Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Munca in strainatate

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Ferma din Germania angajeaza personal pentru muls. Cerinte : : putina germana , experienta la muls cu aparatele, experineta pe tractor. Se ofera : pachet salarial german de 9,19 euro brut/ora, se lucreaza 200 de ore pe luna. Cazare : 150 de euro pe luna

  Repostat automat
 • Club de noapte din Germania angajeaza legal dame de companie. Oferim cazare gratuita. Castiguri substantiale. Plata se face in fiecare zi dupa terminarea programului. Clientela formata. Informatii: tel. 004915774562855.

 • Agentie, angajam urgent femei din toata tara, serioase , dornice de munca si castiguri financiare cunoscatoare limba italiana. Tipul de job: Ingrijire persoane varstnice in Italia Nord Cerinte: Varsta minima 23 ani, maxima-60de ani. Contract de munca,pe perioada nedeterminata. Rezervare loc de munca  la telefon, +00393804375766

 • Descrierea jobului: - programarea, echiparea și folosirea mașinilor CNC strung/freză - producția de piese după model - efectuarea controalelor de calitate cu echipamentul de măsurare și testare Cerințe: - calificare profesională în domeniul de prelucrare - experiență în echiparea și folosirea mașinilor CNC - calitatea înaltă a muncii, precizie, independență - cunoașterea limbii germane la nivel comunicativ - mașină personală și permis de conducere Beneficiile dumneavoastră: - cazare gratuită, curată şi ordonată, închiriată şi plătită de aba/abakus - angajare de lungă durată cu toate beneficiile unui contract de muncă german direct la abakus - salariu atractiv: 2000€ net/lună - asigurare medicală, asigurare în caz de accidente, asigurare de șomaj și asigurare de pensie - orele suplimentare se plătesc cu un bonus de 25% - posibilitatea de avans săptămînal - salariu punctual - concediu plătit 24-30 zile/an (în dependență de durata angajării) - 150-300 Euro bonus de Crăciun (în dependență de durata angajării) - 150-300 Euro bonus de vacanță (în dependență de durata angajării) - persoană de contact și suport în limba română - suport la depunerea cererii pentru alocație “Kindergeld” 190€ lunar/copil - pachetul social de care puteți beneficia fiind angajat în Germania abakus România este departamentul de recrutare al grupului german de companii abakus pentru România. Grupul abakus este o companie fondată în 1998, cu 18 locații în Germania ce oferă servicii de personal. Scopul nostru este să oferim angajaților noștri siguranță, corectitudine, o atenție personală și individuală la nivel local. Avantajul dumneavoastră dintr-o privire: Nu suntem ca multe agenții care trimit doar CV-ul dumneavoastră la numeroase companii. Noi cei de la abakus suntem angajatorul dumneavoastră german care vă angajează direct în compania noastră cu un contract de muncă german. Astfel, va garantăm siguranță, continuitatea, servicii de primă clasă și o colaborare directă, fără intermediari. Asteptam CV-urile dumneavoastra si pe mail la adresa romania@aba.ag sau ne puteti contacta telefonic de luni pana vineri intre orele 8-17 la numarul de telefon +49 661 9028929.

 • Descrierea jobului: - renovarea/schimbarea/extinderea instalațiilor existente - instalarea sistemelor electrice (prize, lămpi, întrerupatoare, senzori, alarme) Cerințe: - cunoașterea limbii germane la nivel comunicativ - studii medii de calificare profesională de electrician - experiență în domeniu - mașină personală și permis de conducere Beneficiile dumneavoastră: - cazare gratuită, curată şi ordonată, închiriată şi plătită de aba/abakus - angajare de lungă durată cu toate beneficiile unui contract de muncă german direct la abakus - salariu atractiv: 1.800€ net/lună la 168 ore lucrătoare - asigurare medicală, asigurare în caz de accidente, asigurare de șomaj și asigurare de pensie - orele suplimentare se plătesc cu un bonus de 25% - posibilitatea de avans săptămînal - salariu punctual - concediu plătit 24-30 zile/an (în dependență de durata angajării) - 150-300 Euro bonus de Crăciun (în dependență de durata angajării) - 150-300 Euro bonus de vacanță (în dependență de durata angajării) - persoană de contact și suport în limba română - suport la depunerea cererii pentru alocație “Kindergeld” 190€ lunar/copil - pachetul social de care puteți beneficia fiind angajat în Germania - 200 Euro Startbonus pentru noii lucrători care se achită după trei luni de angajare abakus România este departamentul de recrutare al grupului german de companii abakus în România. Grupul abakus este o companie fondată în 1998, cu 12 locații în Germania ce oferă servicii de personal. Scopul nostru este să oferim angajaților noștri siguranță, corectitudine, o atenție personală și individuală la nivel local. Avantajul dumneavoastră dintr-o privire: Nu suntem ca multe agenții care trimit doar CV-ul dumneavoastră la numeroase companii. Noi cei de la abakus suntem angajatorul dumneavoastră german care vă angajează direct în compania noastră cu un contract de muncă german. Astfel, va garantăm siguranță, continuitatea, servicii de primă clasă și o colaborare directă, fără intermediari. Asteptam CV-urile dumneavoastra si pe mail la adresa romania@aba.ag sau ne puteti contacta telefonic de luni pana vineri intre orele 8-17 la numarul de telefon +49 661 9028929.

