Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Sezoniere Iasi

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Angajez fete sau băieți pentru promoții

  • Responsabilitati: - intâmpină vizitatorii si oferă informaţii utile la solicitarea acestora, despre programul/ evenimentele în curs de desfasurare - urmareste si anunţă personalul firmei cu privire la fluxul de vizitatori - preia si înmagazinează bunurile personale ale vizitatorilor - tine evidenta locurilor disponibile din garderoba - ofera bonuri de evidenta, pentru recuperarea bunurilor personale ale clienţilor patinoarului - supravegheaza bunurile personale ale vizitatorilor - dirijeaza vizitatorii inspre calea de acces spre patinoar - primeste şi ofera spre inchiriere patine clienţilor. - Locatia: Palas; - Program: 12h - 2 zile lucrate cu 2 zile libere. Persoanele interesate sunt rugate sa ne contacteze pentru mai mult

  • Responsabilitati: - intâmpină vizitatorii si oferă informaţii utile la solicitarea acestora, despre programul/ evenimentele în curs de desfasurare - urmareste si anunţă personalul firmei cu privire la fluxul de vizitatori - preia si înmagazinează bunurile personale ale vizitatorilor - tine evidenta locurilor disponibile din garderoba - ofera bonuri de evidenta, pentru recuperarea bunurilor personale ale clienţilor patinoarului - supravegheaza bunurile personale ale vizitatorilor - dirijeaza vizitatorii inspre calea de acces spre patinoar - primeste şi ofera spre inchiriere patine clienţilor. - Locatia: Palas; - Program: 12h - 2 zile lucrate cu 2 zile libere. Persoanele interesate sunt rugate sa ne contacteze pentru mai multe detalii.

  • Iti place sa socializezi si relationezi usor cu cei din jur? Atunci te asteptam in echipa noastra! Angajam animator trambulina - Palas: Ce trebuie sa faci? - participi activ la desfasurarea eficienta a activitatii de la trambulina; - asiguri o buna fluidizare a vizitatorilor si interrelationezi cu vizitatorii; - gestionezi cu usurinta posibilele nemultumiri si rezolvi eficient reclamatiile clientilor; Conditii: - contract de munca perioada determinata; - program de lucru in ture; Daca esti interesat, asteptam un semn de la tine!

  • Salut, Caut model pentru sedinte foto nud artistic. Atat si doar atat. Va rog sa ma contactati doar daca aveti peste 20 de ani . (Sunt interesat mai ales de model mai in varsta, si persoane care ar dori sa pozeze impreuna cu un alt model cu care colaborez deja) Nu sunt interesat de modele mainstream sa zic asa, vreau ca modelul sa aiba o oarecare expresie faciala si carisma. Detin aparat foto profesional , sistem de iluminat si portofoliu. Pentru orice intrebare pot raspunde pe site. Ofer compensatie . O sedinta dureaza cam o ora.

  • Daca ai experienta in realationarea cu oamenii si ai abilitati de organizare, atunci asteptam sa ne cotactezi. Responsabilitati - elibereaza jetoane de acces de la ghiseul amplasat la intrarea trambulina; - verifica jetoanele in perimetrul de acces ca procedura de verificare a clientilor; - elibereaza documentele justificative; - efectueaza toate incasarile si platile in lei; Locatia: Iasi, Palas Se ofera: - contract de munca, parte salariala fixa + tichete de masa; - program de lucru 2 zile cu 2 zile.

  • Salveaza cautarea