Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Sezoniere

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Depozit de materiale de constructii situat in com Giroc, jud Timis, angajam FIERAR . Candidatul trebuie sa cunoasca produsele din gama materialelor de constructii : otel beton, elemente de zidarie, pavaje, tigla, sisteme de gips carton, termo si hidro, accesorii. Sarcini si responsabilitati: receptia fizica a marfii, pregatirea comenzilor clientilor incarcarea comenzilor clientilor conform documentelor fiscale fasonarea otel betonului ordinea si curatenia in depozit Calificari ,experienta si insusuri: carnet avizat ISCIR si practica motostivuitorist constituie un avantaj permis conducere categoria B experienta pe un post similar constituie un avantaj stare buna de sanatate Venituri :salariu net 2.500 lei-3000 lei functie de calificare si bonuri de masa Cei interesati ne pot contacta la telpot trimite CV pe mail sau depune CV la depozit ASG Giroc, str Aleea cu plopi nr 1 , zona industriala, jud Timis

 • Angajam pentru perioada sezoniera MANIPULANTI MARFA / MOTOSTIVUITORISTI la o fabrica de tomate din Italia! Cerinte: - persoana muncitoare, serioasa si responsabila; - disponibilitate la un program in ture; - studii primare/ medii; - cunostinte minime de limba italiana – constituie un avantaj. Beneficii: - contract de munca legal, in Romania; - oferta salariala motivanta; - diurna; - cazare; - transport Romania – Italia si retur. NU SE PERCEPE COMISION sau ALTE TAXE! Persoanele interesate sunt rugate sa ne contacteze de luni – vineri, in intervalul orar 09:00 – 18:00 la numerele de telefon 0730 449 941/ 0724 994 858 sau ne puteti trimite cv-ul pe adresa de e-mail Adresa: Bld Eroilor de la Tisa, nr. 37 A, vis – a –vis de fostul Abator, zona Complex- TIMISOARA

 • Salut, Caut model pentru sedinte foto nud artistic. Atat si doar atat. Va rog sa ma contactati doar daca aveti peste 20 de ani . (Sunt interesat mai ales de model mai in varsta) Nu sunt interesat de modele mainstream sa zic asa, vreau ca modelul sa aiba o oarecare expresie faciala si carisma. Detin aparat foto profesional , sistem de iluminat si portofoliu. Pentru orice intrebare pot raspunde pe site. Pot sa ofer compensatie.

 • Angajez beach boy, barman, grataragiu pentru plaja. Zona Plaja 3 Papuci( Coborarea lui Ion Ratiu). Detalii la telefon: 0769090606.

 • Caut persoana care știe sa conducă nave sau bemeu, hidrobuz, traseu in Delta Dunarii de 4 ore... pentru informați sunați...0743060686

 • Candidatul ideal: Bune abilitati de lucru in echipa; Buna capacitate de organizare si planificare; Autorizatie ISCIR vizata la zi. Descrierea jobului Manevreaza motostivuitorul pentru transportul marfurilor paletizate; Respecta instructiunile si normele tehnice de utilizare a stivuitorului si altor utilaje la/cu care isi desfasoara activitatea; Verifica buna functionare a utilajelor necesare in desfasurarea activitatii si aduce la cunostinta superiorului ierarhic a oricarei disfunctionalitati a acestora.

 • Societatea Gospodarire Urbana SRL Galati, organizeaza preselectie si proba de lucru in vederea angajarii pe posturile de fasonator mecanic,peisagist floricultor si muncitor necalificat in cadrul Biroului Spatii Verzi. Relatii la telefon: 0236.477102, 0236.312512 si in Str Radu Negru - sediul Biroului Spatii Verzi.

 • cuplu cautam de munca

 • Vizioneaza reclame online si primesti 10 centi pentru fiecare reclama plus poti sa inviti prieteni si primesti 50% din castigurile lor permanent pe toata durata ta de activitate pe site.Castiguri intre 50 si 300 de dolari pe zi depinde cat timp ai la dispozitie. Banii se pot retrage folosind PayPal ,MoneyGram sau in cont bancar in 3 ore de la plasarea cererii de retragere,urmand cativa pasi simplii. Intra acum pe site:https://wdumoney.xyz/3013231635267/

 • Spalatorie - curatatorie textila si lenjerie hoteliera, angajeaza urgent operatori. varsta minima 18 ani studii minime 8 clase calificati sau necalificati atentie la detalii program 8 ore spor de weekend 10% orele suplimentare platite 200% transport asigurat salariu 2450 brut alte detalii la tel.

 • Angajez tanar 18-35 ani, program flexibil, lejer, salariu atractiv. Pentru mai multe detalii contactati-ma pe adresa de e-mail: alex20laur pe gmail ( vezi poza atasata )

 • #Casting roluri principale/secundare/secventiale in serialul tv romanesc - IN CAUTAREA ADEVARULUI. Selectam #persoane fara experienta in domeniu, cu putin talent (si/sau dorinta de a aparea pe micile ecrane) si #actori amatori #studenti actorie etc pentru #roluri diverse in serialul romanesc "In cautarea adevarului" difuzat zilnic (luni-vineri) pe Kanal D . Se pot inscrie persoane care locuiesc in #Bucuresti varsta 18-40 ani. Plata 100-600 ron/zi in functie de rol, durata 1-8 ore. Pentru preselectie puteti trimite 2 poze numele complet, varsta si numarul de telefon pe waap +40772271893 cu subiectul "SERIAL TV "apoi vom lua legatura cu dumneavoastra.

 • Selectam persoane fara experienta in domeniu, cu putin talent si/sau dorinta de a aparea pe micile ecrane, pentru roluri diverse in serialul romanesc "In cautarea adevarului" difuzat zilnic (luni-vineri) pe Kanal D . Se pot inscrie persoane care locuiesc in Bucuresti varsta 18-40 ani Plata 100-600 ron/zi in functie de rol, durata 1-8 ore. Pentru preselectie puteti trimite 2 poze numele complet si varsta pe adresa de mail cu subiectul * serial tv" sau pe waap la numarul. 0772271893 cu aceleasi date si acelasi subiect, apoi vom lua legatura cu dumneavoastra.

 • Sunt eleva,am 18 ani și caut loc de muncă part-time pe timpul verii.

 • Hotel Majestic Olimp*** din statiunea Olimp angajeaza cameriste, picoli, ospatari, ajutor de bucatari. Salariu atractiv , cazare, 3 mese pe zi. Pentru detalii suplimentare la nr. de telefon 737532591

 • Mă numesc Gabriela Feraru.Am 17 ani și caut un loc de muncă Part-time sau sezonier . In Orașul Galați

 • Caut loc de munca la padure legator sau drubist

 • Mă numesc Andra, sunt studenta și caut loc de muncă pe luna lui august. 0754833598

 • Salveaza cautarea