Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Munci necalificate Iasi

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Brutari cu experienta

 • Firma de productie dispozitive medicale angajeaza muncitoare. Instruirea se va face la locul de munca. Program lucru: 8 ore/zi, 2 schimburi, 5 zile pe saptamana. Cerinte: absolvent liceu/scoala profesionala, seriozitate, manualitate, atentie si vedere buna. CV la e-mail: personal [at] hennig.ro sau la fax: 0232/224678. Telefon: 0745316233 Doar persoanele selectate vor fi contactate.

 • Salariu atractiv, activitate in cadrul unei echipe de profesionisti, contract de munca pe perioada nedeterminata, bonuri masa in valoare de 15 lei pentru fiecare zi lucrata, prime de performanta. Nu se cere experienta! Instructaj la locul de munca . Responsabilitati Opereaza utilajele conform planurilor de productie si in conditii de siguranta. Manipuleaza materiile prime pentru incarcarea utilajului si produsele finite ce rezulta in urma procesarilor mecanice. Aseaza produsele finite pe paleti si ambaleaza marfa. Participa la incarcarea produselor finite daca este cazul. Curatenie zilnica la locul de munca si intretinerea utilajelor conform graficelor de intretinere. Executa orice alta dispozitie data de seful ierarhic direct. Nu paraseste locul de munca decat in pauze sau la indicatiile sefului direct. CERINTE - Serios - Organizat - Constiincios - Auto - motivat - Atitudine pozitiva - Prezenta agreabila - Disponibilitate pentru program prelungit - Stare fizica buna - Muncitor - Dornic sa invete lucruri noi Cv-urile se pot trimite la adresa: acvento.iasi@gmail.com

 • ofer loc munca salar minim pe economoe cazare 3 m,ese in domenoi agricol

 • Firma de curatenie, angajam personal pentru servicii de curatenie. Lucram doar cu contract de munca pe perioada nedeterminata, oferim bonus la stabilitatea locului de munca, salariu motivant si negociabil, decontare transport, program de lucru 8...16 de luni pana vineri. Experienta in domeniu nu este obligatorie dar constituie un avantaj. Detalii suplimentare la telefon 0722222393 sau 0722346878

 • SC angajeaza operatori pentru spalatorie auto self service. Angajarea doar cu carte de munca. Puteti trimite CV si pe e-mail.

 • Angajam personal pentru montaj schela metalica la Timisoara si zona de Vest pana la 50 persoane. Salar atractiv! Oferim cazare.

 • SC Young Reby SRL, infiintata in 2014 si avand ca obiect de activitate fabricarea articolelor din piele si textile, angajeaza operator productie. Beneficii: - Experienta in domeniu constituie un avantaj dar nu este obligatorie; - Scolarizare gratuita la locul de munca; - Bonusuri și prime în funcție de performanță; - Tichete cadou Crăciun / Paşte; -Mediu de lucru curat; -Stabilitatea locului de munca si seriozitate; - Program – 8 h. (6 - 14:30 cu pauza de masa 30 min) de luni pana vineri; Cerinte: -Persoana serioasa si muncitoare; -Dexteritate manuala, atentie la detalii; Locatie: STR. Aurel Vlaicu 78 , IASI Ne puteti contacta la numarul 0753 111 823 - sau CV la adresa de mail:

 • Companie privata de servicii postale angajeaza agenti postali cu norma intreaga pentru orasul Pascani. Se incheie contract de munca pe perioada nedeterminata. Experienta anterioara nu este necesara. Beneficii: Salariu fix, bonus lunar in functie de performanta, Bonuri de masa, Abonament lunar pentru transportul public. Pentru mai multe informatii si programari la interviu lasati un mesaj .

