca la banda, la sortat, ambalat, etichetat legume fructe Nu ai nevoie de experienta! RESPONSABILITATI: ·Sortarea, ambalarea, etichetarea legumelor si a fructelor -Scanarea si depozitarea lor in mod corect in locul de depozitare adecvat; - Bune abilități de organizare -Respectarea programului de lucru -Organizarea timpului si prioritizarea sarcinilor -Spirit de echipa Ce se oferă: – contract de muncă – cazare gratuită – o masa la pranz gratuita – Wi-Fi gratuit Limba nu este obligatorie. Detalii si informatii de L-S intre orele 9-20 la nr. de tel. 0759916289.

 • Complex hotelier din Elvetia angajeaza personal pe urmatoarele pozitii:ajutor bucatar, bucatar, receptioner, ajutor ospatar, ospatar.spalat vase.Salariul incepe de la 2750 euro, contract pe perioada nedeterminata. Concediu annual platit, program de lucru minim 40 ore/saptamana cu posibilitate de ore suplimentare. Cerinte: -experienta pe o pozitie similara in functie de jobul ptr. care se aplica. Pentru detalii ne puteti contacta de L-S intre orele 9-20 la nr. de tel. 0759916289.

 • Companie de transport din Austria, cauta soferi categoria B, cu experienta, pentru firma de curierat din Austria, orasul Viena.Cazarea este asigurata de cate angajator, se asigura training de specialitate. Cerinte Minim 1 an experienta in condusul autovehiculelor Experienta in domeniu reprezinta un avantaj Persoana motivata, rezistenta la stres si disponibilitate pentru mobilitate.Detalii si informatii referitoare la plecare de L-S intre orele 9-20 la nr. de tel. 0759916289.

 • Descriere Locuri de munca Italia ingrijire batrani la domiciliu Responsabilitati - Asistarea si ingrijirea persoanelor batrane sau bolnave. Sunteti o persoana responsabila care stie ce isi doreste si doriti sa lucrati in Italia? Se cauta personal cu varsta cuprinsa intre 24-65 de ani pentru ingrijire batrani la domiciliul acestora in Italia in orasele Treviso Padova Pordenone Cerinte? Rabdare si intelegere , experienta anteriora de ingrijire constituie un avantaj . Responsabilitatile dumneavoastra sunt asistarea si ingrijirea persoanelor si ajutarea diferitelor activitati. Se ofera cazare si masa gratuita , salariu intre 1000-1400 euro/luna . Pentru inscrieri si programari sunati la in limba italiana 0039 331 131 7331 viber whats up

 • Pentru acest tip de job cautam femei care sa aiba minim 6 luni experienta lucrat si care poate fi dovedita cu referinta/e, femei care sa vorbeasca foarte bine limba engleza ( intrucat o sa locuiasca singure cu persoana de care au grija, nu acceptam persoane cu nivel scazut al limbii engleze ). Ca si remuneratie, salariile pleaca de la £450 si ajung pana la £600 pe saptamana. In functie de cat de dificila este persoana de care o sa aiba grija sau in functie de cat de bolnava, salariul poate creste. Transportul din Romania in Anglia este platit doar de candidat Femeile care vor lucra live-in o sa lucreze 2-3 luni, dupa care isi vor lua 1-2 saptamani pauza, se duc acasa, se relaxeaza putin si apoi se pot intoarce. Ca si locatii in UK, pot fi aproape peste tot in Anglia. Nu discutam de tot teritoriul UK, doar England. Nord – Liverpool, Sud – Bournemouth, Est – Norwich, Vest – Bristol ( in acest perimetru ). Nu avem locuri de munca in Londra. Pentru detalii sau intrebari sunati la nr afisat.

 • Angajam personal pentru fabrica de detergenti in Germania. Salariul 1600 euro net. Cazare + o masa gratuita. Asigurare medicala inclusa/ Pentru mai multe detalii sunati la numarul de telefon 0745433377

 • Angajam muncitor necalificat in constructii Suedia. Salariul 1600 euro net/luna. Cazare gratuita + o masa gratuita pe zi. Pentru mai multe detalii sunati la numarul de telefon 0745433377

 • Angajam personal pentru o fabrica de napolitane din Austria. Salariul 1800 euro net/luna. Cazare gratuita + o masa pe zi gratuita. Pentru mai multe detalii sunati la numarul de telefon 0745433377.

 • Angajam personal pentru un depozit de legume fructe in Elvetia. Salariul 2100 euro net/luna. Cazare gratuita + o masa gratuita. Pentru mai multe detalii sunati la numarul de telefon 0745433377

 • Angajam personal curatenie in Elvetia. Salariu 2300 euro net Cazare gratuita + o masa gratuita pe zi. Pentru mai multe detalii sunati la numarul de telefon 0745433377

 • Angajam camerista hotel in Norvegia. Salariul 2300 euro net. Cazare gratuita + o masa gratuita. Pentru mai multe detalii sunati la numarul de telefon 0745433377

 • Salveaza cautarea