Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Munci necalificate Iasi

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • 3

  Spălătorie auto situată pe B-dul Nicolae Iorga angajează spălător auto cu sau fără experienta. Telefon contact 0747 376 914

 • Angajam necalificati pentru a promova produsele companiei. Program 9:00-17:00 Comisioane mari Telefon serviciu. Transport asigurat Posibilitate avansare imediata. 0786703928 suna pentru angajare și intrebari.

 • 2

  Firma de curatenie, angajeaza barbati la echipa de interventie. Constituie un avantaj, detinerea de permis auto. Norma de 8 ore pe zi, iar angajarea se face cu Contract de Munca. Salariul atractiv si tichete de masa. Disponibiltate de deplasare in toata tara.

 • Locul de munca este in oteleni judetul iasi

 • 1

  Sectie mobilier MDF angajăm muncitoare necalificata pentru slefuire.

 • Activitatea principală a postului presupune responsabilități specifice domeniului horticultură, pepinieră, plantații și de întreținere, curățenie, amenajare a spațiilor verzi cu rol decorativ din amplasamentul de tip interior și exterior, precum și aplicarea tratamentelor aferente pentru menținerea plantelor în condiții optime. EXPERIENȚA ANTERIOARĂ ÎN ACTIVITĂȚI DE TIP PEPINIERĂ / PLANTATII REPREZINTĂ AVANTAJ! Descrierea postului: - Activitatea principală a postului presupune întreținerea și curățenia spațiilor verzi cu rol decorativ din amplasamentul interior și exterior, precum și aplicarea tratamentelor aferente pentru menținerea plantelor în condiții optime. Cerinţe: - experiență în domeniu sau cunoștinte avansate despre plante, în special plante exterior (întreținere spații verzi, tratament, plantarea-amplasare în functie de necesitățile fiecărei plante); - experiența de lucru în pepiniere, amenajare și întreținere spații verzi sau activități similare reprezintă un avantaj; - experiența în lucrul cu utilaje specifice (mașină de cosit, motocoasă), îndemanare. Se oferă: - pachet salarial parte fixa; - condiţii de muncă într-un mediu dinamic, stimulativ şi motivant; - posibilitatea integrării într-o echipă caracterizată prin performanţă şi succese dovedite. Detalii și contact: Ne poți contacta la: 733 - arata telefon - sau ne poti lăsa un mesaj si te vom contacta noi pentru toate detaliile.

 • 3

  SC angajeaza muncitori necalificati pentru un depozit de lemn de foc in orasul Iasi. Se cauta persoane care stiu sa lucreze cu motoferastraie (drujbe). Existenta permisului de conducere categoria B poate fi un avantaj. Pentru salariatii din afara orasului Iasi se asigura cazare gratuita. Telefon de contact: 0722573530 de luni pana sambata intre orele 09-17.

 • Brutari cu experienta

 • 2

  Depozit materiale de constructii cu localizare in Valea Lupului, Iasi, angajeaza manipulant marfa. Postul implica incarcare-descarcare masini de livrare marfa, munca in cadrul depozitului, aranjare marfa, fasonare fier, etc. Cautam persoana fara vicii (alcool), care sa poata respecta programul de munca intre orele 08:00 - 17:00. Rugam seriozitate. Pentru mai multe detalii puteti depune CV pe e-mail sau de preferat personal la fata locului (vis-s-vis de spalatoria cu fise Stef din rond Era). Salariu negociabil la fata locului. Telefon contact - 0741144215

 • 4

  Angajam personal curatenie (femei de serviciu) in hypermarket ERA IASI. Oferim: - Conditii avantajoase de salarizare; - Plata ore suplimentare; - Bonusuri; - Spor de vechime. Pentru mai multe detalii puteti sa ne contactati la nr. de telefon 0757.052.408 sau 0757.052.450.

