Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Munca in strainatate Bucuresti Sector-6

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • 2

  Nu exista taxe sau comisioane! Hotel din Italia zona de Nord Rimini,selectioneaza doua ospatare, doamne cu virsta cuprinsa intre25-35 de ani,serioase si harnice si doua cameriste cu vîrsta cuprinsa intre 30-45 de ani. Cerinte aptitudini: -cel putin doua stagiuni lucrate in domeniul Hotelier Italian. -Cunoasterea limbii Italiene la un nivel conversational,limba engleza mediu,germana mediu-cele doua reprezentând un plus. Se ofera: -Siguranță locului de munca stagional. -Salariul incepind de la 1300-1400 Euro lunar net (in functie de experienta). -Contract de munca Italian,conform legislatiei din Italia. Pentru detalii si contact sunati va rugam la numarul de telefon:0771130918,in intervalul orar:09.00-19.00,de luni pina vineri.Multumim! Succes! Oferim si cerem seriozitate!!

 • 1

  Nu există taxe sau comisioane! Angajatori Germani selecționează personal intre 18-45 de ani bărbați cu experienta in montaj ,pardoseli,covoare staturi(experienta in lucru cu spatule). Se cere:-Experienta dovedita in acest domeniu de activitate(rugam CV cu poza in limba Germana dau Engleza, la adresa de e-mail:). -Seriozitate,dorință si placere de a lucra in acest domeniu -Limba Germana sau Engleza conversațional,nivelA1-A2. -De preferat pentru aceasta perioadă lucrători cu experienta in acest domeniu aflați deja in Germania. -Proiectul va începe in fata de 15.04.2020. Se oferă:-Contract de munca direct cu angajatorii germani. -Salariul de 2200 Euro BRUT pentru 8 ore de munca(11 Euro BRUT/ora),Orele suplimentare se plătesc cu 12 Euro/ora,Diurna de 15 Euro. Pentru detalii suplimentare va rugam sunați la numărul de telefon:0771130918,de luni-vineri intre orele 9.00-19.00,simbata intre orele:9.00-14.00.Mulțumim! Succes!

 • Angajam infirmieri (asistenti sociali) pentru copii cu nevoi personale. Se accepta si barbati si femei. Training platit de angajator,1 saptamana (salariu asigurat). Cazarea se plateste la primul salariu (300-400£/luna, cheltuieli incluse). Salariu incepand de la £8,21/h pentru cei fara experienta si poate ajunge si la £12/h pentru cei cu certificate si experienta in domeniu. Se lucreaza in schimburi. Limba engleza la nivel conversational. Transportul in Anglia si hrana pentru prima luna vor fi acoperite de angajat/candidat (aproximativ 400-500£). Este necesar sa aveti: CI + Pasaport + Permis de conducere sau extras de cont bancar. Pentru detalii mesaj in privat sau la numarul de telefon: 0751.874.450.

 • Nu exista taxe sau comisioane! Hotel din Italia Nord selecționează doua persoane femei pentru posturile de ospătare Sala -Restaurant cu vîrsta cuprinsa intre 25-40 de ani . Se cere: -Experienta dovedita in acest domeniu cel puțin doua stagiuni lucrate in Hoteluri Italia. -Limba Italiana nivel C1(bine),alte limbi străine reprezintă un plus(Germana,Engleza). -Seriozitate,dorință si placere de a lucra in acest domeniu. Se oferă: -Contract legal direct cu Angajatorul Italian. -Salariul de 1300-1400 Euro in funcție de experienta. -Cazare si masă asigurata de Angajatorul Italian. Pentru detalii va rugam sunați la numărul de telefon:0771130918,de luni-vineri in intervalul orar 9.00-19.00,simbata 9.00-14.00.Mulțumim! Va rugam sunați doar persoanele interesate de a lucra in acest domeniu si care întrunesc condițiile din anunț!Mulțumim! Succes!