 • Descrierea jobului: - execuția intalațiilor sanitare și de încălzire in regim de montaj pe santiere - asamblarea țevilor și intalațiilor sanitare (ex. chiuvetă, duș, baie) - instalarea radiatoarelor Cerințe: - calificare în domeniul sanitar/ încălzire - experiența reprezintă un avantaj - calitatea înaltă a muncii, precizie, independență - cunoașterea limbii germane la nivel comunicativ - mașină personală și permis de conducere Beneficiile dumneavoastră: - cazare gratuită, curată şi ordonată, închiriată şi plătită de aba/abakus - angajare de lungă durată cu toate beneficiile unui contract de muncă german direct la abakus - salariu atractiv: 1.800€ net/lună - asigurare medicală, asigurare în caz de accidente, asigurare de șomaj și asigurare de pensie - orele suplimentare se plătesc cu un bonus de 25% - posibilitatea de avans săptămînal - salariu punctual - concediu plătit 24-30 zile/an (în dependență de durata angajării) - 150-300 Euro bonus de Crăciun (în dependență de durata angajării) - 150-300 Euro bonus de vacanță (în dependență de durata angajării) - persoană de contact și suport în limba română - suport la depunerea cererii pentru alocație “Kindergeld” 190€ lunar/copil - pachetul social de care puteți beneficia fiind angajat în Germania abakus România este departamentul de recrutare al grupului german de companii abakus pentru România. Grupul abakus este o companie fondată în 1998, cu 18 locații în Germania ce oferă servicii de personal. Scopul nostru este să oferim angajaților noștri siguranță, corectitudine, o atenție personală și individuală la nivel local. Avantajul dumneavoastră dintr-o privire: Nu suntem ca multe agenții care trimit doar CV-ul dumneavoastră la numeroase companii. Noi cei de la abakus suntem angajatorul dumneavoastră german care vă angajează direct în compania noastră cu un contract de muncă german. Astfel, va garantăm siguranță, continuitatea, servicii de primă clasă și o colaborare directă, fără intermediari. Asteptam CV-urile dumneavoastra si pe mail la adresa romania@aba.ag sau ne puteti contacta telefonic de luni pana vineri intre orele 8-17 la numarul de telefon +49 661 9028929.

 • Descrierea jobului: realizarea sudurii MAG sudează și execută construcții metalice în conformitate cu desenul tehnic Cerințe: cunsotinte solide ca sudor MAG certificate valabile de sudor reprezintă un avantaj cunoștințe în citirea desenelor tehnice calitatea înaltă a muncii, precizie, independență cunoașterea limbii germane la nivel de comunicare mașină personală și permis de conducere Beneficiile dumneavoastră: cazare gratuită, curată şi ordonată, închiriată şi plătită de aba/abakus salariu atractiv: 2000 € Net/ luna angajare de lungă durată cu toate beneficiile unui contract de muncă german direct la abakus asigurare medicală, asigurare în caz de accidente, asigurare de șomaj și asigurare de pensie orele suplimentare se plătesc cu un bonus de 25% posibilitatea de avans săptămînal salariu punctual concediu plătit 24-30 zile/an (în dependență de durata angajării) bonus de Crăciun (în dependență de durata angajării) bonus de vacanță (în dependență de durata angajării) persoană de contact și suport în limba română suport la depunerea cererii pentru alocație “Kindergeld” 190€ lunar/copil pachetul social de care puteți beneficia fiind angajat în Germania abakus România este departamentul de recrutare al grupului german de companii abakus în România. Grupul abakus este o companie fondată în, cu 18 locații în Germania ce oferă servicii de personal. Scopul nostru este să oferim angajaților noștri siguranță, corectitudine, o atenție personală și individuală la nivel local. Avantajul dumneavoastră dintr-o privire: Nu suntem ca multe agenții care trimit doar CV-ul dumneavoastră la numeroase companii. Noi cei de la abakus suntem angajatorul dumneavoastră german care vă angajează direct în compania noastră cu un contract de muncă german. Astfel, va garantăm siguranță, continuitatea, servicii de primă clasă și o colaborare directă, fără intermediari. Asteptam să ne trimiteți CV-ul dumneavoastra!

