Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Munci necalificate

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Primim oameni noi in echipa din depozit. Esti harnic, ordonat, vrei un loc de munca stabi, locul tau este in echipa Bronto! Loc de munca in satul Suceagu comuna Baciu. Transport asigurat din Cluj. Trimie e-mail cu CV-ul tau sau suna la numarul de telefon afisat.

 • Angajez muncitor pentru constructii interioare....

 • Spalatorie auto angajez personal.Ofer un program flexibil la 8 ore(Duminica liber) si un salar de 2500 ron.TEL

 • Angajam personal spalatorie auto in zona Drumul Taberei, Tricodava, vis-a-vis de parcul Moghioros, cu/fara experienta. Oferim cazare (dormitor, aer conditionat, televizor, bucatarie, baie, masina de spalat etc), pregatire profesionala, carte de munca si echipament. Oferim salariu generos si cele mai bune conditii de munca de pe piata. Complexul nostru este vizitat de peste 100 de masini pe zi, clienti de cea mai inalta calitate si tips pe masura. Va asteptam cu drag. Echipa RERO GAZ. 0720.139.139

 • Depozit de materiale de constructii din Giroc , in suprafata de 4.000 mp - spatii exterioare, hala, birouri, angajam manipulant marfa si fierar betonist. Oferim salariu motivant net si bonus functie de realizari.Salariu de incadrare: 2.000 -3000 lei net functie de calificare si bonuri de masa. Cautam persoane serioase, candidatul ideal este cel care are experienta in domeniu, doreste sa se angajeze pe termen lung ,este harnic si serios.Pentru noi, varsta de peste 50 ani nu este un impediment. Angajam imediat cu contract de munca pe termen nelimitat. Va rugam sa ne contactati la tel 0799401995 sau 0799401996.

 • Angajam ingrijitoare pentru Cresa .mai mult pentru Bucătărie și Curatenie! Mulțumesc

 • Angajam operator spalatorie auto mobilă cu sau fara experienta. Salariu 2300-2500 lei plus bonusuri, asta in functie de numarul de comenzi efectuate. Cerinte: - dorinta de munca, seriozitate si punctualitate. Pentru detalii va rog sa sunati de L-V in intervalul 9:00-18:00. Descrierea companiei: Compania BEST CLEAN ECOCAR este noua pe piata din Bacau, ofera servicii de spalare, curatare interior, spalare si uscare tapiterie la domiciliu.

 • Angajam Sobari cu experienta in domeniu pentru confectionarea sobelor de teracota,experienta minima in domeniu de 2 ani.Candidatul ideal sa fie serios la locul de munca. Salariul se negociaza in urma interviului. Pentru mai multe detalii la 0763898422

 • Angajam ingrijitor pentru 14 cai la Centrul de Echitatie Toplita-HR.Oferim cazare,masa,salariu atractiv.

 • Club Sportiv de automobilism din Timisoara cauta tanara compatibila/adaptabila pentru postul de asistent manager/ imagine Avantaje: - program flexibil, posibil si part-time sau jumatate de norma - nu sunt obligatorii studii sau experienta in domeniu - se poate oferi locuinta si autoturism de serviciu Detalii si programari pentru interviu la telefon 0723004747

 • Fie ca iti doresti un loc de munca stabil sau doar un job pe durata determinata, poti sa il gasesti la CIT One. Si iti mai dam o serie de motive ca sa iti placa sa lucrezi la noi: o platim intotdeauna salariul la timp o acordam tichete de masa in valoare de 15 lei pentru fiecare zi lucratoare o inregistram si platim toate orele lucrate o rasplatim munca de noapte cu 30%, pe cea de weekend cu 25% si orele suplimentare cu 75% o platim taxele integral pentru tot salariul tau, nu doar pentru minimul pe economie o iti dam posibilitatea sa inveti lucruri noi si sa avansezi. Pentru a ocupa un post ai nevoie de seriozitate si putere de munca. Ne va face placere sa te invatam noi restul. Suna-ne la 0738 764 483 sau scrie-ne la ! Abia asteptam sa devenim colegi!

 • Angajam muncitori pentru sortare fructe si legume in depozit . Beneficiile candidatului: - salariu atractiv net de 2160 Euro/ luna; -cazare asigurata; -contract de munca legal în Olanda; -concediu 24 zile/an; -orele suplimentare se platesc cu un bonus de 25%; -asigurare în caz de accident; -asigurare medicala; -dreptul la pensie; -alocatie 190 EUR lunar/copil sau student; Candidatii trebuie sa aiba cuostinte minime de limba olandeza sau germana . Nu este nevoie sa aiba experienta . Informatii suplimentare la telefon 0725 517 960.

 • Se cauta persoane pentru munca in depozit de legume : operatori pentru depozit si manipulanti marfa. Atributii principale: - manipularea marfurilor din depozit; - receptia produselor; - selectarea si ambalarea produselor pentru expediere; - incarcarea si descarcarea marfii si produselor din depozit. Salariul este de 2150 – 2250 euro/luna. Program de lucru 8 ore pe zi, de luni pana sambata. Cazarea si masa este asigurate in mod gratuit. Mai multe detalii la telefon 0725 517 960 .

 • Cerinte -femei, barbati apti de munca -experienta in domeniu -sortat si ambalat fructe -indemanare . Beneficii: -program de 8h/zi, 6zile/sapt. -posibilitate de ore -cazare asigurata -salariu 2150 euro net, avans dupa primele zile lucrate -asigurala medicala. Mai multe detalii la telefon 0725 517 960.

 • Angajam muncitori pentru munca in Olanda, in hala/depozit de citrice. Salarii motivante, incepand de la 2150 de euro, cazare si doua mese / zi. Se ofera asigurare de sanatate pe toata perioada contractuala. Mai multe detalii la telefon 0725 517 960.

 • Angajam, in Pitesti Operatori Operatori presatori metale la rece Atasati cv-ul la acest anunt sau sunati la numarul de telefon afisat pentru detalii.

 • personal cu sau fara experienta pentru ingrijirea spatiilor verzi .

 • Candidatul ideal Studii: minimum 8 clase Aptitudinea de a lucra in echipa Acuitate vizuala Disponibilitate de a lucra în 3 schimburi Nu necesita experienta Beneficii Bonuri de masa Prime anuale Transport asigurat Asigurare medicala private Cazare pentru persoane din alte judete

 • Imperial Slots Pașcani angajează operatori(e) jocuri noroc . Condiții de muncă și salariu motivat Tel: 0766515934

 • Salut, In perioda 22 Septembrie -22 Octombrie delegam o echipa formata din 10 pickeri (primirea, pregatirea si achitarea comenzilor pentru client), in reteaua Kaufland, astfel: Se lucreaza in doua schimburi: 10:30-20:00 / 17:00-23:00. Locatii : Barbu Vacarescu, Mihai Bravu, Ferentari, Tudor Vladimirescu si Basarab Plata de 12 lei/+ tichete de masa Varsta implinita : 18 ani si disponibilitate pentru intreaga perioada. Persoanele interesate sunt rugate sa transmita datele de contact in mesaj privat sau sa trimită CV pe adresa de mail

 • Salveaza cautarea