 • Angajam dulgheri,zidari,macaragii pentru a lucra pe santierele noastre din Germania.Salariul este intre 1600-2400 euro.(dulgherii si zidarii vor avea salariul incepand cu 1600 euro,iar macaragii cu 2400 euro).Cazarea este oferita de catre firma . Pe langa salariul lunar veti putea recupera impozitul,concediul si alocatii pentru copii. Relatii la nr. de telefon: 0770.330.268; 0770.543.247

 • 7

  Locuri de munca in Germania cu contract de munca direct la angajator in complexe hoteliere de 3,4 si 5 stele. Se lucreaza conform standardelor europene prevazute in legislatia muncii din Germania. Salarizarea pentru bucatari incepe de laEURO NET. Se lucreaza 182 de ore pe luna in 5 sau 6 zile in functie de angajator. Cazarea este asigurata de angajator in camere single. Contractul de munca se semneaza la ajungerea dumneavoastra direct cu angajatorul german. Cerinte: Experienta in domeniu Limba engleza minim A2 sau limba germana incepator

 • 3

  Lucrați pe camioane moderne de 40 de tone unde transportați pe teritoriul Germaniei diferite mărfuri. Centrul logistic al angajatorului este la 30 de km distanța de orașul Hamburg. Firma angajatoare oferă cazare în camere single de personal cu o chirie lunară între 300,00€ și 350,00€ inclusiv utilități, căldură și lumina. Programul de lucru Se lucrează 5 zile/sapt. În funcție de tură se lucrează și în weekend. Maxim 208 ore pe lună. Cerințele minime: Carnet CE și atestat marfă (ADR) E95. Limba engleză conversațional/limba germană începator. Dorința de integrare și stabilire la locul de muncă pe termen lung. Salarizare Salariul brut de bază este deplus sporuri, plus diurna. Diurna pentru deplasarea mai lungă de 8 ore se plătește cu 12,00€ pe zi net. Diurna pentru deplasarea mai lungă de 24 de ore se plătește cu 48,00€ pe zi net. Contract de muncă pe perioadă nedeterminată. Angajații la această companie de logistică câștigă în medienet pe lună. ANGAJARE ȘOFER TIR GERMANIA Pentru a ocupa postul de șofer în Germania sau orice alt loc de muncă în Germania, candidatul trebuie să trimită CV-ul complet cu datele de contact corecte și data când poate începe. Metodele de recrutare, angajare pentru șofer în Germania se fac doar pe bază de CV și interview. DESCRIERE COMPANIE Medialjob este o companie de personalmanagement cu sediul în orașul Essen din Germania, care reprezintă peste 300 de firme germane din diferite domenii de activitate. Cu noi ai siguranța unui loc de muncă legal conform grilei de salarizare, contractul de muncă fiind încheiat direct cu angajatorul german. Medialjob îți asigură un suport de a obținere a locului de muncă ideal cu 0% comision si 100% calitate.

 • Posturile oferite de complexele hoteliere cu renume din Germania sunt cu contract de muncă legal conform grilei de salarizare germană, având toate asigurările sociale plătite și un concediu de odihnă anual de minim 24 de zile lucrătoare. Poți alege un contract pe sezon sau cu o perioada mai lungă. Programul de lucru Se lucrează 5 sau 6 zile pe săptămână între 169 și 182 de ore pe lună în funcție de complexul hotelier. Cerințele minime Limba germană vorbită la un nivel minim A2 Experiență în domeniul ospitalier Salarizare În funcție de experiența ta și nivelul de limbă germană vorbită, complexele hoteliere din Germania îți oferă un salariu NET întreșide Euro. Cazare Vei fi cazat într-o cameră single cu o chirie între 190,00 și 380,00 de Euro lunar. Mesele zilnice le poti avea contra cost între 74,00 și 118,00 de Euro lunar. Descriere Companie Medialjob este o companie de personalmanagement cu sediul în orașul Essen din Germania, care reprezintă peste 300 de firme germane din domeniul sanătății și gastro-hotelier. Cu noi ai siguranța unui loc de muncă legal conform grilei de salarizare, contractul de muncă fiind încheiat direct cu angajatorul german. Medialjob îți asigură un suport de a obținere a locului de muncă ideal cu 0% comision si 100% calitate.

