Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Munca in strainatate Bucuresti Sector-6

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • 1

  Nu exista taxe sau comisioane! Angajatori Germani selectează o persoana bărbat cu vîrsta cuprinsa intre 20-50 de ani in domeniul Horticol in Germania. Cerințe: -Vorbitor de limba Germana nivelul A1. -Experienta dovedită in acest domeniu de activitate(horticultura). -Experienta in mici lucrări de construcție. -Carnet de conducere categoria B. -Voința de a lucra -Serozitate -Punctualitate. Se oferă: -Contract de munca pe perioada nedeterminata direct cu angajatorul German -Salariul de 11 Euro BRUT,cazarea inclusa. -Concediul anual de 30 de zile. Pentru detalii si trimiterea Cv-ului va rugam sunați la numărul de telefon:0771130918,in intervalul orar de luni-vineri intre orele9.00-19.00.Mulțumim! Va rugam sunați daor persoanele cu experienta in domeniu si vorbitoare de limba Germana.Mulțumim! Succes!

 • Stim cat este de greu sa gasiti cel mai bun personal in care sa aveti incredere si pe care sa va puteti baza.Asiaticii sunt persoane muncitoare,constiincioase, responsabile si usor adaptabile. LGD Recruitment vine in intampinarea dvs.,ajutandu-va sa angajati personalul de care aveti nevoie,la cele mai mici costuri. Pentru mai multe detalii,apelati la nr de tel.afisat sau lasati in mesaj datele dvs.de contact si va sunam noi.

 • Angajatori din Austria , selectioneaza personal pentru diverse domenii ca:domeniul industrial,domeniul auto,domeniu mecanic,domeniul industriei lemnului , construcții cum ar fi: -Operator CNC pentru industria lemnului. -Mecanici si electomecanici auto. -Vopsitori auto. -Montatori ferestre si usi aluminiu. -Pregatitor ,vopsitor auto. -Operatori diverse utilaje. -Mecanic utilaje agricultura si horticultura. -Tehnicieni mentenanta pentru parcuri industriale. -Tehnicieni constructii. -Operatori excavatoare; -Operatori productie ferestre si usi aluminiu; -Electrician. -Sudori. -Timplar; -Programator CAD/CAM -Mecanic stivuitoare,echipamente grele(5 ani experienta). -Faiantar. -Operator macara inalta(experienta peste 3 ani). -Tinichigiu vopsitor auto. -Zidar in piatra naturala. -sofer CE. -Lucrator sapa in constructii -dulgher. -Tencuitori -Ingineri in Mecatronica. -Echipe cubecpwrienta in sanitare constructii. -Soferi macarale -Tinichigiu acoperișuri. -Timplari pentru constructii case. -Lucrători role asfalt -Soferi role(Schaler). -Instalat ori Gwh (experienta sudură cu Oxigen). -Montator sisteme fotovoltaice. -Operatori macarale pivotante. ETC. Cerinte: -Calificare pentru domeniile pentru care aplicati . - Experienta pentru profesiunea pentru care aplicati de cel puțin 3 ani de zile. limba Germana la un nivel B1 pentru toate posturile din. Austria. -Doua recomandari de la ultimele locuri de munca. Se ofera: -Contract de munca legal pe perioada nedeterminata (in functie de post si experienta) direct cu Angajatorii din Austria. -Asistenta profesionista pe toata periada de recrutare-angajare. -Salari de la 14-16 Euro pe ora brut in functie de experienta si pozitie. -Cazare asigurata de angajator singur in camere cu toate cele necesare. -Pentru posturile din Austria cazarea este asigurată Gratuit de angajatori. -Transport asigurat in Austria de la cazare la locul de munca in functie de distanta. -Beneficii pentru copii. -Bonusuri anuale si trimestriale plus diurna de 25 de Euro daca locul postului de munca depășește 50 de km. Pentru detalii specifice fiecarei fise de post pentru fiecare pozitie si programarea unui interviu va rugam sunati la numerele de telefon de :0771130918 ; 0770510489 de luni pina vineri ,in intervalul orar:9.00-19.00,simbata 9.00-14.00.Multumim!

