Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Locuri de munca

  • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

  • Anunțuri

    Anunțuri pe pagină: 20 / 50

  • 4

    Angajăm Barista

    Suntem în căutarea unui barista talentat și pasionat pentru a se alătura echipei nostre. Dacă iubești cafeaua, atunci aceasta este o oportunitate perfectă pentru tine. Ce vei face: * Pregătești și servești cafele și băuturi delicioase, in conformitate cu standardele nostre înalte; * Consulți clienții și îi ajuți să aleagă băutura potrivită; * Asiguri o experiența excelentă pentru clienți, oferindu-le servicii prompte si amabile; * Menții curățenia și igiena în zona de lucru; * Colaborezi cu colegii pentru a menține un mediu de lucru plăcut și eficient. Ce căutăm: * Abilitați excelente de comunicare și atenție la detalii; * Capacitatea de a lucra intr-un mediu aglomerat și de a face față cererilor clienților; * Pasiune pentru cafea și dorința de a învăța mereu lucruri noi despre acest domeniu; * Atitudine pozitivă și abilitatea de a lucra în echipă; Ce oferim: * Oportunitatea de a lucra într-un mediu dinamic și plin de energie; * Posibilitatea de a învăța și de a te dezvolta în domeniul cafelei: * Salariu competitiv și beneficii suplimentare; * O echipă prietenoasă și sprijinitoare; * Oportunitatea de a interacționa cu o varietate de clienți și de a crea experiențe memorabile pentru ei.

  • Muncitori producție dispozitive medicale

    Firmă de producție dispozitive medicale angajeaza muncitori, a căror instruire se va realiza la locul de muncă. Program de lucru: de luni până vineri, 8 ore zi, într-un schimb (cu disponibilitate de lucru în 2 schimburi, dacă va fi cazul). Cerințe: absolvent minim 10 clase, seriozitate, manualitate, dexteritate, atenție la detalii și vedere bună. Se oferă: contract de muncă legal pe normă întreagă, tichete de masă, ajutor pentru transport, mediu de lucru curat, stabilitatea locului de muncă și seriozitate, locuri de muncă disponibile imediat. Locație: B-dul Poitiers. Așteptăm CV-ul dumneavoastră la adresa de e-mail: Pentru alte detalii, ne puteți contacta la . Rugam seriozitate. Doar cei selectați vor fi contactați.

  • 2

    muncitori necalificati zona pipera

    MUNCITORI NECALIFICATI Se cauta urgent MUNCITORI NECALIFICATI Punct de lucru: , Program: L-V, Salariu 2700 lei Net Bonuri de masă 40 leiG Bonus de sărbători : Studii minim 8 clase; Seriozitate și implicare; Atenție la detalii; Experiență anterioară în fabrică reprezintă avantaj. Nu se percep taxe, comisioane, dosare etc. !Pentru informatii suplimentare sunati la numarul de telefon sau whatsApp:

  • 7

    Angajez meseriasi pentru fatade blocuri vata bazaltica. Salariu motivant

    Angajez muncitori pentru fatade blocuri vata bazaltica. Salariu motivant in functie de performantele fiecaruia. 5500-7500 luna. In prima saptamana se ofera minimul si dupa se ofera Cautam doar meseriasi NU salahori sau oameni sa vina sa invete pe santier.

  • 9

    Sudori si lacatusi reparatii navale doc uscat Belgia

    Angajam SUDORI (procedeu 136 -co2 si 111 - electrod ) LACATUSI cu experienta corpul navei, pentru proiecte REPARATII NAVALE . Persoanele interesate sunt rugate sa ne contacteze telefonic (interval orar 9.00-16.00) sau sa trimita CV in cadrul aplicatiei.

  • Angajez croitoreasa perdele și draperii

    Angajez croitoreasa perdele și draperii pentru magazinul Big Berceni. Relatii la telefon

  • 35

    Angajam personal reparatii navale

    Recrutam personal pentru proiecte Reparatii Navale in santier Belgia (doc uscat): -SUDORI cu experienta procedeu 136 -co2 si 111 - electrod -LACATUSI cu experienta corpul navei -ELECTRICIENI -MECANICI cu experienta generatoare, decarbonizari motoare , mecanica generala -STRUNGARI -SEF ECHIPA cu experienta proiecte de sudura lacatuserie. -SEF ECHIPA electricieni. Persoanele interesate sunt rugate sa ne contacteze telefonic (interval orar 9.00-16.00) sau sa trimita CV in cadrul aplicatiei.

