Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Munca in strainatate Buzau Heliade-radulescu

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Ferma de animale din Anglia angajeaza personal pentru ingrijirea animalelor: ingrijt cai, vaci, porci, pasari. Se lucreaza la hranirea si curatenia din incinta fermei, program de lucru 8 ore/zi, 5 zile/saptamana cu posibilitate de ore suplimentare care sunt platite separat . Se accepta si cupluri. sau echipe.Salariul oferit este de 1800 lire /luna, se plateste saptamanal in cont bancar. Avantaje: - Cazare platita de catre angajator - Training platit - Preluarea de la aeroport -Nu se cere limba straina Detalii si informatii ne puteti contacta de L-S intre orele 9-20 la nr. de tel. 0759916289.

  • Cautam personal pentru ferma de porci in Danemarca, sarcina principala fiind ingrijirea, hranirea si curatenia in ferma. Plecarea este urgenta, avem nevoie de personal. Contractul este pe termen lung direct cu angajatorul strain, angajatorul ofera cazare gratuita in spatii special amenajate, 2 persoane in camera, o masa/zi si transport din Romania - Danemarca. Se cauta oameni muncitori, seriosi, cu spirit de echipa.Salariul este de 1900 euro, programul de lucru este de L-V in 2 schimburi, cu ore suplimentare platite dublu.Daca exista seriozitate, dorinta si va incadrati in varsta cuprinsa intre 18-59 ani, sunati de L-S intre orele 9-20 la nr. de tel. 0751708901.

  • Fabrica de branzeturi si produse lactate din Anglia cauta operatori productie. Sarcinile dvs de serviciu vor fi: -verificarea calitatii -impachetarea diverselor sortimente de branza si lapte; -etichetarea produselor; - punerea produselor in cutii de mari dimensiuni; -pregatirea comenzii finale pentru livrare. In cadrul acestei companii se lucreaza in 2 ture, tura de dimineata si tura de dupa amiaza. Aceasta oferta de munca este pe termen lung. Cerințe: experienta de munca in domeniul alimentar sa respectati regulile de igiena sa fiti apt fizic sa puteti lucra in ture limba engleza nu este obligatorie. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta de L-S intre orele 9-20 la nr. de tel. 0741731662.

  • Salveaza cautarea