Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Munca in strainatate

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Electricieni in Olanda Oferim: - salarii intre 460 – 600 Euro / saptamana ( net ) - curs de 2 – 3 zile pentru a-i instrui pe oameni cum se lucreaza in Olanda - cazare gratis ( singur in camera ) , casele arata foarte bine; - salarii intre 460 – 600 Euro / saptamana ( net ) - scule de mana; - scule electrice; - echipament de munca; - ajutor in obtinerea documentelor necesare (cont bancar, BSN, VCA) - posibilitatea de a lucra cu ZZP ( salariu intre 27 – 32 Euro/ora ) - posibilitatea de a lucra aproape oriunde in Olanda Cerinte: -nivel bun de engleza -permis de conducere -experienta de minim 6 luni Sudori in Olanda Oferim: - salarii intre 460 – 700 Euro / saptamana ( net ) - curs de 2 – 3 zile pentru a-i instrui pe oameni cum se lucreaza in Olanda - cazare gratis ( singur in camera ) , casele arata foarte bine; - salarii intre 460 – 600 Euro / saptamana ( net ) - scule de mana; - scule electrice; - echipament de munca; - ajutor in obtinerea documentelor necesare (cont bancar, BSN, VCA ) - posibilitatea de a lucra cu ZZP ( salariu intre 27 – 32 Euro/ora ) - posibilitatea de a lucra aproape oriunde in Olanda Cerinte: -nivel bun de engleza -permis de conducere -experienta de minim 6 luni -calificari(certificate), care sa nu fie mai vechi de 2-3 ani Nu se percep taxe sau comisoane, dar este necesar sa aveti bani de drum pana in Olanda si bani de mancare pana incepeti sa primiti salariul ( aici, daca vreun candidat chiar vrea sa inceapa sa lucreze, insa sta mai rau cu banii , putem sa-I oferim un avans de mancare dupa prima saptamana, avans care ulterior o sa fie retras din salariu ) Cei interesati, va rugam sa trimiteti in CV in limba engleza, prin mesaj aici.

 • Club din Germania angajeaza legal doamne/domnisoare. Cazare gratuita in club. Varsta minima: 18 ani. Venituri intre 3000 - 8000 euro lunar. Publicitate gratuita. Informatii: 00491632915959.

 • Familie serioasa cauta bona pentru un baiatel de 6 luni pentru marbella spania ofer cazare mancare și transport salariu motivant.

 • Zidar pentru Olanda (zidarie aparenta) Zidaria aparenta consta in: 5 – 6 stiluri diferite de a aseza caramizile una peste alta - casele nu se tencuiesc, deci trebuie sa se lucreze foarte curat astfel incat sa se vada frumos modelul realizat - zidaria aparenta se mai face in Belgia, Germania si Anglia; cei care au mai lucrat intr-una din aceste tari posibil sa aiba idee despre zidaria aparenta; - caramizile, cu, care se lucreaza au urmatoarele dimensiuni 20x10x6,5 cm - se cauta persoane cu minim de experienta in constructii; - un candidat din patru trebuie sa posede permis de conducere - la sosirea in Olanda, persoana este testata, daca stie ce are de facut, urmatoarea zi este pe santier, daca nu se ofera un training, care poate fi gratuit, sau contra cost depinde cat de mult a durat - se lucreaza 8 ore pe zi - limba engleza sau germana la nivel conversational; - se ofera cazare gratuita, atat pe durata scolarizarii cat si dupa scolarizare - locul de munca garantat imediat dupa training(doar in caz ca e nevoie) - Taxele platite de firma inclusiv asigurare de sanatate, - contract pe termen lung; - salariu conform productivitatii ( 8 ore = 200 Euro net/ zi) - posibilitatea pentru cei care doresc de a lucra ca persoana fizica autorizata (ZZP in Olanda) Instalatori Olanda Oferim: - salarii intre 460 – 600 Euro / saptamana ( net ) - curs de 2 – 3 zile pentru a-i instrui pe oameni cum se lucreaza in Olanda - cazare gratis ( singur in camera ) , casele arata foarte bine - masina si combustibil gratis; - scule de mana; - scule electrice; - echipament de munca; - ajutor in obtinerea documentelor necesare (cont bancar, BSN, VCA) - posibilitatea de a lucra cu ZZP ( salariu intre 27 – 32 Euro/ora) Cerinte: -nivel bun de engleza -permis de conducere -experienta de minim 6 luni Nu se percep taxe sau comisoane, dar este necesar sa aveti bani de drum pana in Olanda si bani de mancare pana incepeti sa primiti salariul ( aici, daca vreun candidat chiar vrea sa inceapa sa lucreze, insa sta mai rau cu banii , putem sa-I oferim un avans de mancare dupa prima saptamana, avans care ulterior o sa fie retras din salariu ). Cei interesati, va rugam sa trimiteti un CV in limba engleza, prin mesaj aici.