  • 9

    Sudor si Lacatus Mecanic in Bucuresti

    Vino în echipa Exact Systems București! Angajăm Sudor și Lăcătuș Mecanic! Ești candidatul ideal dacă: Ai calificare în domeniu (obligatoriu); Ai disponibilitate de a lucra în schimbul 2; Ești o persoană serioasă și responsabilă. Oferim: Venit lunar sudor: 4700 - 4800 lei NET (format din salariu fix și tichete de masă); Venit lunar lacatus mecanic: 4300 - 4400 lei NET (format din salariu fix și tichete de masă); Plata orelor suplimentare și de weekend cu spor de 75% (dacă este cazul); Contract pe perioadă nedeterminată; Bonus anual vechime. Exact Systems funcționează din 2004 și este acum unul din principalii furnizori de soluții de control calitate, suport logistică și producție pentru industria din Europa. Prin aplicarea la acest job, sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, conform regulamentului privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Aceste date sunt necesare în procesul de recrutare.

  • 6

    Angajam Sofer Cat.C , C+E Germania

    Angajăm Șoferi Cat.C & C+E în Germania. Cunoașterea limbii Germane nu este necesară. Salarii lunare de până la 3,000 Net, Program de muncă Luni-Vineri Permis de conducere CAT. C & C+E

  • 3

    Ajutor Ospătar - Germania

    Angajăm un cuplu pentru o Gelaterie în Germania. -Contract de muncă legal încheiat în Germania. -Cazare GRATUITĂ ! , -Salariu începând de la 1.400 Net -O masă asigurată gratuită. - Ajutăm cu transportul din România - Germania cu reținere din primul salariu. Mobil WhatsApp

  • 80

    Sofer Curierat Amazon, DPD , GLS

    Oferim locuri de muncă pentru curierat în Germania! Vă oferim: - Salariu începând de la 2.000 Net Lunar( Cu posibilitate de creștere în funcție de experiență și performanță ) - Programul este de 8 ore - 10 ore pe zi 5-6 zile pe săptămâna - Se oferă cazare contra-cost . - Livrarea coletelor către clienți cu un sistem de navigație inteligent care vă arată drumul direct la client. - Limba Germană nu este obligatorie. - Loc de muncă sigur într-o industrie orientată spre viitor și în creștere. - Atmosferă de lucru familiară și sprijin constant in orice situatie. - Autoutilitare moderne și noi pentru livrarea coletelor, precum și telefoane mobile ale companiei, încălțăminte de siguranță și uniforme. Cerințe: - Permis de conducere categoria B. - Seriozitate.

  • 2

    Angajez necalificat salahor Timisoara Torontalului Plata saptamanal

    Angajez persoana harnica si responsabila in Timisoara str Torontalului. Plata la fiecare sfarsit de saptamana! NU ofer cazare! Doar din Timisoara! Necalificat la facut adeziv pentru Fatada blocuri, curatenie si altele. Salarii de la 4500 ron luna - 5500 luna in functie de performante Mai multe detalii la telefon!

  • 16

    Lucrători aprovizionare depozit retail

    Cerinte: bune abilitati de comunicare si relationare studii: minim 10 clase atentie la detalii foarte bune aptitudini de rezolvare a problemelor cunostinte de utilizare PC nivel de baza disponibilitate la efort fizic utilizeaza liza electrica si transpalet Se ofera: Salariul brut/luna = 3.754 lei tichete de masa: 20 ron/zi decont transport prima de fidelitate prima de concediu ( tichete sodexo ) prima de performanta care poate ajunge pana la un salariu si jumatate ( la finalul anului ) asigurare medicala si de sanatate calificarea intr-un program de pensie privata ( dupa implinirea a 5 ani consecutivi in companie ) card cadou la implinirea varstei rotunde 15% reducere la produsele din magazin concediu de odihna suplimentar Pentru detalii suplimentare atasati un CV sau sunati la numarul afisat.

  • 15

    Operator productie - fabrica automotive

    PROHUMAN APT angajeaza operator productie si operator depozit la o fabrica din zona Padurea Verde din Timisoara cu program de 3 schimburi, contract pe perioada nedeterminata. Procesul de productie necesita munca fizica. Oferta salariala: Salar incepand de la 3500 lei brut; Bonus performanta pana la 25% din salar; Spor noapte 6% pe luna; Tichete de masa in valoare delei/luna; Orele suplimentare se platesc 200%; Al 13-lea salar; Transport asigurat gratuit.