 • Nu exista taxe sau comisioane! Angajatori din Germania selecționează șoferi categoriile CE echivalent T in Germania cu vîrsta cuprinsa intre 18-45 de ani,pentru condus tractoare moderne. Se cere:-limba Germana (Engleza)la nivel de conversație A1-A2. -Seriozitate,dorință de a îndeplinii aceasta meserie pe lunga durată Se oferă:-Contract de munca direct cu angajatorii din Germania. -Cazarea asigurată contracost 180 Euro/luna. -Salariul de 8 -12 Euro net /ora. Daca îndepliniți condițiile din anunț ,va rog sunați la numărul de telefon:0771130918,in intervalul orar 9.00-19.00,de luni-vineri pentru detalii.Mulțumim! Succes

 • 1

  Agentie de selectie cu sediul in Marea Britanie selectioneaza personal pentru Angajatori din Belgia in diverse domenii ca:domeniul industrial,domeniul auto,domeniu mecanic,domeniul industriei lemnului cum ar fi: -Operator CNC pentru industria lemnului. -Mecanici si electomecanici auto. -Vopsitori auto. -Montatori ferestre si usi aluminiu. -Pregatitor ,vopsitor auto. -Operatori diverse utilaje. -Mecanic utilaje agricultura si horticultura. -Tehnicieni mentenanta pentru parcuri industriale. -Tehnicieni constructii. -Operatori excavatoare; -Operatori productie ferestre si usi aluminiu; -Electrician. -Sudori. -Timplar; -Programator CAD/CAM -Mecanic stivuitoare,echipamente grele(5 ani experienta). -Faiantar. -Operator macara inalta(experienta peste 3 ani). -Tinichigiu vopsitor auto. -Zidar in piatra naturala. -sofer CE. -Lucrator sapa in constructii -dulgher. ETC. Cerinte: -Calificare pentru domeniile pentru care aplicati . - Experienta pentru profesiunea pentru care aplicati de cel putin 1 an de zile. -Limba engleza de la un nivel B1 la un nivel-C1. -Doua recomandari de la ultimele locuri de munca. Se ofera: -Contract de munca legal pe perioada nedeterminata (in functie de post si experienta) direct cu Angajatorii din Belgia. -Asistenta profesionista pe toata periada de recrutare-angajare. -Salari de la 14-16 Euro pe ora brut in functie de experienta si pozitie. -Cazare asigurata de angajator singur in camere cu toate cele necesare(mobilte,tv,wifi,gaz...etc),contracost 72 de Euro pe saptamina. -Decontare pina la 125 de Euro a transportului pina in Belgia. -Transport asigurat in Belgia de la cazare la locul de munca in functie de distanta. -Beneficii pentru copii. -Bonusuri anuale de 8,33% din salariu brut anual. -Bonusuri de 15,33 %din salariu brut de sfirsit de an. Pentru detalii specifice fiecarei fise de post pentru fiecare pozitie si programarea unui interviu va rugam sunati la numarul de telefon :0771130918 de luni pina vineri ,in intervalul orar:9.00-19.00,simbata 9.00-14.00.Multumim! Succes!

 • 2

  Angajator din Germania selecționează personal pentru ferme de vaci si cai. Cerinte-limba germana nivel A1 sau limba engleza nivel A1. -Experienta in lucru cu animalele. -Seriozitate,dorință unui serviciu de lunga durata. -Experienta in manevrarea utilajelor existente dintr-o ferma ,carnet B(nu obligatoriu),experienta in manevrare tractor. Se oferă:-Contract pe perioada nedeterminata direct cu angajatorul german. -Cazare asigurata contracost(150-200 Euro/luna). -Salariul de început 9,35 Euro /ora brut. -Concediul anual de 24 de zile plătit. Pentru detalii suplimentare va rugam sunați la numărul de telefon:0771130918,in intervalul orar 9.00-19.00,de luni-vineri.Mulțumim! Va rugam sunați doar persoanele interesate de un loc de munca in acest domeniu! Mulțumim!Succes!

 • Nu exista taxe sau comisioane! Agentie de selectie personal cu sediul in Marea Britanie ,recruteaza persoana cu experienta peste 3 ani de zile in domeniul Psihoterapie. Cerinte: -Calificare in acest domeniu demonstrabila. -Limba engleza la un nivel C1 oligatoriu. -Dorinta de a lucra in acest domeniu o lunga perioada de timp. -Recomandari de la ultimele doua locuri de munca. Se ofera: -Contract de munca legal direct cu Angajatorul din Marea Britanie. -Asistenta profesionista pe toatadurata perioadei de angajare. -Salariu cuprins intre 27 lire pe ora si 38 lire pe ora in fuctie de experienta. -Cazare asigurata contracost. Pentru detalii si programarea unui interviu va rugam sunati la numarul de telefon :0771130918 de luni-vineri in intervalul orar : 9.00-19.00,simbata 9.00-14.00.Multumim!

 • 1

  Angajator german anajeaza muncitor pentru productia de mezeluri si carne cu virsta cuprinsa intre 20-50 de ani. Se cere:- Disponibilitate imediata,seriozitate. -Limba germana sau engleza mediu-conversational. Se ofera: -Contract de munca direct cu angajatorul german(5 luni de proba cu posibilitate de prelungire). -Cazare asigurata contracost (circa 200 Euro / luna). -Salariu de 12 Euro brut pe ora(intre 2000-2500 Euro/Luna). Pentru detalii suplimentare sunati va rugam la numarul de telefon:0771130918,in intervalul orar 9.00-19.00. Va rugam sunati doar persoanele interesate de acest job si care intrunesc conditiile din anunt.Multumim!Succes!

