Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Munci necalificate Bihor doar cu poze

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajam Agent DDD (dezinsectie, dezinfectie si deratizare) in Oradea cu disponibilitate la deplasari in tara. Descrierea jobului - domeniu de activitate: intretinere spatii verzi, deratizare, curatenie Responsabilitati: -Munca in teren Full-Time, Cerinte: -Seriozitate si organizare; -Fire dinamica, sociabila, deschisa, ce se adapteaza usor programului. - persoana dinamica, cu capacitate de invatare, responsabila si comunicativa, capabila de lucru in echipa, disponibila la efort. - program de lucru 08:00-16:00 - varsta 20-45 ani - Permis auto cat. B (obligatoriu) Beneficii Oferite: -Salariu fix atractiv + plata orelor suplimentare Descrierea companiei S.C. PRO DERATIZARE S.R.L. este firma autorizata de Prestari Servicii in domeniul DDD ( deratizare, dezinsectie, dezinfectie) de catre Directia Sanitar Veterinara, Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice, Agentia Nationala pentru Protectia Mediului. Operatorii nostri folosesc aparatura si substante chimice certificate si autorizate de catre Ministerul Sanatatii. Prin serviciile noastre ne propunem sa contribuim intr-o masura cat mai mare la cersterea calitatii vietii oamenilor si la confortul acestora.

 • Angajam femei/barbati/cupluri in Olanda Pentru linie productie la fabrica de bere in orasul Eindhoven. Programul este in 2 schimburi de luni pana vineri a cate 8h. Cazarea este asigurata de catre angajator. Pentru mai multe detalii sunati la numarul din anunt. Salariu 2.200EURO/NET!

 • Cautam Controlori calitate in schimburi pentru inspectie vizuala produse finite, in Oradea.. Program: Luni-Vineri,3 schimburi. Cerinte: - Vedere buna; - Acuratete; - Disponibilitate pentru a lucra in picioare - Nu este necesara experienta, se ofera training. Se ofera: - Pachet salarial: 2450 lei brut; - Bonus lunar in functie de performanta (dupa a 2-a luna) : 15 % = 350 lei brut; - Ore suplimentare 200%; - Tichete de masa 15 ron/zi; - Tichete cadou; - Set analize medicale gratuite/an; - Transport decontat. Pentru detalii sunati la : 0722.325.231 - Oana Prisecaru

 • Depozit din zona industrială a orașului angajează stivuitoriști Nu este necesar atestatul ISCIR, în schimb necesită experiență în munca cu stivuitorul. Stivuitoarele pe care le avem sunt electrice de 2 tone și 3,5 tone • Program: luni-vineri în 3 schimburi • Salariu: 2.000 lei net (în mână) • Bonuri de 10 lei/zi • După 3 luni muncite salariul crește la 2300 lei + bonuri • Transportul este asigurat gratuit din toate zonele orașului Oradea Detalii la telefon: 0770.636.079

 • Descriere: Manipulant Marfa- nu se cere experienta; - este munca pentru barbati, - manipularea produselor in incinta magazinului, - se lucreaza in 2 schimburi, Oferim Contract de Munca pe o perioada nedeterminata, Loc de munca, stabil, Modern si Curat; Colectiv dinamic, Sociabil si Tanar; Daca esti serios, corespunzi cerintelor te asteptam in echipa noastra! Pentru mai multe detalii, puteti sa ne contactati la nr de tel afisate in anunt.

 • DescriereAngajam Manipulant Depozit pentru Supermarket Zona Cantemir - Manipulant Depozit- cu sau fara experienta, Oferim Contract de Munca pe o perioada Indelungata, Colectiv Tanar, Sociabil, cu Putere de Munca, Salariu Atractiv, Acordat la Timp; Program de Munca : de LUNI- VINERI: 07.00- 17.00 SAMBATA: 07.00- 13.00 Pentru mai multe Detalii va rugam sa ne Contactati la nr de tel afisat in anunt.