 • Esti asistent medical/infirmier si doresti sa iti obtii independenta financiara? Compania Speciality Recruitment, cu o vasta experienta in angajarea infirmierilor si asistentilor medicali in Marea Britanie, te ajuta sa iti dezvolti cariera in domeniul sanitar in cadrul caminelor si azilelor de batrani in UK (Acceptam si cupluri) Ce presupune job-ul de infirmier în Anglia relaționarea cu pacienții identificarea nevoilor speciale ale pacienților asistarea în efectuarea de exerciții fizice sprijinirea pacienților în activitățile zilnice asigurarea confortului pacienților asistați asistarea alimentației și administrarea alimentelor asigurarea suportului emoțional asigurarea condițiilor igienico-sanitare Cerinte persoane sociabile, pozitive, comunicative, înțelegătoare orientate spre îngrijirea persoanelor vârstnice sau persoanelor cu handicap Experenta nu este obligatorie, însă dacă există un minim de experiență profesională în domeniul medical sau nonprofesională (de ex. îngrijirea unui membru al familiei) este foarte bine Limba engleză la nivel conversațional este însă o cerință minimă obligatorie. Ce oferim noi? UN PACHET DE BENEFICII ATAT SALARIALE CAT SI PROFESIONALE, NU PERCEPEM NICI UN FEL DE COMISION SAU TAXA DE ANGAJARE Salariu competitiv intre 450-600 lire pe saptamana (in mana) Cazare langa locul de munca la costuri reduse, care variaza intre 80 si 100 de lire pe saptamana cu toate utilitatile incluse Va ajutam cu relocarea Oferim suport pentru obtinerea National Insurrance Number, cont bancar, medic de familie Consiliere permanenta pe toata perioada colaborarii Suport pentru a avansa pe plan profesional (Level 2/3 Diploma in Health and Social Care) Facebook Infirmieri Asistenti Anglia

 • Agentie austriaca doreste colaborare doamne cunoscatoare lb germana. Detalii nr 0754778992

 • Esti asistent medical/infirmier si doresti sa iti obtii independenta financiara? Compania Speciality Recruitment, cu o vasta experienta in angajarea infirmierilor si asistentilor medicali in Marea Britanie, te ajuta sa iti dezvolti cariera in domeniul sanitar in cadrul caminelor si azilelor de batrani in UK (Acceptam si cupluri) Ce presupune job-ul de infirmier în Anglia relaționarea cu pacienții identificarea nevoilor speciale ale pacienților asistarea în efectuarea de exerciții fizice sprijinirea pacienților în activitățile zilnice asigurarea confortului pacienților asistați asistarea alimentației și administrarea alimentelor asigurarea suportului emoțional asigurarea condițiilor igienico-sanitare Cerinte persoane sociabile, pozitive, comunicative, înțelegătoare orientate spre îngrijirea persoanelor vârstnice sau persoanelor cu handicap Experenta nu este obligatorie, însă dacă există un minim de experiență profesională în domeniul medical sau nonprofesională (de ex. îngrijirea unui membru al familiei) este foarte bine Limba engleză la nivel conversațional este însă o cerință minimă obligatorie. Ce oferim noi? UN PACHET DE BENEFICII ATAT SALARIALE CAT SI PROFESIONALE, NU PERCEPEM NICI UN FEL DE COMISION SAU TAXA DE ANGAJARE Salariu competitiv intre 450-600 lire pe saptamana (in mana) Cazare langa locul de munca la costuri reduse, care variaza intre 80 si 100 de lire pe saptamana cu toate utilitatile incluse Va ajutam cu relocarea Oferim suport pentru obtinerea National Insurrance Number, cont bancar, medic de familie Consiliere permanenta pe toata perioada colaborarii Suport pentru a avansa pe plan profesional (Level 2/3 Diploma in Health and Social Care) Facebook > Infirmieri Asistenti Anglia

