Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Munci necalificate Bucuresti Sector-3

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • 1

  Adrian ma numesc, sunt maseur la inceput de drum in domeniu, si Caut Modele (fete) care vor fi platite pentru fiecare sedinta, modele pe care pot exersa, locatie in Bucuresti, sedinte zilnice, zona centrala. pentru mai multe detalii rog mesaj in privat. Mesajele insotite de detalii cu dvs, numar de telefon si poza au prioritate la programare. Sedintele le putem face fie la mine fie la tine, iar sedinta poate dura aprox 45-60 min.

 • 1

  Atelier confectii metalice situat in zona metrou Republica cautam sudor tig pentru otel/ aluminiu / inox Salariu 3000 lei net; Program 8 ore; Contract de munca; Se vor executa confectii usoare, mici și medii. Cautam o persoana serioasa si disciplinata; avand cunostiinte medii despre sudura tig, intelegere cote schita/desen, abilitati de oraganizare, atenție la detalii, intretinerea echipamentelor.

 • Tanara serioasa caut de munca in tura de noapte. rog si ofer seriozitate

 • Firma de curatenie dudimir srl.facem curatenie după construirea blocurilor la cel mai mic pret pentru detali la nr de tf 0765352104

 • 9

  Avem pentru tine slujba perfectă! Umplere, Ambalare, Etichetare, Vidare și altele. Beneficii: - Salariu motivant; - Tichete de masă pentru fiecare zi lucrată; - Program pe perioadă nedeterminată; - Lucru în schimburi, mai mult timp pentru tine; - Pauze de masă; - Stabilitatea unui loc de muncă. Meda este o firmă românească cu peste 20 de ani de activitate în industria mezelurilor. Firma este localizată în Bucuresti. Poți să faci parte din echipa noastră, deci te așteptăm să ni te alături!

 • 2

  Compania Meda Prod '98 cauta Operatori igienizare pentru sectia Igienizare din cadrul fabricii sale de mezeluri! Beneficii: - Salariu motivant; - Tichete de masă pentru fiecare zi lucrată; - Program pe perioadă nedeterminată; - Lucru în schimburi, mai mult timp pentru tine; - Pauze de masă; - Stabilitatea unui loc de muncă. Meda este o firmă românească cu peste 20 de ani de activitate în industria mezelurilor. Firma este localizată în Bucuresti, sector 3, cartier 23 August. Poți să faci parte din echipa noastră, deci te așteptăm să ni te alături!

 • Compania Meda Prod '98 cauta Cuterist! Beneficii: - Salariu motivant; - Tichete de masă pentru fiecare zi lucrată; - Program pe perioadă nedeterminată; - Lucru în schimburi, mai mult timp pentru tine; - Pauze de masă; - Stabilitatea unui loc de muncă. Meda este o firmă românească cu peste 20 de ani de activitate în industria mezelurilor. Firma este localizată în Bucuresti, sector 3, cartier 23 August. Poți să faci parte din echipa noastră, deci te așteptăm să ni te alături!

 • 2

  Angajez operator GPL cu si fara atestat pentru locatii din Bucuresti. zona Republica. Studii : MINIM 10 CLASE.....

 • 5

  Hotel VITAN,angajeaza camerista ,contract de munca,salariu 1800,adresa CALEA VITAN 273. Tel: 0735533000

 • 1

  Firma de constructii din București angajează muncitori calificati, necalificați, electricieni, ajutor de electricieni. Se oferă cazare, salariu 2500-3000. Mai multe detalii la telefon 0723565112, 0761592800

 • Angajam gradinar serios, cu experienta, cu recomandari si putere de munca, pentru zona Izvorani, ingrijire livada, gradina etc. Program 8 ore/zi de luni pana vineri, salariu negociabil. Detalii intre 10:00-16:00 in timpul saptamanii (lasati mesaj in afara programului) la tel: 0741123383.

 • 1

  Firma de construcții din București angajează muncitori calificați și necalificați se oferă cazare salariu pleacă de la 2300 până la 3000 mai multe detalii la telefon

 • 28

  Angajez casier cu experienta minim 6 luni (magazinul, se afla la doar 10 minute de statie metrou Timpuri Noi).. Se ofera mediu de lucru placut intr-o echipa tanara si dinamica, venit mediu lunar intre 1800 - 2400 lei + prima trimestriala. Pentru cei interesati, va rog sa trimiteti CV cu datele de contact Programul este flexibil (full-time sau part-time) Multumesc

 • 2

  Atelier de confectionari arcuri auto angajam muncitor necalificat in vederea confectionarii,demontarii si montarii arcurilor auto.Program de 8 ora 9-17.Salariul se negociaza la atelier.Cei interesati sunt asteptati la atelier pentru a vedea despre ce este vorba.

 • 6

  Angajam muncitori necalificati pt un atelier de arcuri auto, montari- demontari arcuri, salariul discutabil

 • 4

  Distribuitor presa, 1 zi / saptamana, plata saptamanala, castiguri motivante ! Plata se face pe baza de contract de zilier, fiind o activitate PART TIME, ce se poate desfasura si in afara orelor de program, ptr cei care mai au un job ! Zona ptr care se cauta distrbuitor este Bucuresti, Sector 3, zona Titan, N.Grigorescu, pana la Bd. 1 Decembrie 1918. Este de preferat ca viitorul candidat sa locuiasca in aceasta zona ! Se accepta si pensionari ! Plata se face prin tranfer bancar in cont UNICREDIT ! Rugam maxima seriozitate ! Contactati va rugam pe numarul de telefon : 770 437.462.

 • Personal ambalare/ambalator Care sunt responsabilitatile? - ambaleaza tevi de diferite dimensiune conform procedurilor companiei; - Program : 12/24 si 12/48, de la 7 dimineata, respectiv 19:00; Salariul incepand de la 2500 Lei net + bonuri de masa (15 lei/zi lucrata) - spor de noapte 25% + spor de weekend ; - Contract de munca perioada nedeterminata; - Salariul se ofera 1 data pe luna pe card Ing. Va rog sa retineti va activitatea se desfasoara in picioare si este necesar efortul fizic, insa si castigurile salariale sunt pe masura. se accepta doar barbati

 • 29

  Angajam ingrijitoare de copii cu sau fara experienta pentru gradinita particulara din sectorul 3, Bucuresti.Va rugam sa trimiteti Cv-ul dvs. pe adresa de mail si va vom contacta noi. Pentru relatii suplimentare ne puteti contacta la nr.de tel.: 0722 – 243.877 ; 031-101.40.69; 031-105.11.26 ; 0771 – 437.063.

 • 4

  Cerinte: - cunostiinte minime in domeniul frigotehnic - 6-12 luni experienta pe un post similar (reprezinta un avantaj) - permis categoria B (reprezinta un avantaj) Program: full time Contract: perioada nedeterminata Oferta salariala atractiva

 • 2

  Angajez operator Gpl cu si fara atestat dar cu minimum 10 clasa pt locatia din Bucuresti sect 3

 • Salveaza cautarea