Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Munca in strainatate

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Firma di Suedia angajeaza secretara vorbitoare limba engleza info 0046707902911

 • Daca esti pasionat de arta gatitului atunci te asteptam sa faci parte din marea noastra familie gastonomica unde poti sa ti etalezi talentul ca si ajutor de bucatar, spalat de vase, camerista. Pe masura abilitatilor tale si a postului ocupat salariul incepe de la 1800 euro si poate sa depaseasca lejer 2000 de euro. Iti oferim propria ta camera la cazare si mancarea nu va constitui o problema. Daca consideri ca te potrivesti cerintelor noastre ne poti contacta pentru mai multe detalii de L-S intre orele 9-20 la nr. de tel. 0725839994.

 • Firma de constructii-montaj hale industriale din Bucuresti cu santiere in tara angajeaza: - lacatusi montatori structuri metalice/panouri termoizolante/table cutate Carnetul de sofer constituie un avantaj. Se ofera cazare, diurna, transport. Garantam seriozitate si stabilitate Salariu: 3000 - 3500 ron/luna

 • Angajam personal calificat si necalificat pentru transare de vita sau taiere de vita,salarii atractive,cazare,pentru mai multe detalii sunati la 00491724556646

 • SC Triatic Bau S.R.L. angajeaza pentru santierele din Germania DULGHERI, FIERARI , MACARAGII cu exerienta ! Se ofera cazare si transport la locul de munca. Pentru mai multe detalii sunati la numerele de telefon : 0770 258 283 Romania - Radu +49 176 647 847 9 9 Germania- Dragos

 • Buna ziua, caut o persoana care are experiența in domeniul constructii ( finisări interioare ) Salariul pleacă de la 1500€ in funcție de abilitați. Cazare gratuită și transportul la locul de munca. Transportul spre Germania nu este inclus, se plătește personal. Ar fi de preferabil cu permis de conducere categoria B Pentru mai multe detali: +49 152 53620192 Lucian Marin

 • Angajator cauta urgent rigipsar pentru a lucra in Belgia. Se ofera: salariu atractiv de 1700 euro lunar, plata biletului la autocar pentru a ajunge in Belgia, cazare gratuita in conditii civilizate, transport gratuit cu auto al angajatorului catre si de la locul de munca. Pentru necalificat se plateste 1300 euro/luna. Se vine acasa la 3 luni si se plateste perioada de concediu. Nu sunt necesare cunostinte de limba straina.Echipa e formata din romani si se vorbeste romaneste. Se cere si se ofera maxima seriozitate.

 • Club din Germania angajam legal doamne/domnisoare. Cazare gratuita in club. Publicitate zilnica gratuita. Fara intermediari. Venituri: 3000-7000 lunar. Plata se face in fiecare zi dupa terminarea programului. Clientela formata. Varsta minima 18 ani. Cerinte: seriozitate, amabilitate, aspect fizic placut, fara obligatii. Tel. sms. bip. 004915774562855.

 • Societate specializată în prestări servicii pentru creșterea păsărilor, cu 30 de ani de experiență și în plină extindere, AVISERV recrutează muncitori în domeniul avicol pentru a-și consolida echipa. Condiții : contract pe perioadă determinată de 6 luni, apoi creare de contract pe perioadă nedeterminată Program de lucru : Normă întreagă, program variabil în funcție de activitate, posibilitate de a lucra în zilele de sâmbătă. Remunerare : Salariu convențional + ore suplimentare și ore de noapte majorate + îndemnizație de deplasare + primă individuală + primă de participare + complementară de sănătate + bonuri de masă + avantaje cu Comitetul de întreprindere. Societatea ajută muncitorii să caute chirie. Misiuni : Veți lucra în echipă la clientul nostru și veți pune în aplicare intervențiile avicole, respectând regulile de igienă și de securitate și utilizând echipamentele date. Supravegheat de către șeful de echipă, veți realiza următoarele misiuni : operații zootehnice (prindere, vaccinare, sexare, castrare, tăierea ciocului, tăierea unghiilor), Veți fi în contact permanent cu păsările vii, vă rugăm deci să ne informați cu privire la eventualele dvs alergii sau probleme de sănătate. Profil : Formarea sau o primă experiență în domeniul avicol va fi apreciată ; în caz contrar, formarea va fi făcută de către societate. Postul necesită rigoare, obiceiul de a lucra cu animale și capacitate de a lucra în echipă + seriozitate, punctualitate, motivație, simțul responsabilității Capacitate de a lucra pe timpul nopții și în picioare, de a urmări cadențele, obișnuință cu zgomotul, căldura și praful. Permisul de conducere va fi un +

 • Locuri vacante de cameriste! Trimiteți un CV și o fotografie.tel: 0035799909656

 • Post vacant de receptionist pentru Hotel de capacitate mare în Cipru. Trimiteți CV-ul dumneavoastră și vă vom contacta.

 • Complex hotelier in Cipru are posturi vacante de ospatari, bucătari, barmani, camariere, femei de serviciu. Limba engleza sau greaca de vorbit la un nivel elementar este necesara. Se oferă masa și cazare. NU SE PERCEP COMISIOANE! Nu sunt obligatorii calificarile. Solicitantii sa trimita CV-uri in limba engleza si o fotografie personala unde sa se vada intreg corpul.

