Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Munci necalificate Maramures

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Cautam colegi Manipulanti Marfa pentru incarcare/descarcare marfa in/din autovehicule (bere, apa, suc). Contract de munca pe o perioada nedeterminata, se ofera si bonuri de masa. Informatii la numarul de telefon.

 • Firmă de distribuţie angajează Manipulant Marfă, dacă îţi doreşti un contract de muncă pe o perioada nedeterminată , bonusuri în funcţie de cât de muncitor eşti, te aşteptăm în echipa Top Market! Informaţii suplimentare intre orelela numarul de telefon.

 • Cautam agenti curatenie in Baia Mare pentru efectuarea operatiunilor de curatenie la diversi beneficiari contractati de angajator. Program si conditii de munca normale si avantajoase. Instruire de specialitate. Angajare pe durata nederminata. Cerinte: -Experienta in domeniu nu este necesara, dar constituie un avantaj. -Fara antecedente penale. -Capacitate de lucru in echipa si respectarea procedurilor de lucru. Detalii la numarul de telefon 0742015604 la la sediul firmei de pe strada Victoriei , nr. 45, Baia Mare.

 • Sunteti in cautarea unui loc de munca? ADECCO, lider national si mondial in domeniul resurselor umane, cauta pentru clientul sau: OPERATOR PRODUCTIE – Vulcanizare, Depozit, Operator CNC, Emailare; Cerinte: -minim 8 clase; -disponibilitate de a lucra in doua sau trei schimburi; Beneficii: -Salariu fix; -tichete de masa(9,57 Ron/zi lucrata); -transport decontat; -ore suplimentare platite dublu; Pentru angajare, sunati gratuit la 0800.800.408, program de lucru Luni-Vineri, orele 8:00 – 20:00, sau apel taxabil in reteaua Vodafone 0799762573 . Prin transmiterea datelor dvs. personale prin corespondenta electronica adresata oricaror adrese de email cu terminatia “adecco.com” sau “adecco.ro”, prin intermediul retelelor de socializare (Facebook, LinkedIn etc) sau prin aplicarea in cadrul unei platforme online de locuri de munca, va exprimati acordul expres si neechivoc ca aceste date sa fie prelucrate de companiile din cadrul grupului Adecco. Prelucrarea datelor se va face in scopul angajarii dvs. in companiile din cadrul grupului Adecco sau in cadrul altor entitati, realizarea unor rapoarte statistice asupra fortei de munca, participarea dvs. la diverse cursuri de formare profesionala, furnizarea de diverse servicii, datele putand fi comunicate clientilor si furnizorilor nostri, numai pentru scopurile mai sus mentionate, precum si autoritatilor publice, in baza unor solicitari legale. Grupul Adecco a implementat masuri adecvate care sa se asigure un nivel considerabil de securitate a prelucrarii datelor dvs. personale, care vor fi stocate timp de 10 ani. Potrivit legislatiei in vigoare, aveti dreptul de a ne solicita accesul la datele dvs. personale, rectificarea sau stergerea acestora (in masura in care acest lucru nu contravine legii), restrictionarea prelucrarii sau portabilitatea acestora. De asemenea, aveti dreptul de a va pune prelucrarii si de a depune o plangere in fata autoritatii in domeniu. In categoria datelor personale intra: nume, prenume, CNP, varsta, sex, etnie, rasa, orientare politica, religioasa, starea de sanatate, adresa de domiciliu, resedinta, adresa de e-mail, cont bancar, ocupatia, venitul, fotografie, adresa IP, orice alt tip de date care se pot corela pentru a duce la identificarea unei personale. ADECCO RESURSE UMANE SRL este inregistrata ca operator de date personale sub nr. 15866/2010. ADECCO ROMANIA SRL este inregistrata ca operator de date personale sub nr. 15862/2010. Pentru orice sesizare cu privire la prelucrarea datelor personale de catre companiile din grupul Adecco, va rugam sa va adresati ofiterilor nostri de protectie a datelor personale la dataprotection.romania[at]adecco.com.

 • Postul este in distributie butelii aragaz,salariu atractiv,bonuri de masa de 15 lei/zi , decontare transport.