 • Se cauta pentru angajator finlandez 3 meseriasi pentru interioare si exterioare de asemeni cu experienta ca tamplari pentru constructii din lemn daca este posibil, in Helsinki si imprejurimi. Salariul incepe de la 10 pana la 12 Euro 8/10 ore/zi de inceput,in functie de experienta cu posibilitate de ore suplimentare. Daca se doreste,se poate lucra si Sambata.Se asigura cazare in conditii bune de liniste si igiena, NU CATE 3 IN CAMERA ci,fiecare cu camera sa. Daca nu aveti posibilitatea de a va cumpara biletul de avion,se poate discuta si rezolva cu angajatorul. Permisul categoria B,este un avantaj deoarece angajatorul pune la dispozitia angajatilor autoutilitara pentru deplasarea la lucrari.Se lucreaza in echipa. Angajatorul este serios si salariul este platit la timp FARA NICIO intarziere. Se cer: EXPERIENTA,SERIOZITATE si dorinta de a lucra si a executa lucrarile in conditii bune,de calitate conform cu cerintele angajatorului. Cazarea este dotata cu toate utilitatile :curent,apa calda,incalzire ,etc Rog seriozitate ! Sunati doar daca sunteti interesati! Nu raspund sms-urilor. Multumesc !

 • 9

  *cautam sudori si fierari (toate nivelurile) sa lucreze in Israel pe durata de 3 luni. * sudori electronici si cu CO2. * salariul net intre 10$ si 12$ pe ora. * cazarea si transportul la/de la locul de munca - inclus. *locul de munca este numai pe teritoriul Israelului. * intre 8 si 12 ore de munca pe zi. * indrumari, sfaturi pe toata durata anului. - trebuie sa aveti: * diploma de calificare . * experienta de minimum 6 luni anticipat angjarii. C.V.: contact@alpha-isr.com ALPHA ISR LTD.

 • Nu exista taxe sau comisioane! Angajator German selecționează doua persoane ca responsabili curatenie cu vîrsta pina in 40 de ani cu experienta in curățenie,menaj persoane particulare ,case de vacante si birouri. Se cere: -Experienta in domeniu demonstrabila -Limba Germana la nivel de conversație. -Seriozitate,punctualitate -Voința de a lucra in acest domeniu. Se oferă: -Contract de munca direct cu angajatorul German,prima data pe 6 kuni de zile -Salariul de 2100 Euro BRUT(1400 net de persoana după plata tuturor cheltuielilor)Poate sa crească in funcție de experienta si responsabilitate. -Cazarea asigurata (se plătesc 200 Euro de pers.utilitățile) , o persoana cel mult doua persoane in camera cazare. Pentru informații suplimentare sunați va rog la numarul de telefon:0771130918,de luni-vineri intre orele9.00-19.00,simbata:9.00-14.00.Multumim! Va rugam sunați doar persoanele interesate de acest loc de munca si care sunt vorbitori de limba Germana conversational.Mulțumim! Succes!

 • 1

  Nu exista taxe sau comisioane! Angajatori Germani selectează o persoana bărbat cu vîrsta cuprinsa intre 20-50 de ani in domeniul Horticol in Germania. Cerințe: -Vorbitor de limba Germana nivelul A1. -Experienta dovediră in acest domeniu de activitate(horticultura). -Experienta in mici lucrări de construcție. -Carnet de conducere categoria B. -Voința de a lucra -Serozitate -Punctualitate. Se oferă: -Contract de munca pe perioada nedeterminata direct cu angajatorul German -Salariul de 11 Euro BRUT,cazarea inclusa. -Concediul anual de 30 de zile. Pentru detalii si trimiterea Cv-ului va rugam sunați la numărul de telefon:0771130918,in intervalul orar de luni-vineri intre orele9.00-19.00.Mulțumim! Va rugam sunați daor persoanele cu experienta in domeniu si vorbitoare de limba Germana.Mulțumim! Succes!

 • Stim cat este de greu sa gasiti cel mai bun personal in care sa aveti incredere si pe care sa va puteti baza.Asiaticii sunt persoane muncitoare,constiincioase, responsabile si usor adaptabile. LGD Recruitment vine in intampinarea dvs.,ajutandu-va sa angajati personalul de care aveti nevoie,la cele mai mici costuri. Pentru mai multe detalii,apelati la nr de tel.afisat sau lasati in mesaj datele dvs.de contact si va sunam noi.