 • 3

  Lucrați pe camioane moderne de 40 de tone unde transportați pe teritoriul Germaniei diferite mărfuri. Centrul logistic al angajatorului este la 30 de km distanța de orașul Hamburg. Firma angajatoare oferă cazare în camere single de personal cu o chirie lunară între 300,00€ și 350,00€ inclusiv utilități, căldură și lumina. Programul de lucru Se lucrează 5 zile/sapt. În funcție de tură se lucrează și în weekend. Maxim 208 ore pe lună. Cerințele minime: Carnet CE și atestat marfă (ADR) E95. Limba engleză conversațional/limba germană începator. Dorința de integrare și stabilire la locul de muncă pe termen lung. Salarizare Salariul brut de bază este deplus sporuri, plus diurna. Diurna pentru deplasarea mai lungă de 8 ore se plătește cu 12,00€ pe zi net. Diurna pentru deplasarea mai lungă de 24 de ore se plătește cu 48,00€ pe zi net. Contract de muncă pe perioadă nedeterminată. Angajații la această companie de logistică câștigă în medienet pe lună. ANGAJARE ȘOFER TIR GERMANIA Pentru a ocupa postul de șofer în Germania sau orice alt loc de muncă în Germania, candidatul trebuie să trimită CV-ul complet cu datele de contact corecte și data când poate începe. Metodele de recrutare, angajare pentru șofer în Germania se fac doar pe bază de CV și interview. DESCRIERE COMPANIE Medialjob este o companie de personalmanagement cu sediul în orașul Essen din Germania, care reprezintă peste 300 de firme germane din diferite domenii de activitate. Cu noi ai siguranța unui loc de muncă legal conform grilei de salarizare, contractul de muncă fiind încheiat direct cu angajatorul german. Medialjob îți asigură un suport de a obținere a locului de muncă ideal cu 0% comision si 100% calitate.

 • Posturile oferite de complexele hoteliere cu renume din Germania sunt cu contract de muncă legal conform grilei de salarizare germană, având toate asigurările sociale plătite și un concediu de odihnă anual de minim 24 de zile lucrătoare. Poți alege un contract pe sezon sau cu o perioada mai lungă. Programul de lucru Se lucrează 5 sau 6 zile pe săptămână între 169 și 182 de ore pe lună în funcție de complexul hotelier. Cerințele minime Limba germană vorbită la un nivel minim A2 Experiență în domeniul ospitalier Salarizare În funcție de experiența ta și nivelul de limbă germană vorbită, complexele hoteliere din Germania îți oferă un salariu NET întreșide Euro. Cazare Vei fi cazat într-o cameră single cu o chirie între 190,00 și 380,00 de Euro lunar. Mesele zilnice le poti avea contra cost între 74,00 și 118,00 de Euro lunar. Descriere Companie Medialjob este o companie de personalmanagement cu sediul în orașul Essen din Germania, care reprezintă peste 300 de firme germane din domeniul sanătății și gastro-hotelier. Cu noi ai siguranța unui loc de muncă legal conform grilei de salarizare, contractul de muncă fiind încheiat direct cu angajatorul german. Medialjob îți asigură un suport de a obținere a locului de muncă ideal cu 0% comision si 100% calitate.

 • 7

  Locuri de munca in Germania cu contract de munca direct la angajator in complexe hoteliere de 3,4 si 5 stele. Se lucreaza conform standardelor europene prevazute in legislatia muncii din Germania. Salarizarea pentru bucatari incepe de laEURO NET. Se lucreaza 182 de ore pe luna in 5 sau 6 zile in functie de angajator. Cazarea este asigurata de angajator in camere single. Contractul de munca se semneaza la ajungerea dumneavoastra direct cu angajatorul german. Cerinte: Experienta in domeniu Limba engleza minim A2 sau limba germana incepator

 • Nu exista taxe sau comisioane! Agentie selectie personal cu sediul in Marea Britanie reccruteaza personal medical pe pozitii ca ;infirmiere,infirmieri,asistente medicale,asistenti medicali pentru Angajatori din Marea Britanie . Cerinte: -Calificari in acest domeniu. -Experienta dovedita in acest domeniu intre 1-3 ani in functie de pozitie. -Lmba engleza OBLIGATORIU la un nivel intre B1-C2 in functie de pozitie; -Pentru anumite pozitii ca Domiciliary Care Workers carnet de conducere categoria B. -Doua referinte de la ultimele locuri de munca. Se ofera: -Contract direct cu Angajatorii din Marea Britanie -Suport profesional pe toata durata perioadei de angajare -Cazare asigurata pentru multe dintre pozitii de Angajatori(contracost variabil in functie de locatie). -Salariu de 9,20 lire pe ora la 17 lire pe ora in functie de pozitie. -Alte benefici. Pentru detalii suplimentare si pentru stabilirea unui interviu va rugam sunati la numarul de telefon:0771130918,de luni-vineri in intervalul orar 9.00-19.00.,simbata 9.00-14.00.Multumim!

