Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Munci necalificate Buzau

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajez muncitor necalificat .detalii la tel. 0744157316

 • Sofer Curier - experienta minim 1 pe un post similar - buna cunoastere a judetului - abilitati de comunicare si relationare - proactivitate si orientare catre client - spirit de echipa - persoana dinamica, entuziasta si motivata - seriozitate si punctualitate - tinuta ingrijita si aspect placut. se ofera: - salariu fix + bonus in functie de realizari Gestionar - experienta minim 1 pe un post similar - buna cunoastere a judetului - abilitati de comunicare si relationare - proactivitate si orientare catre client - spirit de echipa - persoana dinamica, entuziasta si motivata - seriozitate si punctualitate - tinuta ingrijita si aspect placut. se ofera: - salariu fix + bonus in functie de realizari Descrierea companiei Sameday Courier este prima si actualmente singura companie de nisa pe piata romaneasca de curierat rapid, fiind axata pe livrarea la destinatar a expedierilor in ziua preluarii acestora, indiferent ca este vorba de transport la nivel local, national sau international. Ne preocupa de asemenea cu precadere si oferirea de solutii “tailor-made”, flexibile, destinate acelor parteneri cu particularitati specifice. Inca din 2007 suntem activi in zona de e-commerce si in cea a livrarilor urgente, la temperatura controlata, pentru companii din domeniul medical. In anul 2011 am demarat livrarile de flori. In 2013 am intrat si pe segmentul de food delivery la nivel local, am devenit activi si in zona livrarilor postale adresate si in continuare lansam permanent servicii noi, care sa raspunda nevoilor actuale ale clientilor, urmarind indeaproape tendintele din domeniu. Ne pozitionam, fara indoiala, ca cea mai rapida companie de curierat din Romania si singura care a dezvoltat serviciul de livrare in aceeasi zi in tara. Pt CV va asteptam pe adresa de mail sau pe adresa Str.Unirii,nr.2a Multumesc

 • Depozit de panouri lemn din orasul Buzau angajeaza barbat pentru debitare/finisare lemn. Experienta si permisul auto constituie avantaj.Cv pe email sau programare la 0765345948

 • Angajez manipulant marfuri. Tel: 0755107524 de luni pana vineri in intervalul orar 9,00-16,00.

 • Angajam MUNCITORI NECALIFICATI cu experienta in constructii pentru fabrica de piatra si dale. Cerinte: - experienta in lucrari de constructii, - calificare stivuitorist + autorizatie Iscir- CONSTITUIE UN REAL AVANTAJ, - persoana stabila si serioasa. Program de lucru: 8:00-17:00 luni- vineri. Pachet salarial: 2400 net + transport asigurat. Pentru detalii sunati la numarul: 0744 668 559 sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj, de luni pana vineri in intervalul orar 8:30 - 16:30.

 • Angajam MUNCITORI NECALIFICATI PENTRU FABRICA DE RECICLARE APARATURA ELECTRICA SI ELECTROCASNICA. Se ofera: salariu motivant+ tichete de masa + transport asigurat. Pentru persoanele care locuiesc in afara orasului se deconteaza 1/2 din valoarea abonamentului. Program de lucru: 3 schimburi- 8h/zi. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul 0745070605 sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri.

 • Angajam MENAJERA CU EXPERIENTA pentru familie din Buzau. Program de lucru: 8h/zi. Salariul se discuta la interviu. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul 0745070605 sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri.

 • Caut muncitori pentru executare foraje pentru apa potabila pe raza judetului Buzau! Salariul se discuta la telefon! Mai multe detalii la ‭nr de telefon 0721884150‬ (Dan)

 • Angajam personal pentru lipire bagheta, geam termopan. Program de lucru atractiv!

 • Angajam agenti de curatenie din Buzau in spatii de birouri si/sau hypermarket in Bucuresti. Program de zi si/sau de noapte – zonele Barbu Vacareascu, Aurel Vlaicu, Pipera, Tunari, Stefan cel Mare, Timpuri Noi, Vitan, Piata Romana. OFERIM: - Conditii avantajoase de salarizare; - Transport gratuit; - Bonuri de masa; - Plata ore suplimentare; - Bonusuri; - Spor de vechime. Ne puteti contacta la numarul de telefon 0757.052.494 sau 0762.202.371.

 • Depozit legume fructe angajeaza manipulant marfa . Pentru relatii va asteptam in Str. Transilvaniei nr 130

 • SC Fabrica de prelate angajeaza muncitori calificati sau necalificati ptr executarea prelatelor de TIR uri,camioane,corturi,etc. Cautam tineri cu putere care sa fie dispusi la un program flexibil de munca si care sa poata sa invete o meserie. Tel:0769.077.888

 • Pink Post angajeaza postas pentru distributie corespondenta adresata (plicuri, reviste) si neadresata in Buzau. Contractul de munca este full time. Beneficii: - salariu 2230 Lei brut ( 1346 Lei - Net); - tichete de masa; - abonament transport. Informatii suplimentare: Pink Post Buzau Str. Colonel Ion Buzoianu, nr. 34C, parter Telefon: 0338 401 312

 • Societate comercială angajează om bun la toate pentru treaba in curte. Salariu atractiv. Detalii la numerele de telefon: • 0721 172 018 • 0745 145 320 Nu raspund la mesaje.

 • Cerinte: - Baieti seriosi dornici sa invete o meserie - Dispusi pentru naveta (lucrarile sunt in tara) - Experienta de montaj ventilatie / AC nu este obligatorie dar constituie un avantaj - De preferat din Focsani, Buzau, Ialomita dar nu numai Descriere: - Montaj tubulatura ALP - ventilatie industriala - Lucrarile au loc la clientii din toata tara - O lucrare dureaza doua saptamani Beneficii: - DECONTAM TRANSPORT; ASIGURAM CAZARE SI DIURNA - Contract de munca - Salariu 2800 Lei in mana - La lucrarile mai mari avem si bonus - Salariul este fix si se primeste indiferent daca sunt sau nu lucrari - Facem mariri salariale o data la 3 luni Andrei Puceanu - 0726,789,370

 • Angajam PERSONAL CU EXPERIENTA minima in preparare produse din carne- pentru brand cunoscut. Cerințe: * Experienţă minima in carmangerie, in prepararea produselor din carne * Seriozitate, stabilitate. Vă oferim: * Salariu atractiv (salariul porneste de la 2500 lei net ) + masa asigurata * Spor de weekend * Formare la locul de munca * Stabilitate si siguranta financiara. Pentru a dicuta mai multe detalii va asteptam la sediul nostru din Galleria Mall, etaj de luni- vineri in intervalul orar 8:30-16:30 sau sunati la numarul 0744 668 559. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul : 0744668559 sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri.

 • Angajam MANIPULANTI DEPOZIT pentru firma de curierat din Buzau. Program de lucru: 4h dimineata- 4h seara. Se ofera: salariu 1600 net + tichete de masa. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul : 0745070605 sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri.

 • Alfa Textil Buzau, cu sediul in Complexul Crang, angajeaza confectioneri cu experienta (triplock, liniara, uberdeck, etc).

 • Societate comerciala angajeaza gestionar si magaziner depozit profile PVC si Aluminiu. Relatii la nr. de telefon 0372836205, sau asteptam CV- urile dumneavoasta pe adresa de email:

 • Caut un băiat serios pentru a-mi da la mana elemente de schela plata se face la sfârșitul săptămânii salariu pleacă de la 12 lei pana la 20 pe ora șantier în Brașov și București

 • Salveaza cautarea