 • In Store Power Provide angajeaza merchandiser in Baia Mare Oferim: - contract individual de munca - program de lucru intr-un singur schimb : dimineata - mediu de lucru placut Mai multe informatii : 0725010471

 • Cautam OPERATORI CURATENIE (FEMEI SI BARBATI) in Baia Mare pentru efectuarea operatiunilor de curatenie la diversi beneficiari contractati de angajator. Detalii la numarul de telefon 0742015604, la sediul firmei de pe strada Victoriei, nr. 45, Baia Mare.

 • Angajam operatori productie Se ofera:- tichete de masa(15,09 ron/zi) - ore suplimentare platite 200% - decontare transport+ alte bonusuri - training - sustinere din partea echipei Se cere:- seriozitate, initiativa, harnicie. - program de lucru in schimburi(06-14; 14-22)

 • Societate comerciala angajeaza lacatus ( necalificat)

 • Spalatorie auto angajeaza baieti.Ofer program flexibil de 8 ore si un venit salarial de 2500 ron. (Duminica liber).TEL

 • Benzinăriile Petrom de pe Bulevardul Republicii 47 și Strada Victoriei (lângă Casa Alba) precum și stația OMV de pe Bulevardul București angajează lucrător pe platforma. Pentru mai multe detalii sunați laSimon Florin.

 • Angajam un singur muncitoe pentru desmenbrarii auto detalii la telefon de contact

 • Firma prestari servicii curatenie angajeaza personal (pensionari) pentru agentii bancare din judetul Alba,localitatiile Campeni,Ocna Mures,Sebes.Informatii la tel 0799 011875.

 • Firma cu profil curatenie cauta barbati pentru functia Ingrijitor cladiri,in hala de productie situat in Tautii Magheraus. Informatii telefon nr

 • Betty Ice SRL caută un nou coleg pentru departamentul de distribuţie. Punct de lucru: Baia Mare Post vacant: ajutor gestionar depozit frigorific. Cerințe: • Aplicarea procedurilor interne de gestiune; • Întocmirea şi controlul tuturor actelor însoţitoare ale marfurilor ce intra/ies în/din depozitul frigorific; • Înregistrarea computerizată a tuturor mişcărilor de stoc (cunoştinţe operare PC); • Respectarea programelor de livrare; • Persoană serioasă, organizată, meticuloasă, responsabilă. Descrierea jobului: - Întocmeşte notele de recepţie aferente intrărilor de materiale; - Asigura repartizarea şi ordonarea corectă a produselor din depozit; - Realizează raportări periodice în colaborare cu gestionarul de depozit; - Respectă toate regulile referitoare la manipularea şi depozitarea produselor conform reglementărilor în vigoare; - Participă la inventarierea bunurilor din gestiune, etc. Noi îți oferim: - O echipă primitoare și dinamică; - Posibilități de dezvoltare profesională; - Stabilitate; - Pachetul salarial o să fie negociat la interviu și o să fie corelat cu performanța. Așteptăm CV-urile dvs la adresa de e-mail:

 • Cautam OPERATORI CURATENIE (FEMEI SI BARBATI) in Baia Mare si Bușag pentru efectuarea operatiunilor de curatenie la diversi beneficiari contractati de angajator. OFERIM TRANSPORT. Detalii la numarul de telefon 0742015604, la sediul firmei de pe strada Victoriei, nr. 45, Baia Mare.

 • Angajam Muncitori barbati in productia de ambalaje carton. Asiguram salar + tichete de masa, plata orelor suplimentare 100%, conditii bune de munca. Prezentarea si detalii numai la Fabrica de Cutii Carton de pe Strada Electrolizei colt cu Sudului (zona Combinat langa Ceramar) cladirea galbena, intre orele 9-14.

 • Persoanele interesate sunt invitate sa transmita CV-ul pe adresa de mail simona.oancea@twmanagement.ro

 • pot lucra 8 ore

 • SC CONSULTUS SRL - BAIA MARE ANHGAJEAZA MUNCITOR NECALIFICAT CONSTRUCTII DRUMURI DETALII LA 0725006800

 • Salveaza cautarea