Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Sezoniere Iasi

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Salut, Caut model pentru sedinte foto nud artistic. Atat si doar atat. Va rog sa ma contactati doar daca aveti peste 20 de ani . (Sunt interesat mai ales de model mai in varsta, si persoane care ar dori sa pozeze impreuna cu un alt model cu care colaborez deja) Nu sunt interesat de modele mainstream sa zic asa, vreau ca modelul sa aiba o oarecare expresie faciala si carisma. Detin aparat foto profesional , sistem de iluminat si portofoliu. Pentru orice intrebare pot raspunde pe site. Ofer compensatie . O sedinta dureaza cam o ora.

  • Daca ai experienta in realationarea cu oamenii si ai abilitati de organizare, atunci asteptam sa ne cotactezi. Responsabilitati - elibereaza jetoane de acces de la ghiseul amplasat la intrarea trambulina; - verifica jetoanele in perimetrul de acces ca procedura de verificare a clientilor; - elibereaza documentele justificative; - efectueaza toate incasarile si platile in lei; Locatia: Iasi, Palas Se ofera: - contract de munca, parte salariala fixa + tichete de masa; - program de lucru 2 zile cu 2 zile.

  • Responsabilitati: - intâmpină vizitatorii si oferă informaţii utile la solicitarea acestora, despre programul/ evenimentele în curs de desfasurare - urmareste si anunţă personalul firmei cu privire la fluxul de vizitatori - preia si înmagazinează bunurile personale ale vizitatorilor - tine evidenta locurilor disponibile din garderoba - ofera bonuri de evidenta, pentru recuperarea bunurilor personale ale clienţilor patinoarului - supravegheaza bunurile personale ale vizitatorilor - dirijeaza vizitatorii inspre calea de acces spre patinoar - primeste şi ofera spre inchiriere patine clienţilor. - Locatia: Palas; - Program: 12h - 2 zile lucrate cu 2 zile libere. Persoanele interesate sunt rugate sa ne contacteze pentru mai multe detalii.

  • Angajez vânzător căsuța o săptămână zilele Iașului

  • Salveaza cautarea