 • Cerințe: instalarea rețelelor de comunicații Prelucrarea și îmbinarea cablurilor cu fibră optică Documentarea performanțelor de îmbinare Participarea la implementarea structurală a proiectelor de fibră optica Condiții: calificare profesională în domeniu electric/electronic experiență calitatea înaltă a muncii, precizie, independență cunoașterea limbii germane la nivel comunicativ permis de conducere si masina personala Beneficiile dumneavoastră: angajare de lungă durată cu toate beneficiile unui contract de muncă german direct la abakus salariu atractiv: 1800 € Net/lună cazare gratuită, curată şi ordonată, închiriată şi plătită de aba/abakus asigurare medicală, asigurare în caz de accidente, asigurare de șomaj și asigurare de pensie orele suplimentare se plătesc cu un bonus de 25% posibilitatea de avans săptămînal salariu punctual concediu plătit 24-30 zile/an (în dependență de durata angajării) Euro bonus de Crăciun (în dependență de durata angajării) Euro bonus de vacanță (în dependență de durata angajării) persoană de contact și suport în limba română suport la depunerea cererii pentru alocație “Kindergeld” 190€ lunar/copil pachetul social de care puteți beneficia fiind angajat în Germania Descrierea companiei Vă puteți imagina să lucrați în Germania și sunteți doar în căutarea unui loc de muncă atractiv și cu un salariu bun? Atunci sunteți la locul potrivit. Grupul abakus este o companie de familie cu 18 locații în Germania ce oferă locuri de muncă atractive și de lungă durată muncitorilor calificați români. Din 1998 oferim angajaților noștri siguranță, corectitudine, o atenție personală și individuală la nivel local. În companiile clienților noștri, noi oferim numeroase locuri de muncă interesante și variate. Cu ajutorul nostru puteți găsi locul de muncă perfect în Germania. Avem grijă de tot pentru dumneavoastră pe loc! De la procedurile administrative pîna la căutarea gratuită a cazării (maxim 1-2 persoane pe odaie).

 • Cerințe: - asamblarea componentelor electrice, mecanice, hidraulice, pneumatice pentru roboti si masini industriale - montarea subansamblurilor electromecanice dupa schita - testarea, descoperirea si eliminarea erorilor - experienta cu echipamente de testare Condiții: - cunoașterea limbii germane la nivel comunicativ - calificare profesională in domeniul electronic/electromecanic - experiență în domeniu - permis de conducere si masina personala Beneficiile dumneavoastra: - cazare gratuită, curată şi ordonată, închiriată şi plătită de aba/abakus - salariu atractiv: 2000 € net/lună - angajare de lungă durată cu toate beneficiile unui contract de muncă german direct la abakus - asigurare medicală, asigurare în caz de accidente, asigurare de șomaj și asigurare de pensie - orele suplimentare se plătesc cu un bonus de 25% - posibilitatea de avans săptămînal - salariu punctual - concediu plătit 24-30 zile/an (în dependență de durata angajării) - 150-300 Euro bonus de Crăciun (în dependență de durata angajării) - 150-300 Euro bonus de vacanță (în dependență de durata angajării) - persoană de contact și suport în limba română - suport la depunerea cererii pentru alocație “Kindergeld” 190€ lunar/copil - pachetul social de care puteți beneficia fiind angajat în Germania Despre noi: Vă puteți imagina să lucrați în Germania și sunteți doar în căutarea unui loc de muncă atractiv și cu un salariu bun? Atunci sunteți la locul potrivit. Grupul abakus este o companie de familie cu 18 locații în Germania ce oferă locuri de muncă atractive și de lungă durată muncitorilor calificați români. Din 1998 oferim angajaților noștri siguranță, corectitudine, o atenție personală și individuală la nivel local. În companiile clienților noștri, noi oferim numeroase locuri de muncă interesante și variate. Cu ajutorul nostru puteți găsi locul de muncă perfect în Germania. Avem grijă de tot pentru dumneavoastră pe loc! De la procedurile administrative pîna la căutarea gratuită a cazării (maxim 1-2 persoane pe odaie).

