Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Munca in strainatate

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Club de noapte Germania angajeaza doamne/domnisoare. Venituri 3000 - 7000 lunar. Cazare gratuita. Publicitate gratuita. Tel. sms bip. 004915774562855.

 • Club din Germania angajeaza legal domne/domnisoare. Oferim cazare gratuita. Castiguri substantiale. Plata se face in fiecare zi dupa terminarea programului. Clientela formata. Informatii: tel. 00491632915959.

 • FIRMA GERMANA,CU SEDIUL IN GERMANIA ANGAJEAZA SOFERI C,E (TIR) CAP TRACTOR -SEMIREORCA ...FRIG , CONTRACT PE GERMANIA ! CURSE SCURTE CAZARE GRATUITĂ. ( NU SE DOARME IN CABINA ) 6/ 2 ACASĂ. SALARIU PORNESTE DE LA 2300 €. NETT PENTRU ALTE DETALII SUNATI LA NR 0049 /15124383988.

 • Pentru clienti din Franta, cautam constructori/montatori de structure metalice pentru hale industriale si agricole Ce se ofera : - Angajare full time - Nu se percepe niciun fel de comision - Pachet salarial atractiv (cazare, mase...) - Salariu intre 1550 si 1900€ net in mana in functie de experienta si rezultate - Etc. Cerinte : - Vei fi dinamic, autonom, riguros - Vei fi capabil sa lucreze la inaltime - Vei avea spirit de echipa si simt al raspunderii - Vei avea Experiente reusite in montajul de structuri metalice (hale metalice industriale sau agricole) - Esti o persoana serioasa si cu o buna conditie fizica - Limba franceza nu este obligatorie dar reprezinta un avantaj - Permisul de conducere nu este obligatorie dar reprezinta un avantaj Te asteptam in echipa noastra !! Te rugam sa ne trimiti un CV prin mail la si pentru detalii suna la numar de telefon din anunt. Iti Multumim Manuel

 • Pentru clienti din Franta, cautam zidari, dulgheri, rigipsari si faiantari cu experienta de minimum 3 ani. Ce se ofera : - Angajare full time - Nu se percepe niciun fel de comision - Pachet salarial atractiv (cazare, mase...) - Salariu intre 1500€ si 1900€ net in mana in functie de experienta si rezultate - Etc. Cerinte : - Vei fi dinamic si autonom - Vei fi capabil sa lucreze in echipa cand e nevoie - Vei avea Experiente reusite in domeniul tau de activitate - Esti o persoana serioasa si cu o buna conditie fizica - Limba franceza nu este obligatorie dar reprezinta un avantaj - Permisul de conducere nu este obligatorie dar reprezinta un avantaj Te asteptam in echipa noastra !! Te rugam sa ne trimiti un CV prin mail la si pentru detalii suna la numar de telefon din anunt. Iti Multumim Manuel

 • Angajam muncitori calificati, pentru a lucra in domeniul constructii interioare/exterioare. Angajările și asigurările se fac pe teritoriul German. Salariul se discuta in functie de meseria cunoscuta. Putem oferi lucrarea si catre echipe de muncitori, iar in functie de cum ne intelegem putem face plata saptamanal sau pe etape. Daca sunteti interesati va rog sa sunati la nr. afisat in anunt pentru a discuta mai multe detalii. Nu lucram cu intermediari si nu percepem comisioane. Sunati si vorbiti direct cu patronul!!! Telefon: +491624386924

 • Agentia PARTY PLAYMATES UK este in cautarea de noi modele cu un aspect placut si cu o varsta cuprinsa intre 18 si 35 de ani. Ce oferim? VENITURI LUNARE INTRE 8000 si 12000 LIRE/ luna GARANTATE! ( daca nu iti atingi minimul stabilit in functie de aspect si servicii, agentia iti plateste diferenta) Acomodare gratuita ( nu ai nevoie de niciun ban) Cazare gratuita Transport gratuit Ce mai astepti? Trimite-ne acum un mesaj aici/ mesaj pe wapp cu 4-5 poze, iti vom raspundem in maximum 24 de ore!

 • Agentia PARTY PLAYMATES UK este in cautarea de noi modele cu un aspect placut si cu o varsta cuprinsa intre 18 si 35 de ani. Ce oferim? VENITURI LUNARE INTRE 8000 si 12000 LIRE/ luna GARANTATE! ( daca nu iti atingi minimul stabilit in functie de aspect si servicii, agentia iti plateste diferenta) Acomodare gratuita ( nu ai nevoie de niciun ban) Cazare gratuita Transport gratuit Ce mai astepti? Trimite-ne acum un mesaj aici/ mesaj pe wapp cu 4-5 poze, iti vom raspundem in maximum 24 de ore!