 • 2

  Nu exista taxe sau comisioane! Hotel din Italia zona de Nord Rimini,selectioneaza doua ospatare, doamne cu virsta cuprinsa intre25-35 de ani,serioase si harnice si doua cameriste cu vîrsta cuprinsa intre 30-45 de ani. Cerinte aptitudini: -cel putin doua stagiuni lucrate in domeniul Hotelier Italian. -Cunoasterea limbii Italiene la un nivel conversational,limba engleza mediu,germana mediu-cele doua reprezentând un plus. Se ofera: -Siguranță locului de munca stagional. -Salariul incepind de la 1300-1400 Euro lunar net (in functie de experienta). -Contract de munca Italian,conform legislatiei din Italia. Pentru detalii si contact sunati va rugam la numarul de telefon:0771130918,in intervalul orar:09.00-19.00,de luni pina vineri.Multumim! Succes! Oferim si cerem seriozitate!!

 • Nu exista taxe sau comisioane! Hotel din Italia Nord selecționează doua persoane femei pentru posturile de ospătare Sala -Restaurant cu vîrsta cuprinsa intre 25-40 de ani . Se cere: -Experienta dovedita in acest domeniu cel puțin doua stagiuni lucrate in Hoteluri Italia. -Limba Italiana nivel C1(bine),alte limbi străine reprezintă un plus(Germana,Engleza). -Seriozitate,dorință si placere de a lucra in acest domeniu. Se oferă: -Contract legal direct cu Angajatorul Italian. -Salariul de 1300-1400 Euro in funcție de experienta. -Cazare si masă asigurata de Angajatorul Italian. Pentru detalii va rugam sunați la numărul de telefon:0771130918,de luni-vineri in intervalul orar 9.00-19.00,simbata 9.00-14.00.Mulțumim! Va rugam sunați doar persoanele interesate de a lucra in acest domeniu si care întrunesc condițiile din anunț!Mulțumim! Succes!

 • 3

  Cerințe: studii medii/superioare tehnice experienta minim 1 an intr-un post similar cunostinte si concepte de baza despre echipamentele de telecomunicatii abilitati de lucru la inaltime / alpinism utilitar permis de conducere cat. B disponibil pentru deplasari interne si/sau detasari in strainatate (80% din timpul anului) limba engleza nivel mediu Responsabilități:​ Instalarea, comisionarea si intretinerea echipamentelor de telecomunicatii montaj antene RF, feederi, fibre optice si alte echipamente aferente instalarea echipamentelor de electroalimentare lucrari civile : instalare suporti metalici pentru antene, structuri metalice auxiliare, etc. Beneficii: mediu de lucru dinamic bazat pe competenta training-uri si certificari pentru dezvoltarea profesionala pachet salarial motivant bonusuri pentru depasirea obiectivelor

 • 27

  Compania Jurgen Semmelmann Transport GmbH angajeaza sofer/ curier pentru serviciul de curierat pe teritoriul Germaniei. Cerinte: Permis de conducere categoria B, experienta in distributie sau curierat , rezistenta la stres , spirit de echipa, disponibilitatea la program prelungit si deplasari, cunostinte minime de limba engleza. Cunostintele de limba germana reprezinta un avantaj. Salariul: 1500 euro- 1800 euro/ Luna (in functie de realizarea sarcinilor zilnice si clasa de impozitare). Adresa E-Mail: mihaelastanciu@semmelmann.org Numar telefon: +4917617045745

 • Doriti un loc de munca sigur si bine platit in Germania? Aveti si o diploma de asistent medical generalist? Atunci nu ezitati sa ne contactati si porniti cu noi la drum! Va oferim: - Curs online de limba germana timp de 3 luni zilnic de luni pana vineri - gratuit - Intre 150 € - 250 € bani de buzunar lunar, ca motivatie - Contract de muncă pe termen nelimitat - Transportul gratuit către Germania - Cazarea gratuită pe primele 3 luni în Germania - Salariu ca asistent medical începând de la 2300 € până la 2700 € brut Pentru detalii si inscrieri ne puteti contacta la: Telefon: 0751603399 WhatsApp: 0049 1523 36 24 175

 • Salveaza cautarea