  • Tehnician Electromecanic Oradea- Perioada Nedeterminata

    DESCRIERE Suntem în căutarea unui Tehnician Electromecanic. Compania APT Prohuman caută un Tehnician Electromecanic pentru partenerul nostru din Oradea, care operează în sectorul industriei de automotive Cerințe: - Calificare în domeniul Electric Electromecanic. - Cunoștințe în sistemele de mentenanță industrială (electrice, electromecanice, pneumatice și hidraulice). - Cunoștințe de bază în utilizarea calculatorului. Iată o prezentare a activităților desfășurate de tehnicianul electromecanic: - Participă la instalarea punerea în funcțiune a utilajelor noi. - Efectuează lucrări de întreținere preventivă și reactivă. - Desfășoară activități de reparare și întreținere a utilajelor și echipamentelor (din punct de vedere electric, mecanic, pneumatic și hidraulic). - Întocmește rapoartele de intervenție. Beneficiile postului includ: - Contract de muncă pe perioadă nedeterminată. - Salariul negociabil în funcție de experiență. - Prime de sărbători și ocazii speciale. - Posibilități de promovare în cadrul companiei. - Bonus de recomandare. - Bonus de evaluare anuală în funcție de performanțe. - Bonus de productivitate și calitate. - Bonus de prezență. - Bonus de vacanță. - Plata orelor suplimentare. - Spor de noapte. - Spor de weekend. - Încărcare abonament OTL sau card combustibil. - Asigurare transport pe rute externe. - Tichete de masă în valoare de 40 RON pe zi. - Consultații medicale la angajare periodice. - Echipament de lucru și protecție.

  • 25

    Casieri Lucratori comerciali - Contract perioada nedeterminata

    Prohuman recrutează casieri și lucrători în bucătărie pentru un mare lanț de restaurante fast food. Programul de lucru este în 2 schimburi, 5 zile cu 2 zile libere. Oferim: -Salariu pornind de la 3300 lei brut -Tichete de masa 30 ron per zi lucratoare -Bonus 400 lei brut -Bonus de recomandare 600 ron net -Discounturi la produsele magazinului ( 60%) -Spor ore suplimentare -Spor pentru orele lucrate in sarbatori legale -Decontare transport la finalul programului -Contract pe perioada nedeterminată -Nu este necesara experiența

  • 43

    Ang pers curatenie in Iasi. Salar: 1.400 RON NET(pe luna) 4 ore zi

    Angajam femei si barbati la curatenie in magazine haine din Iasi. Salar: 1.400 RON NET pe luna. Program lucru 4 ore(intre orele 7-11 dimineata), cu contract munca. Solicitam si oferim seriozitate. Informatii doar la telefon.

    Repostat automat
  • 78

    Angajam motostivuitoristi

    Cautam stivuitoristi pentru o fabrica din Timisoara, Calea Aradului. Cerinte: - scoala profesionala/Liceu - ISCIR Se ofera: - salariu de incadrare: 5197 Ron Beneficii: - tichete de masa de 30 ron/zi lucrata - al 13- lea salariu - transport asigurat - spor de noapte 25% - bonus de recomandare: 720 ron Brut - bonus de productivitate - ore suplimentare platite dublu - cabinet medical in incinta companiei - 23 de zile de concediu de odihna

  • 22

    Angajam operatori productie in Carei

    APT Prohuman angajeaza operatori productie pentru unul din cei mai mari angajatori din zona Carei. Se cere: - Studii medii; - Disponibilitatea de a lucra in 3 schimburi; - Atentie la detalii; Oferim: - Salariu de încadrare de până la 3600 RON în funcție de post - Tichete de masă în valoare de 30 RON - Bonus de performanță și de prezență - Primă de angajare: 600 RON - Al 13-lea salariu - Transport gratuit - Alte beneficii Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon din anunt.

  • 7

    Ang femeie la curatenie mag Oradea. Salar: 1.400 RON NET la 4 ore

    Angajam femeie la curatenie in magazine haine din Oradea in Lotus Mall(cartierul Nufarul). Salar: 1.400 RON NET. Program lucru 4 ore(intre orele 7-11 dimineata), cu contract munca. Solicitam si oferim seriozitate. Informatii doar la telefon.

    Repostat automat
Salvează căutarea