 • 3

  Angajator din Germania selecționează personal pentru ferme de vaci si cai. Cerinte-limba germana nivel A1 sau limba engleza nivel A1. -Experienta in lucru cu animalele. -Seriozitate,dorință unui serviciu de lunga durata. -Experienta in manevrarea utilajelor existente dintr-o ferma ,carnet B(nu obligatoriu),experienta in manevrare tractor. Se oferă:-Contract pe perioada nedeterminata direct cu angajatorul german. -Cazare asigurata contracost(150-200 Euro/luna). -Salariul de început 9,35 Euro /ora brut. -Concediul anual de 24 de zile plătit. Pentru detalii suplimentare va rugam sunați la numărul de telefon:0771130918,in intervalul orar 9.00-19.00,de luni-vineri.Mulțumim! Va rugam sunați doar persoanele interesate de un loc de munca in acest domeniu! Mulțumim!Succes!

 • 1

  Nu exista taxe sau comisioane! Angajatori din Germania selecționează șoferi categoriile CE echivalent T in Germania cu vîrsta cuprinsa intre 18-45 de ani,pentru condus tractoare moderne. Se cere:-limba Germana (Engleza)la nivel de conversație A1-A2. -Seriozitate,dorință de a îndeplinii aceasta meserie pe lunga durată Se oferă:-Contract de munca direct cu angajatorii din Germania. -Cazarea asigurată contracost 180 Euro/luna. -Salariul de 8 -12 Euro net /ora. Daca îndepliniți condițiile din anunț ,va rog sunați la numărul de telefon:0771130918,in intervalul orar 9.00-19.00,de luni-vineri pentru detalii.Mulțumim! Succes

 • 2

  Italia - Muncitori cu experienta (si fara calificare,dar cu experienta): -drujbisti,ciobani,tamplari termopan. Barbati pana in 50 ani. Lb italiana - nivel conversational. Salariul- 1200- 1400 euro; Cazare + utilitati, asigurate. Transport si costurile prestatiilor,sunt achitate de dvs. Interviul,are loc in ziua primirii solicitarii dvs. Daca sunteti interesat,trimiteti datele(CV) si numar telefon pentru interviu. Pentru mai multe detalii puteti sa ne contactati la tel: 0730.354.783.

 • BARMAN - cu experienta minim 1 contract pe un post similar (river, vas de croaziera) Calificare - Diploma Barman Vb fluent engleza Recomandare minim 1 loc de munca (imbarcare carnet de marinar ori contract vas, evaluare vas) Contract 29/06/2020 to 30/11/2020 Oferim asistenta pentru imbarcare, fara taxe, bilet avion platit de angajator. Constituie un avantaj cursurile IMO, Norme de supravietuire pe mare, obligatorii pentru imbarcare Basic Safety Training and Instruction Crowd Management Training (Passenger ship emergency familiarization & Crisis) Security Awareness Passport - valid 1 year Aplicati atasat cu CV/eng. si foto ori pe email

 • 1

  Resort Grecia angajeaza BARMAN - 800 net end Mai - Oct 2020 Experienta Barman minim 6 luni pe un post similar, constituie un avantaj calificare, o poza de la un loc de munca anterior in bar, vb de lb. engleza Candidatul ideal: Personalitate si atitudine pozitiva, aspect prietenos si ingrijit Rezistenta la stress, punctual. Asigurat: cazare(2pers), masa 3/zi, uniforma si platit de angajator:ika,amka/taxe ptr salariat in Grecia Se restituie taxa de drum de catre angajator la primul salariu 100 euro, isi plateste fiecare la plecare bilet de autocar si ferry Vrei sa lucrezi in Grecia intr-un resort foarte frumos, aplica cu CV-ul si te contactam noi.

 • Descrierea postului: Lucreazi la o mașină de indoit Amada; Fabricarea seri mici și mari a detaliilor; Intreținerea și stabilirea mașinii de îndoit Amada; Desfășurarea activității atribuite în conformitate cu experiența profesională și calificările disponibile. Vă oferi: Cazare aproape de locul de muncă ; Recrutare gratuită în Olanda, contract olandez; Plata la timp și toate garanțiile sociale; Transport gratuit la și de la locul de muncă. Cerințe pentru candidaț: Experiență de lucru cu mașina pliabilă CNC Amada (2 ani) ; Engleză colocvială ; Capacitatea de a identifica și elimina defecțiunile mașinii-unelte ; Citirea desenilor tehnice Informații suplimentare: Salariu de la 12-13 EUR / oră net (după impozitare)

 • Salveaza cautarea