 • ANGAJAM BARBATI SI FEMEI PENTRU AMBALAT MERE PE MASINA AUTOMATA,SALAR 2000 LEI BANI IN MANA, -GESTIONAR INCARCATOR-DESCARCATOR, -SEFA PRODUCTIE PATISERIE, -COFETARI-PATISERI, -MECANIC AUTO MINIM 5 ANI VECHIME, -ECONOMISTE, INFORMATI LA TELEFON SAU PE IMAIL.

 • Firma MGM DIESNSTLEISTUNG GMBH din Germania cauta personal calificat si/sau necalificat pentru angajare in Germania, domeniul de activitate este in prelucrarea carnii - ABATOR. Se caută: -persoane cu vârsta 20-45 de ani; -bărbați/femei/cupluri; -persoane dinamice cu posibilitatea de a lucra in diferite schimburi; Se oferă: -contract de munca pe o perioada nedeterminata; -asistenta in vederea deschiderii contului bancar, a asigurării de sănătate, etc; -cazare contra cost(130€/luna); -avans săptămânal dupa începerea activității, pana la obținerea salariului întreg; Acte necesare: cazier judiciar, copie buletin, copie certificat de nastere, copie certificat de casatorie(unde e cazul), adeverinta medicala. Mai multe detalii la: +40 (760) 873 657

 • Familie serioasa cauta bona pentru un baiatel de 6 luni pentru marbella spania ofer cazare mancare și transport salariu motivant.

 • Familie serioasa cauta bona pentru un baiatel de 6 luni pentru marbella spania ofer cazare mancare și transport salariu motivant.

 • Familie serioasa cauta bona pentru un baiatel de 6 luni pentru marbella spania ofer cazare mancare și transport salariu motivant.

 • Societatea MIRUCAM EXPRES SRL, cu sediul in Bistrita, angajeaza Sofer profesionist C E pentru transport international (Spania-Belgia-Olanda-Anglia), cu experienta in transport cu camioane frigorifice -Se ofera salar intre 2200-2400euro, cu posibilitate de marire in functie de experienta si aptitudini profesionale. -Transportul dus- intors cu avionul asigurat de catre societate. -2 baze de lucru in Spania dotate cu dusuri, masini de spalat, loc de luat masa, cafenea etc. -Se ofera cazare -Se sta minim 2 luni jum pe comunitate cu 2 sapt acasa

 • Cautam urgent DULGHERI cu experiență pentru Italia. Plecare imediata! Se ofera: - salariu motivant; - bani de masa; - cazare; - transport; - rotatie la fiecare 3 luni cu 10 zile concediu.