 • Angajez baiat pentru curatenie si descarcat cutii cu haine in Lotus. Atributii: - curatenie in scari de bloc, birouri, etc. - manipulare marfa / descarcat cutii haine in lotus de 2 ori pe saptamana Program: CURATENIE: 08:00 - 12:00 (Marti, joi, vineri, sambata) DESCARCARE: 21:00 - 23:00 ( Joi si duminica) Cerinte: - Seriozitate maxima si responsabilitate - O persoana harnica - Punctialitate Avantaj: Permis conducere si experienta Oferta; Salariu 850 ron prima luna. Iar din luna a doua 900 ron / luna. Transport asigurat Conditii bune de lucru Persoanele interesate sunt rugate sa apeleze la numarul: 0755469132

 • DACĂ -ști că pentru a avea succes e nevoie de perseverență și inovație -ești genul de om care, indiferent de situație, merge numai înainte -îți dorești să îi ajuți pe cei de lângă tine -comunici ușor cu oamenii și ești proactiv -ai capacitate de a învăța repede -ai diplomă de bacalaureat și minim 24 de ani și VREI -un pachet atractiv de remunerare -un program flexibil -dezvoltare profesională (program de formare profesională și training-uri periodice) -instrumente de suport în activitatea de vânzare TRIMITE un CV și intră în procesul de selecție.

 • Locatie: H.Essers Oradea - Calea Borsului, Nr. 40 Candidatul ideal: - are dexteritate, dinamism (mobilizare/actionare rapida), atentie la detalii; - manifesta putere de munca, seriozitate, implicare si precizie in onorarea sarcinilor de lucru; - are flexibilitate si spirit de echipa; Descrierea jobului - Ambalarea produselor in cutii, asezarea corespunzatoare a acestora pe palet si etichetarea, conform specificatiilor; Beneficii: Oferim stabilitate, acumulare de cunostinte logistice, posibilitati de avansare si sustinem initiativele, precum si: - pachet salarial motivant; - tichete de masa; - transport asigurat de la/ la locul de munca; - asigurare medicala privata; Pentru informatii suplimentare puteti suna 0735.050.710 Email: Adresa: H.Essers depozitul din Oradea, Calea Borsului, nr. 40 Descrierea companiei Furnizorul de servicii în domeniul logistic, „H. Essers”, oferă soluţii personalizate şi integrate de transport şi logistică în întreaga Europă. Compania „H. Essers” a fost înfiinţată în anul 1928 de către Henri Essers. Între timp, aceasta a devenit unul din liderii europeni în domeniul societăţilor de transport şi logistică care activează în sectorul chimic, farmaceutic / asistenţă medicală, precum şi în cel al bunurilor de înaltă calitate. În ultimii 10 ani, societatea de transport a cunoscut o dezvoltare puternică, datorită creşterii autonome şi a unor achiziţii strategice. În anul 2018, H.Essers a înregistrat o cifră de afaceri de 679 milioane euro. Compania detine in acest moment un spatiu de depozitare de 1.060.000 m², o flota de 1.320 de camioane, 950 de cisterne si 3120 de remorci. Compania are peste 6.340 de angajati in cele 71 de ramuri din 17 tari din Europa de Vest si Est. Pe langa sediul din Genk (Belgia), H.Essers are o prezenta puternica si in Romania. Serviciile noastre includ: transporturi în regim de grupaj, de camion parțial încărcat (LTL) și de camion complet (FTL) , transport cu temperatură controlată , transport de mărfuri periculoase (ADR) , transport de containere , transport în condiții de maximă siguranță , transport aerian.

 • Bărbat 39 de ani cu permis de conducere din 2002 caut de lucru .Vorbitor limba română și maghiară

 • Hotel Continental Forum 4* din Oradea angajeaza Spalator-Calcator. Atributii: Spala, calca si usuca lenjeria de hotel Utilizeaza corect echipamentul din dotare si respecta regulile referitoare la compozitia materialelor, detergenti, culoare, cantitate, temperatura, etc. Oferim contract de munca, salariu fix si tichete de masa. Relatii la telefon: 0726 222 603

 • Salveaza cautarea