 • CAUTAM CASIER CU SAU FARA EXPERIENTA, DATE CONTACT: COSMIN - TEL. 0747376914

 • Responsabilitati - deservirea clientilor si folosirea sistemului de vanzare - gestiunea incasarilor, a bunurilor si a stocurilor aflate la punctul de lucru Cerinte - tinuta si prezenta agreabila; persoana sociabila Oferta - program de lucru: 12 ore servici / 24 ore liber / 12 ore servici / 48 ore liber si se accepta schimburi de tura - asigurăm cursuri de formare, experienta nu este necesara Mai multe detalii la telefon 751655454 (Ciprian Maftei)

 • Persoana responsabila, serioasa; -Persoana dispusa la efort fizic; -Studii: liceu/scoala profesionala; -Spirit de echipa; -Persoana comunicativa, care se adapteaza usor unui mediu nou; Atributii: -Manipularea covoarelor in depozit -Incarcarea si descarcarea masinilor de marfa cu covoare -Pregatirea comenzilor pentru livrare -Receptia cantitativa si calitativa a marfurilor -Mentinerea curateniei in depozit si organizarea lui. Beneficii: - Bonuri de masa - Decontare transport. - Program de lucru Luni-vineri 08.00-17.00( cu pauza de masa)

 • SC Union Lemn Srl angajează centralist (centrala pe lemne),cu sau fără experienta. Mai multe detalii la telefon :0740707594

 • Spălătorie auto situată pe B-dul Nicolae Iorga angajează spălător auto cu sau fără experienta. Telefon contact 0747 376 914

 • Caut de munca ca necalificat in orice domeniu cu plata la zi...ajut la sapat . Curatenie santier.salahor etc..caut in orice domeniu doar cu plata la zi..detin si carnet cat b si auto daca e nevoie..am 26 ani nu consum alcool sunt un baiat harnic..astept oferte aici pe publi24 doar iasi .multumesc

 • căutăm un distribuitor de ziare "Kaufland", pentru o zonă din cartierul "Cug"(de la Belvedere până la Rond Vechi Cug), la blocuri, cu sau fără experiență, 3-4 ore/săptămână (3-4 ore când puteți, începând de Luni dimineață până Marți seara), 444-555 lei brut/lună, 300-375 lei/lună în mână, contract de zilier, comision 0% cu banca, 900 de ziare, sezonier sau permanent, prioritate au cei din zonă.

 • Societate Comerciala cu obiect de activitate AMENAJARI SI INTRETINERE SPATII VERZI, angajeaza muncitori. Experienta in domeniu constituie un avantaj. Angajam persoane fara experienta, serioase si dornice de a invata aceasta meserie. Oferim sprijin tehnic si teoretic in acest sens. Permisul de conducere nu este o cerinta obligatorie, insa constituie un avantaj. Salariul avantajos, format din parte fixa + bonusuri in functie de perfoarmanta fiecaruia. Detalii la telefon 0752261102.

 • Cerințe: Absolventi de studii medii sau superioare (studii tehnice) Persoane serioase, responsabile Cunostinte de desen tehnic Cunostinte de folosire a instrumentelor/aparatelor de masura Persoane dispuse sa lucreze in 2 schimburi (06-14, 14-22) Experienta in productie constituie un avantaj. Responsabilități:​ Verificarea realizarii conforme a produselor pe fluxul de fabricatie Urmarirea respectarii tehnologiei de fabricatie Folosirea instrumentelor de masura si control. Condiții: Se lucreaza in 2 schimburi (06.00-14.00; 14.00-22.00), cate 8 ore/schimb Cazare asigurata, pentru persoanele din afara Iasului Decontare transport pentru persoanele de langa Iasi Bonuri de masa - 15 lei/bon. ASAM-producator local cu traditie, produce din tabla groasa piese si subansamble pentru industria agricola, feroviara si auto.

 • Locul de munca este in oteleni judetul iasi

 • Angajam agenti de curatenie (femei) pentru posturile disponibile din hypermarket ERA IASI. Oferim: - Conditii avantajoase de salarizare; - Plata ore suplimentare; - Bonusuri; - Spor de vechime. Pentru mai multe detalii puteti sa ne contactati la nr. de telefon 0757.052.408 sau 0757.052.450.

 • Salveaza cautarea