 • Cautam urgent sudori electric pentru Olanda! Se ofera gratuit urmatoarele: - salariu motivant; - cazare; - bani de masa; - transport local si international - asigurare medicala extinsa

 • La acest job nu se achita comision. Relatie directa fara intermediari! Limba engleza necesara: engleza conversational, mediu sau avansat. Se angajeaza barbati, femei, cupluri. Varsta limita 55 ani. Salarizare: 8.5-10.5 lire sterline/ora in 3 schimburi Primul salariu la 2 saptamani apoi saptamanal. Locatii: diferite pe teritoriul uk. Cazare: 315 lire sterline/persoana, utilitati si garantie incluse in aceasta suma. Cazarea e in regim share, 2 persoane in camera. Se achita la intrarea in cazare. Contract de munca cu durata de 3 luni cu prelungire la 1 an. In ce consta munca? Receptie, preluare, inregistrare, etichetare marfuri diverse in interiorul depozitului. Se asigura training platit. Nu necesita experienta prealabila Asistenta acte, cont bancar, induction, coordonare: GRATUITA. Raspundeti cu: nume, prenume si numar de telefon pentru a fi contactati. Plecari rapide la munca!

 • Urgent 10 locuri . Plata serviciilor 50 lire/zi+tips .salariul se plătește săptămânal și tips la sfârșitul programului . Cazare decenta 2 in camera baie și bucătărie amenajate se plătește din salariu între 45-65 lire pa săptămână se pot lucra între 5 și 7 zile transportul îl priveste pe aplicant și costă 500 lei+30 lire rog seriozitate.plecare imediat

 • Oferim locuri de munca pentru persoane cu si fara experienta intr- o fabrica de prelucrare si ambalare carne de porc (Abator).Angajatorul ofera cazarea si toate asigurarile sociale (asigurare de sanatate,pensie s.a.m.d.) conform sistemului german. Salarizarea este urmatoarea: Ambalatori :9,19/Brutto+spor de noapte. Fasonatori,Transatori: 9,19+ premiere se poate ajunge pina la 11,50Euro/Brutto Ciontolitori:9,19 +premiere se poate ajunge pina la 13,50Euro/ Brutto. Dupa 2 saptamini lucrate puteti primi avans pina la 200 de euro Contractul se va semna direct cu angajatorul si se va respecta codul de munca si legislatia germana. Cerinte: virsta recomandata pina la 50 ani,cu rezistenta la efort fizic si apt din punct de vedere medical, experienta in abator este un atu dar nu e obligatoriu. Ne dorim persoane dornice de munca si disciplinate. Locul de munca:Rheda Wiedenbrück, Germania. Angajarile se fac doar in zilele de luni Oferim cazare: contracost 150€ pentru persoana singura. Pentru cupluri poate ajunge pina la150E/pers. Din care se extrage din salariu la sfirsit de luna. In camera a cite 2/4 persoane in functie de marimea camerei. Transport: nu se ofera dintre care cazarile sunt la o distanta intre 1km/5 km de la fabrica. Trebuie de a lua cu voi: lenjerie de pat, perna, patura,vesela si alte lucruri pentru a gati. Garantam concediu platit, si posibilitate de a primi alocatii familiale (KINDERGELD)!!! Cistig:1600-2200Euro Brutto/lunar in total intre 1200 si 1500 euro Netto/lunar in dependenta de cite ore lucratoare veti avea Program: 8-10 ore pe zi, cu posibilitate de ore adaugatoare pina la 12 ore, 5-6 zile pe saptamina. Cunoasterea limbii germane nu este necesara. Pentru mai multe informatii lasati un mesaj la adresa de email Persoana de contact: Dumitru 004952429353161 email: numar personal 004915213648281 whatsap, viber. Va rog sunati doar la numarul dat in anunt, cel romanesc l-am adaugat doar pentru activarea anuntului si in cazul acesta nu este valabil!!!

 • Descriere Locuri de muncaCautam lucratori in fabrica de biscuiti in Stockholm, Suedia pentru diferite posturi -ambalare si etichetare 2600 euro -la banda, linia de productie 2600 euro -stivuitorist, 2800 euro -soferi 2800 euro Program de lucru de luni pana vineri, 8 ore pe zi, Cazare gratuita, Acceptam si cupluri Nu este necesara cunoasterea limbii. Telefon 0757 260 412

 • Salveaza cautarea