 • Firmă de plasament a forțelor de muncă oferă posturi de chelneri, barmani, bucătari și cameriste. Limba engleza sau greaca de vorbit la un nivel elementar este necesara și un minim de experiența în domeniu. Se oferă cazare și masa plus salariu și tips lunar. Solicitantii sa trimita CV-uri in limba engleza si o fotografie personala. NU SE PERCEP COMISIOANE!

 • Locuri vacante de cameriste! Trimiteți un CV și o fotografie.tel: 0035799909656

 • Club din Germania angajeaza legal domne/domnisoare. Oferim cazare gratuita. Castiguri substantiale. Plata se face in fiecare zi dupa terminarea programului. Clientela formata. Informatii: tel. 00491632915959.

 • Elvetia, cluburi de lux, cautam fete carismatice, cu personalitate placuta, motivate si pricepute in arta seductiei, cu varsta peste 18 ani. Cele mai bune castiguri din Europa.Infowhatsapp0041762786037.Cele mai bune castiguri din Europa.

 • Caut meseriasi in domeniul rigips in Germania. •Salariu 12-14€/ora •Cazare asigurata (pt cazare nu se trage bani din salariu) •Transport de la cazare la locul de munca asigurat PENTRU CONTACT FOLOSITI VA ROG NR. DE GERMANIA DIN POZA SAU BUTONUL ,,MESAJ‘‘ NU TRIMITETI SMS SI NU SUNATI VA ROG PE NUMARUL DE ROMANIA! Daca aveti interes ma puteti contacta pe numarul de Germania sau trimiteti-mi un mesaj cu datele dvs si un numar de telefon si va voi contacta.

 • Caut meseriasi in domeniul faianta, zugravit si rigips in Germania. •Salariu 12-14,5€/ora •Cazare asigurata (pt cazare nu se trage bani din salariu) •Transport de la cazare la locul de munca asigurat PENTRU CONTACT FOLOSITI VA ROG NR. DE GERMANIA DIN POZA SAU BUTONUL ,,MESAJ‘‘ NU TRIMITETI SMS SI NU SUNATI VA ROG PE NUMARUL DE ROMANIA! Daca aveti interes ma puteti contacta pe numarul de Germania sau trimiteti-mi un mesaj cu datele dvs si un numar de telefon si va voi contacta.

 • Cautam echipe de muncitori pentru lucrari interioare la blocuri sau santiere, deasemenea cautam si echipe de instalatori, plata se face pe lucrare. Fara intermediari, vorbiti direct cu patronul. Pentru mai multe detalii va rog sa sunati la nr afisat in anunt. Nr. de telefon 00491624386924

 • Caut ELECTRICIAN in constructii: renovari, amenajari si finisari interioare si exterioare. Caut baiat MESERIAS, serios, motivat, descurcaret, cu initiativa, care poate lucra si singur, si in echipa, cu permis de conducere, vîrsta pînà la 40 de ani. Ofer 10 € pe ora (80 € pe zi, +/- 1700 - 2000 € pe luna net in mina, in functie de zilele lucrate.) Plata se va face la 1 si 16 ale lunii. Cotisatia PFA 750€/trimestru platita de firma. Chiria cu cheltuieli incluse 300 €/persoana. Fara firme si intermediari. Gsm: 0040787377844 - 0032496554444

 • Descriere Caut muncitor POLIVALENT in constructii: renovari, amenajari si finisari interioare si exterioare. Caut baieti meseriasi, seriosi, motivati, descurcareti, cu initiativa, care pot lucra si singuri, si in echipa, cu permis de conducere, vîrsta pînà la 40 de ani. Ofer 10 € pe ora (80 € pe zipe luna net in mina, in functie de orele si zilele lucrate.) Plata se va face la 1 si 16 ale lunii. Fara firme si intermediari. Gsm

 • Angajez muncitori calificati si necalificati in structuri metalice.Cadru legal de munca.

 • Club de noapte din Germania angajam legal doamne/domnisoare. Cazare gratuita in club. Publicitate zilnica gratuita. Fara intermediari. Venituri: 3000-7000 lunar. Plata se face in fiecare zi dupa terminarea programului. Clientela formata. Varsta minima 18 ani. Cerinte: seriozitate, amabilitate, aspect fizic placut, fara obligatii. Tel. sms. bip. 004915774562855.

 • Salveaza cautarea