Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Munca in strainatate

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Firma belgiana este interesata pentru sofer TIR cunoscator al limbiI engleze la nivel minim conversational. Se asigura din partea angajatorului inrolarea salariului in sistemul de salarizare belgian. Se cere un C.V. tip Euro-Pass redactat in limba englezaa. Salariul confidential. Rugam seriozitate.

 • Angajator cauta urgent rigipsar pentru a lucra in Belgia. Se ofera: salariu atractiv de 1500 euro lunar, plata biletului la autocar pentru a ajunge in Belgia, cazare gratuita in conditii civilizate, transport gratuit cu auto al angajatorului catre si de la locul de munca. Se vine acasa la 3 luni si se plateste perioada de concediu. Nu sunt necesare cunostinte de limba straina.Echipa e formata din romani si se vorbeste romaneste. Se cere si se ofera maxima seriozitate.

 • Angajam schelari izolatori lăcătuși tubulatori pentru prestari servici in Belgia. Cazarea si transportul sunt asigurate de firma salariu este intre 9-11 euro pe ora cu posibilitatea de marire in functie de competentele dumneavoastra... Pentru mai multe detali va rugam sa ne contactati la nr de tel 0748495866

 • Angajam schelari izolatori lăcătuși tubulatori pentru prestari servici in Belgia . Cazarea si transportul sunt asigurate de firma salariu este intre 9-11 euro pe ora cu posibilitatea de marire in functie de competentele dumneavoastra . Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la nr de tel 0748495866

 • Familia din Italia, compus de 5 persoane este în căutare de 1 femea de serviciu (colf), locul de munca este în Italia, cerințe vârstă cuprins între 35 de ani pana la 45 de ani, sa stie cum se face curățenie în casa, sa stie cum se face de mâncare, se oferă, pentru 1 luna de zile cazare, mâncare, și 200 de euro, din luna următoare se oferă 500 / 600 de euro pe luna cu contract de munca (în Italia), plecare se face ultima săptămână de august, mai multe detalii la telefon. Oferim și cerem seriozitate.

 • Angajare pe baza de contract individual de muncă. Se lucrează în hala, la sortat de rufe. Contract pe minim 6 luni (2 zile probă). Programul este de 8 ore/zi. Cunoasterea limbi germane nu este obligatorie. Cerinte: seriozitate, flexibilitate si indemanare. Apt medical pt. muncă fizică in conditii de efort mediu dar prelungit. Nu impunem si nici nu asiguram transport din Romania spre Germania. NU SE PERCEPE COMISION !Sunt disponibile momentan 2 posturi pentru persoane de sex feminin.Salariul mentionat mai sus este net(bani rezultati dupa achitarea taxelor).

 • Locuri de Muncă Operator Producție în Cehia și Slovacia ( prin societate de recrutare ) Salarizare între 800-1000 E, posibilitatea de a efectua ore suplimentare... Cazare gratuită, Masă gratuită/sau ( după caz - locație/firmă la prețul modic de 1 E) Transport gratuit România-Cehia cu plecări săptămânale din Oradea, transport gratuit de la/spre locul de muncă... Posibilități de avansare, mediu de lucru dinamic, modern, atractiv... Bonusuri prezență, performanță, fidelitate... Posibilități de avans după primă săptămână de lucru ( 1000 CZ - coroane cehe), traininguri gratuite... Recrutarea se realizează din toate județele țării... Cerințe: Copie Carte Identitate, cu sau fără experiență, școală profesională/liceu,apt de muncă, Cazier-fără antecedente penale... Detalii : Tel. Mobil: 0770457264

 • Lacatus confectii metalice.-Experienta:Locomotive si transformatori mari.-Desen tehnic.-Trasare.-Debitare.-Găurire.-Asamblare.-Sudura.-Finisare.-Planeitate.-Abkant si alte masini de îndoit.-Vals(roluire).-Diferite masini de găurit si ascutit burghie.-Debitat ghilotina si autogen.-Presa hidraulica.-Lucrul in echipa.-Lucrul la inaltime.

 • Darbeit , agentie recrutare personal Germania-organizam selectie de personal pentru parteneri din Germania . Cautam: -electricieni si ajutor electricieni -mecanici auto -soferi profesionisti( toate categoriile) -motostivuitoristi -sudori -instalatori in domeniul sanitar, incalzire, termopane, panouri solare -personal pentru servicii de salubritate -personal vulcanizare -infirmiere medicale/asistente medicale pentru camine de batrani -personal fabrici Profilul dvs: seriozitate, cunostiinte limba germana,experienta de lucru minim 1 an, diploma de calificare in domeniu (se poate si fara permis auto) sau seriozitate, cunostiinte minime de limba germana sau fara cunostiinte de germana dar cu permis auto categ B, experienta de lucru minim 1 an, diploma de calificare in domeniu Oferta noastră: Contract de muncă permanent Pachet salarial atractiv si corect in functie de experienta dvs Cazare contra cost sau in functie de angajator Pentru mai multe detalii va rugam sa ne trimiteti CV-ul dvs pe adresa sau la telefon 0040 770431378. Va rugam sa ne intelegeti fara un cv insotit de diplome ( unde e cazul ) nu putem duce discutiile mai departe!

