Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Munci necalificate

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • 16

  Angajam spalatori auto cu sau fara experienta la spalatorie cu foarte bun vad comercial in sectorul 4 la sosea Luica intersectie cu Uioara. Oferim comisioane 50% la degresari, tapiterii, polish Venituri minime de 2500 de lei lunare, si se poate ajunge pina la 5000 de lei. Oferim si cazare pentru 1 sau 2 persoane. Nu se spala la contracte Angajăm si la ture de 24 ore cu 24 liber SE OFERA SALARIU+COMISION

 • Firma din Bucuresti, sect.2, producatoare de mobilier la comanda din PAL si MDF, angajeaza urgent TAMPLAR Oferim salariu motivant si bonusuri de performanta.

 • 5

  Personal pentru servicii DDD. Oferim: - Contract de munca. - Program de lucru flexibil. - Masina de serviciu. Experienta in domeniu si permis auto categoria B constituie un avantaj. Acceptam si persoane necalificate. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta telefonic sau puteti lasa Cv-ul pe adresa noastra de e-mail.

 • 1

  Zona militari- ilfov Deratizare - dezinsectie Descrierea jobului: - Prospectează permanent piaţa pentru identificarea de noi clienţi - Identificarea nevoilor clientilor si prezentarea solutiilor optime; - Urmăreşte atingerea target-urilor de vânzări şi a obiectivelor individuale stabilite; - Intocmeşte rapoarte de activitate zilnice; - Identificarea oportunitatilor de dezvoltare; Candidatul ideal -experienta pe un post similar constituie avantaj -capacitate de organizare a timpului, sarcinilor si locului de munca

 • 10

  Atentie ! locul de munca este la BUCURESTI, program 8h zilnic,cu domiciliul obligatoriu la Bucuresti. ACUM Angajam personal curatenie blocuri, subsoluri, reparatii, zugravit, instalatii sanitare, diverse lucrari la blocuri, va rugam trimiteti solicitare si/sau programare interviu la www.curatenieblocuri.freewb.ro/cariere Maxim 2100 lei + contract, interviu Sectorul 6 Lujerului metrou. Va rugam NU solicitati sa facem interviu aici, avem reguli putine si clare, daca nu va doriti un loc de munca pe bune va rog sa nu va deranjati nu veniti nu scrieti nimic, va multumesc. Telefon pentru programare interviu : /0724/682/275/

 • 1

  Compania Inform Lykos Romania este in cautarea unei persoane care se va ocupa de intretinerea gradinei si de curatenia exterioara! Beneficii acordate: - transport asigurat de catre companie - tichete de masa in valoare de 15 lei/tichet - masa la cantina subventionata de catre companie Bucuresti, Sector 1. Telefon: 021.408.45.80/ 021.408.45.68

 • 2

  Cautam o persoana serioasa, cu sau fara experienta in domeniu, dornica sa invete. Cerinte: -permis de conducere cat B constituie un avantaj Oferim:- - salariu atractiv +bonuri de masa, - conditii optime de munca intr-o echipa tanara si dinamica. Descrierea jobului - Incarca si descarca marfa; - Manipuleaza si aseaza marfurile in locatiile stabilite; - Pastreaza si participa la curatenie in depozit; - Pregateste marfurile pentru livrare in conformitate cu cererile clientilor. Pentru mai multe detalii va rugam sa sunati la: Tel: 761 781 888

 • 1

  Buna ziua. Caut sa lucrez ca zilier. Pentru inceput . Daca totul este ok, cu contract. Lucrez cu bormasina, flex. Dar accept si alte domenii care nu implică folosirea acestora. Plata la sfârsitul programului. Cu respect , Antonio. 0725131802.

 • 8

  - Aveți posibilitatea sa acumulați cunoștințe in domeniul imobiliar, concomitent sa beneficiati de incasari financiare. - Oportunitatea de a te dezvolta profesional într-o echipă cu experiența in imobiliare (simplu, te convingi pe Net). - Program flexibil. - Doar persoanelor care doresc sa învețe și sa se promoveze! - Salarizarea/comisionarea este in funcție de performante acumulate. - Sediul companiei se afla la Piata Victoriei.