 • Recrutez personal necalificat pentru munca in slovacia in fabrici de comportament auto. Programde 8-10h/zi de L-V sâmbătă se pot face ore suplimentare. Oferim avans săptămânal de mâncare până la primul salariul. Cerințe studii minim 8 clase. Transport din Oradea săptămânal. Cazare asigurată. Cerinte varta 18-50 ani . Cazier judiciar scos pentru angajare nu mai vechi de o luna. Pentru mai multe informatii la nr de telefon.O758.931.047. Contact 8-16 pentru mai multe informații.

 • -Recrutare forta de munca personal necalificat pentru femei și bărbați pentru fabrica de filtre auto și alte componente auto. -Program 8h în trei schimburi. -Salarizare 4€/h net în mana de L-V. -Sâmbăta este 6€/h net -Duminica sau în zile de sărbătoare 8€/h net. -Bonus de prezenta 50€ -Oferim avans de mâncare 50€ săptămânal pana la primul salariu. -Cazare asigurata de angajator. -Transport de la cazare la locul de muncă este asigurat de angajator. Cerințe studii minim 8 clase. Transport din Oradea spre Slovacia. Plecări Urgent. Contact orele 8-16 telefon 0758.931.047.

 • VA ROG SA CITIȚI CU ATENȚIE ANUNȚURILE MELE UNDE SE SPECIFICA ÎN DETALIU TOATE INFORMAȚIILE DESPRE LOCUL DE MUNCA - Recrutez personal necalificat pentru munca in slovacia in abator de puii. -Vârstă. 18-50 -Program 12 h/zi L-V -Sâmbăta este opțional doar când este nevoie. -Salariu net 3.50 €/h net la postul de a pune pulpe sau pui întreg în caserole plus 0.50 centi /h pentru prezenta și comportamentul angajatului la locul de muncă -Salariu 4.50 €/h net pentru postul de dezosat pulpe sau agățat pui viu plus 0.50 €/h pentru prezenta și comportamentul angajatului la locul de muncă. -Cerințe. - Studii minim 8 clase. - Aptitudini de munca -Aptitudini de sănătate fără boli cronice sau transmisibile. -Cazare asigurată de angajator -Transport de la cazare la locul de muncă asigurat de angajator -Transport din Oradea spre Slovacia asigurat de angator. - Contact de munca perioada minima 6 luni. -Nu sunt taxe de comision de nici un fel. -Va aștept sa colaboram cu drag. -Rog seriozitate maxima -Program de lucru L-V 8-17. S- 10-15 -Contact. 0758.931.047 -Meșter Cristian.

 • Germania, Trier. Casa exclusivă !!! fete (18-50 ani). Casa are un număr mare de clienți obișnuiți din Germania, Luxemburg, Franța, Belgia! Experiența și cunoașterea limbilor străine nu sunt necesare. Absolut nici un risc, puteți câștiga 1500 3000 de euro pe săptămână! Rezultatul minim și garantat de Salariul este plătit zilnic Oferim: - condiții excelente de lucru - timpul de lucru care va fi convenit - clientelă plătitoare mare - toate articolele de lucru necesare - fotografii profesionale realizate - Internet, TV - super condiții pentru a trăi. camera proprie. - fiecare fată are propriul loc, garderoba, în siguranță - mașină de spălat - bucătărie separată unde este posibilă prepararea meselor - confidențialitatea și securitatea - atmosferă plăcută de lucru - transfer de la aeroport și de la gară În casa noastră, administratorul răspunde la telefon. Deschide ușile clienților, explică prețurile și serviciile dvs. Și încercând să vă vindeți serviciul cât mai scump posibil Număr de telefon info : +4916092904465 (watsapp & viber) 004915161630736 (watsapp & viber)

 • NEGOCIAZĂ-ȚI SALARIUL ÎN FUNCȚIE DE CALIFICARE ȘI EXPERIENȚĂ ! Firma Mod Personal din Germania caută muncitori în următoarele meserii: 1. Electrician 2. Sudor 3. Instalator sanitar 4. Lăcătuș 5. Strungar 6. Vopsitor auto și industrial 7. Operator CNC Cunoștințele de limba germană pot fi și la nivel de începător în unele situații, atunci când la firmă lucrați cu alți români in echipă. SE OFERĂ UN SALARIU ATRACTIV, ÎN FUNCȚIE DE CALIFICARE ȘI EXPERIENȚĂ. Salariul pornește de la 10,45€/oră brut iar diurna de la 40€/zi lucrată. Cazarea este asigurată de firmă. Există posibilitatea de lucru peste program, în schimburi și la sfârșit de săptămână. Se cer cunoștințe minime de limba germană, calificare în meseria pe care urmează să o prestați, experiență și seriozitate. Persoane de contact:  Eli Șchiopu  0049.211.975.316.70  Germania George Opaina  0731.154.339  România De luni până vineri  între  orele 8 - 17.

 • Cautam lucratori pentru cules mere in Bordeaux, Franta salariul este de 9 euro pe ora cazarea gratuita contract pe doua luni 2 mese pe zi Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon 0757 280 949

 • Salveaza cautarea