Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Fundatii-ONG Ilfov

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Scoala Gimnaziala Pro Ingenio, cu sediul în Str. Primăverii, nr.14, Jud. Ilfov, organizează concurs pentru ocuparea a 3 posturi didactice: 1 post profesor educatie plastica, 1 post profesor educatie fizica, 1 post profesor limba engleza. Concursul se va desfășura în perioada 14.02 - 26.02.2020, conform gaficului: -înregistrarea cererilor la secretariatul școlii 14.02 - 17.02.2020 -evaluarea dosarelor depuse și înregistrate 17.02.2020 -afișarea listei candidaților pentru susținerea probelor de concurs/planificarea probei practice 18.02.2020 -proba practică - inspecția la clasă: 24.02.2020 -proba scrisă: 26.02.2020 -afișarea rezultatelor: 26.02.2020 -depunerea contestațiilor: 26.02.2020 -afișarea rezultatelor finale și repartizarea candidaților 26.02.2020 Se pot înscrie la concurs absolvenți cu diplomă ai învățământului superior,postliceal sau mediu care au înscrise pe diplomă/diplome specializarea/specializările corespunzătoare postului didactic conform Centralizatorului privind disciplinele de învățământ,domeniile și specializările,precum și probele de concurs valabile pentru încadrarea personalului didactic din învățământul preuniversitar. Proba scrisă se va susține în specializarea postului, conform Centralizatorului. Nu au dreptul să participle la concurs persoanele care au fost înlăturate din învățământ printr-o hotărâre judecătorească definitivă de condamnare penală,persoanele care nu prezintă un document medical din care să reiasă faptul că nu există incompatibilități de ordin medical cu funcția didactică,precum și persoanele care au fost eliminate pentru faudă sau tentativă de fraudă în cadrul concursului de ocupare a posturilor didactice în învățământul preuniversitar. La cererea de înscriere vor fi atașate următoarele documente: -copii ale actelor de studii/foaia matricolă și certificat profesional (acesta doar pentru absolvenții liceului pedagogic), -copii ale certificatelor de obținere a gradelor didactice, -copii ale cerificatului de naștere și de căsătorie (unde este cazul), -copie carte identitate -avizul medical -declarație pe propria răspundere că nu desfășoară activități incompatibile cu funcția didactică și nu a fost exclus din învățământ pentru motive disciplinare sau printr-o hotărâre judecătorească definitivă de condamnare penală. -Cazier Concursul se va desfășura conform prevederilor Metodologiei de organizare și desfășurare a concursului pentru ocuparea posturilor didactice /catedrelor vacante/rezervate în unitățile de învățământ particular din învățământul preunuversitatr,aprobată prin OMECTS nr.5625/2012.

  • ONG, din Comuna Tunari Judetul Ilfov, angajeaza profesor, pedagog, invatamant primar Cerințe: - Studii de specialitate :liceu pedagogic/modul pedagogic/studii superioare - Abilitati de comunicare, relationare si ascultare; - Experienta in lucru cu copii constituie avantaj; - Atitudine empatica, proactiva; - Punctualitate, corectitudine, sociabilitate; - Atentie distributiva buna. Responsabilități: - Ofera copiilor ajutor la efectuarea temelor : invatamant primar; - Organizeaza zilnic activitati recreative cu copiii; - Program de lucru 12:00- 16:00

  • ȘCOALA PRIMARĂ QUESTFIELD (NIVEL PREȘCOLAR ȘI PRIMAR), cu sediul în Str. Tudor Arghezi 3D, Loc. Voluntari, Jud. Ilfov, anunţă participarea la concursul de titularizare/suplinire pentru cadrele didactice în asociere temporară cu alte unități de înv. particular, ce se va desf. la centrul de concurs „Grădinița Corina Niculescu”, din Voluntari, Ilfov. Sunt scoase de către ȘCOALA PRIMARĂ QUESTFIELD la concursul de titularizare/suplinire urm. posturi didactice/catedre vacante titularizabile: Educatoare/profesor învățământ preșcolar: 2 posturi titularizabile, Învățătoare/profesor învățământ primar: 1 post titularizabil. Concursul se va desfășura în perioada 14 - 26.02.2020, conform graficului: -înregistrarea cererilor la secretariatul școlii 14 - 17.02.2020 -evaluarea dosarelor depuse și înregistrate 17.02.2020 -afișarea listei candidaților pentru susținerea probelor de concurs/planificarea probei practice 18.02.2020 -proba practică -inspecția la clasă: 24.02.2020 -proba scrisă: 26.02.2020 -afișarea rezultatelor: 26.02.2020 -depunerea contestațiilor: 26.02.2020 -afișarea rezultatelor finale și repartizarea candidaților 26.02.2020 Se pot înscrie la concurs absolvenți cu diplomă ai înv. superior, postliceal sau mediu care au înscrise pe diplomă/diplome specializarea/specializările coresp. postului didactic conf. Centralizatorului privind disciplinele de înv., domeniile și specializările, precum și probele de concurs valabile pentru încadrarea pers. didactic din înv. preuniv. Proba scrisă se va susține în specializarea postului, conf. Centralizatorului. Nu au dreptul să participe la concurs pers. care au fost înlăturate din învățământ printr-o hotărâre Judecătorească definitivă de condamnare penală, persoanele care nu prezintă un doc. medical din care să reiasă faptul că nu există incompatibilități de ordin medical cu funcția didactică, precum și pers. care au fost eliminate pentru fraudă sau tentativă de fraudă în cadrul concursului de ocupare a posturilor didactice în înv. preuniv. La cererea de înscriere vor fi atașate urm. documente: -copii ale actelor de studii/foaia matricolă și certificat profesional (acesta doar pentru absolvenții lic. pedagogic), -copii ale certif. de obținere a gradelor didactice, -copii ale certif. de naștere și de căsătorie (unde este cazul), -copie carte identitate, -avizul medical, -declarație pe propria răspundere că nu desf. activități incompatibile cu funcția didactică și nu a fost exclus din înv. pentru motive disciplinare sau printr-o hotărâre judecătorească definitivă de condamnare penală, -Cazier. Concursul se va desfășura conform prevederilor Metodologiei de organizare și desfășurare a concursului pentru ocuparea posturilor didactice /catedrelor vacante/rezervate în unit. de înv. particular din înv. preuniv., aprobată prin OMECTS nr.5625/2012. Informații suplimentare la secretariatul ȘCOLII PRIMARE QUESTFIELD, din str. Tudor Arghezi 3D, loc. Voluntari, jud. Ilfov, 0764415633.

  • Salveaza cautarea