 • 1

  Atelier confectii metalice situat in zona metrou Republica cautam sudor tig pentru otel/ aluminiu / inox Salariu 3000 lei net; Program 8 ore; Contract de munca; Se vor executa confectii usoare, mici și medii. Cautam o persoana serioasa si disciplinata; avand cunostiinte medii despre sudura tig, intelegere cote schita/desen, abilitati de oraganizare, atenție la detalii, intretinerea echipamentelor.

 • 2

  Angajam personal feminin pentru activitate online, salariu 2000-5000 lei, bonusuri si beneficii, transport asigurat, fitness, unghii false, gene false, solar.0733723032

 • 3

  Angajam personal feminin pentru activitate online, salariu 2000-5000 lei, bonusuri si beneficii, transport asigurat, fitness, unghii false, gene false, solar.0733723032

 • 4

  Angajez, cu posibilitate de cazare, lucrator spalatorie auto, atat barabti cat si femei, ofer 1200 de roni salariu, program 8 la 18. Zona Teiul Doamnei, sector 2, Bucuresti.

 • 1

  RIN Grand Hotel **** te invita sa te alaturi echipei in postul de zugrav-faiantar. Cerinte: persoana serioasa, muncitoare si dinamica, aptitudini de lucru in echipa, punctualitate, experienta de min 3 ani pe o pozitie similara. Conditii obligatorii: studii medii, seriozitate, aspect ingrijit. Responsabilitatile postului: - pregatirea suprafetelor de lucru, - prepararea tipurilor de culori/adezivi; - lucrari de zugraveala clasica si decorativa; - placarea suprafetelor cu faianta/gresie, - tapet recompartimentari rigips. Oferim contract de munca perioada nedeterminata, prime de sarbatori, acces gratuit la Water Park Otopeni pentru angajat si membrii familiei. Programul de lucru: luni-vineri Trimite CV-ul pe adresa de email sau il poti depune la receptia hotelului RIN Grand (Soseaua Vitan-Barzesti, nr. 7D, sector 4 - puncte de reper: Targul de masini Autovit sau Vitantis Shopping Center (Brico Depot Vitan)

 • 1

  Angajam in Bucuresti agenti de securitate Salariu la timp fara intarziere Rog seriozitate

 • 5

  Hotel VITAN,angajeaza camerista ,contract de munca,salariu 1800,adresa CALEA VITAN 273. Tel: 0735533000

 • 3

  Firma curatenie angajam personal pentru curatenie in Bucuresti la blocuri din Drumul Taberei, Crangasi, Militari, Berceni, Popesti, Dristor, Mogosoaia. Salariu intre 150 si 300 lei pe scara.

 • 2

  Companie de telecomunicatii angajeaza personal calificat / necalificat pentru realizare lucrari fibra optica. Se ofera auto, carte de munca, salariu atractiv in functie de experienta. Se angajeaza atat individual cat si echipa deja formata (integrator, jonctor, ajutor jonctor). Cv-urile se vor trimite pe adresa de e-mail office @ agnetwork . ro Candidatul ideal: - experienta de lucru in reteaua Vodafone (reprezinta un plus) - spirit de munca in echipa - apt de lucru la inaltime (max 3-4m) - carnet de conducere cat. B (reprezinta un plus) Descrierea job-ului: - lucrari specifice in reteaua vodafone si nu numai - cablare/montare si demontare/instalare echipamente de telecomunicatii - punere in functiune si configurare echipamente - se asigura calificare la locul de munca (daca este nevoie)

 • 1

  Spalatorie auto si vulcanizare angajeaza personal cu experienta si vulcanizator. Contract de munca Salariu fix plus comisioane Oferim cazare - conditii bune : camera cu tv, internet wi-fi , Cerem si oferim seriozitate.

 • 23

  Ambalare produse de panificatie. Program de lucru 12 cu 36, programare alternativ 1 saptamana de zi, o saptamana de noapte. Capacitate efort de nivel mediu. Nivel de studii - min. 8clase Experienta in activitate in ritm sustinut, de preferat activitate de ambalare la banda. Beneficii 1600-1700lei+tichete de masa(400lei). Decontare transport la si de la locul de munca.

 • Salveaza cautarea