Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Sezoniere Cluj

Categorii

Judete

Localitati

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Ai intre 18-35 ani esti tanara si vrei sa participi la un casting? se fac sedinte foto contra cost(100 - 2000€). Trimite 3/4 poze corp intreg si un nr de contact la mail job.joburi/yahoo.com si vei fii contactata. Doar persoanele selectate vor fi contactate. Detalii whatsapp(0725.297169).

  • Ai intre 18-35 ani esti tanara si vrei sa participi la un casting? Se fac sedinte foto contra cost. Trimite 2/3 poze corp intreg si un nr de contact la mail job.joburi@yahoo.com si vei fii contactata. persoanele care trimit mesaje, trebuie sa trimita email, nu sunt luate in considerare pozele si nr de telelefon trimise prin mesaje. Poti folosi si whatsapp!

  • Cautam Operatori chestionare de teren in judetele CJ, BN, AB, MM, MS, SM sau BH. Daca: - esti o persoana dinamica, cu bune abilitati de comunicare si receptionare a informatiei - detii permis categoria B si masina personala Alatura-te echipei de operatori chestionare! Beneficii: - Program flexibil / part time - Decontare cheltuieli transport - Plata pentru fiecare chestionar aplicat S.C. Agentia de Servicii Professional S.R.L. este inregistrata ca operator de date cu caracter personal. Avand in vedere prevederile Regulamentului General privind Protectia Datelor Personale va rugam ca, inainte de a aplica la anuntul de angajare, sa consultati pentru informare site-ul nostru: http://professional.com.ro/gdpr/

  • Salveaza cautarea