 • 19

  SC Young Reby SRL, infiintata in 2014 si avand ca obiect de activitate fabricarea articolelor din piele si textile, angajeaza operator productie. Beneficii: - Experienta in domeniu constituie un avantaj dar nu este obligatorie; - Scolarizare gratuita la locul de munca; - Bonusuri și prime în funcție de performanță; - Tichete cadou Crăciun / Paşte; -Mediu de lucru curat; -Stabilitatea locului de munca si seriozitate; - Program – 8 h. (6 - 14:30 cu pauza de masa 30 min) de luni pana vineri; Cerinte: -Persoana serioasa si muncitoare; -Dexteritate manuala, atentie la detalii; Locatie: STR. Aurel Vlaicu 78 , IASI Ne puteti contacta la numarul 0753 111 823 - sau CV la adresa de mail:

 • 8

  CAUTAM CASIER CU SAU FARA EXPERIENTA, DATE CONTACT: COSMIN - TEL. 0747376914

 • 10

  Firma de curatenie, angajam personal pentru servicii de curatenie. Lucram doar cu contract de munca pe perioada nedeterminata, oferim bonus la stabilitatea locului de munca, salariu motivant si negociabil, decontare transport, program de lucru 8...16 de luni pana vineri. Experienta in domeniu nu este obligatorie dar constituie un avantaj. Detalii suplimentare la telefon 0722222393 sau 0722346878

 • Caut loc de munca pe parcursul verii

 • 1

  Cauti job? Nu vrei să depinzi de nimeni? Un job ca maseuză îți poate oferi toate acestea!! Dacă ai între 18 și 30 ani așteptăm un telefon și îți povestim toate detaliile: 0742494015 Îți oferim :câștiguri SUBSTANȚIALE TRAINING CAZARE ( dacă este cazul) CONFIDENȚIALITATE CARTE DE MUNCĂ CONDIȚII DE MUNCĂ LEGALE Programul este flexibil, experiență nu este obligatorie. Pentru orice nelămurire îți stăm la dispozitie! 0742494015

 • 1

  Cautam sa angajam mercantizori ambitiosi care sa se alature unei echipe dinamice ! De ce sa alegi IPP ? # ne pasa de oameni # investim timp si resurse pentru dezvoltarea echipei # recunoastem performanta si rezultatele deosebite # angajator de top Activitati: # implementarea proiectelor de mercantizare in magazin # verificare si incarcare produse mercantizate # implementare planograme Contact: 0722.152.119

 • 8

  Cerinte: -Dexteritate manuala si atentie la detalii; -Indemanare; - Dispusi la efort fizic - Dispusi la program prelungit in unele situatii. Responsabilitati: - Vei asigura incarcarcarea si descarcarea produselor ce cântăresc între 20 și 40 kg. - Mentinerea curateniei și organizarea produselor în depozit. Ce iti oferim? - Pachet salarial competitiv; - Mediu de lucru placut, in cadrul unei echipe dinamice. - Contract de munca incheiat pe durata nedeterminata, forme legale de munca - Oportunitatea unui loc de munca stabil - Instruire de specialitate si dezvoltare profesionala Te așteptăm în echipa noastră! Dacă ești interesat trimite-ne CV-ul tău!

 • 4

  Cerinte: -Dexteritate manuala si atentie la detalii; -Indemanare; - Dispusi la efort fizic - Dispusi la program prelungit in unele situatii. Responsabilitati: - Vei asigura incarcarcarea si descarcarea produselor ce cântăresc între 20 și 40 kg. - Mentinerea curateniei și organizarea produselor în depozit. Ce iti oferim? - Pachet salarial competitiv; - Mediu de lucru placut, in cadrul unei echipe dinamice. - Contract de munca incheiat pe durata nedeterminata, forme legale de munca - Oportunitatea unui loc de munca stabil - Instruire de specialitate si dezvoltare profesionala Te așteptăm în echipa noastră! Dacă ești interesat trimite-ne CV-ul tău!

 • 7

  Service - reprezentata auto angajează spălător auto. Salar motivant. Asigurăm cazare și masa. Detalii la telefon. Sunați în timpul progr de lucru de luni până vineri de la 9-17.

 • Salveaza cautarea