 • Misiune:  Izolatorul protejeaza usile si ferestrele, izoleaza exterior si contribuie la finisare pentru protejarea fatadei. Principalele activități:  Poziționarea izolației exterioare a unei clădiri  El știe tehnicile de instalare a plăcilor de izolație.  Să știți cum să preparați orice tip de acoperire, netedă sau granulată, colorată sau nu:  Fațada trebuie să fie întotdeauna capabilă să producă o acoperire identică pe întreaga fațadă, chiar dacă este fabricată de mai multe ori, un defect de culoare este imediat vizibil.  Distribuiți regulat și rapid pentru a evita uscarea necorespunzătoare  Alegeți instrumentele potrivite pentru a fi utilizate pentru locul de muncă, de la unelte și finisaje tradiționale, cum ar fi mistria, până la echipamente moderne pentru suprafețe mai mari, cum ar fi tencuielile.  Montați schele și pregătiți cu atenție santierului, protejând deschiderile existente (uși, ferestre etc.), dacă este necesar Abilitati si calitati:  De lucru în afara, de cele mai multe ori în înălțime, de multe ori în poziție îngenuncheată prelungită, placatorul trebuie să aibă rezistență fizică bună și să nu fie amețit

  Repostat automat
 • OFERTE ANGAJARE ÎN OLANDA, ÎN AGRICULTURA CU/ȘI FĂRĂ EXPERIENȚĂ! Aplică dacă ești în căutarea unui loc de muncă în Olanda! Beneficii - Salarizare începând cu € 9,59 brut/ora, - Cazare asigurată contra cost de angajator - Asigurare medicala olandeza Cerințe: - Cunoasterea unei limbi straine [engleza/germana] si detinerea unei permis de conducere categoria B reprezinta un avantaj. - Seriozitate și profesionalism. Nu se percep taxe sau comisioane! Brilliant Recruitment - agenție specializată în recrutare și plasare forță de muncă la nivel național și internațional Aplică cu CV-ul pe adresa de e-mail: office@brilliantrecruitment.ro și nu rata șansa de a obține un contract de muncă stabil, pe perioadă nedeterminată! Înscrieri la tel.: 0350417794, Program: 9-17, Luni-Vineri

 • Se cauta ospatari la un hotel de 5 stele pentru sezonul estival 2019 .Relatii la numarul de telefon 030 2242042317 intre orele 10-17.

 • Caut loc de munca in Olanda .Am mai lucrat ca operator CNC in Olanda si la posta ca sofer in Germania la DHL .

 • Organizam cursuri acreditate de barman, ospatar(chelner) vanzator in unitati de alimentatie, bucatar, recunoscute national si international, inclusiv flota, cu posibilitatea angajarii imediat dupa absolvirea cursurilor. Constanta, incinta Casei de Cultura a Sindicatelor, etaj 2, camera 60, intrarea pe la birouri, prin spatele cladirii, vis-a-vis de magazinul 'Piese auto". Telefon 0241618268; 0774544356.

 • Va doriti un loc de munca sigur si bine platit in strainatate? Noi suntem rezolvarea dumneavoastra . Va oferim un loc de munca la ferma de vaci din Hamburg/Germania. Contractul de munca se face pe o perioada nedeterminata vi se ofera cazare gratuita si o masa pe zi. Programul de munca este de 8h/zi cu 2 zile libere pe saptamana. Plecarile se fac din toate judetele si depunerea actelor se face cu cel putin o saptamana inainte de plecare. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon 0737142979 sau 0748652357 de luni pana vineri de la 9 la 17.

 • ?ara: Cehia Job: Muncitori necalificati la uzine si fabrici. Salariu: de la 4 euro / oră + bonusuri. Orar: 8-14 ore / 6 zile pe săptămână. Cazare: gratis. Contract: 6 luni cu posibilitatea de prelungire. PLEKARILE SUNT IN FIECARE MERCURI

 • Sunteti in cautarea unui loc de munca sigur si bine platit in strainatate? Noi suntem rezolvarea dumneavoastra .Va oferim un loc de munca in Germania pentru soferi categoria B la distributie materiale de constructii din Dusseldorf . Contractul de munca se face pe o perioada nedeterminata , cazare gratuita si o masa pe zi. Programul de munca este de 8h/zi cu weekendul liber. Plecarile se fac din toate judetele,inscrierea si depunerea actelor se face cu cel putin o saptanana inainte de plecare. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon 0737142979 sau 0748652357 de luni pana vineri de la 9 la 17 .

 • Cautam pentru un angajator din Germania muncitori necalificati femei, barbati ,cupluri pentru ambalat si etichetat in fabrica de lumanari din Hagen . Se ofera contract de munca pe perioada nedeterminata , cazare gratuita si o masa pe zi. Programul de munca este de 8h/zi pe doua schimburi cu weekendul liber,orele suplimentare se platesc dublu . Plecarile se fac din toate judetele , inscrierea si depunerea actelor se face cu minim o saptamana inainte de plecare . Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon 0748652357 sau 0743021480 de luni pana vineri de la 9 la 17 .

 • Salveaza cautarea