 • Firma Suedeza caută urgen Transatori la porc la banda mergatoare in perioada 15 Decembrie pe o durata de o luna de munca și cu posibilitatea de a rămâne definitiv pe perioada nedeterminata in funcție de experienta fiecărui angajat. In prealabil căutam persoane cu calificare dacă e posibil sau formare profesională la locul de munca. Oferim transport gratuit din Romania spre Suedia cazare gratis pe perioada de o luna după care 200€ lunar, transport de la domiciliu la locul de munca cu mașinile firmei+ combustibil. Alte benefici care sunt elementare Salar Brut 212,58 coroane suedeze brut la ora Net 159,44 coroane suedeze la ora. In brut e 21€- Net 15,90€ ora cu concediu inclus. In data de 24,25 26 Decembrie zile libere veți lucra o sâmbătă inainte de anul nou care se va plăti la 444 coroane Suedeze in Euro 44€ pe ora. Contract de munca din prima zi de angajare cu toate drepturile legislative de pe teritoriul țării in care va veți desfășura activitatea. Telefon contact 0744119183-Rares pentru mai multe Detali. Va mulțumesc și aștept ofertele dumneavoastră.

 • Descriere: Candidatul ideal (de recomandat: doamne, eventual cupluri): - nivel conversational al limbii Engleza - permis de conducere categoria B - persoana empatica, pozitiva Descrierea jobului: ANGAJAM INGRIJITORI PENTRU PERSOANE care au nevoie de ajutor! Firma este o organizatie din Anglia care ofera suport personal in cadrul comunitatii in Bedford, Northampton, Milton Keynes si zonele adiacente. Cautam candidati responsabili, entuziasti, atenti, pentru a se alatura echipei noastre ce sprijina clientii sa traiasca independent, la ei acasa. Angajam in Milton Keynes, Northampton, Bedford. Datorita maturitatii companiei, contribuim substantial la dezvoltarea Dumneavoastra profesionala pentru a asigura o etica de colaborare solida si dorim sa ne asiguram ca permanent aveti asistenta si resursele necesare pentru a va atinge potentialul. Rolul de Home Carer sau Live in Carer poate implica: • Ingrijire personala • Administrare medicamente • Pregatirea hranei • Companie • Sarcini domestice: cumparaturi, menaj simplu • Promovarea independentei Privilegiile de a lucra pentru Firma din Anglia • Program flexibil • Salariu net de 8 £/h, Luni-Vineri, 9.50£/h Sambata si Duminica (daca se doreste) • Uniforma gratuita • Concediu platit • Training permanent • Suport 24/7 • Plata combustibil Program de lucru: 8-11 ore pe zi (pauza de 3 ore), 1-2 zile libere pe saptamana Tip de lucru: carer (viziteaza mai multi clienti in zona), live-in (sta tot timpul la un singur client), perechi (unul conduce pe carer), Suport din partea firmei din Anglia: transport, cumparare si asigurare masini (daca este cazul), asigurarea auto, gasirea locuintei, asigurarea medicala, medic de familie, deschiderea contului in banca, etc. Firma din Anglia este o companie ce promoveaza egalitatea sanselor. Suntem dedicati acestui principiu, si politica noastra specifica faptul ca nimeni nu ar trebui sa primeasca mai multe sau mai putine sanse pe motivul rasei, nationalitatii, culorii pielii, originii etnice sau nationale, varstei, sexului, starii civile, orientarii sexuale, religiei, sau dizabilitatii.

 • Se cauta pentru angajator olandez barbati si cupluri cu varsta intre 22 si 45 de ani pentru ambalare/impachetare produse din carne. Se ofera -contract de munca olandez -salariu saptamanal pe card -cazare Se cere -seriozitate -disponibilitate de plecare imediata -permis de conducere (optional) -cazier

 • Locuri vacante de cameriste! Trimiteți un CV și o fotografie.tel: 0035799909656

 • Se cauta urgent femeie la spalator vaselor si curatenie intr- un restaurant italian in Franta Se ofera cazare si masa si pachet salarial atractiv CEI interesati pot trimite cv cu foto

 • Cuplu, f+m căutăm locuri de munca din august.

 • Firma Redy Work First Srl recrutează personal necalificat pentru panificație. Program de munca între 8-10ore /zi. Șalariu între 1200-1500euro net în funcție de orele lucrate. Cazarile sunt mai mult decât decente, 2 persoane în camera, contra cost 250euro pe luna. Pt detalii sunați la nrDoar persoane serioase sa ma contacteze.

 • angajam macelari pentru olanda cu salarii incepan de la 10 euro pe ora pana la 16 euro pe ora depinde de ce stie sa lucreze fiecare. transportul din romania pana in olanda este suportat de firma urmand sa fie retras la primul salariu. programul de munca este de 8 ore pe zi.

 • Club Maxim Din Austria Orasul Steyr Angajeaza fete cu varsta de peste 19ani detalii whatzapp. Se lucreaza intrun mediu placut si curat cu acte la zi si analize medicale periodic..

 • Salveaza cautarea